FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Radio Sarajevo
#82551 Re: FK Željezničar
Hrasno pita zašto bi vjerovao nekom od nas, a ne njemu, a iz aviona se vidi da ima ili menadžerske talove ili nešto slično.
Ali dobro, ušutiće uskoro, budući da smo skontali o kome se radi.
-
coco1
#82552 Re: FK Željezničar
ako pises po svojoj savjesti zasto kopiras postove sa drugih foruma i postavljas ovdje kao svoje? konkretno tvoja zadnja dva posta su kopirana sa drugog foruma, jedan napisao @avlami, drugi onaj neki @ludvig leple (valjda se ovako pise). ili si se vise puta klonirao, po raznim forumima, pa su ovo, ipak, sve tvoji upisi.Burdus wrote: ↑08/12/2019 22:29Pasa moj solidniBHF_Manijak wrote: ↑08/12/2019 22:14Kasne 2 plate jos od tvoje svete krave, ali kako da ti to znas iz Slovenije legendo. Dodji nekad na utakmicu, ako znas Grbavicu i na karti pokazati.Burdus wrote: ↑08/12/2019 12:23 Prosuo ga Dudic ko rizu.
Nije cudno kada je iznenada odlucio za legalan nacin. To mu je kroz karijeru bilo strano. Sada po stare dane ... ne ide.
8 faula cijelu tekmu. Obzirom da kasne dvije plate a za koji dan i treca ne cudim se ovakvom nacinu. Cudno mi je da su uopste igrali. Vec mjesec lazu igrace sa pricom bice plate naredni petak.Sto nije kod svete krave redovna bila? Sto binda nije Slavku na vakat isplatila? Zamjera se Amaru sto tuzi i trazi svoje pare, e pa tuzio je i tvoj idol. To nije problem a?
Bila nekad pinka makar za i piskaranje iz Slovenije, ali sad se dobije taki za hou pa malo vuna a? E nekad ste se pitali i bitno vase misljenje, sad ste smjesteni tamo gdje vam je mjesto, na marginu jer ste bezveznjaci i nebitni likovi koji Grbavice ocima ne vide.
A Burdusu se, kako ga "od milja zovete", mozete samo i sageti, to i sami znate, pa vuna jos veca.
Srecom misljenje vam niko vise ne zaruje niti ce vise, sto ste bili bitni bili ste, sad samo mozete okolo lajat i kmecat.
A nekad uzmu svoju svetu kravu pod ruku pa na Grbavicu, dodjite, pogledajte utakmicu, jer ni on vise ne ide i ne gleda k'o ni ti. Sve lafo Zeljini bolesnici, a pola vas na sisi bilo i piskaralo po forumima, takvi janezi k'o i ti i ljudi iz pizde materine koji Grbavice nisu ocima vidjeli.
Nebitni likovi, kmecite i dalje.
Tebi a i ostalim cu napisati da ste dobro pukli sa prozivanjem nekog drugog iz Slovenije. Ja sam svaku tekmu na zapadu a na forumu napisem po svojoj savjesti a ne zbog neke pinke. Niti me moze ko kupiti niti imam koristi od kluba.
Sto se mene tice samo nastavite sa prozivanjem.
ako krades tudje postove i postavljas kao svoje, red bi bio to i naglasiti. ali, da bi se postovao neki red, treba imati obraza, sto s tobom nije slucaj.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#82553 Re: FK Željezničar
Pa logicno kako cu ja da znam ko od vas govori istinu??? Mislim nidje vezeRadio Sarajevo wrote: ↑09/12/2019 15:58 Hrasno pita zašto bi vjerovao nekom od nas, a ne njemu, a iz aviona se vidi da ima ili menadžerske talove ili nešto slično.
- Charuga
- Globalni moderator
#82554 Re: FK Željezničar
Jarane, ja u ploču ...
Ono što ja znam, a nije izneseno u javnost nikada ne pišem na forumu. Ovo što sam gore pisao to se javno zna.
- Radio Sarajevo
#82555 Re: FK Željezničar
hrasno38 wrote: ↑09/12/2019 16:26Pa logicno kako cu ja da znam ko od vas govori istinu??? Mislim nidje vezeRadio Sarajevo wrote: ↑09/12/2019 15:58 Hrasno pita zašto bi vjerovao nekom od nas, a ne njemu, a iz aviona se vidi da ima ili menadžerske talove ili nešto slično.
Ako ne možeš razlučiti čije je pisanje ispravno, a čije nije, onda ti ja ne mogu pomoći. Ako zaista ne vidiš da je čovjek imao tal s Mega Lažnim Hadžijom, onda ili ne znaš čitati ili ne znaš razumjeti. Kako god, možda nije tvoja greška, ali ovo je preočito da bi mu se vjerovala ijedna jedina riječ.
