Ja bih opet da što je moguće duže čekamo na rasplet....animus wrote:
Ali svaka prica ima svoj kraj pa I ova a nadam se da necemo dugo cekati na rasplet.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#8251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- P.Starck
#8252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mali sven od kojeg ja bolje igram lopte, a kamoli fudbala, će dobiti priliku na prvenstvu, ne u prvoj već u drugoj utakmici kao zamjena u drugom poluvremenu, nije isključeno da će treću utkmicu početi od početka.
pa ću da se citiram za mjesec dana.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#8253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jebemu mater vise Safete, taman skontam da te valja podrzati bez obzira na sve, a onda se potrudis da se poseres na sve.
Aferim !
Aferim !
- smasma
#8254 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
100%P.Starck wrote:mali sven od kojeg ja bolje igram lopte, a kamoli fudbala, će dobiti priliku na prvenstvu, ne u prvoj već u drugoj utakmici kao zamjena u drugom poluvremenu, nije isključeno da će treću utkmicu početi od početka.
gledam novinar sportsport.ba dobio vizu, a Zuka nije. Znaci ciljano ga otpisali ranije, u ovo sam 100000% ubijeđen
-
palermo
#8255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vize se inače dijele kod Mahira na ćevapima.....de bolan malo realnosti, da kažeš, Safi ovo ispalo kao kec na desetkipa da razumiješ to, a to da Mahir odlučuje ko će američku vizu dobiti...smasma wrote:100%P.Starck wrote:mali sven od kojeg ja bolje igram lopte, a kamoli fudbala, će dobiti priliku na prvenstvu, ne u prvoj već u drugoj utakmici kao zamjena u drugom poluvremenu, nije isključeno da će treću utkmicu početi od početka.
gledam novinar sportsport.ba dobio vizu, a Zuka nije. Znaci ciljano ga otpisali ranije, u ovo sam 100000% ubijeđen
-
north
#8256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jeza u ledja wrote:da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
Može al u crtanim filmovima..prejednostavno za povjerovati i preglup razlog za tako radikalan potez...a šta misliš o scenariju da mu je ranije raka iskopana i sada sa ovom izjavom im naletio samo na volej..ne tvrdim 100% da je tako jer ne znam i nemam dokaze niti konkretne informacije, ali malo realnije zvuči priznaćeš, razmisli dvaput prije nego što odgovoriš
- P.Starck
#8257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma jasta radi, sajo je već potpisao neki shit od predugovora sa nekim shit francuskim klubom ili turskim, jer je sad "trener", plasirao se sa "svojim" timom na svjetsko prvenstvo, i logicno da ode po pare nakon prvenstva, nije zivo u bosni u zadnjih 30ak godina ne zivi mu ni buraz ni sven pa sta fali. ono ko ih hebe, biće i to i proći, vec su ranije prolazile i gore stvari.smasma wrote:100%P.Starck wrote:mali sven od kojeg ja bolje igram lopte, a kamoli fudbala, će dobiti priliku na prvenstvu, ne u prvoj već u drugoj utakmici kao zamjena u drugom poluvremenu, nije isključeno da će treću utkmicu početi od početka.
- ovo_malo_duse
#8258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zao mi Zuke, al fakat...jebote koja, sjebada karijera sve....
Sa druge strane repka mi je na prvom mjestu....Tako cu kratkorocno to da pospremim na stranu, dolazi najbitnija fudbalska smotra i mi smo tu u prvom redu, pred ocima svjetskog auditorija i ako nas ABD_a malo krene i prodzemo grupu morat ce mi bajpas ugradzivat...Moramo presutit, progutat i podrzat , ne Safeta, ne Begica, niti ijednog igraca nego REPKU..Instituciju, nas ponos, nasu ikar zastavu (kaka je taka je nasa je) koja ce tamo da se vijori u inat dusmanima.
Dugorocno kad ovaj mjesec prodze da bi nastavili jahati na ovom valu koji nas je odnijeo do Brazila moramo pocistit smece u kuci , moraju se neka pitanja potegnut, i dati konkretni odgovori..Kad nebude vise tisu zbog mira u kuci idemo u Brazil, a prije pocetka kvalifikacija...Morat ce se objasnit neke stvari i dovest svlacionica u red, ako to znaci da Safet mora otici ...Nije ni prvi ni posljednji.. A do tada hasta la vista bejbe, hvatamo zalet sa slonovima.
