Izrael je opet pocinio zlocin!
-
romeomoraprezivjeti
#8276 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja mogu samo jedno konstatovati,a to je da Izrael,izraelci,jevreji,cionisti uzivaju u ulozi najorganizovanijeg naroda,nacije i svega ostalog. Hebiga,mora se priznati da njihovo jedinstvo donosi prevagu,a uz to ide vec spomenuta brutalnost,hladnokrvnost,mudrost,namazanost i znanje . I sve to kad se spoji,arapi nazalost nemaju sansi da se nose s tim. Kod njih vlada sasvim suprotno stanje,sa par izuzetaka. Albanci jedino pored izraelaca pokazuju tu oranizovanost,jedinstvo a svi ostali su daleko iza.
- SmokingMan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8278 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
čujem na radiju uhvatili 6 židova odgovornih za paljenje palestinca
ne gine im doživotna

ne gine im doživotna
- daxon
#8279 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Prije će biti nagrađeni.Black swan wrote:ne gine im doživotna
Inače, ovako izraelska policija djeli odgojno - obrazovne lekcije djeci od 15 godina.
- Truba
#8280 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
mislim da su sudovi kad dođe do suđenja normala
drugo je što je riječ o militrističkom društvu
drugo je što je riječ o militrističkom društvu
-
Kalos-Kale
#8281 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne bih da branim cioniste, ali realno gledano, sranja uvijek počinju s palestinske strane. Na bilo kakav čin palestinskog nasilja od strane Hamasa i sl., Izrael reagira osvetnički i stradavaju nevini Palestinci. Palestinci moraju shvatiti da su u inferiornom vojnom položaju i prestati pucati po Izraelcima, jer time su unaprijed pobili desetorostruko svojih. Treba pitanje rješavati politički, kada već nema sile za vojnu akciju, terorizam i sporadična vatra dugoročno koštaju Palestince mnogo života, a i teritorija.romeomoraprezivjeti wrote:Ja mogu samo jedno konstatovati,a to je da Izrael,izraelci,jevreji,cionisti uzivaju u ulozi najorganizovanijeg naroda,nacije i svega ostalog. Hebiga,mora se priznati da njihovo jedinstvo donosi prevagu,a uz to ide vec spomenuta brutalnost,hladnokrvnost,mudrost,namazanost i znanje . I sve to kad se spoji,arapi nazalost nemaju sansi da se nose s tim. Kod njih vlada sasvim suprotno stanje,sa par izuzetaka. Albanci jedino pored izraelaca pokazuju tu oranizovanost,jedinstvo a svi ostali su daleko iza.
- Saian
#8282 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
http://www.independent.co.uk/news/world ... 87909.html
ovo je nesto sto je Haznadar pokusavao neuspjeshno objasniti Skijashu na nekoj od onih "Srpska katarza" tema koje prokliju makar bianualno na ovom forumu“My biggest struggle,” he says, “is to rehumanize the Palestinians. There’s a whole machinery of brainwashing in Israel which really accompanies each of us from early childhood, and I’m a product of this machinery as much as anyone else. [We are taught] a few narratives that it’s very hard to break. That we Israelis are the ultimate and only victims. That the Palestinians are born to kill, and their hatred is irrational. That the Palestinians are not human beings like us… So you get a society without any moral doubts, without any questions marks, with hardly public debate. To raise your voice against all this is very hard.”
-
L u c i f e r
#8283 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
Arapi su moderni neandertalci.
Daleko im kuca i jednima i drugima.
- Kikibombona
#8284 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koji bolesnici, sjeme im se zatrlo!daxon wrote:Prije će biti nagrađeni.Black swan wrote:ne gine im doživotna
Inače, ovako izraelska policija djeli odgojno - obrazovne lekcije djeci od 15 godina.
