crnivrag wrote:Može od 01.03. do 31.03. bez ikakvih posljedica.black_noke wrote:Je li se sad sa ovim poskupljenjem moze raskinuti ugovor koji traje jos pola godine?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
black_noke
#82501 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Benq
#82502 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nikome nije drago placati nesto sto nema. Nije mi jasno sta je cekao dvije godineSamso wrote: Evo poslao sam Telemachu njegove podatke pa ce valjda skontati do cega je.
Samo mi zao sto je covjek 2 godine placao ovaj paket a nije nikad imao ni pribliznu brzinu od deklarisane.
On je ovaj paket uzeo samo zbog Arena i jos nekih kanala pa se nije previse zamarao internetom.
Da ne moze imati tu brzinu, dobio bi obavijest od Telemacha, i imao bi dvije opcije, ili da uzme manji paket, ili da pristane na koristenje tog paketa uz odredjene benefite. To im je pravilo, a sad sta je na stvari...
-
Samso
#82503 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne bi on jos znao da bi trebao dobiti tu brzinu nego veceras mi pokazao racun i onu famooznu obavijest o poskupljenju pa sam vidio koji paket koristi i koja ga brzina sljeduje.Benq wrote:Nikome nije drago placati nesto sto nema. Nije mi jasno sta je cekao dvije godineSamso wrote: Evo poslao sam Telemachu njegove podatke pa ce valjda skontati do cega je.
Samo mi zao sto je covjek 2 godine placao ovaj paket a nije nikad imao ni pribliznu brzinu od deklarisane.
On je ovaj paket uzeo samo zbog Arena i jos nekih kanala pa se nije previse zamarao internetom.![]()
Da ne moze imati tu brzinu, dobio bi obavijest od Telemacha, i imao bi dvije opcije, ili da uzme manji paket, ili da pristane na koristenje tog paketa uz odredjene benefite. To im je pravilo, a sad sta je na stvari...
- Benq
#82504 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, vidio sam sta si pisao.. Rijesice se to sigurno, jer je ipak u pitanju samo 80Mb.Samso wrote: Ma ne bi on jos znao da bi trebao dobiti tu brzinu nego veceras mi pokazao racun i onu famooznu obavijest o poskupljenju pa sam vidio koji paket koristi i koja ga brzina sljeduje.
-
probook
#82505 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sa ovakvim zvukom na Nova BH utakmica je negledljiva 
-
zastavnik22
#82506 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dragi forumasi imam jedno pitanje, kako mogu i dali mogu u Kodi ubaciti play list m3u formata ili ima neki drugi nacin da preko boxa gledam iptv?
Hvala unaprijed na pomoci.
Last edited by zastavnik22 on 20/02/2019 22:56, edited 1 time in total.
- crnivrag
#82507 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije baš da je vezano za temu, ali hajdezastavnik22 wrote:Dragi forumasi imam jedno pitanje, kako mogu i dali mogu u Kodi ubaciti play list m3u formata ili ima neki drugi nacin da preko boxa gledam iptv?
Može se ubaciti m3u lista putem VLC Player-a na box-u, ili putem Kodija i preinstalirane aplikacije Simple IPTV.
-
zastavnik22
#82508 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uradiocrnivrag wrote:Nije baš da je vezano za temu, ali hajdezastavnik22 wrote:Dragi forumasi imam jedno pitanje, kako mogu i dali mogu u Kodi ubaciti play list m3u formata ili ima neki drugi nacin da preko boxa gledam iptv?
Može se ubaciti m3u lista putem VLC Player-a na box-u, ili putem Kodija i preinstalirane aplikacije Simple IPTV.
Hvala
-
febo_acm
#82509 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko ce biti skuplji duo net grande?
-
black_noke
#82511 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li neko alternativu ovome? Moze i u pp
- crnivrag
#82512 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Logosoft (nekoliko naselja u Sarajevu), TXTV (Dobrinja), BH Telecom (cijeli grad).black_noke wrote:Ima li neko alternativu ovome? Moze i u pp
- cenecimoveocino
#82513 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Drug nije usluga vise problem,jednostavno nezelimo u kuci da placamo za tv gdje gledamo 5-6 kanala i internet 60KM.Telemach wrote:Zdravo cenecimoveocino,cenecimoveocino wrote:Vjerovatno cemo i mi u kuci poslije aprila kad istekne ugovor iskljucit TM i prec na neki lokalni provajder za internet od 40KM max .Ostalo streamovat putem android box-a i cao
Bezobrazluk 3 pa 3 pa 3 pa 1,6KM povecavat...
