Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj zene u ovom novom katalogu DM-a pise da ce biti akcija ako kupis Green line proizvod na kasi dobijes nesto od Revlona. Ja nisam primjetila da imaju Revlon kozmetiku u DM-u.
~Ja kupila jedanput i ne bih nikad vise..Meni nista ne valja..
Jedna druga koja nije losa je ona L'oreal Million lashes, misllim da cu uzeti onu Ultra black
Ma meni je ova zakon, trosim je jako dugo al' dok je ne izgrebem do kraja crna je i ne osipa se
Ali ako vidim onu dzidza maskaru od Bourjois, to kupujem..
BJB wrote:~Ja kupila jedanput i ne bih nikad vise..Meni nista ne valja..
Jedna druga koja nije losa je ona L'oreal Million lashes, misllim da cu uzeti onu Ultra black
Meni je savršena, koristim je već 5 godina...to šta uradi ot trepavica-čudo jedno
Ma i ja vidjela kako je neka djevojka sa super trepkama uzima u DM-u i rekoh idem i ja probati..Utalila je drugarici kojoj se bas ta svidja..Meni smece ne moze gore. Ako ne bude one Bourjois dzidze, uzecu onu Voluminizer ili L'Orealovu One million lashes ultra black..Imam samo dvije u rezervi.
Ima li negdje lijecenje od ovisnosti o maskarama/kozmetici, uopste?
Vidim da spominjete maskare, pa samo da najtoplije preporucim Burjois Volumizer u 2 koraka (sa 2 cetkice). Dakle savrsena! Ko zeli volumen i duzinu, imat ce ih
Meni su je isto preporucili ovdje na forumu, jer sam se zalila da mi maskare naprave od trepavica mravlje nozice.
Znam da je off topic... Da li neko od vas koristi kanu (za kosu) i gdje je kupujete?! Pijaca,kod Begove džamije,BBi centar,ili...?! Iskustva,preporuke?!
cokyy wrote:Znam da je off topic... Da li neko od vas koristi kanu (za kosu) i gdje je kupujete?! Pijaca,kod Begove džamije,BBi centar,ili...?! Iskustva,preporuke?!
@ DUCTUS
jesam ja koristila taj manhattan.to je stvarno dobar puder za te pare.gust je ali dobro razmaziv.pokriva apsolutno sve.jedino sto mi je tezak za ove tople dane.znao mi je ponekad isusiti kozu na obrazima,pogotovo zimi,a na celu i nosu nisam to primijetila,t zona mi je masnija,pa zato.ne izaziva mi bubuljice,ali meni koza nije ni osjetljiva.ne prosijavam sa njim cak i kad je toplo,ali mi ne treba toliko jako prekrivanje jer nemam vecih problema na licu pa sam se ja okrenula laganijim puderima...
ako ti je koza masnija ili mjesovita,preporucujem.