-
celava_dlaka
#8285 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
palestinci sami sebe unistise
- Truba
#8286 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
priznali paljenje i ubostvo dječaka
dok sam bio dolje vozač nam je bio arap... regulara čovjek živi i radi u izraelu...prelazi na zapadnu obalu (židdovima je to zabranjeno)
ne znam vala zašto su palestinci i židovi toliki neprijatelji u odnosu izrael zapadna obala
a nisu u izraelu...
valjda što su ovi pacifizirani vamo i nemaju nikakve moći
u haifi dobro surađuju i zarađuju
samo lova...
dok se vamo kolju i pale
dok sam bio dolje vozač nam je bio arap... regulara čovjek živi i radi u izraelu...prelazi na zapadnu obalu (židdovima je to zabranjeno)
ne znam vala zašto su palestinci i židovi toliki neprijatelji u odnosu izrael zapadna obala
a nisu u izraelu...
valjda što su ovi pacifizirani vamo i nemaju nikakve moći
u haifi dobro surađuju i zarađuju
samo lova...
dok se vamo kolju i pale
- animals
#8287 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
L u c i f e r wrote:Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
-
Avetinho
#8288 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mozda zato sto u Izraelu nema Hamasa, a iz Gaze malo-malo doleti pokoja raketa, samo eto da vide sta ce bit. Kad Izrael onda pokaze zube, odmah nastupi plac i dreka kako je "Izrael opet pocinio zlocin".Black swan wrote:...
a nisu u izraelu...
...
- mirsek
#8289 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Auu, pa ti pravdas cioniste.Avetinho wrote:Mozda zato sto u Izraelu nema Hamasa, a iz Gaze malo-malo doleti pokoja raketa, samo eto da vide sta ce bit. Kad Izrael onda pokaze zube, odmah nastupi plac i dreka kako je "Izrael opet pocinio zlocin".Black swan wrote:...
a nisu u izraelu...
...
Poslije svega.
Aferim.
Ili jos bolje, aBd tebi bilo ko palestincima svih ovih godina da vidimo hoces li ti sta ispaliti ili ces ljubiti stope izrahellcanima.
- mirsek
#8290 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
L u c i f e r wrote:Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
S tim da mi je arapa zao koliko su glupi
a cioniste prezirem zbog podlosti i svireposti.
Nisu oni dzaba protjerivani stoljecima zbog svojih rabota.
Vijekovne hinje i podlaci.
-
Nomo
#8291 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
.animals wrote:L u c i f e r wrote:Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
Daleko im kuca i jednima i drugima.![]()
Last edited by Nomo on 08/07/2014 03:51, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#8292 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Auuu, pa ti pravdas Hamasove rakete, a onda places kad dobiju po pi^ki. Poslije svega. Aferim.mirsek wrote:Auu, pa ti pravdas cioniste.Avetinho wrote:Mozda zato sto u Izraelu nema Hamasa, a iz Gaze malo-malo doleti pokoja raketa, samo eto da vide sta ce bit. Kad Izrael onda pokaze zube, odmah nastupi plac i dreka kako je "Izrael opet pocinio zlocin".Black swan wrote:...
a nisu u izraelu...
...
Poslije svega.
Aferim.
Ili jos bolje, aBd tebi bilo ko palestincima svih ovih godina da vidimo hoces li ti sta ispaliti ili ces ljubiti stope izrahellcanima.
Cak i najveci jevrejomrsci shvataju da Hamas najvecu stetu nanosi upravo palestinskoj stvari, jer Izreal svaku raketu iskoristi kao izgovor za izgradnju jos jednog naselja na okupiranoj teritoriji.
-
sumirprimus
#8293 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
elem,operacija protektiv edž u toku...
We are entering into a long operation," a senior IDF source said. "We are only at the start. Patience is required. We are preparing further steps and a gradual expansion of our order of battle," the source said, referring to a growing presence of Ground Forces deployed to the Gaza Border. The operation is being led by the IDF's Southern Command.
The IDF is currently gathering intelligence ahead of its next wave of strikes, according to the source. In recent hours, Hamas fired rockets at Kiryat Malachi, and at Kibbutz Ein Hashlosha in the Eshkol region.During the overnight strikes, the IDF hit 18 underground rocket launchers, dozens of homes belonging to Hamas facilities, three Hamas command and control facilities, and then targets described by the source as "infrastructure." Most of the air strikes targeted Hamas, though some targeted other terror groups that have been involved in recent projectile fire on Israel...
