The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
DonieBrasco

#8276 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DonieBrasco »

Cavali wrote:Sta bi sa Dwightom,kako ga pustise.ne pogledah pocetak u pm.
Prevario ih, rekao im da je sa njima protiv Negana, oni ga pustili u povjerenju da ce im iznutra pomoci. Također ona zena sa otpada ih je prevarila izgleda i ona sa Neganom.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8277 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Nije ih Dwight prevario...
cyprus

#8278 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Ono je Dwight ostavio Didn't know figuru?
Cavali

#8279 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

DonieBrasco wrote:
Prevario ih, rekao im da je sa njima protiv Negana, oni ga pustili u povjerenju da ce im iznutra pomoci. Također ona zena sa otpada ih je prevarila izgleda i ona sa Neganom.
Hvala,to me je bas zanimalo!
Cavali

#8280 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

cyprus wrote:Ono je Dwight ostavio Didn't know figuru?

Ili on ili placo Eugene....
bingov buraz

#8281 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bingov buraz »

Sad pogledah do kraja,rupetine u logici neobjasnjive :oops:

Gledace se i sledeca sezona :mrgreen:
cyprus

#8282 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Al vala ona pucnjava baš niđe veze :-)

I na kraju Negan okupio svoju vojsku, kakve su pripreme bile, čovjek bi reko biće ih ko onih iz Mordora... Na kraju jedva jedno dvorište :mrgreen: Pa više ima "naših" :mrgreen:
Logovan

#8283 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Pa eto nije neka epizoda, više loša, nego dobra, obzirom da je finalna.

Onaj Negan kao da je besmrtan. Niko da ga ubije, niko da ga rani, niko da mu ogrebotinu napravi. :D Još mu dosta stvari ide na ruku. Recimo ono da su Ricka izradile žene sa deponije. Pucačina tanko napravljena, amaterski kao što neko reče. Carl opet spašen. Postao je kao Glenn, svako malo mu fali sekunda da bude mrtav. :D Tigar glavni junak epizode. :D

Niđe zombija. :? Da ih nisu sve pobili? Dobar fazon sa Sashom, ideja kako je postala zombi. :thumbup:

A sada pauza i čekamo oktobar. Morat ću iz ove sezone, a i one pretposljednje, odgledati sve epizode, koliko su bile dosadne zaboravio sam šta se sve desilo. :mrgreen:
Bosh_Pumpa

#8284 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bosh_Pumpa »

Moguće je da su to samo oni koji su u Neganovoj bazi, pretpostavljam da ih ima još minimalno toliko u različitim "outpostima"

Kakva reakcija na Sashu zombija HOLY GOD DAMN :lol: :lol: :lol:

Kao i obično najbolja epizoda finale, razvukli su s Sashom u tabutu šta jest jest
splinter

#8285 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

Ma za sve su krivi oni smetljari, jel ono živi na smeću ne more valjat da ga hebeš. Znao sam da će oni nesšto usrati i uvaliti Ricka. Svi su naki metiljavi i nikakvi ko naši političari. Nadam se da će u nastavku dobiti zaslužen degenek. Bilo bi gotivno kad bi se Rick dočepao Lucile pa ih umlatio njome jedno po jedno. Očekivao sam u neka doba il Ezekijela il one amazonke. Ipak kako vrijeme prolazi Negan i njegova družina izgledaju ko neka ekipa klošara iz Peckhama. Nadam se de će uskoro onaj brko sa osmijehom Billya Bobaa Thorntona što je stalno uz Negana da li se zove Simon ili kako već, popiti metak u čelo već u narednoj epizodi.
bingov buraz

#8286 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bingov buraz »

last mohicans wrote:Ma kaka jetra. Eno ga nista mu. Sikira se za Michone. Scene borbe smiješne. Dramatičnost i scenarij malo dijete bi bolje osmislilo. Rekao sam i ranije. Limunada i stednja. Svaka borba i efekti kostaju, a ovdje se masovno štedi, a nema ni ideja. Zombija sve manje, jedino vrijedno iznenađenja Saša kao zombi. Rick nasukan kao blecak. Onako sklopiti savez s nakim smecarima jos ih naoruzati i dovesti među svoje. Smijesna serija postala. Zombi komedija.
Ni flastera neće :oops:

Ona na krovu smecarka drzi Michione na nišanu i odjednom se bore golim rukama,glavna smećarka se šetka sa Rickom glavnom džadom a okršaji na sve strane,Corala vidimo da puca praši u 16,nakon 30 sec. zarobljen nema veze što si pao psihopati u ruke pustiš da te zarobe lagano :oops:
Iskarikirali su čak i Negana,"Riče druže šta nam to radiš...sad ti moram ubiti sina... i tebi ruke odsjeci do lakata gore... sad cu da ga ubijem...sad cu da dignem palicu...sad cu da ubijeeeahh,jebeni tigar ubio je nekog od mojih 15 metara iza mene,spustiću palicu lagano,imam i oružje ali neću ubiti ni Ricka ni Carla a moji ljudi koji su svud uokolo će dopustiti Ricku da dođe do puške.

