kad bi se rijesili indijaca zaradjivali bi ko kraljevirelativno84 wrote:Za onu kolicinu posla i 20c je malo
a dotad ide spustanje cijena u beskrajnost
Moderator: anex
kad bi se rijesili indijaca zaradjivali bi ko kraljevirelativno84 wrote:Za onu kolicinu posla i 20c je malo
jos onaj cukenberg hoce da besplatno da obezbjedi na milione internet prikljucaka za indiju u dogledno vrijeme,pa ti vidiglitch wrote:kad bi se rijesili indijaca zaradjivali bi ko kraljevirelativno84 wrote:Za onu kolicinu posla i 20c je malo
a dotad ide spustanje cijena u beskrajnost
Mozda par stotina miliona i zivi dobro, al nama je problem ovih 300mil neradnika sto nekim cudom imaju netMerengues wrote:e to ako urade onda ce se CF lagano preselit u indiju![]()
A sta ja znam zraknem na tv-u one indijske serije pa fino žive ljudi jel
Uf pa nisam znao da im je toliko situacija losa u drzavi
Da nisi Amer reko bi da si iz Indije
hoces indijcima od kruha da uzmes adobojlija81 wrote:Find the # of Unique Visitors and Rank
jbt poslije testa sam brojao do 20 i odustao,na testu 10
hahahahahaMerengues wrote:Da nisi Amer reko bi da si iz Indije
prebrojah 24 treba naci za 3cglitch wrote:hoces indijcima od kruha da uzmes adobojlija81 wrote:Find the # of Unique Visitors and Rank
ja se nisam mogo natjerati ni test da uradim od 10dobojlija81 wrote:prebrojah 24 treba naci za 3cglitch wrote:hoces indijcima od kruha da uzmes adobojlija81 wrote:Find the # of Unique Visitors and Rank
![]()
Find the Rank in United States,ovaj je zadatak pogresno sam kopirao
dobojlija81 wrote:prebrojah 24 treba naci za 3cglitch wrote:hoces indijcima od kruha da uzmes adobojlija81 wrote:Find the # of Unique Visitors and Rank
![]()
Find the Rank in United States,ovaj je zadatak pogresno sam kopirao
relativno84 wrote:Evo treci mjesec kako radim ovo, i obicno zadnja sedmica u mjesecu bude zanimljiva ponuda i bas dosta toga, ako se po jutru poznaje dan to je to
I ja isto,... sad će mi opet oduzet levelMlad i Nevin wrote:ja na ovom rank otisao u expelled 10% ja pisao 54.555 nor a trebalo 54555
dobojlija81 wrote:I ja isto,... sad će mi opet oduzet levelMlad i Nevin wrote:ja na ovom rank otisao u expelled 10% ja pisao 54.555 nor a trebalo 54555
Inače, zadaci na levelu 1 danas su baš za robove...ja sam jedva dolar izvukao a satrao se najviše na onom Maryland Business Registry Search! gdje treba 5 minuta po tasku. Ovo gore prebrojavanje posjećenosti sajtova ista stvar, kao i ono sa Formulom 1. Previše posla za džaba.