-
Bodkin
#8294 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I ti ovdje pokazujes strasan sovinizam. Izrael mozda u zadnjih 40 godkna eadi ove stvari. Cime su to prije zasluzili jevreji onolike zlocine i genocid?mirsek wrote:L u c i f e r wrote:Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
- mirsek
#8295 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ko je spomenuo genocid ?Bodkin wrote:I ti ovdje pokazujes strasan sovinizam. Izrael mozda u zadnjih 40 godkna eadi ove stvari. Cime su to prije zasluzili jevreji onolike zlocine i genocid?mirsek wrote:L u c i f e r wrote:Izrael je moderna nacisticka Njemacka.
Da li si upoznat da su jos u srednjem vijeku jevreji protjerivani i bio je im je zabranjivan rad jer su se bavili kamatarenjem i lihvarenjem ?
-
sumirprimus
#8296 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
nevjerovatno..nevejrovatno..
- mirsek
#8297 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kad se neobrazovani smiju svom neznanju.sumirprimus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno..nevejrovatno..
Priceless.
-
Hafis
#8298 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne, nego upravo suprotno: katolička crkva je svojim autoritetom gotovo u cijeloj Europi postigla da im je smrtnom kaznom bilo zabranjeno baviti se radom na zemlji, to jest hrana koju su oni proizvodili smatrala se izričito nečistom i zabranjenom.mirsek wrote: Ko je spomenuo genocid ?
Da li si upoznat da su jos u srednjem vijeku jevreji protjerivani i bio je im je zabranjivan rad jer su se bavili kamatarenjem i lihvarenjem ?
U stvari na taj način učinjena im je čak i usluga čije se posljedice vide i danas: upravo iz tog razloga okrenuli se vrhuhskim zanatima (draguljari, zlatari), bankarstvu, trgovini, odvjetništvu i dr.
Danas je njihov udjel u svjetskom kapitalu gotovo nemjerljiv. Mi u stvari vidimo u stvari samo vrh sante tog kapitala.
I ono što ih čini superiornim prema drugima - dugo pamte i veoma se teško asimiliraju, gotovo nikako.
Svi drugi narodi skloni emigraciji gotovo nestanu nakon drugog-trećeg koljena, što u njih to može biti samo rijedak izuzetak.
Jednom riječju - veoma mudar, žilav i uporan narod, koji iza sebe ima gotovo nepojmljivu financijsku moć.
- mirsek
#8299 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hoces reci da katolicka crkva nije branila kamatarenje i to sprijecavala ?Hafis wrote:Ne, nego upravo suprotno: katolička crkva je svojim autoritetom gotovo u cijeloj Europi postigla da im je smrtnom kaznom bilo zabranjeno baviti se radom na zemlji, to jest hrana koju su oni proizvodili smatrala se izričito nečistom i zabranjenom.mirsek wrote: Ko je spomenuo genocid ?
U stvari na taj način učinjena im je čak i usluga čije se posljedice vide i danas: upravo iz tog razloga okrenuli se vrhuhskim zanatima (draguljari, zlatari), bankarstvu, trgovini, odvjetništvu i dr.
Danas je njihov udjel u svjetskom kapitalu gotovo nemjerljiv. Mi u stvari vidimo u stvari samo vrh sante tog kapitala.
I ono što ih čini superiornim prema drugima - dugo pamte i veoma se teško asimiliraju, gotovo nikako.
Svi drugi narodi skloni emigraciji gotovo nestanu nakon drugog-trećeg koljena, što u njih to može biti samo rijedak izuzetak.
Jednom riječju - veoma mudar, žilav i uporan narod, koji iza sebe ima gotovo nepojmljivu financijsku moć.
Daj izvor da i ja nesto naucim.
-
Bodkin
#8300 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
glupost zesca. jevreji su, pored toga sto su bili bankari (mada ne samo oni), uvijek bili vrhunske zanatlije. njih protjeruju i masakriraju jos od rima. tako da to sto si ti rekao nema nikakvo uporiste u historiji. ali ako ti treba da opravdas sovinizam, onda mozes opravdanje naci u istoj mrznji iz srednjeg vijekamirsek wrote:Ko je spomenuo genocid ?Bodkin wrote:
I ti ovdje pokazujes strasan sovinizam. Izrael mozda u zadnjih 40 godkna eadi ove stvari. Cime su to prije zasluzili jevreji onolike zlocine i genocid?