The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- turbofolk
#8251 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koja ptičica je dojavila Neganu da Rick nešto sprema? Zar nije Negan rekao da će za svaki neposluh sam Rick morat ubit nekog od svojih? Mislim da je misteriozna ptičica onaj Gregory il kako se već zove šef Hilltopa. Ne vidim ko bi drugi mogao bit. Eugen je zarobljen prije ustanka tako da on otpada.
-
al-em
#8252 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
mozda je pticica dvejn
- Pandakonda
#8253 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne vjerujem da je Gregory jer on ne zna sve informacije, on misli da je Rickov plan propao jer nemaju ljudi. Ja tipujem da je izdajica ona ženska iz amazonki jer jedino je njena grupa ostala sigurna (osim kad su im pobili muške) dok ovi ostali rade za Negana. A ovi smećari nisu ni sposobni dogovor napravit tako da oni otpadajuturbofolk wrote:Koja ptičica je dojavila Neganu da Rick nešto sprema? Zar nije Negan rekao da će za svaki neposluh sam Rick morat ubit nekog od svojih? Mislim da je misteriozna ptičica onaj Gregory il kako se već zove šef Hilltopa. Ne vidim ko bi drugi mogao bit. Eugen je zarobljen prije ustanka tako da on otpada.
- Jack Be Nimble
#8254 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda, dobra akcija i sada cekamo Oktobarski Rat 
-
Cavali
#8255 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pogledah najavu za veceras...Ona kuja kratke kose izdade mame joj ga sprasim
Samo se nadam da je neka fora da tako uniste Negana,no malo je vjerovatno.Mislim da su ili ce Sashu pretvoriti u zombija jer po nekim najavama behind the scene su je nasminkali za zombija...
- jasko_ba
#8256 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ona "pucnjava" je prestigla i sve Star Wars/Trek parodije, majko mila

-
sizifinho
#8257 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jest da je šega kad se rokaju, ali jebi me ako ovo nije dokaz kako bi kvalitetna serija bila da ima 10 epizoda. Svaka bi imala kraj zbog kojeg bi se jezio. Ovako -jednom, do dva puta u 18 epizoda.
Sta mi se svidjelo u epizodi? Svidjeo mi se Ezekiel sa onim svojim engleskim jezikom iz pozorišta, baš je furački. Treba ono naučit, za nedo Bog rata pa da ne ovisimo o mudžahedinima. Da meni neko kaže ono što je Ezekiel rekao Morganu, opasao bih se municijom, u jednu ruku M4, u drugu kalašnjikov, preko ledja RPG, a ispod majice 10 kila eksploziva. Pa da vidimo ko je sad Negan jebem li vam mamicu po(ne)ganu.
Oni dijelovi sa Sashom su me tako smorili. Nekake vizije, one bobe joj baš lud trip dali, hoću i ja. Al mi je šega, drže ženu 3 epizode jednom nogom u grobu, ko i bi se ubila a i ne bi. Sasha, hoš pišat il kakit, imamo još sat vremena u sezoni, nemam vremena gledat tvoja sranja.
Al brate, ja sve mislio Zombie apokalipsa će biti prirodna selekcija, kad ono samo debili opsataju. Dže ima ba dati nepoznate ljude, koji očito nisu svoji, obezbjedis oruzjem, municijom i onda ih pustiš u svoje zidine i još se praviš španac kad ti stavi cijev na čelo. Jarane budi sretan što ti se ne puši iz guzice.
Imali su brat bratu deset situacija ove sezone da skinu Negana, od tog pet puta snajperom i jednom na metar razdaljine treba da ga pogodiš al ne - oni imaju filozofske dileme dok nišane, pa onda razmišljaju treba li ili ne, ili pak jedna treba koja zna bombu napraviti iz onog što mi pijemo kad nam pozli,šećera i vode, dođe na metar od lika, bude mu iza leđa i onda ga pogodi u palicu. Haj ti sestro nemoj pravit bombe, jer ako praviš bombe ko što ubijaš, biće nama svima al kaida 9/11 iz početka.