Rekoh gledaće se i iduća sezona :mrgreen:
Bosh_Pumpa

#8287 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bosh_Pumpa »

Logovan wrote: Onaj Negan kao da je besmrtan. Niko da ga ubije, niko da ga rani, niko da mu ogrebotinu napravi. :D
https://gfycat.com/NegligibleWaterloggedCollardlizard
Pa majku mu, niko ne puca u kabinu, svi raspalili po ceradi :lol: Daj ba, ima ih desetak pokraj puta i svi sipaju rafale SVUGDJE osim kabine :skoljka: Još niko ni u gume me cilja :o :? :-)
jalijas74

#8288 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Super epizoda. Sto se tice Sase i ovih scena sa Ibrom koje su vam dosadne serija je takvog tipa da su pojedinacne price likova uvijek u centru paznje. Svaki lik je ispricao svoju istoriju. Karl odlican, Micika jedva se izborila a ocekivali smo head shot od nje. Svi ostali su odlicno odigrali svoje. Negan ce sada malo napadati a nasi ce se braniti. I dalje se prati strip ali i mjenjaju se neke stvari sto je bilo za ocekivati kao i u svim epizodama do sada. Jedino malo glupo sto se smetljarka malo izvukla i zabila nam ga a mogla je fino da se kara sa Rikom
sizifinho

#8289 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Tito_i_Partija wrote::thumbup: :lol:

Ti samo zadnje dvije epizode u sezoni uzeo da pises ovako odlicne analize. Jebi se ba, dje si bio dosad? :D
do sad sam sutio, kontao da ce promijenit dilera al ocito im dobra gramaza xD
cyprus

#8290 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

U prvom djelu epizode sam se nervirao zbog Sašinih tripova, kontajući što nam to treba, a ovako sad kad odgledah cijelu epizodu, skontam da je dio sa Sašom bio zapravo najbolji... Ovo ostalo je bilo sve preofirno...
Logovan

#8291 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Bosh_Pumpa wrote:
Logovan wrote: Onaj Negan kao da je besmrtan. Niko da ga ubije, niko da ga rani, niko da mu ogrebotinu napravi. :D
Pa majku mu, niko ne puca u kabinu, svi raspalili po ceradi :lol: Daj ba, ima ih desetak pokraj puta i svi sipaju rafale SVUGDJE osim kabine :skoljka: Još niko ni u gume me cilja :o :? :-)
A da su uloge bile zamijenjene, odnosno da Negan i njegovi pucaju na njih, onda bi bila jedna osoba mrtva, dvije ranjene i jedna guma bi pukla.
bingov buraz

#8292 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bingov buraz »

Sasha zombi koji kad ima ljudetine u izobilju odšeta u šumarak da sluša ptica poj :mrgreen:
Cavali

#8293 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Pucacina me dotukla,vise akcije ima u filmovima Rocca Siffredija nego sto ja vidjoh veceras.Ostalo moze proci,malo drame,tamo vamo,za prolaznu ocjenu.
Bosh_Pumpa

#8294 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bosh_Pumpa »

Logovan wrote:
Bosh_Pumpa wrote:
A da su uloge bile zamijenjene, odnosno da Negan i njegovi pucaju na njih, onda bi bila jedna osoba mrtva, dvije ranjene i jedna guma bi pukla.
Ne znam šta bi bilo, ali kao što sam vidio, logika se raspada.

Kako ona Michonne preživi, to mi nije jasno...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8295 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Ona njenom glavom ostemala armiranu plocu, a njoj ni kecevi nisu pukli.

Al hej, gdje ce je Rick u stative ljubiti...

Ta nije Dom za vesanje...
irac300

#8296 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Ja finala i kar'ne. Obrni okreni, smećari ispadose najsposobniji, em znaju igrat dvostruku igru, em imaju plan za evakuaciju ako zagusti. Spasioci i Rickovci se takmice ko je veci amater.
Bravo za tigra. :thumbup:

Sad se fino odmoriti, pa nastaviti sa mazohizmom u oktobru. :mrgreen:
Pandakonda

#8297 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

DonieBrasco wrote:
Nije ih Dwight prevario. Dwight nije znao da je Negan napravio savez sa smećarima, zato je on Darylu ostavio onu poruku "Didn't know" na onom drvenom vojniku kojeg je uzeo od Daryla još prošle sezone.
tarikBA

#8298 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by tarikBA »

ima li kakva najava :D :D :D :D
al-em

#8299 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

cyprus wrote:Ono je Dwight ostavio Didn't know figuru?
cim je deril nasao figuricu znaci da ju je dvajt ostavio
a eugen je smrdo zasad, iako ja mislim da ce na kraju dobar ispasti i pomoci im

a neganov komentar na megi mi je najsmjesnija scena u zadnje vrijeme na tvu
listopad

#8300 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by listopad »

Rick i ekipa sada imaju "svog" covjeka u Neganovoj grupi - Dwighta. Osim njega vjerujem da ce i Eugene na kraju odigrati pozitivnu ulogu. Stavio se u sluzbu Negana da bi spasio glavu, jer je, prema sopstvenom priznanju, kukavica. To ga ne cini bas izdajnikom i supcinom. Ne znamo da li je znao za Sashin plan sa onim mrtvackim kovcegom, no kako god, pomogao je i njoj i Rickovoj ekipi, iako plan nije bas upalio. Sada je Negan izgubio malo povjerenje u njega, jer ga je na kraju pitao kako je moguce da je Sasha umrla, a on mu slagao da se ugusila.
Post Reply