tako breMTV wrote:Mislis padobranaca patriJota bre.afannedim wrote:Vidiš ovih uskoka patriota što se javljaju hahahaa, kakva svađa, fol Lol četnici a Telemach im je "domaća" firmaPraetorious wrote:Mislim da nikoga ovdje ne zanimaju tuđa mišljenja o (su)vlasništvu operatera. Neko gleda da ima dobru uslugu, neko gleda ko je vlasnik, pa se po tome opredjeljuje. Ne znam zašto se poteže tema prodaje LoL-a nakon ovoliko vremena, to je već stara priča koja je završena. Kome se sviđa dobro je, kome ne - neka si traži bolje.
Prepucavanja i vrijeđanja nisu potrebna na svakoj temi koja se nalazi na Klix-u, pa ako Vam ne smeta, nastavite vrijeđanja preko PM-a ili dogovorite sastanak na Vrelu, sad je tamo prilično prazno - samo ne spamirajte temu bez veze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#8276 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
Sakazulu
#8277 Re: Logosoft ALL ABOUT
Odem na put 4 dana i odmah krenete priz.arij.e raditi.
Prvo sam pomislio da mi je browser prolupao i čitam 4 strane prepucavanja kao i prije pola godine. Reko ovo neki deja vu! Kad ono novi kolačić tek sad nešto saznao pa opleo po narodu.
Njegovom logikom, rus, s. koreanac, kinez, vijetnamac... da ne brojim dalje, ne bi trebali koristiti internet, jer se zna ko ga je smislio i kome na kraju krajeva sve pare od lokalnih ISP idu...
Nego, kak' ste? Ima li noviteta?
Prvo sam pomislio da mi je browser prolupao i čitam 4 strane prepucavanja kao i prije pola godine. Reko ovo neki deja vu! Kad ono novi kolačić tek sad nešto saznao pa opleo po narodu.
Njegovom logikom, rus, s. koreanac, kinez, vijetnamac... da ne brojim dalje, ne bi trebali koristiti internet, jer se zna ko ga je smislio i kome na kraju krajeva sve pare od lokalnih ISP idu...
-
Sakazulu
#8278 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da nije AdBlock uštekan za tu stranicu?
Qler wrote:A ne znam sta moze biti do mene, na IE, FF, Chrome i Operi, plus na mobitelima i tabletu. Znaci i direktno sa routera i preko wifi-a je problem...
Veze nemam sta bi moglo biti do mene.
Usput, primjetio sam da mi cudno otvara gsmarena.com na dekstopu, i isto na svim browserima. Cistio kukije, history i ostale zezancije, i dalje ne otvara dobro. Samo kao da tekst otvara, nema slika, nema stranica forme... veze nemam ni to do cega je
- afannedim
#8279 Re: Logosoft ALL ABOUT
gde si bre tebraSakazulu wrote:Odem na put 4 dana i odmah krenete priz.arij.e raditi.
-
AlanQuler
#8280 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos mi samo reci sto ce ti HD STB, kada u LoGo Trio nemas HD kanala... Dobra ti analiza.afannedim wrote:Evo ja koristim stari TRIO paket i placam 67,80 KM, dva HD STB-A wDSL modem i sad 18/1 brzina.
Sad da uzmem LoGo TRIO i da imam sve kanale i dva HD STB-a i brzina neta 30/3 doslo bi me 77,81 km znaći 10 km vise bi placao nego sada. Znači brži net bi dobio, i to bi bilamoja opcija.
Sustina LoGo paketa je da ako zelis HD u po Sarajeva, moras imat M:tel mobitel sa mjesecnim troskom na mobitel unutar paketa LoGoQuadro+ od skoro 30 KM....tako HD zahvaljujuci M:tel-u, postade luksuz i to u pola Sarajeva.
- LiP again
#8281 Re: Logosoft ALL ABOUT
M:tel ce u narednih nekoliko mjeseci biti prodat (ako ko jos uvijek nije upoznat), tako da je sva prethodna prica suvisna i smijesna... ostaje samo pitanje da se vidi kome, a sve su prilike da ce to biti Švabo. 
- Maharadza
#8282 Re: Logosoft ALL ABOUT
JAWOHL, KOMMEN SIE BITTE BUJRUM BUJRUM, GIB GELD!!!LiP again wrote:M:tel ce u narednih nekoliko mjeseci biti prodat (ako ko jos uvijek nije upoznat), tako da je sva prethodna prica suvisna i smijesna... ostaje samo pitanje da se vidi kome, a sve su prilike da ce to biti Švabo.