Sa druge strane repka mi je na prvom mjestu....Tako cu kratkorocno to da pospremim na stranu, dolazi najbitnija fudbalska smotra i mi smo tu u prvom redu, pred ocima svjetskog auditorija i ako nas ABD_a malo krene i prodzemo grupu morat ce mi bajpas ugradzivat...Moramo presutit, progutat i podrzat , ne Safeta, ne Begica, niti ijednog igraca nego REPKU..Instituciju, nas ponos, nasu ikar zastavu (kaka je taka je nasa je) koja ce tamo da se vijori u inat dusmanima.
Dugorocno kad ovaj mjesec prodze da bi nastavili jahati na ovom valu koji nas je odnijeo do Brazila moramo pocistit smece u kuci , moraju se neka pitanja potegnut, i dati konkretni odgovori..Kad nebude vise tisu zbog mira u kuci idemo u Brazil, a prije pocetka kvalifikacija...Morat ce se objasnit neke stvari i dovest svlacionica u red, ako to znaci da Safet mora otici ...Nije ni prvi ni posljednji.. A do tada hasta la vista bejbe, hvatamo zalet sa slonovima.
- Infaze Studio
#8259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zao mi pravo Zukanovica, a cini mi se da ovaj i slicni problemi u i oko repke, pred odlazak na SP-o, leze u nekim stvarima puno dubljim nego "nalazenje razloga da se ne izbaci Hadzic", "admin greska saveza", "Spahini klanovi", "Papetova korupcija" itd...
Sistematski se radi na unistenju BiH repke, prije nego ona i stigne u Brazil. Slucaj Zukanovic ce nas "tresti" za vrijeme "turneje" po USA, a za dolazak u Brazil se, siguran sam, sprema nesto drugo.
Od one noci kada smo se kvalifikovali, nisam vjerovao da ce ova repka na miru otici u Brazil i pokusatri ostvariti dobar rezultat, jer za ime Boga, kome bi to odgovaralo osim istinskih navijaca, igraca i strucnog staba..... a kao sto se pokaza prije dva-tri dana, nebi tako nesto odgovaralo ni pojedinim igracima..
Zuke mi je zao neizmjerno, ali ako se on moze strpiti i sabrati u ovakvim trenucima, saberimo sa i mi. Probati pomoci toj ekipi da napravi nesto tamo, prvenstveno za dobrobit drzave BiH , a poslije toga ce biti sta biti mora pod malo manjom lupom nego sada trenutno.
Sistematski se radi na unistenju BiH repke, prije nego ona i stigne u Brazil. Slucaj Zukanovic ce nas "tresti" za vrijeme "turneje" po USA, a za dolazak u Brazil se, siguran sam, sprema nesto drugo.
Od one noci kada smo se kvalifikovali, nisam vjerovao da ce ova repka na miru otici u Brazil i pokusatri ostvariti dobar rezultat, jer za ime Boga, kome bi to odgovaralo osim istinskih navijaca, igraca i strucnog staba..... a kao sto se pokaza prije dva-tri dana, nebi tako nesto odgovaralo ni pojedinim igracima..
Zuke mi je zao neizmjerno, ali ako se on moze strpiti i sabrati u ovakvim trenucima, saberimo sa i mi. Probati pomoci toj ekipi da napravi nesto tamo, prvenstveno za dobrobit drzave BiH , a poslije toga ce biti sta biti mora pod malo manjom lupom nego sada trenutno.
-
palermo
#8260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovo_malo_duse wrote:Zao mi Zuke, al fakat...jebote koja, sjebada karijera sve....
Sa druge strane repka mi je na prvom mjestu....Tako cu kratkorocno to da pospremim na stranu, dolazi najbitnija fudbalska smotra i mi smo tu u prvom redu, pred ocima svjetskog auditorija i ako nas ABD_a malo krene i prodzemo grupu morat ce mi bajpas ugradzivat...Moramo presutit, progutat i podrzat , ne Safeta, ne Begica, niti ijednog igraca nego REPKU..Instituciju, nas ponos, nasu ikar zastavu (kaka je taka je nasa je) koja ce tamo da se vijori u inat dusmanima.![]()
![]()
sa dušum zboriš
-
todd_smith
#8261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je vjerovatnije, ali opet dolazi do toga da li je Pape ili neko u Savezu takav mag da je jednostavno znao da ce Zukanovic nesto reci?north wrote:jeza u ledja wrote:da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
Može al u crtanim filmovima..prejednostavno za povjerovati i preglup razlog za tako radikalan potez...a šta misliš o scenariju da mu je ranije raka iskopana i sada sa ovom izjavom im naletio samo na volej..ne tvrdim 100% da je tako jer ne znam i nemam dokaze niti konkretne informacije, ali malo realnije zvuči priznaćeš, razmisli dvaput prije nego što odgovoriš
Mislim jbga ipak je rekao evo 2-3 dana prije nego sto se spisak mora zvanicno poslati. Znaci ili su se dobro znojili ova 2-3 dana ili su tako genijalni da su znali da ce se to tako desiti sve.