Zamolit ćemo Vas za razumijevanje. Izvršeno je poboljšanje i usklađivanje ponude tako da uz minimalno povećanje cijene korisnici dobijaju znatno bolju uslugu. Cijene su prilagođene rastu troškova poslovanja, te su izmjenom afektirani svi korisnici, odnosno paketi. Naš Tim za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati.
-
laik1981
#82514 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav.. Interesuje me par stvari oko eon boxa posto ga namjeravam uzeti, pa ako ima neko da mi moze pomoci..
Naime, vecinu stvari sam skontao. Vidim da ovaj box ima i opticki audio izlaz.. Ja bih taj izlaz koristio da box povezem sa svojim av receiverom posto zelim da mi zvuk ide preko eksternih zvucnika.. Ono sto me interesuje je, ako neko zna, podrzava li ovaj box reprodukciju dts i dolby 5.1 zvuka, odnosno reprodukciju sadrzaja sa tim formatima zvuka.. Znam da mnogi android tv boxovi ne podrzavaju pa me interesuje kakva je situacija sa ovim.. I druga stvar, je li ovaj box hardverski dovoljno jak za reprodukciju 4k videa? Ne mogu da nadjem koji procesor koristi? Nasao sam samo da je cetverojezgreni i da uredjaj ima 2gb rama.. I ima li box usb prikljucak?
valjda ste me skontali sta zelim da pitam
Naime, vecinu stvari sam skontao. Vidim da ovaj box ima i opticki audio izlaz.. Ja bih taj izlaz koristio da box povezem sa svojim av receiverom posto zelim da mi zvuk ide preko eksternih zvucnika.. Ono sto me interesuje je, ako neko zna, podrzava li ovaj box reprodukciju dts i dolby 5.1 zvuka, odnosno reprodukciju sadrzaja sa tim formatima zvuka.. Znam da mnogi android tv boxovi ne podrzavaju pa me interesuje kakva je situacija sa ovim.. I druga stvar, je li ovaj box hardverski dovoljno jak za reprodukciju 4k videa? Ne mogu da nadjem koji procesor koristi? Nasao sam samo da je cetverojezgreni i da uredjaj ima 2gb rama.. I ima li box usb prikljucak?
valjda ste me skontali sta zelim da pitam
-
messilla
#82515 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na koji fazon mi nekad 'kocka' i prekida SK 4K, a nekad ne? Kartica je u pitanju, na drugom tv-u.
- drug_profi
#82516 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
laik1981 wrote: I druga stvar, je li ovaj box hardverski dovoljno jak za reprodukciju 4k videa? Ne mogu da nadjem koji procesor koristi? Nasao sam samo da je cetverojezgreni i da uredjaj ima 2gb rama.. I ima li box usb prikljucak?

Po slici bi se reklo da mu 4K nije problem.

I da nema USB port.
-
NediM17
#82517 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nesto razmisljam, ako oni imaju obraza da svako malo povecavaju cijene, zasto ja ne bih istom mjerom bio bezobrazan pa trazio da mi dignu brzinu internet konekcije na 80Mbps do kraja trajanja ugovora, ili da mi daju Arene HD gratis do kraja trajanja ugovora?
Za neke stvari su jako korektni i susretljivi, kad se javi neki problem, ali takvi i treba da budu.
Cijena raste konstantno pod izgovorom nekog unaprijedjenja usluga, pa sad cu traziti da mi zaista unaprijede usluge.
U protivnom, mislim da bih mogao ozbiljno poceti razmisljati o raskidu ugovora, i potpisivanju nekog manjeg paketa, bez telefona, bez dodatnih kartica, pa cak i o zamjeni provajdera.
Vi koji sad sjedite iza @Telemach nika, nemojte da Vas hvata huja kada ovo citate.
Razmislite da li nas korisnike hvata huja kada Vi svako malo povecavate cijene? Ja mislim da je ovo moje razmisljanje sasvim ok.
Nego se javite na pp. ili na telefon, da vidimo sta se mozemo dogovoriti, kulturno, na obostrano zadovoljstvo, ne zaboravite i na lojalnost i da sam ja Vas korisnik 6 godina, a svojom politikom me lagano tjerate od sebe.
Ja sam bas racunao, za taj neki period od 6 godina koliko sam korisnik, cijena se povecala za 7.60KM. Usluga nije bolja za te novce sigurno!