-
dpjokala26
#8283 Re: Logosoft ALL ABOUT
ima da biDnemo svi sretni i zadovoljni.Maharadza wrote:JAWOHL, KOMMEN SIE BITTE BUJRUM BUJRUM, GIB GELD!!!LiP again wrote:M:tel ce u narednih nekoliko mjeseci biti prodat (ako ko jos uvijek nije upoznat), tako da je sva prethodna prica suvisna i smijesna... ostaje samo pitanje da se vidi kome, a sve su prilike da ce to biti Švabo.
- MTV
#8284 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti ocito nevidis ili neces da vidis. Logo Trio ima 5 HD kanala i to: A1 HD, Kanal 6 HD, Al Jazzera HD, BHT 1 HD, MTV Live HD.AlanQuler wrote:
Jos mi samo reci sto ce ti HD STB, kada u LoGo Trio nemas HD kanala... Dobra ti analiza.afannedim wrote:Evo ja koristim stari TRIO paket i placam 67,80 KM, dva HD STB-A wDSL modem i sad 18/1 brzina.
Sad da uzmem LoGo TRIO i da imam sve kanale i dva HD STB-a i brzina neta 30/3 doslo bi me 77,81 km znaći 10 km vise bi placao nego sada. Znači brži net bi dobio, i to bi bilamoja opcija.
Sustina LoGo paketa je da ako zelis HD u po Sarajeva, moras imat M:tel mobitel sa mjesecnim troskom na mobitel unutar paketa LoGoQuadro+ od skoro 30 KM....tako HD zahvaljujuci M:tel-u, postade luksuz i to u pola Sarajeva.
Paket HD se moze dodat na bilo koji paket, u prevodu nemora se uzeti onaj od 85 KM nemoras koristiti mobilnu mtela. Plus paket ima jedno 7 HD kanala.
Logika ti nije jaca strana.
- MTV
#8285 Re: Logosoft ALL ABOUT
Telecom srbija odnosno i mtel se prodaje T comu ili vodafonu. Ako bude Tcom on vec ima udio u HT Eronetu. A kome ce se prodati patriJotski telecom? Zimbabve telecomMaharadza wrote:JAWOHL, KOMMEN SIE BITTE BUJRUM BUJRUM, GIB GELD!!!LiP again wrote:M:tel ce u narednih nekoliko mjeseci biti prodat (ako ko jos uvijek nije upoznat), tako da je sva prethodna prica suvisna i smijesna... ostaje samo pitanje da se vidi kome, a sve su prilike da ce to biti Švabo.
- MTV
#8286 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bre ortak kako si? Znas onu kad nema macke misevi kolo vode.afannedim wrote:gde si bre tebraSakazulu wrote:Odem na put 4 dana i odmah krenete priz.arij.e raditi.
Nego, kak' ste? Ima li noviteta?![]()
![]()
Ja malo et na srpski da bi pojedini malo popi*dili bre
-
Sakazulu
#8287 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma nemojte se uplitati i ponavljati priče... U svako slučaju, on osjeti paniku i neka paniči, a mi ćemo da čekamo kvalitetnu uslugu ili njen pad. A naci stvari nas ne zanimaju!
- mokra_carapa
#8289 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zar je bitno toliko propovjedanje o lolu? Ko voli neka koristi, ko ne voli neka ne trolla i lupa gluposti. Ja sam cuo da ce AT&T kupiti mtel 
- ElRe
#8290 Re: Logosoft ALL ABOUT
Etisalat je jedan od mogucih kupaca Telekoma Srbije. Vucic cesto o tome razgovara sa drzavnicima UAE.
Etisalat sigurno finansijski dobro stoji i nije prezaduzen kao DT, ali vidjecemo sta ce se desiti.
Etisalat sigurno finansijski dobro stoji i nije prezaduzen kao DT, ali vidjecemo sta ce se desiti.
- MTV
#8291 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dan zaljubljenih stiže uskoro. Da li ste već počeli da pripremate iznenađenje za svoju srodnu dušu? Logosoft ima iznenađenje za vas!
