Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mohamad Sissoko wrote:Ne eto s Laziom napreduje
Ko god igra dobro ima pravo da igra u Serie A, stadion ne odredjuje ko ce igrat u prvoj ligi, Bari bi trebo svaku sezonu da igra po toj retardiranoj Lotitovoj logici. Plus da je Italija normalna drzava Lotito bi bio kaznjen zbog stvari koje radi.
Naravno da je za Serie A bolje da je u njoj Lazio, Napoli, Parma, Bologna, Bari etc klubovi sa tradicijom, vecom fanbase i opcenito vecim klubovima od Carpija, Frosinone i sta ti ja znam, tim ekipama koji nemaju ni stadiona a kamoli sta drugo. Ovakve ekipe traju godinu dvije, cim udju u Serie A, potop i kataklizma. Zato se iskreno nadam da ce Bologna ili Vicenza uci umjesto Carpija.
Sassuolo je isto ekipa bez tradicije, a jedna od rijetkih ekipa su u Italiji koji dobro rade i igraju fin fudbal.
Ako Carpi bude kao i oni, onda ce to biti dobro za ligu da udju.
Point. wrote:
I nije toliko. Dok je Lula povrijedjen, u medjuvremenu Felipe je bljesnuo a i Mauri je u formi tako da je bolje nego sto se mislilo kad se povrijedio.
Kasnije su se malo konsolidovali. U početku su imali nekoliko uvezanih loših rezultata. Možda bi do sada već bili i ispred Rome da nije bilo tih povreda. Mada ko to može znat. Šta bi bilo kad bi bilo..
gledam sad i u bundesligi slicna situacija, dok se jedan Stuttgart i Hamburg bore za opstanak, dotad neki Darmstadt i Ingolstadt nalaze pred prvom ligom
Ocekivano dosadno prvoluvrijeme, mozda cak i malo vise od ocekivanog
Alegri igra kako zeli... ovo mu pase. Svjestan je cinjenice da je i X ovdje = Skudeto.
Roma jednostavno mora krenuti i rizikovati....a samim time i ostaviti mjesta za neku laganu kontru.
Barem necemu spavati u drugom poluvremenu, valjda...
Pjanic kao i ctava ekipa, isto kao da nije na terenu
Sta ce Pjanic sam kada je citav tim bio katastrofa od odbrane do napada.. Nije ni Totti mogao nista ni Gervinho.. Gervinho u prvom poluvremenu 3 puta dotakao loptu ja mislio ne igra covjek
Roma jednostavno nema MUDA za scudetto, a Garcia je tu da to jos vise zacementira.
Postoje dvije razlike izmedju Rome i Juventusa: 1. Romi je potrebno 10 sansi za gol, juventus iz jedne postigne 2 (kao protiv Dortmunda). 2. Odbrana juventusa i odbrana rome razlika nebo i zemlja. Dok roma svake sezone mjenja komplet odbranu, juventus igra 5 godina sa istim igracima koji su uigrani i mogu sa povezima preko ociju igrati.
Roma ako zadrzi drugu poziciju ja cu biti zadovoljan, kako trenutno igraju.