Za neke stvari su jako korektni i susretljivi, kad se javi neki problem, ali takvi i treba da budu.
Cijena raste konstantno pod izgovorom nekog unaprijedjenja usluga, pa sad cu traziti da mi zaista unaprijede usluge.
U protivnom, mislim da bih mogao ozbiljno poceti razmisljati o raskidu ugovora, i potpisivanju nekog manjeg paketa, bez telefona, bez dodatnih kartica, pa cak i o zamjeni provajdera.
Vi koji sad sjedite iza @Telemach nika, nemojte da Vas hvata huja kada ovo citate.
Razmislite da li nas korisnike hvata huja kada Vi svako malo povecavate cijene? Ja mislim da je ovo moje razmisljanje sasvim ok.
Nego se javite na pp. ili na telefon, da vidimo sta se mozemo dogovoriti, kulturno, na obostrano zadovoljstvo, ne zaboravite i na lojalnost i da sam ja Vas korisnik 6 godina, a svojom politikom me lagano tjerate od sebe.
Ja sam bas racunao, za taj neki period od 6 godina koliko sam korisnik, cijena se povecala za 7.60KM. Usluga nije bolja za te novce sigurno!
-
duffy_duck
#82518 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eon uredaj ima usb port na desnoj strani uredaja.
- mayab
#82519 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach je zahvaljujući , po meni, prije svega bh telecomu i njegovom kriminalnom i nesposobnov vodstvu, dobro zasjeo i proširio se , malte ne zauzeo monopolsku poziciju, i sada rade skoro sve šta hoće....bh telekom spominjem kao firmu koja je u svemu ovome startala sa najrasirenijom infrastrukturom, ali sa uspavanim, nesposobnim i kriminalno-pljačkaskim vodstvom, i onda dosao telemach sa svježim idejama i kapitalom.NediM17 wrote:Nesto razmisljam, ako oni imaju obraza da svako malo povecavaju cijene, zasto ja ne bih istom mjerom bio bezobrazan pa trazio da mi dignu brzinu internet konekcije na 80Mbps do kraja trajanja ugovora, ili da mi daju Arene HD gratis do kraja trajanja ugovora?
-
Kralj Tvrtko I.
#82520 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Niko ništaTelemach wrote:@Kralj Tvrtko I.Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach
Imao sam poziv od vas jutros ali nisam mogao se javiti.
Kad budete u prilici ponovite poziv.
Hvala.
Pozvat će Vas kolege ponovno.
- Telemach
#82521 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo black_noke,black_noke wrote:Ima li neko alternativu ovome? Moze i u pp
Javite nam se u pp sa podacima, pronaći ćemo najbolju opciju za Vas kada su u pitanju naše usluge.
Nadamo se uspješnom nastavku saradnje.
- Telemach
#82522 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo NediM17,NediM17 wrote:Nesto razmisljam, ako oni imaju obraza da svako malo povecavaju cijene, zasto ja ne bih istom mjerom bio bezobrazan pa trazio da mi dignu brzinu internet konekcije na 80Mbps do kraja trajanja ugovora, ili da mi daju Arene HD gratis do kraja trajanja ugovora?
Zahvaljujemo se na ukazanom povejrenju.
Bit ćete kontaktirani od strane našeg Tima za posebnu brigu o korisnicima.
Kada je u pitanju huja, nema potrebe za istom, drago nam je kada napišete šta mislite, i šta bi Vama najviše odgovaralo. Tu smo da bilježimo kritike i pohvale, koje su bitne za unaprijeđenje naših usluga i načina poslovanja.
- Telemach
#82523 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:Niko ništaTelemach wrote:@Kralj Tvrtko I.Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach
Imao sam poziv od vas jutros ali nisam mogao se javiti.
Kad budete u prilici ponovite poziv.
Hvala.
Pozvat će Vas kolege ponovno.
Ubrzo ćete biti kontaktirani, ako već niste
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#82524 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa to je najmanje što ćeš dobiti. Ko ne traži, taj ne dobijeNediM17 wrote:Nesto razmisljam, ako oni imaju obraza da svako malo povecavaju cijene, zasto ja ne bih istom mjerom bio bezobrazan pa trazio da mi dignu brzinu internet konekcije na 80Mbps do kraja trajanja ugovora, ili da mi daju Arene HD gratis do kraja trajanja ugovora?
-
c_g
#82525 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima USB port, odakle ti da nema?drug_profi wrote:I da nema USB port.