Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam sestru koja je vani, a pasos joj istice u Junu mjesecu.
E sada, ona planira u aprilu doci na odmor i da ga produzi.
Nema nikakve veze to sa mjesecima ( neko je nekada spominjao da se tri mjeseca prije isteka nesto ne moze izaci iz BiH i to-mada, to nju ne kaci, ona ulazi u BiH ) !?
I da, koliko se ceka na taj brzi pasos ?
Hvala
mislim da ne bi trebala imati problema sa ulaskom u drzavu,cak mi je smijesno da sa vazecim pasosem ne mozes u EU jer istice za dva mjeseca i 28 dana,ima li jos neki drugi pasos?,pasos se ceka dva dana,kosta 250 maraka cini mi se
Provjeri ti to drug, nedavno mi je jedna osoba, koja često poslovno putuje vani, rekla da ne daju u EU ako ti je 3 mjeseca do isteka važnosti pasoša.
Ja bih na tvom mjestu nazvao i graničnu policiju pa probao nać provjerenu informaciju...
Imam sestru koja je vani, a pasos joj istice u Junu mjesecu.
E sada, ona planira u aprilu doci na odmor i da ga produzi.
Nema nikakve veze to sa mjesecima ( neko je nekada spominjao da se tri mjeseca prije isteka nesto ne moze izaci iz BiH i to-mada, to nju ne kaci, ona ulazi u BiH ) !?
I da, koliko se ceka na taj brzi pasos ?
Hvala
mislim da ne bi trebala imati problema sa ulaskom u drzavu,cak mi je smijesno da sa vazecim pasosem ne mozes u EU jer istice za dva mjeseca i 28 dana,ima li jos neki drugi pasos?,pasos se ceka dva dana,kosta 250 maraka cini mi se
Provjeri ti to drug, nedavno mi je jedna osoba, koja često poslovno putuje vani, rekla da ne daju u EU ako ti je 3 mjeseca do isteka važnosti pasoša.
Ja bih na tvom mjestu nazvao i graničnu policiju pa probao nać provjerenu informaciju...
Bila je obavijest na Autobuskoj stanici Zenica nedavno, mislim da ima jedan dnevno oko 09:30 h ili tako nekad, a vraća se oko 16:30 h. Nazovi njih pa pitaj.
Eborg wrote:Bila je obavijest na Autobuskoj stanici Zenica nedavno, mislim da ima jedan dnevno oko 09:30 h ili tako nekad, a vraća se oko 16:30 h. Nazovi njih pa pitaj.
Nema sanse da bi gospodin unutra izolaciju podeblj'o. Smanjuje zivotni prostor. Ali cirkus u centru grada praviti na ovaj nacin je moguce.
Malo bolje kad razmislim kakav kurcev grad. Da smo mi grad na dan kada se skela postavila ispred zgrade nacrtao bi se neki inspektor da upita budalu sta je naumio. A ako bi kojim cudom uspio ovo napraviti mora bi u rekordnom roku vratiti u prethodno stanje o svom trosku...
A onda jos malo razmislim pa se sjetim da ovaj grad nije mjesec dana uspio srusiti kucicu za cuke 20 metara od ovog mjesta...
I dok se nekog ne odrapi po dzepu za ovakve budalestine bice samo gore. Kao da je neko takmicenje ko ce veci idiot ispasti od onih na Jaliji i u Radakovu.
Kakvi sve urbicidi prolaze na dnevnoj bazi, ovo je jos i pristojno.
Naravno da nije opravdanje jer sve su to simptomi nepostojeceg sistema i stanja anarhije.
Ove zgrade su u godinama i potrebno ih je komplet prepakovati.
I ja da sam ovdje kupio stan, prva stavka bi mi bilo rjesavanje problema izolacije (i) zbog kurcevitog grijanja. Sad da bih izveo ovako nesto, vjerovatno ne bih, ali ponavljam, razumijem sto je ovo radjeno. Poredeci sa onim zatvaranjem balkona i čudima u Novoj Zenici, ovo i moze proci....
Nedavno smo bas pricali da su fasade na zgradama ono sto bi se itekako moralo uraditi. Naravno planski, strucno, a ne na ho-ruk. Mada je to vec naucna fantastika.
_BataZiv_0809 wrote:Kakvi sve urbicidi prolaze na dnevnoj bazi, ovo je jos i pristojno.
Naravno da nije opravdanje jer sve su to simptomi nepostojeceg sistema i stanja anarhije.
Ove zgrade su u godinama i potrebno ih je komplet prepakovati.
I ja da sam ovdje kupio stan, prva stavka bi mi bilo rjesavanje problema izolacije (i) zbog kurcevitog grijanja. Sad da bih izveo ovako nesto, vjerovatno ne bih, ali ponavljam, razumijem sto je ovo radjeno. Poredeci sa onim zatvaranjem balkona i čudima u Novoj Zenici, ovo i moze proci....
Nedavno smo bas pricali da su fasade na zgradama ono sto bi se itekako moralo uraditi. Naravno planski, strucno, a ne na ho-ruk. Mada je to vec naucna fantastika.