Gdje u Sa......
- aribes
#8276 Re: Gdje u Sa......
... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Zna li neko u kojem rasponu se krecu cijene u Dogtasu?
Ili ima prijedlog za neku drugu radnju?
Hvala
Hvala
- Afanasi_94
#8277 Re: Gdje u Sa......
aribes wrote:... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Hvala
http://www.bellona.com.tr/
https://www.facebook.com/pages/Bellona- ... 8144458464
- aribes
#8278 Re: Gdje u Sa......
HvalaAfanasi_94 wrote:aribes wrote:... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Hvala
http://www.bellona.com.tr/
https://www.facebook.com/pages/Bellona- ... 8144458464
- Nisrin
#8279 Re: Gdje u Sa......
aribes wrote:... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Hvala
Malagic...ne znam kakvu zelis, licno ja ne volim one od eko koze, nego iskljucivo tapacirani namjestaj, stof, onaj grubi, jednobojni...ima DIVNA i u SIMPU...
Ne znam da li jos uvijek kod nas ima Urban namjestaj, oni su imali extra kvalitetne, moderne ugaonhe garniture---sve ostalo za mene je nekako prekicasto...
- aribes
#8280 Re: Gdje u Sa......
Trazim ovako nesto http://www.formanatur.rs/files/proizvod ... %20lea.jpgrazumne cijenu i pripadajuci kvalitet, kad vidim ove od 2000 tacno mi zloNisrin wrote:aribes wrote:... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Hvala
Malagic...ne znam kakvu zelis, licno ja ne volim one od eko koze, nego iskljucivo tapacirani namjestaj, stof, onaj grubi, jednobojni...ima DIVNA i u SIMPU...
Ne znam da li jos uvijek kod nas ima Urban namjestaj, oni su imali extra kvalitetne, moderne ugaonhe garniture---sve ostalo za mene je nekako prekicasto...
Hvala pogledacu po tim radnjama, ne padnu mi na pamet ovako, pa sam morala da vas ugnjavim
- JanuaryJones
#8281 Re: Gdje u Sa......
Ovo ti ima Kalea ali prije nego se upustiš u avanturu s njima naoružaj se živcima i za damski ležaj traži deblju spužvu nego što inače nude.
Sent from my iPad using Tapatalk
- aribes
#8282 Re: Gdje u Sa......
IIh da živcima, to je najvažnije u cijelom procesu nabavke, već mi je muka od toga, ali treba...
Hvala
Hvala
- Nisrin
#8283 Re: Gdje u Sa......
aribes wrote:Trazim ovako nesto http://www.formanatur.rs/files/proizvod ... %20lea.jpgrazumne cijenu i pripadajuci kvalitet, kad vidim ove od 2000 tacno mi zloNisrin wrote:aribes wrote:... kupiti kvalitetnu i udobnu ugaonu garnituru?
Hvala
Hvala pogledacu po tim radnjama, ne padnu mi na pamet ovako, pa sam morala da vas ugnjavim
I ja sam ovako trazila, da je cijeli od STOFA, grubog, a ne onog glatkog i da nema koznih detalja po sebi, i jedva smo nasli, u Malagicu, ima i u SImpu, a u Kalei nisam ni zagledala, jer je preskupa, a kvalitet je po mom misljenju UPITAN, cini mi se da Kalea ima veze sa Klasom nasim...neko mi rece! :S
U Malagicu je ovakav, sa jos vecim jastucima, JEDNOBOJAN, u sivoj nijansi, onako ni presvijetla ni pretm,ana siva bio 700 KM snizen, izvlace se oba dijela...a u SIMPU je 1400KM, ali je predivan...evo slike iz SIMPA...

Mewni je ljepsi taj iz Malagica, jer je siva boja i nekako je cak i udobniji od ovoga!
Inace, na drugim mjestima sve je nesto sareno i precijenjeno...
- Nisrin
#8284 Re: Gdje u Sa......
zmajadaH wrote:Nisrin wrote:Gdje kupiti TOCKICE za konvertor????
Kupili smo zidni konvektor, ali ne bih da busimo zidove, nego bih stavila kao neke tockice, ili neki nosac ispod konvektora, tako da ga mozemo i pomjerati po kuci! Anybody?
Imaš veliki izbor točkića u peniju-velešići.Pravo su jeftini, raspon cijena je od 0.20 KM komad pa do 9 KM.
Takođe nađeš dva alu profila u peniju na koje postaviš točkiće i to sve pričvrstiš za kovektor.
Eto samohotke od konevktora.
Trošak dođe nekih 10 - 14 KM za sve to.
Da li znas moze li se taj alu panel i tockici staviti i na konvektor koji je inace predvidjen samo za zid, i koji mora biti dignut od poda min 70cm, zbog tog strujanja toplote, sta li vec...
- aribes
#8285 Re: Gdje u Sa......
[/quote][/quote]I ja sam ovako trazila, da je cijeli od STOFA, grubog, a ne onog glatkog i da nema koznih detalja po sebi, i jedva smo nasli, u Malagicu, ima i u SImpu, a u Kalei nisam ni zagledala, jer je preskupa, a kvalitet je po mom misljenju UPITAN, cini mi se da Kalea ima veze sa Klasom nasim...neko mi rece! :S
U Malagicu je ovakav, sa jos vecim jastucima, JEDNOBOJAN, u sivoj nijansi, onako ni presvijetla ni pretm,ana siva bio 700 KM snizen, izvlace se oba dijela...a u SIMPU je 1400KM, ali je predivan...evo slike iz SIMPA...

