BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#8251 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Arteta wrote: Radovac, F.Handzic (Sarajevo), Hodzic, Zolotic, Sadikovic (Zeljeznicar), Duljevic i Islamagic (Olimpik), Duljevic, Horic, Popovic (Celik), Cemalovic (Velez) itd.

I jos jednom da pohvalim Safeta Susica koji se nije nimalo majmunisao kao neki iz nase drzave. :thumbup:
Joj kako bih ja tebe volio nasamarati, ono da places. A ne bi ti hljebami dao plakati! Kako bolan mozes tako silovati ljude u zdrav mozak? Prestani ba vec jednom trovati teme!"

Kakvi domaci igraci? Pa sastavi od domacih gurbeta reprezentaciju, pa ces vidjeti na koji ce to cirkus liciti! Moldaviju ne bi dobili, koji te je qrac ba? Kakva nasa djeca, kad iole koji valja ode vani...

Nijedno nase dijete nema uslove rada poput onih koje imaju u Dinamu, a kamo li da idem tamo po zapadnim ligama i da uporedjeujem uslove. I onda se nadje i prica kako nasu djecu treba gurati, a djeca nemaju osnovne uslove za rad i napredak!
Arteta

#8252 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:
Arteta wrote: Radovac, F.Handzic (Sarajevo), Hodzic, Zolotic, Sadikovic (Zeljeznicar), Duljevic i Islamagic (Olimpik), Duljevic, Horic, Popovic (Celik), Cemalovic (Velez) itd.

I jos jednom da pohvalim Safeta Susica koji se nije nimalo majmunisao kao neki iz nase drzave. :thumbup:
Joj kako bih ja tebe volio nasamarati, ono da places. A ne bi ti hljebami dao plakati! Kako bolan mozes tako silovati ljude u zdrav mozak? Prestani ba vec jednom trovati teme!"

Kakvi domaci igraci? Pa sastavi od domacih gurbeta reprezentaciju, pa ces vidjeti na koji ce to cirkus liciti! Moldaviju ne bi dobili, koji te je qrac ba? Kakva nasa djeca, kad iole koji valja ode vani...

Nijedno nase dijete nema uslove rada poput onih koje imaju u Dinamu, a kamo li da idem tamo po zapadnim ligama i da uporedjeujem uslove. I onda se nadje i prica kako nasu djecu treba gurati, a djeca nemaju osnovne uslove za rad i napredak!
Nisi me shvatio.
Ovi koje sam ja nabrojao su u rangu ovog Halilovica i njima se trebamo okrenuti umjesto majmunisanja sa njim.
Nisam rekao da ih treba zvati neg oda ih treba pratiti.

Sto se tice ovog Halilovica, nista konkretno neces vidjeti od njeg.

Mnogi govore kako u nas omladinci zbog toga sto su fizicki slabi ne mogu uspjeti u karijeri.
Ja smijem ruku dat da bi svaki od ovih mogao trcati sa Halilovicem na ledjima.
BHF_Manijak

#8253 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Cekaj, ti hoces da kazes da je Halilovic samo dobar marketinski trik a da su nasi Handzic, Hodzic ili Radovac, u pet deka sa njim ali ih nema ko gurati?!

Vrijeme ce pokazati, ali mislim da se debelo varas...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8254 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

nije lako baš na svakom igraču predviditi, ali na nekima se baš vidi iz aviona

ne znam sjeća li se iko tekme U-21 repki BiH-Španija na Grbavici? Tada za Špance igrao Iniesta i vidiš da si tup za fudbal da je lik pjesnik s loptom.