- P.Starck
#8262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma ovi u savezu su levati zesci, u hrvatskoj su od prvenstva 98 napravli instituciju, svi njihovi igraci danas su plod tog uspjeha, a nasi levati ne znaju ni marketing plan napraviti a kamoli da vide ovo prvenstvo kao priliku da naprave nesto za budućnost. susic i sva ostala buranija samo je tu da pokupi kajmak, sta ce biti sutra, ko ziv ko mrtav.
A lozim se na ovo prvenstvo kao i svi u drzavi. Susicu pizdo.
A lozim se na ovo prvenstvo kao i svi u drzavi. Susicu pizdo.
- studeni76
#8263 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Činjenica je da nam je Ervin bio treći štoper, i kao takav je bio prva kvalitetna zamjena na toj poziciji. S obzirom da je Bičakčić povrijeđen i da neće igrati najvjerovatnije prije Brazila, Zuka bi nam trebao i kao mogući starter i vjerujem da bi skupio finih minuta na prvenstvu. Činjenica je da je mogao kvalitetno odigrati i kao lijevi bek što bi selektoru trebalo omogućiti da od tria Lulić-Kolašinac-Zukanović pravi neke taktičke kombinacije i mijenja formacije po potrebi.
I nakon svega ovoga nikako,ama baš nikako, ne mogu da shvatim selektora kad je ovako prekrižio momka! Zuka nije epizodista u ekipi, mogao je ići direkt u Brazil. Svakako ni Bičakčić neće igrati u USA.
I nakon svega ovoga nikako,ama baš nikako, ne mogu da shvatim selektora kad je ovako prekrižio momka! Zuka nije epizodista u ekipi, mogao je ići direkt u Brazil. Svakako ni Bičakčić neće igrati u USA.
-
snoopy_cb
#8264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne kontam sto ti vazda pokusavas opravdati poteze selektora, evo ja se sjecam ovog nrp iz 12/2013jeza u ledja wrote:da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
Postby jeza u ledja on 22/12/2013 22:02
snoopy_cb wrote:
Kazem vam da ide 5-6 igraca Sejinih, zar vi mislite da Sejo zastupa samo one anonimise så transfermarkta. Neko je post-ovao Papetov intervju gdje isti polako priprema teren za Hadzicev i TSS-iv dolazak, to su direktna 3 igraca. Vi me ubijedite da ova trojica plus Vrsko zasluzuju da sutaju loptu u reprezentativnom dresu ja cu se posuti pepelom.
Znaci Zahirovic, Hadzic, TSS, Vrsko, ko jos?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#8265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci Sunja na stopera nicim izazvan
- studeni76
#8266 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije baš ničim izazvan, teren pripremljenSlo Burner wrote:Znaci Sunja na stopera nicim izazvan
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8267 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
vjerovatno bi se pristupilo prvobitnom planu, da se nista ne govori, dodje ponedjeljak i spisak se mora predati, nema zukanovica, ne mogu ga cekati, iz ambasade ne javljaju nista i etoTo je vjerovatnije, ali opet dolazi do toga da li je Pape ili neko u Savezu takav mag da je jednostavno znao da ce Zukanovic nesto reci?
Last edited by Admir_1984 on 30/05/2014 23:47, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#8268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
De prestanite barem do sutra poslije utakmice poBogu 
-
todd_smith
#8269 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To nema smisla, jer je momak fino rekao "Nemam vizu, idem direkt u Brazil pricao sam sa selektorom, racuna na mene, cekam momke u Brazilu."Admir_1984 wrote:
vjerovatno bi se pristupilo prvobitnom planu, da se nista ne govori, dodje ponedjeljak i spisak se mora predati, nema zukanovica, ne mogu ga cekati, iz ambasade ne javljaju nista i eto
Mislim jbga ipak je rekao evo 2-3 dana prije nego sto se spisak mora zvanicno poslati. Znaci ili su se dobro znojili ova 2-3 dana ili su tako genijalni da su znali da ce se to tako desiti sve.
