Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smasma
#8276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kad pocinje tekma?
ne program facetv, nego tekma
-
l33t
#8277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
2.30smasma wrote:kad pocinje tekma?
-
Dead Man Walking
#8278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Istinski gubitnik je reprezentacija, Drzava BiH, i svi oni koji je vole. U Brazil idemo sa jednim vrlo dobrim stoperom (koji kad ga prenese s kiksevima prelazi u ocajnog stopera), sa jednim solidnim stoperom koji nije 100% spreman (a koji je u stvari vise bek), i sa dva stopera od cijeg prisustva u ekipi mi treba saljevati stravu. Ovo je noz u ledja cijeloj jebenoj naciji koja ima pravo da na terenu i u ekipi gleda ono najbolje sto imamo. A ne gleda! Zasto? Zato sto se neki karinas (ili 2-3 njih) pitaju za nesto a kurvetine od novinara im idu niz dlaku da ne ispuse kakvu akreditaciju ili put guzovace. A jedan po jedan idiotski Safetov potez se pravda i traze opravdanja, neka ono, suti za ovo, cak sam i ja sam poceo govoriti da se suti oko spiska i da se ne talasa. Majke im se najebem svima, sa Safetom kao prvim naravno jer je on najvise kriv!palermo wrote:[
Jedini istinski gubitnik je Ervin, i meni ga je žao kao čovjeka....
- jeza u ledja
#8279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da se o njemu razmisljalo kao 24om, vjerovatno se ne bi ni pozvao. Visca, Besic? Da njih nije pozvao niko se ne bi iznenadio. Ovo znaci da ne ulazimo uopste u Germaniju, nacionalni kljuc i Ibricica zabavljaca narodnih masa.palermo wrote:
Pa dobro, malo pregoniš ti sada.........ne vejrujem da je ovo planski urađeno,a da se zamišljalo o Zukanoviću kao onom 24-igraču u to sam prilično siguran.....mislim, to je čisto sabiranje...2+2.....TSS se znalo da neće otpasti, ta ne bi ga zvao pape da bude 24.....ostao je Hadžić kao najveći kandidat i ko još......mislim samo Zukanović...ovo je na kraju ispalo kao neko najlakše rješenje.......
i u ovoj situaciji mi je žao jedino Zukanovića, kao čovjeka, bilo bi mi žao svakoga na njegovom mjestu, a ovi što su sada na Zukanovoj strani i pjene već će ga sutra zaboraviti.......samo će Zkanoviću ostati spoznaja da je bio blizu svjetskog a nije ga okusio......
Da , to je jasan dokaz da je nedobijanje vize za Zuku namjestaljka.smasma wrote:100%P.Starck wrote:mali sven od kojeg ja bolje igram lopte, a kamoli fudbala, će dobiti priliku na prvenstvu, ne u prvoj već u drugoj utakmici kao zamjena u drugom poluvremenu, nije isključeno da će treću utkmicu početi od početka.
pa ću da se citiram za mjesec dana.
gledam novinar sportsport.ba dobio vizu, a Zuka nije. Znaci ciljano ga otpisali ranije, u ovo sam 100000% ubijeđen
- P.Starck
#8280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jezu jesi ti svetom luisu
pozdravi saju sevdaliju i one koke pod satorom 
- jeza u ledja
#8281 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako je to logicno i kako bas to zvuci realno nikako mi nije jasno???north wrote:
Može al u crtanim filmovima..prejednostavno za povjerovati i preglup razlog za tako radikalan potez...a šta misliš o scenariju da mu je ranije raka iskopana i sada sa ovom izjavom im naletio samo na volej..ne tvrdim 100% da je tako jer ne znam i nemam dokaze niti konkretne informacije, ali malo realnije zvuči priznaćeš, razmisli dvaput prije nego što odgovoriš
Da je njemu bila ranije iskopana raka, ne bi bio ni pozivan. Mogao je biti pozvan na pripreme, reci nije zadovoljio i cao. Nedobijanje vize kao unaprijed odredjen scenario je smijesno.
