BH Telecom uredno radi iako je apokalipsaseoBIH wrote:Ti kao da nisu iz Mostara? Pa danas je Apokalipsa Jbte.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Samso
#82726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Benq
#82727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gledam snimke iz Mostara i citam ovdje komentare pa mi nista nije jasnoseoBIH wrote:Ti kao da nisu iz Mostara? Pa danas je Apokalipsa Jbte.
-
leon25
#82728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam šta je ali je ovo stvarno previše vec 8 sati neradi nista ni tv, Internet ni telefon ovo je problem napraviti a kad treba povećat cijene to ide expresnoseoBIH wrote:Ti kao da nisu iz Mostara? Pa danas je Apokalipsa Jbte.
-
Samso
#82729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maloprije je jedan tehnicar dolazio do kutije u Opinama koja se nalazi blizu nase kuce. Bio je tu nekih 20ak minuta ali vjerovatno nije nista uspio sam popraviti posto im kablovi do glavne kutije idu preko stubova nazalost. Nakaradna instalacija od pocetka. Naslijedili tako od Velneta.
Sve sto ne ide kroz zemlju je nakaradno i nesigurno.
U naselju gdje jak vjetar vrlo cesto puse je ludost voditi instalaciju stubovima.
U naselju gdje jak vjetar vrlo cesto puse je ludost voditi instalaciju stubovima.
- seoBIH
#82730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telekom instalacije kroz zemlju, telemach preko bandera haha.Samso wrote:BH Telecom uredno radi iako je apokalipsaseoBIH wrote:Ti kao da nisu iz Mostara? Pa danas je Apokalipsa Jbte.Da nemam i njih pored TM ne bi imao sta gledati.
Kako god, meni smiješno sto se želite. Situacija koja se nije zapamćena u zadnjih koliko, 100 godina I ti se žališ jer nemaš neta xd
Idi ba obidji sugrađane.
-
Samso
#82731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izvini ali glupo ti je razmisljanje.seoBIH wrote:Telekom instalacije kroz zemlju, telemach preko bandera haha.Samso wrote:BH Telecom uredno radi iako je apokalipsaseoBIH wrote:Ti kao da nisu iz Mostara? Pa danas je Apokalipsa Jbte.Da nemam i njih pored TM ne bi imao sta gledati.
Kako god, meni smiješno sto se želite. Situacija koja se nije zapamćena u zadnjih koliko, 100 godina I ti se žališ jer nemaš neta xd
Idi ba obidji sugrađane.
Ne radi se samo o meni nego i o ljudima koji nemaju ni telefon, ni internet ni TV.
TV je najmanji problem,ali zamisli ljude kojima je fiksni telefon ili internet jedino sredstvo komunikacije.
Npr. stara osoba zivi sama kuci pozlije joj i ne moze nikog nazvati posto joj telefon ne radi satima.
btw ja imam drugog provajdera, Telemach mi sluzi samo za neke TV kanale koje monopolisti ne daju Telekomu.
Last edited by Samso on 23/02/2019 20:18, edited 1 time in total.
- Tiger 033
#82732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

A brzina bi trebala biti 80
- REDDEVILS
#82733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Samso ti ako već imaš od BHT ADSL najbolje bi ti bilo da uzmeš Eon Full TV van Telemach mreže kao sto sam ja uradioSamso wrote:Maloprije je jedan tehnicar dolazio do kutije u Opinama koja se nalazi blizu nase kuce. Bio je tu nekih 20ak minuta ali vjerovatno nije nista uspio sam popraviti posto im kablovi do glavne kutije idu preko stubova nazalost. Nakaradna instalacija od pocetka. Naslijedili tako od Velneta.