No definitivno kad je Rick bio mangup sam se odvalio smijat. Mislim fakat volim mangup-ricka al buraz, ono već treći put ti lik gura ku*ac i ti ga primaš i opet se nešto lafo pušeš. To je ko da ti trebu opališ pet puta a ona ti kaže: "Možeš me jebat, možeš mi radit šta GOD hoćeš - ali ja ću ostat nevina."
Međutim, to sranje je prekinuo moj novi najdraži lik...Shiva. Oprostio sam im jelena, jer kad je jebeni tigar uletio ja sam se sav naježio. Jebo im je mater svijema. Očito je bio nervozan jer ga Ezekiel hrani dinjama i lubenicama, pa sad došao na gozbu.
Tamo se onaj samurai bori za život a ja mislim dal će shiva preživjeti. Majkemi, znaš da su usrali nešto kada ti više žao bilo Shive nego Michone.
Sta mi se svidjelo u epizodi? Svidjeo mi se Ezekiel sa onim svojim engleskim jezikom iz pozorišta, baš je furački. Treba ono naučit, za nedo Bog rata pa da ne ovisimo o mudžahedinima. Da meni neko kaže ono što je Ezekiel rekao Morganu, opasao bih se municijom, u jednu ruku M4, u drugu kalašnjikov, preko ledja RPG, a ispod majice 10 kila eksploziva. Pa da vidimo ko je sad Negan jebem li vam mamicu po(ne)ganu.
Oni dijelovi sa Sashom su me tako smorili. Nekake vizije, one bobe joj baš lud trip dali, hoću i ja. Al mi je šega, drže ženu 3 epizode jednom nogom u grobu, ko i bi se ubila a i ne bi. Sasha, hoš pišat il kakit, imamo još sat vremena u sezoni, nemam vremena gledat tvoja sranja.
Al brate, ja sve mislio Zombie apokalipsa će biti prirodna selekcija, kad ono samo debili opsataju. Dže ima ba dati nepoznate ljude, koji očito nisu svoji, obezbjedis oruzjem, municijom i onda ih pustiš u svoje zidine i još se praviš španac kad ti stavi cijev na čelo. Jarane budi sretan što ti se ne puši iz guzice.
Imali su brat bratu deset situacija ove sezone da skinu Negana, od tog pet puta snajperom i jednom na metar razdaljine treba da ga pogodiš al ne - oni imaju filozofske dileme dok nišane, pa onda razmišljaju treba li ili ne, ili pak jedna treba koja zna bombu napraviti iz onog što mi pijemo kad nam pozli,šećera i vode, dođe na metar od lika, bude mu iza leđa i onda ga pogodi u palicu. Haj ti sestro nemoj pravit bombe, jer ako praviš bombe ko što ubijaš, biće nama svima al kaida 9/11 iz početka.
No definitivno kad je Rick bio mangup sam se odvalio smijat. Mislim fakat volim mangup-ricka al buraz, ono već treći put ti lik gura ku*ac i ti ga primaš i opet se nešto lafo pušeš. To je ko da ti trebu opališ pet puta a ona ti kaže: "Možeš me jebat, možeš mi radit šta GOD hoćeš - ali ja ću ostat nevina."
Međutim, to sranje je prekinuo moj novi najdraži lik...Shiva. Oprostio sam im jelena, jer kad je jebeni tigar uletio ja sam se sav naježio. Jebo im je mater svijema. Očito je bio nervozan jer ga Ezekiel hrani dinjama i lubenicama, pa sad došao na gozbu.
Tamo se onaj samurai bori za život a ja mislim dal će shiva preživjeti. Majkemi, znaš da su usrali nešto kada ti više žao bilo Shive nego Michone.
- Tito_i_Partija
#8258 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ti samo zadnje dvije epizode u sezoni uzeo da pises ovako odlicne analize. Jebi se ba, dje si bio dosad?
