https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49 ... HlXTlO_jEg
SKANDALOZNA ODLUKA VLADE RS-a: Izjednačili simbole Armije RBiH sa ustaštvom, evo kolike kazne zatvora prijete
Ta pjesma treba postati himna na svim tekmama u državi pa neka se zale upravi vodovodaZlocin&Kazna wrote: ↑02/07/2026 19:58 A ljudi imaju fobiju od ljiljana. Kad god čujem da im smeta, u glavi mi ide melodija...
NA KAMENU LJILJANI SE VIJU....

Generalno krivicu za pravljenje prostora naknadnom četnikovanju snose svi oni koji su "u ime mira, tolerancije i suživota" prestali da spominju zločin, genocid i reinkarnaciji fašizma. To što se prešlo preko bezbroj stvari, što se i u retorici i simbolici pred domaćom i svjetskom javnošću nije u dovoljnoj mjeri insistiralo na odgovornosti, što se nije gonilo, proganjalo i osuđivalo zlo koje nam se dogodilo napravilo je prostor zločincima da zločin prenesu na žrtvu i da svoje ciljeve i planove podijele ili čak pripišu žrtvi.muha_sa wrote: ↑02/07/2026 15:35 Četnička gamad![]()
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49 ... HlXTlO_jEg
SKANDALOZNA ODLUKA VLADE RS-a: Izjednačili simbole Armije RBiH sa ustaštvom, evo kolike kazne zatvora prijete
Srbijanski režim zajedno sa BIA-om i SPC-om , sa ovim dodikovim satrapima kao izvršiteljima , non stop radi na 2. memorandumu SANU , i ovo se uklapa u njihove tezeDonieBrasco wrote: ↑02/07/2026 18:21 Koji tajming nije 12h proslo od ispadanja reprezentacije udmah u nova sranja, proleme, sukobe.
Kao oni to ne znaju.DonieBrasco wrote: ↑02/07/2026 20:32 Sto je najajce kako su sami sebe zayebali sa ovim kad sve instance ovo obore.![]()
Ja bih čak rekao , da ova dodigova bagra i plaćenici, takve i slične stvari više rade zbog svog krezubog stada ,Danguba wrote: ↑02/07/2026 21:41Kao oni to ne znaju.DonieBrasco wrote: ↑02/07/2026 20:32 Sto je najajce kako su sami sebe zayebali sa ovim kad sve instance ovo obore.![]()
Znaju ite kako ali nas sve zamajavaju tim glupostima jer ne snose nikakve sankcije.
Covjek bi bio spreman sutra da nas uvuce u sukob samo kada bi znao da ima dovoljno dobrovoljaca tudje djece.
Ono sa palenjem zastave(njihove) je falshe flag(radi sirenja mrznje i netrpeljivosti), ovo sa zenama i trganjem zastave sa ljiljanima je dugo cekana prilika da se izivljavaju, znaju da je donesena odluka da se bivsa legalna zastava drzave BiH mora vratiti vlasniku...i na kraju, hajmo donijeti zakon da se ne smije mahati tom zastavom.
Ja fkt ne kontam kakvi su oni glupani, i kako misle da je situacija ista kao 92e i da im mogu hladno proci ova khurcenja i da je sa suprotne strane jadni, zbunjeni, dezorijentirani Bošnjak koji ne zna sta ga je snašlo pa je na pladnju stavio sebe i svoju familiju za klanja i silovanja, stvorena su generacije koje su nemilosrdne po pitanju nacionalnog identiteta, pa sam Vico da moze vratio bi se nazad u prošlost da pokusa da vrati i povuce onu odluku o zabrani ljiljana na utakmicama, kao reakciju je dobio da su vidljivi u citavom svijetu

Ulica srpskih govanatramvajtrojka wrote: ↑02/07/2026 22:17Ja fkt ne kontam kakvi su oni glupani, i kako misle da je situacija ista kao 92e i da im mogu hladno proci ova khurcenja i da je sa suprotne strane jadni, zbunjeni, dezorijentirani Bošnjak koji ne zna sta ga je snašlo pa je na pladnju stavio sebe i svoju familiju za klanja i silovanja, stvorena su generacije koje su nemilosrdne po pitanju nacionalnog identiteta, pa sam Vico da moze vratio bi se nazad u prošlost da pokusa da vrati i povuce onu odluku o zabrani ljiljana na utakmicama, kao reakciju je dobio da su vidljivi u citavom svijetu
Ne kontaju kakvog su duha u boci stvorili zadnjih tridesetak godina, i ako se to otpusti posebno ovi jadi iz istočnog Sarajeva ne znam sta misle kako ce proci
Mosa država Bosna i ljiljani![]()
![]()
![]()