U inbox naše stranice pošaljite vašu zajedničku, zaljubljenu fotografiju uz rečenicu objašnjenja zašto je vaša ljubav posebna. Fotografiju koja 13.02. bude imala najviše lajkova iznenadićemo tako što ćemo paru omogućiti kupovinu poklona u sklopu iznosa koji smo za to odvojili. A koji, vjerujte nam, nije zanemariv
Takođe ćemo vam na usluzi biti i član našeg tima, ukoliko poželite da vam neko pomogne u odabiru najsavršenijeg poklona.
Požurite sa slanjem i neka lajk odluči ko ja najzaljubljeniji u ovoj godini!
U ovoj akciji mogu učestovati svi oni koji žive na teritoriji Sarajeva.
P.S.:Ako ko cita iz Logosofta ovu temu mogli bi me zaposliti kao Logosoftovog predstavnika na ovoj grupi
U inbox naše stranice pošaljite vašu zajedničku, zaljubljenu fotografiju uz rečenicu objašnjenja zašto je vaša ljubav posebna. Fotografiju koja 13.02. bude imala najviše lajkova iznenadićemo tako što ćemo paru omogućiti kupovinu poklona u sklopu iznosa koji smo za to odvojili. A koji, vjerujte nam, nije zanemariv
Takođe ćemo vam na usluzi biti i član našeg tima, ukoliko poželite da vam neko pomogne u odabiru najsavršenijeg poklona.
Požurite sa slanjem i neka lajk odluči ko ja najzaljubljeniji u ovoj godini!
U ovoj akciji mogu učestovati svi oni koji žive na teritoriji Sarajeva.
P.S.:Ako ko cita iz Logosofta ovu temu mogli bi me zaposliti kao Logosoftovog predstavnika na ovoj grupi
-
didgeridoo
#8292 Re: Logosoft ALL ABOUT
jeftin pokusaj alibija...
ti nisi u logosoftu isto kao sto ajsmen nije u telekomu
ne napadam jer ipak je ovo logosoft tema ali vrijeme je da se izadje iz ormara
- MTV
#8293 Re: Logosoft ALL ABOUT
didgeridoo wrote:jeftin pokusaj alibija...
Sto se tice izlaska iz ormara ne znam kako bi prvo stao u njega jer ima puno stvari
- afannedim
#8294 Re: Logosoft ALL ABOUT
O kolega iz LogosoftaMTV wrote:didgeridoo wrote:jeftin pokusaj alibija...
ne napadam jer ipak je ovo logosoft tema ali vrijeme je da se izadje iz ormaraHow yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio.
![]()
Sto se tice izlaska iz ormara ne znam kako bi prvo stao u njega jer ima puno stvari![]()
-
Sakazulu
#8295 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa da! Ne bi ti smio koristiti logo MTV-a, a da nisi dio firme koja ima prava.
MTV wrote:didgeridoo wrote:jeftin pokusaj alibija...
ne napadam jer ipak je ovo logosoft tema ali vrijeme je da se izadje iz ormaraHow yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio.
![]()
Sto se tice izlaska iz ormara ne znam kako bi prvo stao u njega jer ima puno stvari![]()
- MTV
#8296 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gdje si kolega? Kad cemo na pivo?afannedim wrote:O kolega iz LogosoftaMTV wrote:How yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sakazulu wrote:Pa da! Ne bi ti smio koristiti logo MTV-a, a da nisi dio firme koja ima prava.
- afannedim
#8297 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vala baš stavi logo logosofta kkolega.MTV wrote:Gdje si kolega? Kad cemo na pivo?afannedim wrote:O kolega iz LogosoftaMTV wrote:How yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sakazulu wrote:Pa da! Ne bi ti smio koristiti logo MTV-a, a da nisi dio firme koja ima prava.
- afannedim
-
vanjki
#8299 Re: Logosoft ALL ABOUT
Konacno da neko objasni sustinu novi Logo paketaAlanQuler wrote:
-
Sakazulu
#8300 Re: Logosoft ALL ABOUT
Malo su zakasnili sa ovim folom. Evo mi smo platili račun prije 10 dana i šta sad.... ostaje jedino šansa slijedeći mjesec. Mogli su ovo pokrenuti ili od 1.2. ili od 1.1. pa da barem imamo za dva mjeseca fore, kao što su i predvidili.
A sad odo u kućno kino
A sad odo u kućno kino
afannedim wrote:https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=ccd2 ... e7625d7bdd
Ko želi u kino.