Ma kakva utakmica. To je onaj ispolitizirani "Bajramski koncert" koji je trebao biti održan uz crkveno dvorište.
Ima sve na strani 220 ove teme.
viewtopic.php?f=3&t=147820&p=15838746&h ... #p15838746
Ma kakva utakmica. To je onaj ispolitizirani "Bajramski koncert" koji je trebao biti održan uz crkveno dvorište.
Aha to na onom parkinguNovak20 wrote: ↑05/06/2020 13:39Ma kakva utakmica. To je onaj ispolitizirani "Bajramski koncert" koji je trebao biti održan uz crkveno dvorište.
Ima sve na strani 220 ove teme.
viewtopic.php?f=3&t=147820&p=15838746&h ... #p15838746
Ko to prica o kradjiKolinda wrote: ↑05/06/2020 13:31Aha znači utakmica je mjeriloPryda wrote: ↑05/06/2020 12:39Već sam pisao o tome na ovoj temi iz ličnog iskustva.
Tad me tvoj kolega iz stranke novak optužio da sam priprost svijet ili tako nesto jer sam naveo primjer sportskih događaja.
A bas iz tih sportskih događaja se vidi mišljenje širih javnih masa. Postavljao sam i klipove sa yt.
Jedna tužna činjenica je da se ne smije istaknuti zastava BiH u mjestima sa većinski Hrvatskim stanovništvom. Dok s druge strane u Sarajevu je organizovano javno praćenje 'vatrenih'.
I onako sramotne izjave srednjoškolaca da Bošnjaci imaju različitu strukturu kože. Pa bolan vaša politika je uredila da nas mrzite na osnovu nacije, religije, boje kože, patriotizma prema državi u kojoj oba naroda žive itd itd
Ja se nadam da i vi ovo shvatate i da ćete prestat kreirat razdor i početi poštovat ovu državu i vaše komšije s kojim živite.![]()
![]()
Patriotizam u krađi za vrijeme COVID19 ili ono mahanje Jugoslovenskim zastavama i petokrakama na glavi?
De bolan te šupljake pričajte onima koji ne koriste mozak...
Za sve nelegalno u Aluminiju postoji inspekcija pa onda tužiteljstvo i nek ih zatvore sve od reda ko je radio malverzacije.spreca wrote: ↑05/06/2020 15:10Ko to prica o kradjiKolinda wrote: ↑05/06/2020 13:31Aha znači utakmica je mjeriloPryda wrote: ↑05/06/2020 12:39
Već sam pisao o tome na ovoj temi iz ličnog iskustva.
Tad me tvoj kolega iz stranke novak optužio da sam priprost svijet ili tako nesto jer sam naveo primjer sportskih događaja.
A bas iz tih sportskih događaja se vidi mišljenje širih javnih masa. Postavljao sam i klipove sa yt.
Jedna tužna činjenica je da se ne smije istaknuti zastava BiH u mjestima sa većinski Hrvatskim stanovništvom. Dok s druge strane u Sarajevu je organizovano javno praćenje 'vatrenih'.
I onako sramotne izjave srednjoškolaca da Bošnjaci imaju različitu strukturu kože. Pa bolan vaša politika je uredila da nas mrzite na osnovu nacije, religije, boje kože, patriotizma prema državi u kojoj oba naroda žive itd itd
Ja se nadam da i vi ovo shvatate i da ćete prestat kreirat razdor i početi poštovat ovu državu i vaše komšije s kojim živite.![]()
![]()
Patriotizam u krađi za vrijeme COVID19 ili ono mahanje Jugoslovenskim zastavama i petokrakama na glavi?
De bolan te šupljake pričajte onima koji ne koriste mozak.......Aluminij vas je hranio pa ste ga pokrali kao da je nicija cacevina
a sto se tice zastave ,nije mogla NDH zastava pa kmecite ,a petokraka ti je dala sve sto danas imas i ocima vidis da ti slucajno nije neko donio s marsa
kako vam ne dosadi tolika količina šuplje i zaglupljenosti?Kolinda wrote: ↑05/06/2020 15:29 Za sve nelegalno u Aluminiju postoji inspekcija pa onda tužiteljstvo i nek ih zatvore sve od reda ko je radio malverzacije.
Mene niti hrani niti je hranio.
Zastava NDH, što bi to trebalo značiti??? Zadojeni mozak i u misi vidi NDH.
Meni petokraka ništa nije dala osim zla koje mi je nanijela u ratu kao i svima vama koji ste nažalost iz svojih interesa brzinski zaboravili događaje od prije 20-ak godina samo da bi napakostili Hrvatima i katolicima...