- hrasno38
#82556 Re: FK Željezničar
Ajde mi lijepo objasni zasto bih ja trebao tebi da vjerujem? Ova kompletna prica vezana za bivsu upravu ali i za sadasnju ukljucujuci tu i dugove prema Amaru vrvi od raznoraznih prica vise nego ocito suprostavljenih tabora. Jedna cinjenica postoji da jedni gledaju u Misimovica kao zlatno tele a drugi u Amara. Ovaj prvi je napokon donio jednu modernu Grbavcu, novi teren pa i jedna kup a ovaj drugi je najtrofejniji trener sto aposlutno ne znaci niti u ovom trenutku uljeva neko ogromno povjerenje da ce sa tom trofejnosti da nastavi. Ne kazem ni da nece ali kad gubis utakmice na svom terenu ne mozes biti bas nekekav optimista bar u ovom trenutku. Osim toga provalci se i ta prica o dugu bez i jednog jedinog dokaza i potvrde gdje bi ja po tvojoj prici trebao da vjerujem Amaru.Radio Sarajevo wrote: ↑09/12/2019 17:56hrasno38 wrote: ↑09/12/2019 16:26Pa logicno kako cu ja da znam ko od vas govori istinu??? Mislim nidje vezeRadio Sarajevo wrote: ↑09/12/2019 15:58 Hrasno pita zašto bi vjerovao nekom od nas, a ne njemu, a iz aviona se vidi da ima ili menadžerske talove ili nešto slično.
Ako ne možeš razlučiti čije je pisanje ispravno, a čije nije, onda ti ja ne mogu pomoći. Ako zaista ne vidiš da je čovjek imao tal s Mega Lažnim Hadžijom, onda ili ne znaš čitati ili ne znaš razumjeti. Kako god, možda nije tvoja greška, ali ovo je preočito da bi mu se vjerovala ijedna jedina riječ.
Ja znam samo jednu cinjenicu da za vrijeme mandata prosle uprave se gradio stadion, dbijali su se Pitari i to tri utakmice za redom, Zeljo je u dvije sezone pokraden za titule i ta uprava je ovu sezonu zajebala odlazak Zelje u Evropu. Ne sjecam se mada mozda grijesim da je bilo prica kako igraci nisu dobili plate, dovodili su se svakakvi igraci od odlicnih do bas ono taraba, mijenjali su se treneri vrlo glup a tu posbeno mislim na Adzema pa onda Petrovica i to je ono sto ja zamjeram bivsoj upravi. Niti znam niti mie interesuje koliko je u kasi bilo para jer se ne sjecam da je ikada kukakno za pare.
E sad Amar Oism i meni samom daje nekakvu nadu da ce napokon nakon 7 godina titula opet doci na Grbavicu. Zato sam ovdje i napisao kada je dosao da u drugom dijelu prosle sezone ne moze imati bas nikakvu odgvornost za rezultat. Ali zato u ovoj gdje je sa ekipom prosao komletne pripreme, gdje je on birao igrace nakon skoro citavog prvog dijela sezone i te kako odgvoran za rezultate. Igra je definitvno punoooo bolja nego prosle sezone ali ja licno necu da mu trazim alibi za izgubljenih 10 bodova kuci. Ne zamjeram mu ja poraz od Boraca 3:0 niti sekunde ali poraz od Veleza i te kako i to je ko suza cista njegov poraz i treba da se kritikuje kao sto su se kritikovali i svi prosli treneri. Nije Amar Zeljo nego je Amar samo jedan mali dio istorije najveceg i najupsjesnijeg kluba iz BiH i zato ga ja necu nikada gledati kao bozanstvo i kao nekoga nedodirljivog. To isto vazi i za sve ostale bili iz uprave, trenerea ili igraca.
- hrasno38
#82557 Re: FK Željezničar
Ako je istina Lendric bi dosao kao kec na desetku!
https://sportske.ba/sta-se-dogadja-u-zr ... ma-kluba/?
https://sportske.ba/sta-se-dogadja-u-zr ... ma-kluba/?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#82558 Re: FK Željezničar
Pa Lendric ne može u Zrinjskom da se izbori za mjesto, Kunic ga posadio na klupu 
- hrasno38
#82559 Re: FK Željezničar
Ali je zato kod nas bio najbolji strijelac.....i ne vidim razloga sa igrom koju propagira Osim da opet ne bude. To sto neko ko je dokazani igrac ne igra u jednom klubu ne znaci da ne treba da igra u drugom. Svakako se pise da odlazi i Krpicsime_cipol wrote: ↑10/12/2019 14:54 Pa Lendric ne može u Zrinjskom da se izbori za mjesto, Kunoc ga posadio na klupu![]()
- manijak1
#82560 Re: FK Željezničar
Ako Krpu utale , ne bi valjalo da se ne vrati Lendrić.