- listopad
#8259 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8260 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gdje ima najava za 17.epizodulistopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
-
Cavali
#8261 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa zar veceras nije finale sezone!?bordo gandalf wrote:Gdje ima najava za 17.epizodulistopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
-
kakavdanakneiskustvu
#8262 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Cavali wrote:Pa zar veceras nije finale sezone!?bordo gandalf wrote:Gdje ima najava za 17.epizodulistopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
jeste
- Mali_Vuk
#8263 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Te borbe, tog zapleta i raspleta..
Ovo ko da je režeri'o Hajrudin Krvavac..
Ovo ko da je režeri'o Hajrudin Krvavac..
- bordo gandalf
#8264 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
16. epizoda je zadnja?Cavali wrote:Pa zar veceras nije finale sezone!?bordo gandalf wrote:Gdje ima najava za 17.epizodulistopad wrote:Presmijesan "preokret". Ona tigrica zna tocno koga ce napadati, Coral ih roknu odjednom cetiri ili koliko, a bili su iza njega. Makar sam se malo ismijao.
- Pandakonda
#8265 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Za ovu sezonu jest. Sad čekanje do Oktobrabordo gandalf wrote: 16. epizoda je zadnja?
- Logovan
#8266 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta se desilo u uvodnom dijelu prije špice? Propustih slučajno.
-
al-em
#8267 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sasa slusa muziku u neko zatvorenom prostoru i sjeca se posljednjeg razgovora sa abrahamom.
- wickerman
#8268 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja navijam za Negana, Kill em all 
- bordo gandalf
#8269 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bezze zavrsiPandakonda wrote:Za ovu sezonu jest. Sad čekanje do Oktobrabordo gandalf wrote: 16. epizoda je zadnja?
-
Cavali
#8270 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sta bi sa Dwightom,kako ga pustise.ne pogledah pocetak u pm.
-
amir79
- bingov buraz
#8272 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja sto sam gledao kraj je kad komunalka upuca Ricka u jetru i gotovo 
-
last mohicans
#8273 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma kaka jetra. Eno ga nista mu. Sikira se za Michone. Scene borbe smiješne. Dramatičnost i scenarij malo dijete bi bolje osmislilo. Rekao sam i ranije. Limunada i stednja. Svaka borba i efekti kostaju, a ovdje se masovno štedi, a nema ni ideja. Zombija sve manje, jedino vrijedno iznenađenja Saša kao zombi. Rick nasukan kao blecak. Onako sklopiti savez s nakim smecarima jos ih naoruzati i dovesti među svoje. Smijesna serija postala. Zombi komedija.
-
Cavali
#8274 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Najvise zamjeram pucacinu,amaterski skroz odradjeno.evo da i ja malo kritikujem,to mi je bas zaparalo oci.Kad se sjetim borbe oko zatvora sa guvernerom sjebem se koliko je to bilo bolje,cak se imalo i za tenk pare.ocekivao sam da one zenske upadnu na celu sa starkom,kontam da nisu jos imale zakopnog oruzja.ovu rospiju bi otego sa merakom,ova blajhana sto je izdala.Najbolji momenat,bjezanija Negana kad se prvi put pojavi lav haha.
Last edited by Cavali on 03/04/2017 23:10, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8275 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ahahaahaahahaahahaahaahah
Neganov komentar na Megi mi je u vrhu ofirnih odrona koji se kandiduju za nagradu: Sindibade, nadmudrio si me.
Rame uz rame sa onim Kevina Kostnera "aj em dzast a mejlmen" i kompletnim Matrixom 3.
Jos bi i nekako da nije bilo toga...

Neganov komentar na Megi mi je u vrhu ofirnih odrona koji se kandiduju za nagradu: Sindibade, nadmudrio si me.
Rame uz rame sa onim Kevina Kostnera "aj em dzast a mejlmen" i kompletnim Matrixom 3.
Jos bi i nekako da nije bilo toga...