The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
turbofolk

#8251 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Koja ptičica je dojavila Neganu da Rick nešto sprema? Zar nije Negan rekao da će za svaki neposluh sam Rick morat ubit nekog od svojih? Mislim da je misteriozna ptičica onaj Gregory il kako se već zove šef Hilltopa. Ne vidim ko bi drugi mogao bit. Eugen je zarobljen prije ustanka tako da on otpada.
al-em

#8252 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

mozda je pticica dvejn
Pandakonda

#8253 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

turbofolk wrote:Koja ptičica je dojavila Neganu da Rick nešto sprema? Zar nije Negan rekao da će za svaki neposluh sam Rick morat ubit nekog od svojih? Mislim da je misteriozna ptičica onaj Gregory il kako se već zove šef Hilltopa. Ne vidim ko bi drugi mogao bit. Eugen je zarobljen prije ustanka tako da on otpada.
Ne vjerujem da je Gregory jer on ne zna sve informacije, on misli da je Rickov plan propao jer nemaju ljudi. Ja tipujem da je izdajica ona ženska iz amazonki jer jedino je njena grupa ostala sigurna (osim kad su im pobili muške) dok ovi ostali rade za Negana. A ovi smećari nisu ni sposobni dogovor napravit tako da oni otpadaju :D
Jack Be Nimble

#8254 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Dobra epizoda, dobra akcija i sada cekamo Oktobarski Rat :D
Cavali

#8255 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Pogledah najavu za veceras...Ona kuja kratke kose izdade mame joj ga sprasim :izet: Samo se nadam da je neka fora da tako uniste Negana,no malo je vjerovatno.Mislim da su ili ce Sashu pretvoriti u zombija jer po nekim najavama behind the scene su je nasminkali za zombija...
jasko_ba

#8256 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

Ona "pucnjava" je prestigla i sve Star Wars/Trek parodije, majko mila :lol:
Image
sizifinho

#8257 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Jest da je šega kad se rokaju, ali jebi me ako ovo nije dokaz kako bi kvalitetna serija bila da ima 10 epizoda. Svaka bi imala kraj zbog kojeg bi se jezio. Ovako -jednom, do dva puta u 18 epizoda.

Sta mi se svidjelo u epizodi? Svidjeo mi se Ezekiel sa onim svojim engleskim jezikom iz pozorišta, baš je furački. Treba ono naučit, za nedo Bog rata pa da ne ovisimo o mudžahedinima. Da meni neko kaže ono što je Ezekiel rekao Morganu, opasao bih se municijom, u jednu ruku M4, u drugu kalašnjikov, preko ledja RPG, a ispod majice 10 kila eksploziva. Pa da vidimo ko je sad Negan jebem li vam mamicu po(ne)ganu.
Oni dijelovi sa Sashom su me tako smorili. Nekake vizije, one bobe joj baš lud trip dali, hoću i ja. Al mi je šega, drže ženu 3 epizode jednom nogom u grobu, ko i bi se ubila a i ne bi. Sasha, hoš pišat il kakit, imamo još sat vremena u sezoni, nemam vremena gledat tvoja sranja.

Al brate, ja sve mislio Zombie apokalipsa će biti prirodna selekcija, kad ono samo debili opsataju. Dže ima ba dati nepoznate ljude, koji očito nisu svoji, obezbjedis oruzjem, municijom i onda ih pustiš u svoje zidine i još se praviš španac kad ti stavi cijev na čelo. Jarane budi sretan što ti se ne puši iz guzice.
Imali su brat bratu deset situacija ove sezone da skinu Negana, od tog pet puta snajperom i jednom na metar razdaljine treba da ga pogodiš al ne - oni imaju filozofske dileme dok nišane, pa onda razmišljaju treba li ili ne, ili pak jedna treba koja zna bombu napraviti iz onog što mi pijemo kad nam pozli,šećera i vode, dođe na metar od lika, bude mu iza leđa i onda ga pogodi u palicu. Haj ti sestro nemoj pravit bombe, jer ako praviš bombe ko što ubijaš, biće nama svima al kaida 9/11 iz početka.