- studeni76
#8282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Američki demagog u akciji again! Samo treba opravdavati, nije ništa do saveza i Papeta 
-
printer
#8283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A razlozi za za sve ovo mogu biti mnogo banalniji i svojstveni uredjenju naseg saveza i lijepe nam nase kantonalno dvoentitetske drzave.
Vrlo je vjerovatno da je Safet prije par dana odlucio koji igrac otpada ( citaj Zukanovic ili Hadzic). nakon nedavnih izjava Doticnog ljigagvca (cije ime necu ni da spominjem) kako je "izostavljen sa spiska zato sto je Hrvat" protiv njega je pokrenut disciplinski postupak Saveza. nakon Zukanovicevih izjava koje uzgred receno nisu bile ni blizu hrpi govana koje je
mr. majorizirani naveo, savez se odlucio kazniti Zukanovica kako bi nacionalno ujednacio " prestupnike" i dokazao kako je multietnican divan i krasan.
Zukanovic je idealno zrtveno janje...
Safetu ne treba( ili ako je imao dilemu oko "posljednjeg otpadnika" ovo mu je pomoglo da je rijesi)
Nije Hrvat
Ne zastupa ga Agencija
I na njegovu zalost nije clan niti jednog DZeko-Spaha-Ibricic klana koji ga je mogao uzeti u zastitu...
Vrlo je vjerovatno da je Safet prije par dana odlucio koji igrac otpada ( citaj Zukanovic ili Hadzic). nakon nedavnih izjava Doticnog ljigagvca (cije ime necu ni da spominjem) kako je "izostavljen sa spiska zato sto je Hrvat" protiv njega je pokrenut disciplinski postupak Saveza. nakon Zukanovicevih izjava koje uzgred receno nisu bile ni blizu hrpi govana koje je
mr. majorizirani naveo, savez se odlucio kazniti Zukanovica kako bi nacionalno ujednacio " prestupnike" i dokazao kako je multietnican divan i krasan.
Zukanovic je idealno zrtveno janje...
Safetu ne treba( ili ako je imao dilemu oko "posljednjeg otpadnika" ovo mu je pomoglo da je rijesi)
Nije Hrvat
Ne zastupa ga Agencija
I na njegovu zalost nije clan niti jednog DZeko-Spaha-Ibricic klana koji ga je mogao uzeti u zastitu...
Last edited by printer on 31/05/2014 00:01, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#8284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
swanfilter wrote:Ne brini, otac tvoj je ...szlava wrote:Jesi to ti Safete
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”swanfilter wrote:Fino, da me za oca imas ...szlava wrote:Sami dokaz tko si
» swanfilter
14 dana
- skenderija04
#8285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jos 2 sata i 30 minuta tik, tak,tik,tak
- jeza u ledja
#8286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nastavljas po starom. Hoces po petstoti put isto pitanje da postavim ili sta? Napisao si glupost, postavio sam ti pitanje, nisi znao odgovor, i tako sto puta.snoopy_cb wrote:Ne kontam sto ti vazda pokusavas opravdati poteze selektora, evo ja se sjecam ovog nrp iz 12/2013jeza u ledja wrote:da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
Postby jeza u ledja on 22/12/2013 22:02
snoopy_cb wrote:
Kazem vam da ide 5-6 igraca Sejinih, zar vi mislite da Sejo zastupa samo one anonimise så transfermarkta. Neko je post-ovao Papetov intervju gdje isti polako priprema teren za Hadzicev i TSS-iv dolazak, to su direktna 3 igraca. Vi me ubijedite da ova trojica plus Vrsko zasluzuju da sutaju loptu u reprezentativnom dresu ja cu se posuti pepelom.
Znaci Zahirovic, Hadzic, TSS, Vrsko, ko jos?
Ne opravdavam svaki potez selektora, To se tebi samo tako cini.
A o ovoj odluci, a u vezi Susica, cu donjeti bolji sud kad cujem izjavu selektora.
-
todd_smith
#8287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebes utakmicu, glavni je program, sad ce kolosmasma wrote:kad pocinje tekma?
-
al-em
#8288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i ona nosata zirafa
-
todd_smith
#8289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na Fejsu za mene samo Erna postoji.