U našoj repki Vedo sjedio na klupi i ubaci ga trener (ne sjećam se ko je bio selektor) negdje oko 70-te minute....i već tada se vidilo da je Vedo Tito za sve naše tadašnje reprezentativce...znam da sam se tad ibretio što ga je čoek držo na klupi :shock:
BHF_Manijak

#8255 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Ma moze se otprilike sto ti kazes nazrijeti da li ce od njega nesto biti ili ne. Ima ono "nesto", posebno se to recimo vidi na veznjacima koji su otprilike "umjetnici" na terenu u tom dobu. Naravno ima i fudbalera, koji radom, trkom i zalaganjem nadoknade sav svoj nekvalitet, za njih ne znas odmah na cemu si! :mrgreen:
Arteta

#8256 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:Cekaj, ti hoces da kazes da je Halilovic samo dobar marketinski trik a da su nasi Handzic, Hodzic ili Radovac, u pet deka sa njim ali ih nema ko gurati?!

Vrijeme ce pokazati, ali mislim da se debelo varas...
Ne nego hocu da kazem da taj Halilovic ne da nezasluzuje da bude u Repci, nego nezasluzuje da bude uopste u rosteru Dinama i da sam 100% siguran, ne samo ja, nego i citava Hrvatska, moze ti i ovaj Hrvat sto je ovdje na temi potvrditi da ga se gura kako bi se prodao.

On jeste talentovan, vidi se taj talenat, ima tehniku, ima dribling, ima brzinu ali on to ne moze pokazati na terenu jer je preslab i presebican.
Uopste ne ucestvuje ni u kakvim akcijama Dinama.

Oni koje sam ja gore nabrojao daleko bolje izgledaju na terenu.
Jeste da je nasa liga slabija, ali nije toliko slaba da se nikako ne uzima na razmatranje.
Last edited by Arteta on 24/05/2013 21:59, edited 2 times in total.
MOSALJOZE

#8257 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Dok se vi raspravljate oko hrvatskih reprezentativaca

"Imam nekoliko ponuda i ja sad mogu da biram. Tu su Real Madrid, Barcelona... Sada je samo na meni odluka kad i gdje ću da idem", tvrdi Hajrović.
:bih: :bih:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8258 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by I am Happy »

MOSALJOZE wrote:Dok se vi raspravljate oko hrvatskih reprezentativaca

"Imam nekoliko ponuda i ja sad mogu da biram. Tu su Real Madrid, Barcelona... Sada je samo na meni odluka kad i gdje ću da idem", tvrdi Hajrović.
:bih: :bih:
E bas tako :lol: :lol:
BHF_Manijak

#8259 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Mah, malo vjerujem u tu pricu...
Ne prepoznaju mu talenat u juniorima Arsenala, salju ga na posudbe, dakle tim koji toliko radis a talentima, ali zato ga zovu iz Barce i Reala. Suplja...
JoseMujica

#8260 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

neka se udara uguzicu ako završi u Beverenu na posudbi....al samo neka igra u prvom timu pa đe god da ode....bez igranja tekmi nema daljnjeg razvoja
MOSALJOZE

#8261 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

BHF_Manijak wrote:Mah, malo vjerujem u tu pricu...
Ne prepoznaju mu talenat u juniorima Arsenala, salju ga na posudbe, dakle tim koji toliko radis a talentima, ali zato ga zovu iz Barce i Reala. Suplja...
Ma ovo sam samo postavio da malo ohlade oko Halilovića
JoseMujica

#8262 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol: gade jedan ložiš nas ko hepo kocke :lol: :lol: :lol: pa đe će ti duša :lol: :lol:
Logovan

#8263 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Mah, malo vjerujem u tu pricu...
Šta znaš, možda je istina. :D
MOSALJOZE

#8264 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: :lol: gade jedan ložiš nas ko hepo kocke :lol: :lol: :lol: pa đe će ti duša :lol: :lol:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sead-h ... /130524109
Nisam vas slagao :D
Muhamed Đakmić

#8265 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

MOSALJOZE wrote:
JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: :lol: gade jedan ložiš nas ko hepo kocke :lol: :lol: :lol: pa đe će ti duša :lol: :lol:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sead-h ... /130524109
Nisam vas slagao :D
Ma ovo je ironično i kroz zajebanciju rekao :D
JoseMujica