- studeni76
#8270 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta da se prestane? Jel i dalje treba gurati glavu u pijesak i ne talasat!
Ljudi nas sve je.bu u zdrav mozak i sad bi samo trebalo klimat glavom i sve je OK. Da Pape i co kažu da je go.vno slatko, ovdje bi se javili likovi da esejima opravdaju to i dokažu da je istina.
Jbg ne ide više ovako, neke stvari prelaze mjeru.
Ljudi nas sve je.bu u zdrav mozak i sad bi samo trebalo klimat glavom i sve je OK. Da Pape i co kažu da je go.vno slatko, ovdje bi se javili likovi da esejima opravdaju to i dokažu da je istina.
- IcedMFEarth
#8271 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne opravdavam ni selektora, ni savez ni samog Ervina ali kakve teorije zavjere ovdje možeš čitati Jessie Ventura bi pozavidio
Čitam i čekam da mi postane smiješno, ali ne može, još uvijek je žalosno.
Pape manipuliše američkom ambasadom

Čitam i čekam da mi postane smiješno, ali ne može, još uvijek je žalosno.
Pape manipuliše američkom ambasadom
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa što ga isti selektor ne saceka još 2 dana, da svojim autoritetom zamoli ambasadu ili nekog drugog da se rješi stvar.
- P.Starck
#8273 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma i meni je sad bad gledat ovo veceras sve sa nadom nesto ce se izgladiti, ima i informacija da u utorak kao putuje u brazil, opet s druge strane ako smo spali na jednog igraca hebi ga, ali inat nam je svima zajednicki, sto njega a ne rin tin tina, epizodistuMustang1 wrote:De prestanite barem do sutra poslije utakmice poBogu
- P.Starck
#8274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
fakat kako ne kontaju da nam je svima dosta, od politike do profitera, pa sad i fudbal, DOSTA BA!studeni76 wrote:Šta da se prestane? Jel i dalje treba gurati glavu u pijesak i ne talasat!
- denimb
#8275 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci nema te lose sezone, spremnosti, i pm koja bi me ubijedila da Zahirovic i Zukanovic nisu bolja rijesenja za SP od Hadzica i Tina...to su igraci koje kada ubacis u igru znas sta mozes od njih da ocekujes, igraci koji su u ekipi vec godinama, i nikad nisu nesto aman zakazali...sjeca li se iko partije Zahirovica u Slovackoj?
Al' jok, hajmo zvati rodbinu, i delegate na svrsen cin!
Sramota, bezobrazluk i nista vise...umjesto da se stane iza momka, uradi sve da bi se pojavio u Brazilu oni samo cekaju sansu da ga se rijese.
I to kakvu sansu, fol se bore protiv novinara, i naslova, izjava koji narusavaju atmosferu da bi na kraju uradili ovo?!?
Samo pogledajte koliko dugo pricamo o Arslanagicu pa mi recite da nije bilo vremena da se srede papiri do sada za njega?
A jedan kloc kao sto je Avdija, je primljen zdravo za zdravo, iako i budala vidi da je 6 klasa ispod prvog tima reprezentacije.
Bagra obicna!
Od utakmice na Kosevu sa Italijom 90-i neke, propustio sam citavih 6 utakmica reprezentacije, i veceras sam se spremio da ne spavam iako moram na posao ujutro, ali ovakvi supacki, nepravedni potezi, koji nas na kraju krajeva mogu samo kostati...tjeraju me svega mi da sve posaljem u pm...
Al' jok, hajmo zvati rodbinu, i delegate na svrsen cin!
Sramota, bezobrazluk i nista vise...umjesto da se stane iza momka, uradi sve da bi se pojavio u Brazilu oni samo cekaju sansu da ga se rijese.
I to kakvu sansu, fol se bore protiv novinara, i naslova, izjava koji narusavaju atmosferu da bi na kraju uradili ovo?!?
Samo pogledajte koliko dugo pricamo o Arslanagicu pa mi recite da nije bilo vremena da se srede papiri do sada za njega?
A jedan kloc kao sto je Avdija, je primljen zdravo za zdravo, iako i budala vidi da je 6 klasa ispod prvog tima reprezentacije.
Bagra obicna!
Od utakmice na Kosevu sa Italijom 90-i neke, propustio sam citavih 6 utakmica reprezentacije, i veceras sam se spremio da ne spavam iako moram na posao ujutro, ali ovakvi supacki, nepravedni potezi, koji nas na kraju krajeva mogu samo kostati...tjeraju me svega mi da sve posaljem u pm...