- IcedMFEarth
#8290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
No Amel Ćurić no party
- P.Starck
#8291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jel to neko gleda face mimo utkakmice, imal ona i drugih "atributa"al-em wrote:i ona nosata zirafa
-
al-em
#8292 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
bude ona na utakmici,a i jednom je sjebala prenos,meni se cini protiv argentine,drug baltazar bi znao objasniti
- Dammme
#8293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E moj Borise kako te je "tvoj izvor" zaje.o. Nije očigledno dobro čuo "da može ići samo jedan hrvat". Vjerovatno je rečenica glasila "da može ići samo jedan stoper". 
E moj safete, moj klocu neopjevani, je.o li te "hajdučko srce", amiđić, vršajević i avdukić.
Gdje su sankcije za "hajdučko srce" kada je umjesto da dođe da igra za reprezentaciju, otišao u Split da primi nagradu?
O tome da godinama zauzima mjesto Štiliću koji je od svih selektora neopravdano zapostavljen da i ne pričam.
O amiđiću je sve napisano, ne bih da trošim riječi.
Avdukić je morao ići da bi i Borac vidio kakvog hajra od reprezentacije. Jebo to što je Burić sa Lechom osvojio igdje-išta i čak i povrijeđen izmislio golmanske vještine za ovog "šupljorukog" od kojeg je ove sezone i Dejo Bandović bio bolji.
I na kraju vršajević zvani "ne znam jesam li poš'o il' doš'o" je ispred Zukanović koji kosti svoje ostavi na terenu.
E moj selektore, moj klocu neopjevani, usra nam se u prvenstvo koje smo godinama čekali dok si ti drk'o po Parizu i Turskoj i nisi ni znao ko igra za reprezentaciju.
PAPE, HVALA TI!
E moj safete, moj klocu neopjevani, je.o li te "hajdučko srce", amiđić, vršajević i avdukić.
Gdje su sankcije za "hajdučko srce" kada je umjesto da dođe da igra za reprezentaciju, otišao u Split da primi nagradu?
O tome da godinama zauzima mjesto Štiliću koji je od svih selektora neopravdano zapostavljen da i ne pričam.
Avdukić je morao ići da bi i Borac vidio kakvog hajra od reprezentacije. Jebo to što je Burić sa Lechom osvojio igdje-išta i čak i povrijeđen izmislio golmanske vještine za ovog "šupljorukog" od kojeg je ove sezone i Dejo Bandović bio bolji.
I na kraju vršajević zvani "ne znam jesam li poš'o il' doš'o" je ispred Zukanović koji kosti svoje ostavi na terenu.
E moj selektore, moj klocu neopjevani, usra nam se u prvenstvo koje smo godinama čekali dok si ti drk'o po Parizu i Turskoj i nisi ni znao ko igra za reprezentaciju.
PAPE, HVALA TI!
- Brat
#8294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..Logovan wrote:Navijaš protiv svoje reprezentacije?Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Hvala, al' ne hvala. Svojom glavom razmišljam, i kol'ko god želio uspjeh našoj reprezentaciji, toliko želim debakl ovoj sada privatnoj firmi pojedinaca na čelu sa najboljim igračem svih vremena.
-
serpico35
#8295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dammme wrote:E moj Borise kako te je "tvoj izvor" zaje.o. Nije očigledno dobro čuo "da može ići samo jedan hrvat". Vjerovatno je rečenica glasila "da može ići samo jedan stoper".
PAPE, HVALA TI!
- jeza u ledja
#8296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.Brat wrote:Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..Logovan wrote:Navijaš protiv svoje reprezentacije?Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Hvala, al' ne hvala. Svojom glavom razmišljam, i kol'ko god želio uspjeh našoj reprezentaciji, toliko želim debakl ovoj sada privatnoj firmi pojedinaca na čelu sa najboljim igračem svih vremena.
-
al-em
- P.Starck
#8298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jezu imas li kartu za ovu utakmicu ili nemasjeza u ledja wrote:
Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.
- MOSALJOZE
#8299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovo moguća formacija?al-em wrote:
- IcedMFEarth
#8300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svaka formacija je moguća, pitanje je koliko je vjerovatna