#8266 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

ima Barcelona i u Ekvadoru a Reala puna Španija
MOSALJOZE

#8267 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Uspjeo sam vas skrenuti sa alilovića(jesam li skretničar ili nisam :D )
aveos

#8268 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by aveos »

Evo i Alen je se oglasio i da zavrsimo s tim

http://sportske.jutarnji.hr/-nitko-me-n ... u/1104701/
shake69

#8269 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

Lulic dao gol u finalu italijanskog kupa gdje Pjanic ne igra (jos uvijek nije usao) i bila bi to lijepa nagrada za naseg reprezentativca a Miralem da utekne bilo gdje iz kluba gdje je Totti 'sveta krava' i s 38 godina!
karanana

#8270 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by karanana »

lulina sreca je sto je petkovic trener lazia a oni osim sto su zemljaci znaju se i iz shvice, i dao mu je sansu koju je sasvim opravdao i covjek ima fenomenalnu sezonu. cak i na par utakmica kad se lula nije bas iskazao petkovic nije gubio povjerenje u njega.
pjanke nema srecu ni sa trenerima, a i tim je nekakav na vrat na nos sklopljen, nesto ko city, nidje veze s vezom niti kakvog plana. meni se pjanke mnogo puta cinio kao visak na terenu i kao da nije siguran u svoju ulogu.
shake69

#8271 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

karanana wrote:lulina sreca je sto je petkovic trener lazia a oni osim sto su zemljaci znaju se i iz shvice, i dao mu je sansu koju je sasvim opravdao i covjek ima fenomenalnu sezonu. cak i na par utakmica kad se lula nije bas iskazao petkovic nije gubio povjerenje u njega.
pjanke nema srecu ni sa trenerima, a i tim je nekakav na vrat na nos sklopljen, nesto ko city, nidje veze s vezom niti kakvog plana. meni se pjanke mnogo puta cinio kao visak na terenu i kao da nije siguran u svoju ulogu.
I tako ce biti s Romom gdje se idolopoklonicki klanjaju matorom Tottiju koji s 38 godina ne moze biti lider ekipe! Pa, od njega ne moze niko izvesti ni slobodan udarac niti sta drugo a jedini je nezamjenjiv! Blesavo!
JoseMujica

#8272 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

nije blesavo kad drže do svojih ljudi i poštuju ih bezgranično.... Totijev život je Roma
shake69

#8273 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

JoseMujica wrote:nije blesavo kad drže do svojih ljudi i poštuju ih bezgranično.... Totijev život je Roma
Postovao je i Real Madrid, recimo Raula do godina zivota kad vise nije mogao dati koliko se trazilo a to je nekih 4-5 godina manje od ovih u kojima je Totti nezamjenjiv u Romi!
JoseMujica

#8274 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

to je bilo sMorinjovo maslo...i dan danas mislim da je to bila greška...Raul je odigrao još dvije top sezone u Šalkeu
Logovan

#8275 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

shake69 wrote:
karanana wrote:lulina sreca je sto je petkovic trener lazia a oni osim sto su zemljaci znaju se i iz shvice, i dao mu je sansu koju je sasvim opravdao i covjek ima fenomenalnu sezonu. cak i na par utakmica kad se lula nije bas iskazao petkovic nije gubio povjerenje u njega.
I tako ce biti s Romom gdje se idolopoklonicki klanjaju matorom Tottiju koji s 38 godina ne moze biti lider ekipe! Pa, od njega ne moze niko izvesti ni slobodan udarac niti sta drugo a jedini je nezamjenjiv! Blesavo!
Normalno da će mu se klanjati kad je frajer cijeli život u Romi, nije ni pomišljao na odlazak, odbijao sve ponude što je dobijao.
A ovo u vezi Reala i Raula, pa izgleda da nisi gledao kako je igrao u Schalkeu. Mogao je on još puno toga dati Realu, samo je stvar u tome što su u klubu neki glupi ljudi pa otjeraše Raula.
Post Reply