Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#8276 Re: Juventus
Tigre Yahel pošto pratite Juve da vas pitam.Ovaj Asamoah je strašno igrao kako to da ga nema u prvih 11
-
Verocious
#8277 Re: Juventus
Kako se vratio sa Africkog kupa nacija, pao je strasno u formi 
- MOSALJOZE
#8278 Re: Juventus
A to mi nije bilo nikako jasno.Znam da je strašno igrao.Onda izgubio mjesto.Vjerovatno će se vratiti u formu.Verocious wrote:Kako se vratio sa Africkog kupa nacija, pao je strasno u formi
- Tigar1
#8279 Re: Juventus
Asa nikako nije uhvatio formu s početka prvenstva otkako se vratio sa kupa nacija.
Ipak ja njemu vjerujem i mislim da bi mogao iznijeti teret tekme. Očekujem ofanzivu u prvih 15-20 minuta i tada nam je najoptimalnije da damo prvi gol, ne smijemo ni puno srljati da ne bi bio hladan tuš.
Vjerujem u ekipu, ali ako ispadnemo nije sramota od onakvog goropadnog protivnika.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Ipak ja njemu vjerujem i mislim da bi mogao iznijeti teret tekme. Očekujem ofanzivu u prvih 15-20 minuta i tada nam je najoptimalnije da damo prvi gol, ne smijemo ni puno srljati da ne bi bio hladan tuš.
Vjerujem u ekipu, ali ako ispadnemo nije sramota od onakvog goropadnog protivnika.
-
skypolitic
#8280 Re: Juventus
Ocekujem lavovsku borbu, da svi do jednog igraju bar onako kao Vidal protiv Bayerna, i onda im se ne moze zamjeriti ako rezultat izostane, al vjerujem da nece!!!!! Iskreno promjeniti malo ekipu protiv Pescare, al napasti i pokusati izvesti nesto slicno sto treba protiv Bayerna, znam da nije ista tezina , bolje rijesti utakmicu u prvom poluvremenu!!!! 
- relativno84
#8281 Re: Juventus
Gio se treba prebaciti na atletiku trcati stvarno zna ali za fudbala nije, bar ne u Juventusu nedovrsen grac.. 
Al nemamo ni srece jbte pa nece u go nikako
Cist penal nema dileme ali ova Pescara je toliko losa ekipa da je drama kako nisu primili 5 do sad
Al nemamo ni srece jbte pa nece u go nikako
Cist penal nema dileme ali ova Pescara je toliko losa ekipa da je drama kako nisu primili 5 do sad
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8282 Re: Juventus
Vucinic 2 pa klupa 
-
todd_smith
#8283 Re: Juventus
kakva je ovo proslava

- I am Happy
#8284 Re: Juventus
Titula se gubi u ovakvim utakmicama... protiv malih ekipatodd_smith wrote:kakva je ovo proslava![]()
![]()
Eno jbg za 70 minuta su mogli bar 2 gola dati, ali nije htjela u go...
Eto prvi suti Pescare i 2:1
- ortodont
#8285 Re: Juventus
todd_smith wrote:kakva je ovo proslava![]()
![]()
Proslava za šamara od strane Antonia.
Nema šta, baš je proslavio, neće mu više pasti na pamet.
- Lakat Jebić
#8286 Re: Juventus
joj ocam dva samara mu spuca

- vejza00
#8287 Re: Juventus
zamisljam samo kakva bi bila reakcija kod joey bartona ili roy keana kad bi ga ovako trener poslije postignutog gola udarioortodont wrote:todd_smith wrote:kakva je ovo proslava![]()
![]()
Proslava za šamara od strane Antonia.
Nema šta, baš je proslavio, neće mu više pasti na pamet.
- Tigar1
#8288 Re: Juventus
Teško je ovo bilo danas... Pescara je došla da otkine bod i tako su se postavili... onaj njihov gol je bio svaka dala
Vučinić i Quagliarela imaju onu bezobraznu dozu ... od nepoštovanja saigrača do šutanja po svaku cijenu... danas mi se učinilo da ne funkcionišu odnosi među pojedinim igračima najbolje al' hajd...
Pogba se solidno snašao na Pirlovom mjestu, Licht je raznosio tamo desno... Asamoah me malo živcirao sa nepotrebnim driblanjem i ''zabijanjem'' u protivničkog igrača a on to voli počesto raditi.
Giacherinni nit' smrdi niti miriše, pogubio se više puta večeras
Bonucci mora operisati onaj bruh, ionako mu se smanjio njegov radijus kretanja koji ni prije nije bio baš za pohvale...
Isla i Licht odigrali pred kraj zanimljivu rolu u formaciji
nadam se da Gio nije teže povrijeđen...
šteta za povredu Caceresa, mnogo će nam nedostajati, ako je ovo nešto slično što Juve može i protiv Bayerna onda ne miriše na dobro
Vučinić i Quagliarela imaju onu bezobraznu dozu ... od nepoštovanja saigrača do šutanja po svaku cijenu... danas mi se učinilo da ne funkcionišu odnosi među pojedinim igračima najbolje al' hajd...
Pogba se solidno snašao na Pirlovom mjestu, Licht je raznosio tamo desno... Asamoah me malo živcirao sa nepotrebnim driblanjem i ''zabijanjem'' u protivničkog igrača a on to voli počesto raditi.
Giacherinni nit' smrdi niti miriše, pogubio se više puta večeras
Bonucci mora operisati onaj bruh, ionako mu se smanjio njegov radijus kretanja koji ni prije nije bio baš za pohvale...
