Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dok je tu, ja cu ga gledati. danas nakon utrke, gledam reakcije malog Verstapena, pa i hame, toliko uzbudjenja, nekakvih komentara, price po izlasku iz bolida, a Kimi sa strane, flasu vode i gleda u njih, i to nekakvim pogledom, ma ne moze to cojek opisati i provaliti nikako, da ga hebes. Al' valjda je zbog toga, jos uvijek meni najdrazi vozac.
Da otklonimo diskusiju o izboru guma izmedju hamiltona i rosberga: niko je imao samo jedan set soft guma za utrku, tako da je morao koristiti super soft u zadnjem stintu, da je imao soft sigurno bi ih stavio, jer na onim niskim temperaturama staze daleko se brze ugriju na optimalnu temperaturu i duze rade na njoj. mekse gume su u teoriji brze, ali naravno krace traju, tako da za nekoliko krugova veoma brzo izgube svoje performanse i postaju losije od tvrdjih. svaki tim pokusava da izvuce maximum poena iz svake utrke, tako da je raniji ulazak rosberga u box bio pokusaj da se preskoce kimi i vetel, jer su sigurno mislili da ne moze stici hamiltona, medjutim niko je uspio malo uz pomoc soft guma malo uz pomoc safety cara da preskoci i njega, plus je hamilton imao problema u prvom ulasku u box. tada merc nije imao izbora nego da pusti svoje vozace da se trkaju, i desi se sto se desilo
Ovo postaje besmisleno da im pit ne moze reci sta da urade kad se auto pokvari, pa nisu vozaci inzinjeri i programeri BTW Alonso i Vettel previse overdrivaju svoje bolide, i zato se onakve greske desavaju. Pocetak mi je bio smjesan, radi se o najboljim vozacima na svijetu i ne daju im da se utrkuju po kisi.
BHF_Manijak wrote:Ma pratim Formulu skoro 20 godina, ali veceg luzera u svom zivotzu nisam vidio. Kakav futavac majko moja...
Kimi 2004 ili 2005, Hamo 2007, pa i onaj smijesni Masa izgubi u zadnjem krugu titulu (koju nije ni zasluzio baj d vej, ali hajd nek mu bude). Ali Rosberg je izgleda gori.
Mada licno smatram da mu je najveca nesreca sto je i vozacki i karakterno previse pristojan i obazriv, dok je Hamo poskok zivi.
_BataZiv_0809 wrote:
Kimi 2004 ili 2005, Hamo 2007, pa i onaj smijesni Masa izgubi u zadnjem krugu titulu (koju nije ni zasluzio baj d vej, ali hajd nek mu bude). Ali Rosberg je izgleda gori.
Mada licno smatram da mu je najveca nesreca sto je i vozacki i karakterno previse pristojan i obazriv, dok je Hamo poskok zivi.
Sjecam se njegovog pocetka karijere, fakat je obecavao, ali vremenom je bas luzer pravi postao. Nista bas u njemu sampionsko nema, nema muda, nema karizmu, nema bas nista. Gdjegod moze zajebati - zajebe. Jednostavno podlegne pod pritiskom i usere se.
Last edited by BHF_Manijak on 01/08/2016 21:15, edited 1 time in total.