-
Samso
#82734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
REDDEVILS wrote:@Samso ti ako već imaš od BHT ADSL najbolje bi ti bilo da uzmeš Eon Full TV van Telemach mreže kao sto sam ja uradioSamso wrote:Maloprije je jedan tehnicar dolazio do kutije u Opinama koja se nalazi blizu nase kuce. Bio je tu nekih 20ak minuta ali vjerovatno nije nista uspio sam popraviti posto im kablovi do glavne kutije idu preko stubova nazalost. Nakaradna instalacija od pocetka. Naslijedili tako od Velneta.
od telemacha i imam samo digitalni tv paket, doduse nije eon. Eon sam do sada izbjegavao uzeti jer mi je sadasnji paket bio cjenovno povoljniji.
- REDDEVILS
#82735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam novi korisnik Telemach usluga nepuni mjesec dana i već neko poskupljenje a potpisao sam ugovor na dvije godineSamso wrote:REDDEVILS wrote:@Samso ti ako već imaš od BHT ADSL najbolje bi ti bilo da uzmeš Eon Full TV van Telemach mreže kao sto sam ja uradioSamso wrote:Maloprije je jedan tehnicar dolazio do kutije u Opinama koja se nalazi blizu nase kuce. Bio je tu nekih 20ak minuta ali vjerovatno nije nista uspio sam popraviti posto im kablovi do glavne kutije idu preko stubova nazalost. Nakaradna instalacija od pocetka. Naslijedili tako od Velneta.
od telemacha i imam samo digitalni tv paket, doduse nije eon. Eon sam do sada izbjegavao uzeti jer mi je sadasnji paket bio cjenovno povoljniji.
-
tap3ah75
#82736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li ti ko zvanično odgovorio?nadžak wrote:Pozdrav vam.
NIsam naravno čitao detalje ugovora ( vjerujem kao i većina drugih ) pa me zanima koje su predviđene kazne u slučaju jednostranog kršenja ugovora od strane korisnika. Ne daj Bože desi se situacija ostane čovjek bez posla, nema para i to, šta se može očekivat kao posljedica.![]()
Potpiše čovjek na 2 godine a nije to malo stvarno...
I mene zanima ovo?
- seoBIH
#82737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa apsolutno isto kao i za bilo koju drugu uslugu. Ne plaćaš, tuže te, sud dalje odluci. Sto bi telemach bio drugacij od vika ili ep?
-
PS4 Share
#82738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam kakav odgovor ocekujete, ide isklju enje usluge pa nakon toga sudska tuzba i prinudna naplata svih pretplata u trajanju ugovora koje su ostale neplaćene.tap3ah75 wrote:Je li ti ko zvanično odgovorio?nadžak wrote:Pozdrav vam.
NIsam naravno čitao detalje ugovora ( vjerujem kao i većina drugih ) pa me zanima koje su predviđene kazne u slučaju jednostranog kršenja ugovora od strane korisnika. Ne daj Bože desi se situacija ostane čovjek bez posla, nema para i to, šta se može očekivat kao posljedica.![]()
Potpiše čovjek na 2 godine a nije to malo stvarno...
I mene zanima ovo?
Nikad nece ni oni ni bht ni bilo ko izaci u susret ili uvoditi tako nesto kao moguci raskid ugovora jer djabe idu u petlju koja nema kraja gdje trebas odluciti kome raskinuti ugovor i halaliti naplatu.
-
corei3
#82739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prije je bilo plati 20KM i raskini kad hoces
-
duffy_duck
#82740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li se i kod vas desava da box kad se tek upali na bilo kojem kanalu javi no signal. Konkretno mi se to desava na Pink Bh Nova BH HD, Sport Klubovi i Arene skoro sve ?
Malo mi je iritantno kad moram mjenjati kanal gore da bi dobio signal na ovim kanalima.
Malo mi je iritantno kad moram mjenjati kanal gore da bi dobio signal na ovim kanalima.
-
duffy_duck
#82741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Putem wifi brzinu nije moguce izmjeriti onakvu kakva je po ugovoru. Ima odstupanja raznih radi zidova istih kanala kao kod ostalih recimo i slicno.Tiger 033 wrote:
A brzina bi trebala biti 80
Brzinu izmjeri putem lan kabla direktno na kompjuter ili Laptop i onda postavi ovdje. I takodjer izmjeri prema telemach Serveru.