Mewni je ljepsi taj iz Malagica, jer je siva boja i nekako je cak i udobniji od ovoga!
Inace, na drugim mjestima sve je nesto sareno i precijenjeno...[/quote][/quote]
Pa bas tako i trazim, bitno je da je sve stofi da nije isaran bojama (ona slika sto stavih je samo docaravanje modela), siva boja nekako najzahvalnija, ide uz sve, a i ne moram da je cistim svaki cas
Otici cu da pogledam svakako
Kaleom onako 'odokativno' nisam zadovoljna, nekako izgleda neudobno i nekvalitetno, ne znam...
Hvala jos jednom Nisrin

Inace, na drugim mjestima sve je nesto sareno i precijenjeno...[/quote][/quote]
Pa bas tako i trazim, bitno je da je sve stofi da nije isaran bojama (ona slika sto stavih je samo docaravanje modela), siva boja nekako najzahvalnija, ide uz sve, a i ne moram da je cistim svaki cas
Otici cu da pogledam svakako
Kaleom onako 'odokativno' nisam zadovoljna, nekako izgleda neudobno i nekvalitetno, ne znam...
Hvala jos jednom Nisrin
- P308
#8286 Re: Gdje u Sa......
Mislim da ne postoje neposlovniji ljudi od onih iz Malagica. Mislim, kvalitet je jako dobar, namjestaj prelijep, ali takav bezobrazluk se ne vidja svakodnevno.aribes wrote:
Otici cu da pogledam svakako![]()
Hvala jos jednom Nisrin
- DaffyDuck
#8287 Re: Gdje u Sa......
i kvalitet upitan!P308 wrote:Mislim da ne postoje neposlovniji ljudi od onih iz Malagica. Mislim, kvalitet je jako dobar, namjestaj prelijep, ali takav bezobrazluk se ne vidja svakodnevno.aribes wrote:
Otici cu da pogledam svakako![]()
Hvala jos jednom Nisrin
Imam dva primjera iz blize okoline, prvi je bila kozna garnitura za koju su zvali kad je trebala biti isporucena (mjesec dana nakon placanja) da nemaju te koze, da im dolazi za sedam dana i tek tada rade, elem isporuku obecali za 15 dana, da bi dosla jos za mjesec nakon svakodnevnog zivkanja
Drugi slucaj, garnitura slicna ovoj sa slike, samo tamnija, nakon godinu dana spuzva sva otisla i nekakvi federi i zice probili iz nje
Jesu li to opet otvorili salon u Rajlovcu?
- Nisrin
#8288 Re: Gdje u Sa......
DaffyDuck wrote:
i kvalitet upitan!
Imam dva primjera iz blize okoline, prvi je bila kozna garnitura za koju su zvali kad je trebala biti isporucena (mjesec dana nakon placanja) da nemaju te koze, da im dolazi za sedam dana i tek tada rade, elem isporuku obecali za 15 dana, da bi dosla jos za mjesec nakon svakodnevnog zivkanjaI kada su dosli gosti, mehanizam za izvlacenje ne radi i nije dobro napravljen!
Drugi slucaj, garnitura slicna ovoj sa slike, samo tamnija, nakon godinu dana spuzva sva otisla i nekakvi federi i zice probili iz nje![]()
Jesu li to opet otvorili salon u Rajlovcu?
Meni je kvalitet dobar, a ne znam ima li salon Malagic u SA, ugaonu garnituru sam vidjela u JYSKu, a ima njihovih garnitura i u FISu, nisu sve jednako dobre, ali ima svega
- Afanasi_94
#8289 Re: Gdje u Sa......
Ja imam sličan takav samo kombinacija bež i smeđe iz Bellone i jako je dobar. Pogledaj tamo jer mislim da će ti se svidjeti ako već nešto tako tražiš.aribes wrote:Trazim ovako nesto http://www.formanatur.rs/files/proizvod ... %20lea.jpgrazumne cijenu i pripadajuci kvalitet, kad vidim ove od 2000 tacno mi zlo
- Partijaner
#8290 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima uzeti muske jogging trenerke, nesto ovako:

- JanuaryJones
#8291 Re: Gdje u Sa......
Tiffany, H&M-ovePartijaner wrote:Gdje ima uzeti muske jogging trenerke, nesto ovako:
- Partijaner
#8292 Re: Gdje u Sa......
Gdje se nalazi to ?
- JanuaryJones
#8293 Re: Gdje u Sa......
Robot Hrasno, Socijalno, Grand Centar Ilidža.Partijaner wrote:Gdje se nalazi to ?
- Partijaner
#8294 Re: Gdje u Sa......
Tenk ju velika.JanuaryJones wrote:Robot Hrasno, Socijalno, Grand Centar Ilidža.Partijaner wrote:Gdje se nalazi to ?
- Partijaner
#8295 Re: Gdje u Sa......
.JanuaryJones wrote:Robot Hrasno, Socijalno, Grand Centar Ilidža.Partijaner wrote:Gdje se nalazi to ?
-
BIONA
#8296 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti shea(karite) puter i kakao puter i koliko kosta otprilike? Hvala 
- JanuaryJones
#8297 Re: Gdje u Sa......
Imaš li nekog na aerodromu da radi?BIONA wrote:Gdje kupiti shea(karite) puter i kakao puter i koliko kosta otprilike? Hvala
-
BIONA
#8298 Re: Gdje u Sa......
Ne, nazalost 
- JanuaryJones
#8299 Re: Gdje u Sa......
BIONA wrote:Ne, nazalost
http://www.thebodyshop-usa.com/images/p ... shea_l.jpg
Najbolji Shea Butter na dunjaluku
-