Nemozes bez zamjene teza, nije petokraka od 92 ,92 nije bilo petokraka nego kokarda ,danasnji vasi partneri u vlasti gdje god to moze,petokraka ti je dala sve pa i tu Aluminiju koju unisti HDZ kao i Soko i mnoge druge ,ti nemozes biti zadojeni mozak jer to treba i imati,tako je kad se nema obraza ni castiKolinda wrote: ↑05/06/2020 15:29Za sve nelegalno u Aluminiju postoji inspekcija pa onda tužiteljstvo i nek ih zatvore sve od reda ko je radio malverzacije.
Mene niti hrani niti je hranio.
Zastava NDH, što bi to trebalo značiti??? Zadojeni mozak i u misi vidi NDH.
Meni petokraka ništa nije dala osim zla koje mi je nanijela u ratu kao i svima vama koji ste nažalost iz svojih interesa brzinski zaboravili događaje od prije 20-ak godina samo da bi napakostili Hrvatima i katolicima...
Koje godine si krenuo da koristiš riječ rajčica umjesto paradajz? Slobodno priznaj.Kolinda wrote: ↑05/06/2020 13:34Evo samo što nismo pali, danas položen kamen temeljac pored Mostara za Podravkinu tvornicu za preradu rajčice iz koje će se proizvodi izvoziti u cijelu EU, obzirom na testiranje provedeno u zadnje dvije godine zapadna Hercegovina se pokazala idealnom za proizvodnju...sve slobodne površine će se zasaditi rajčicom....Guadalajara wrote: ↑05/06/2020 12:48Past ce oni kad im se uzmu zastupništva u zapadnoj Hercegovini...Nije ovo nista...SaraFina wrote: ↑05/06/2020 12:42
Pa slazem se. Ali bice opet da srednja Bosna pala radi nemogucnosti suzivota sa Bosnjacima.
demografija-t134627s1450.html
Koji nezahvalnik. Petokraka ti je dala bezbrižno djetinjstvo, Dalmaciju i Istru da možeš hladiti jajca u svojoj domovini a ne u Italiji, fabrike koje ste uništili HDZ style.
Cuj paradajz, sta bi sa uzgojem smilja!?Point. wrote: ↑05/06/2020 18:17Koje godine si krenuo da koristiš riječ rajčica umjesto paradajz? Slobodno priznaj.Kolinda wrote: ↑05/06/2020 13:34Evo samo što nismo pali, danas položen kamen temeljac pored Mostara za Podravkinu tvornicu za preradu rajčice iz koje će se proizvodi izvoziti u cijelu EU, obzirom na testiranje provedeno u zadnje dvije godine zapadna Hercegovina se pokazala idealnom za proizvodnju...sve slobodne površine će se zasaditi rajčicom....Guadalajara wrote: ↑05/06/2020 12:48
Past ce oni kad im se uzmu zastupništva u zapadnoj Hercegovini...Nije ovo nista...
Glupost je beskonačna...Point. wrote: ↑05/06/2020 18:17Koje godine si krenuo da koristiš riječ rajčica umjesto paradajz? Slobodno priznaj.Kolinda wrote: ↑05/06/2020 13:34Evo samo što nismo pali, danas položen kamen temeljac pored Mostara za Podravkinu tvornicu za preradu rajčice iz koje će se proizvodi izvoziti u cijelu EU, obzirom na testiranje provedeno u zadnje dvije godine zapadna Hercegovina se pokazala idealnom za proizvodnju...sve slobodne površine će se zasaditi rajčicom....Guadalajara wrote: ↑05/06/2020 12:48
Past ce oni kad im se uzmu zastupništva u zapadnoj Hercegovini...Nije ovo nista...
Držite se "petokrake" koja je u civiliziranom svijetu stavljena u ravan sa kukastim križom....Point. wrote: ↑05/06/2020 18:30Koji nezahvalnik. Petokraka ti je dala bezbrižno djetinjstvo, Dalmaciju i Istru da možeš hladiti jajca u svojoj domovini a ne u Italiji, fabrike koje ste uništili HDZ style.
I ti, kao i partijski ti kolega Novak, svojatate cijeli hrvatski narod i sada ste prešli i na katolike, kad govoriš o pakosti. HDZ nije cijeli hrvatski narod.
Tebi nije petokraka nanijela zlo, nego kokarda, znaš ona kojoj tvoj vođa Dragan ide na proslavu 9 januara i koja je otjerala tvoje sunarodnjake iz Posavine.
Ne budi licemjer.
https://informator.hr/strucni-clanci/eu ... ih-sustava
Odi do Brisela pa im pojasni da su komunisti bili cvijeće a oni na zapadu zlo...
Većina Europe je trenutno u 2020.godini za razliku od nekih koji tabore u 1941.Maraschino wrote: ↑05/06/2020 21:07Za nacisticku Njemacku,fashisticku Italiju, NDHovsku Kroaciu su bili mirisljavo cvijece.