- Mirzareli
#82742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bilo bi pohvalno da ubacite Filmski kanal M1 film ,kako vidim isti postoje na osnovnoj ponudi Moje TV i HT Eroneta.. Kanali koji daleko prikazuju bolji,noviji i kvalitetniji serijski i filmski sadrzaj za razliku od pinkova od koji mi se zeludac prevrce. Ljep Pozdrav --- http://www.m1film.hr/
-
Ndare
#82743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno pitanje. Prilikom svakog novog ukljucivanja tv-a i eon boxa daljinskim na ekranu mi se javlja No signal. Nakon toga pomjetanjem na drugi kanal pojavi se slika al ovo mi ne izgleda bas normalno. Isto tako poslije listanja kanala prilikom dolaska na FOX CRIME HD zamrzne se box i nakon minut dva ide totalni reset sistema od pocetka sa onim android kotrljajucim slovima. Molio bih odgovor odnosno da li se ovi problemi trenutno mogu otkloniti ili ovo je neki nedostatak ili bug samog boxa.
- strucnjakdemagog
#82744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ndare wrote:Jedno pitanje. Prilikom svakog novog ukljucivanja tv-a i eon boxa daljinskim na ekranu mi se javlja No signal. Nakon toga pomjetanjem na drugi kanal pojavi se slika al ovo mi ne izgleda bas normalno. Isto tako poslije listanja kanala prilikom dolaska na FOX CRIME HD zamrzne se box i nakon minut dva ide totalni reset sistema od pocetka sa onim android kotrljajucim slovima. Molio bih odgovor odnosno da li se ovi problemi trenutno mogu otkloniti ili ovo je neki nedostatak ili bug samog boxa.
ovo se desava gotovo svim korisnicima EON box paketa. jednostavno, EON je u razvojnoj fazi i mislim da cemo se nacekati dok bude funkcionisao bez problema.
-
Kralj Tvrtko I.
#82745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje možemo gledati dodjelu Oscara večeras?
Naravno da ne bude zatamnjeno.
- MTV
#82746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prenos za BiH je otkupila Elta HD. A tog kanala nema na Telemachu.Kralj Tvrtko I. wrote:Gdje možemo gledati dodjelu Oscara večeras?
-
c_g
#82747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pro7 uvijek prenosi.Kralj Tvrtko I. wrote:Gdje možemo gledati dodjelu Oscara večeras?
Sad u 15h na SK 4K ima Manchester United - Liverpool.
-
Samso
#82748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nakon 26 sati proradila Telemach mreza u nasem naselju.
- vicious
#82749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Osim na fox crime isto se dešava i na kitchen 24, bbc earth... (sve hd verzije). Cini mi se da se ovo dešava samo kada je u postavkama odabrana 2160p rezolucija.Ndare wrote:Jedno pitanje. Prilikom svakog novog ukljucivanja tv-a i eon boxa daljinskim na ekranu mi se javlja No signal. Nakon toga pomjetanjem na drugi kanal pojavi se slika al ovo mi ne izgleda bas normalno. Isto tako poslije listanja kanala prilikom dolaska na FOX CRIME HD zamrzne se box i nakon minut dva ide totalni reset sistema od pocetka sa onim android kotrljajucim slovima. Molio bih odgovor odnosno da li se ovi problemi trenutno mogu otkloniti ili ovo je neki nedostatak ili bug samog boxa.
A sto je najgore kod mene se nakon tog reseta prebaci na 720p, bez obzira što u postavkama stoji 2160p. Mogu prebaciti na 1080p, ali kad pokušam vratiti na 2160 opet je signal samo 720p...
- dembele
#82750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Auh, ja Telemach reklama na parketu a i oko parketa na basket meču BiH-Bugarska.