Kod nas je bio dobar , ne vidim zašto ne bi opet bio.
Ko svi drugi koji su otišli i bili tarabići , pa proigrali u drugim timovima.
Kod nas je bio dobar , ne vidim zašto ne bi opet bio.
Ko svi drugi koji su otišli i bili tarabići , pa proigrali u drugim timovima.
- Charuga
- Globalni moderator
#82561 Re: FK Željezničar
Načuh da Lendrić ode u Aziju, navodno ima sve završeno.
- hrasno38
#82562 Re: FK Željezničar
Ma najgore ce biti ako klub proda Krpica a Amar se osloni na to da ima Ermina Zeca kojeg vise nema nego sto ima.
- hrasno38
#82563 Re: FK Željezničar
Ne kontam sto bi ovaj momak se zvao pojacanjem
https://sportsport.ba/fudbal/dosadasnji ... ara/344119
https://sportsport.ba/fudbal/dosadasnji ... ara/344119
- wewa
#82564 Re: FK Željezničar
i soha za podupiranje veša bi bila pojačanje umjesto Bogičevića.
- hrasno38
-
Burdus
#82566 Re: FK Željezničar
Legla jedna plata. Ako dobro razgode moze biti do iza praznika. Kada ce jos dvije zaostale niko ne zna.
Sada nam sindikat ne moze nista
Igraci nece moci dobiti ciste papire.
Ipak ide na bolje
Sada nam sindikat ne moze nista
Igraci nece moci dobiti ciste papire.
Ipak ide na bolje
- agnostic_front
#82567 Re: FK Željezničar
Jest ti zao sto je legla plata
- manijak1
#82568 Re: FK Željezničar
Ipak, kod tebe sve isto.
Ne kontam što nisi upotrijebio poslušnike iz medija i portala, pa sva ova mahalanja koja podastireš ovdje , saopštio njima .
Ako već hoćeš da promijeniš nešto da ide na bolje .
Ovako izgleda da ne znaš šta hoćeš.
Ne kontam što nisi upotrijebio poslušnike iz medija i portala, pa sva ova mahalanja koja podastireš ovdje , saopštio njima .
Ako već hoćeš da promijeniš nešto da ide na bolje .
Ovako izgleda da ne znaš šta hoćeš.
-
Tromblon
#82569 Re: FK Željezničar
Jeboga haj se dogovori sam sa sobom. Truniš o dvije plate i kad isplate jednu opet fale dvije. Haj hljeba ti odjaši u sumrak više.
- BHF_Manijak
#82570 Re: FK Željezničar
Suti k'o kurava da se te dvije jos duguju iz vremena "najbolje uprave u historiji"... Kad niknu dugovi od prethodnih i neplaceni racuni, kao npr. Radu za krcenje sume, onda se usuti k'o hinja.
Ima li ista da su na vrijeme isplatili, a da nije s budzeta i od navijaca doslo?
Slavki - nisu uplatili, krcenje sume nisu uplatili, dobavljacima nisu uplatili... Ali zato su pri odlasku sve sebi poisplacivali, log'cno je l'...

Ima li ista da su na vrijeme isplatili, a da nije s budzeta i od navijaca doslo?
Slavki - nisu uplatili, krcenje sume nisu uplatili, dobavljacima nisu uplatili... Ali zato su pri odlasku sve sebi poisplacivali, log'cno je l'...
- hrasno38
#82571 Re: FK Željezničar
Vidi ono sto ti radis je pomalo degutantno i svakim danom tjera sve vise na povracanje. Ti ne kritikujes nego mazohisticki uzivas u tome da se nasladjujes losim stvarima koje se dogadjaju u Zelji. Mislim ja sam uvijek za konstruktivnu kritiku mada ovu kritiku citaju samo forumasi ali dobro zato i postoje forumi da razmjenjujemo misljenja ali za nasladjivanje problemima nisam nikada bio izizev ako nije u pitanju neki zestoki neprijatelj npr. kada sam Mladicu nakon presude pozelio sto duzi zivot!
Ako si navijac Zelje, mada po tvom pisanju vise nisam bas siguran, onda ako zaista postoji taj neekekav prljavi ves ostavi za sebe a nemoj ga ovdje prostirati radi jebenog Misimovica ili ne znam ti koga da se nasladjuju oni koji zaista mrze nas klub za koji navijamo.
Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati ali uvijek kritikuj i hvali ako naravno za to ima razloga.
-
Burdus
#82572 Re: FK Željezničar
Smijem se zvanicnom stavu uprave. Klub u nikad goroj situaciji. Ponekad navrati na zapad pa ces cuti sta govore.hrasno38 wrote: ↑11/12/2019 23:55Vidi ono sto ti radis je pomalo degutantno i svakim danom tjera sve vise na povracanje. Ti ne kritikujes nego mazohisticki uzivas u tome da se nasladjujes losim stvarima koje se dogadjaju u Zelji. Mislim ja sam uvijek za konstruktivnu kritiku mada ovu kritiku citaju samo forumasi ali dobro zato i postoje forumi da razmjenjujemo misljenja ali za nasladjivanje problemima nisam nikada bio izizev ako nije u pitanju neki zestoki neprijatelj npr. kada sam Mladicu nakon presude pozelio sto duzi zivot!
Ako si navijac Zelje, mada po tvom pisanju vise nisam bas siguran, onda ako zaista postoji taj neekekav prljavi ves ostavi za sebe a nemoj ga ovdje prostirati radi jebenog Misimovica ili ne znam ti koga da se nasladjuju oni koji zaista mrze nas klub za koji navijamo.
Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati ali uvijek kritikuj i hvali ako naravno za to ima razloga.
Nemamo marke, minus iz dana u dan veci. Igraci nezadovoljni. Sve u vezi stadiona stalo. Lova za trafo potrosena za plate, krov ce kasniti. OP u 10X vecem haosu nego godinu prije. Ni tada nije bio dobar. Po SDA principu uhljebljeni oni koji ce cuvati guzice, Usanovic, Zeric... a oni koji misle svojom glavom otjerani, Krajna i drugi.
Kada na poslu vidim onog pitara Becircica pozli mi, veliki strucnjaci za sve.
Eo sve je u najboljem redu.
-
samoZeljo21
#82574 Re: FK Željezničar
pa sto ne kazes zasto će krov kasniti? zato sto nam je divna ni milimetarska uprava usrala istočnu tribinuBurdus wrote: ↑12/12/2019 08:26Smijem se zvanicnom stavu uprave. Klub u nikad goroj situaciji. Ponekad navrati na zapad pa ces cuti sta govore.hrasno38 wrote: ↑11/12/2019 23:55Vidi ono sto ti radis je pomalo degutantno i svakim danom tjera sve vise na povracanje. Ti ne kritikujes nego mazohisticki uzivas u tome da se nasladjujes losim stvarima koje se dogadjaju u Zelji. Mislim ja sam uvijek za konstruktivnu kritiku mada ovu kritiku citaju samo forumasi ali dobro zato i postoje forumi da razmjenjujemo misljenja ali za nasladjivanje problemima nisam nikada bio izizev ako nije u pitanju neki zestoki neprijatelj npr. kada sam Mladicu nakon presude pozelio sto duzi zivot!
Nemamo marke, minus iz dana u dan veci. Igraci nezadovoljni. Sve u vezi stadiona stalo. Lova za trafo potrosena za plate, krov ce kasniti. OP u 10X vecem haosu nego godinu prije. Ni tada nije bio dobar. Po SDA principu uhljebljeni oni koji ce cuvati guzice, Usanovic, Zeric... a oni koji misle svojom glavom otjerani, Krajna i drugi.
-
Burdus
#82575 Re: FK Željezničar
Nije lijepo lagati.samoZeljo21 wrote: ↑12/12/2019 14:48pa sto ne kazes zasto će krov kasniti? zato sto nam je divna ni milimetarska uprava usrala istočnu tribinuBurdus wrote: ↑12/12/2019 08:26Smijem se zvanicnom stavu uprave. Klub u nikad goroj situaciji. Ponekad navrati na zapad pa ces cuti sta govore.hrasno38 wrote: ↑11/12/2019 23:55
Vidi ono sto ti radis je pomalo degutantno i svakim danom tjera sve vise na povracanje. Ti ne kritikujes nego mazohisticki uzivas u tome da se nasladjujes losim stvarima koje se dogadjaju u Zelji. Mislim ja sam uvijek za konstruktivnu kritiku mada ovu kritiku citaju samo forumasi ali dobro zato i postoje forumi da razmjenjujemo misljenja ali za nasladjivanje problemima nisam nikada bio izizev ako nije u pitanju neki zestoki neprijatelj npr. kada sam Mladicu nakon presude pozelio sto duzi zivot!
Odstupa se od projekta. Nova sidrista jer je krovna konstrukcija skroz drugacija.