Isla i Licht odigrali pred kraj zanimljivu rolu u formaciji
nadam se da Gio nije teže povrijeđen...
šteta za povredu Caceresa, mnogo će nam nedostajati, ako je ovo nešto slično što Juve može i protiv Bayerna onda ne miriše na dobro
- Zatamnjena stakla
#8289 Re: Juventus
Da Mirko nije gol dao odjeb'o bi ga za sva vremena. Koliko su postali sebični, vjerovatno što nema Pirla u ekipi pa se malo digli. Uglavnom, danas je moglo puno bolje, puno bolja završnica i sve.
- MOSALJOZE
#8290 Re: Juventus
Ferguson:"Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama.."Yahel wrote:Titula se gubi u ovakvim utakmicama... protiv malih ekipa :)todd_smith wrote:kakva je ovo proslava![]()
![]()
-
Son1
#8291 Re: Juventus
Kako me samo jucer Vucinic iznervirao
Giancerini mu sam u sredini i iza njega Licht, a on suta pravo u golmana i jos je umislio da je neki nedodirljivi superstar da moze da usutka saigrace. Nakon tog suta on je kao usutkivao njih dvojicu.
Ako su njegovi dometi da 2 gola zabije Pescari, onda nek ide igrati za Lecce i proslavlja golove skidanjem gaca.
Papanski potez, da gore ne moze. Ocekivao sam da ce ga odma zamjeniti, sto je i uradio.
Odnosi izmedju igraca nisu onakvi kakve smo mi ocekivali, mada su Licht i Vucinic cesto znali da se porijeckaju na terenu.
Gianceriniju ne daju loptu, niti mu vjeruju u igri.
I pored pobjede, igra nije bila zadovoljavajuca, nadam se da ce biti puno bolje protiv Bayerna.
Giancerini mu sam u sredini i iza njega Licht, a on suta pravo u golmana i jos je umislio da je neki nedodirljivi superstar da moze da usutka saigrace. Nakon tog suta on je kao usutkivao njih dvojicu.
Ako su njegovi dometi da 2 gola zabije Pescari, onda nek ide igrati za Lecce i proslavlja golove skidanjem gaca.
Papanski potez, da gore ne moze. Ocekivao sam da ce ga odma zamjeniti, sto je i uradio.
Odnosi izmedju igraca nisu onakvi kakve smo mi ocekivali, mada su Licht i Vucinic cesto znali da se porijeckaju na terenu.
Gianceriniju ne daju loptu, niti mu vjeruju u igri.
I pored pobjede, igra nije bila zadovoljavajuca, nadam se da ce biti puno bolje protiv Bayerna.
-
salle_eh1986
#8292 Re: Juventus
ista stvar kao sa CG protiv Engleske, da više razigrava a manje pokuša zabijati mislim da bi imali više koristi od njegaSon1 wrote:Giancerini mu sam u sredini i iza njega Licht, a on suta pravo u golmana i jos je umislio da je neki nedodirljivi superstar da moze da usutka saigrace. Nakon tog suta on je kao usutkivao njih dvojicu.
ovakvom igrom kao protiv Peskare Bajern će nas pomesti 3 razlikeI pored pobjede, igra nije bila zadovoljavajuca, nadam se da ce biti puno bolje protiv Bayerna.
- ElRe
#8293 Re: Juventus
Nije mu prvi putYahel wrote:Titula se gubi u ovakvim utakmicama... protiv malih ekipatodd_smith wrote:kakva je ovo proslava![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Xw7uarSzAV8
- ElRe
#8294 Re: Juventus
Realno, daleko smo mi od Bayerna pa nema veze ako ponovo izgubimo.salle_eh1986 wrote: ovakvom igrom kao protiv Peskare Bajern će nas pomesti 3 razlike
Barselona, Bayern, Real, trenutni poredak po kvaliteti u Evropi, ostali su daaleeeeeeeko
- DonVito
#8295 Re: Juventus
Šta ovaj misli
Ko je zeljan da gleda njegove prljave gaće
ima djece, stari zena.. fakat
Ko je zeljan da gleda njegove prljave gaće
- MyTao
#8296 Re: Juventus
Haha sta fali ovom... kad drugi mogu skidati dresove, zasto on nebi mogao gace 
- Tigar1
#8297 Re: Juventus
Jako i hrabro večeras, šanse su male ali postoje.
Da je poluvrijeme završiti 1:0 bilo bi svašta do kraja...
Neka i ispadnu ali neka daju 300% i pljuju krv na terenu...
Da je poluvrijeme završiti 1:0 bilo bi svašta do kraja...
Neka i ispadnu ali neka daju 300% i pljuju krv na terenu...
-
salle_eh1986
#8298 Re: Juventus
kad je mogal borusija dati 2 gola u 2 minute sinoć možemo i mi u 90 
- I am Happy
#8299 Re: Juventus
Juventus nije Juventus bez Vidala i Lichta
tako da ne ocekujem nista bolju igru od one u Minhenu... naravno navijacki se nadam cudu ali...
tako da ne ocekujem nista bolju igru od one u Minhenu... naravno navijacki se nadam cudu ali...
- mumi80
#8300 Re: Juventus
Ma ne treba tu neko čudo, samo činjenica je da Juve mora odigrat najbolju utakmicu ove sezone. Ne treba srljat da se ne primi gol jer onda valja zabit 4. Sretno večeras i Rosoneri su uz vas