No definitivno kad je Rick bio mangup sam se odvalio smijat. Mislim fakat volim mangup-ricka al buraz, ono već treći put ti lik gura ku*ac i ti ga primaš i opet se nešto lafo pušeš. To je ko da ti trebu opališ pet puta a ona ti kaže: "Možeš me jebat, možeš mi radit šta GOD hoćeš - ali ja ću ostat nevina."
Međutim, to sranje je prekinuo moj novi najdraži lik...Shiva. Oprostio sam im jelena, jer kad je jebeni tigar uletio ja sam se sav naježio. Jebo im je mater svijema. Očito je bio nervozan jer ga Ezekiel hrani dinjama i lubenicama, pa sad došao na gozbu.
Tamo se onaj samurai bori za život a ja mislim dal će shiva preživjeti. Majkemi, znaš da su usrali nešto kada ti više žao bilo Shive nego Michone.
Tito_i_Partija

#8258 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

:thumbup: :lol:

Ti samo zadnje dvije epizode u sezoni uzeo da pises ovako odlicne analize. Jebi se ba, dje si bio dosad? :D
listopad

#8259 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by listopad »

Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8260 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bordo gandalf »

listopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
Gdje ima najava za 17.epizodu
Cavali

#8261 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

bordo gandalf wrote:
listopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
Pa zar veceras nije finale sezone!?
kakavdanakneiskustvu

#8262 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cavali wrote:
bordo gandalf wrote:

jeste
Mali_Vuk

#8263 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

Te borbe, tog zapleta i raspleta..

Ovo ko da je režeri'o Hajrudin Krvavac..
bordo gandalf

#8264 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bordo gandalf »

Cavali wrote:
bordo gandalf wrote:
16. epizoda je zadnja?
Pandakonda

#8265 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

bordo gandalf wrote: 16. epizoda je zadnja?
Za ovu sezonu jest. Sad čekanje do Oktobra :-)
Logovan

#8266 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Šta se desilo u uvodnom dijelu prije špice? Propustih slučajno.
al-em

#8267 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

Sasa slusa muziku u neko zatvorenom prostoru i sjeca se posljednjeg razgovora sa abrahamom.
wickerman

#8268 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by wickerman »

Ja navijam za Negana, Kill em all :D
bordo gandalf

#8269 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bordo gandalf »

Pandakonda wrote:
bordo gandalf wrote: 16. epizoda je zadnja?
Za ovu sezonu jest. Sad čekanje do Oktobra :-)
Bezze zavrsi :mrgreen:
Cavali

#8270 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Sta bi sa Dwightom,kako ga pustise.ne pogledah pocetak u pm.
amir79

#8271 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by amir79 »

Sranje
bingov buraz

#8272 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bingov buraz »

Ja sto sam gledao kraj je kad komunalka upuca Ricka u jetru i gotovo :?
last mohicans

#8273 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Ma kaka jetra. Eno ga nista mu. Sikira se za Michone. Scene borbe smiješne. Dramatičnost i scenarij malo dijete bi bolje osmislilo. Rekao sam i ranije. Limunada i stednja. Svaka borba i efekti kostaju, a ovdje se masovno štedi, a nema ni ideja. Zombija sve manje, jedino vrijedno iznenađenja Saša kao zombi. Rick nasukan kao blecak. Onako sklopiti savez s nakim smecarima jos ih naoruzati i dovesti među svoje. Smijesna serija postala. Zombi komedija.
Cavali

#8274 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Najvise zamjeram pucacinu,amaterski skroz odradjeno.evo da i ja malo kritikujem,to mi je bas zaparalo oci.Kad se sjetim borbe oko zatvora sa guvernerom sjebem se koliko je to bilo bolje,cak se imalo i za tenk pare.ocekivao sam da one zenske upadnu na celu sa starkom,kontam da nisu jos imale zakopnog oruzja.ovu rospiju bi otego sa merakom,ova blajhana sto je izdala.Najbolji momenat,bjezanija Negana kad se prvi put pojavi lav haha.
Last edited by Cavali on 03/04/2017 23:10, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8275 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Ahahaahaahahaahahaahaahah

Neganov komentar na Megi mi je u vrhu ofirnih odrona koji se kandiduju za nagradu: Sindibade, nadmudrio si me.

Rame uz rame sa onim Kevina Kostnera "aj em dzast a mejlmen" i kompletnim Matrixom 3.

Jos bi i nekako da nije bilo toga... :lol: :lol: :lol:
Post Reply