Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
febo_acm
#8251 Re: Utakmice.
Da mi imamo barem solidnog trenera mogli bi oni igrati utakmice života i opet bi izgubili... Ovaj Uščuplić je jedna obična neznalica, mahalac. Idi vodi Bosnu iz Visokog okani se Sarajeva. Koji magarac majko moja 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8253 Re: Utakmice.
A niko se nije bio digao kao mi, obi nam se bahatost o glavu
-
Sa_u_srcu
#8254 Re: Utakmice.
To Todore majku ti jebem, da nije tebe i tvoje sebicnosti dobili bi 3 razlike. Nosi se dzeno i ti u picku materinu vise.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#8255 Re: Utakmice.
Najnormalnija stvar jeste kada profulis 47 prilika da ces primiti gol.
Ali ne profulis ih tako sto golman vadi nemoguce ili pogadjas stative, vec zato sto se konstantno zajebavaju 2 fudbalera.
Jedan je Todorovic drugi je bio Stojcev.
Imali su prostora mali milon metara oko sebe, Todorovica necu komentarisati, a Stojcev ne znam koji mu je sto ne suta. Sta je problem s desnom nogom. Jel retardirana?
I Dzenan Uscuplic koji to samo mirno posmatra. Onako hladno nek igraju nek se zajebavaju.
Forsira najsmotaniji stoperski koji smo imali.
A pri tome ne daje nikom drugom priliku da se pokaze moze li.
Dzenane na biro...
Ali ne profulis ih tako sto golman vadi nemoguce ili pogadjas stative, vec zato sto se konstantno zajebavaju 2 fudbalera.
Jedan je Todorovic drugi je bio Stojcev.
Imali su prostora mali milon metara oko sebe, Todorovica necu komentarisati, a Stojcev ne znam koji mu je sto ne suta. Sta je problem s desnom nogom. Jel retardirana?
I Dzenan Uscuplic koji to samo mirno posmatra. Onako hladno nek igraju nek se zajebavaju.
Forsira najsmotaniji stoperski koji smo imali.
A pri tome ne daje nikom drugom priliku da se pokaze moze li.
Dzenane na biro...
-
Fauja Singh
#8256 Re: Utakmice.
Svega mi, dovedemo milijardera da investira u nas klub a na klupi drzimo ovog neznalicu koji nije u stanju trenersku licencu da polozi za 10 godina, a hoce da je trener.
Ma jebi se Dzeno, ako volis Sarajevo sam podnesi ostavku!
Ma jebi se Dzeno, ako volis Sarajevo sam podnesi ostavku!
-
febo_acm
#8257 Re: Utakmice.
U utorak ili srijedu vjerovatno dolazi novi trener, samo polako 
- omega369
#8258 Re: Utakmice.
tuberan aufiderzen. Vrlo jednostavno
ibrakovicu zuti karton! Prvo sto se kockao sa dzenanom drugo sto nas je sudija masakrirao veceras...
Toliko od mene. Predsjednice, vi ste na redu
ibrakovicu zuti karton! Prvo sto se kockao sa dzenanom drugo sto nas je sudija masakrirao veceras...
Toliko od mene. Predsjednice, vi ste na redu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8260 Re: Utakmice.
Rasprodaja bodova....
Dovode se igraci na igrace. Treba trenera dovesti, dosta je igraca. Nije do Dzene, nema covjek kvalifikacije, treba traziti pravog trenera. Malo se zakasnilo, ali sto prije, to bolje.
Dovode se igraci na igrace. Treba trenera dovesti, dosta je igraca. Nije do Dzene, nema covjek kvalifikacije, treba traziti pravog trenera. Malo se zakasnilo, ali sto prije, to bolje.
-
nebitan lik
#8261 Re: Utakmice.
Kakvi amateri ovaj Bandovic i Dupovac,stavlja Dzemu lik nemoze da potrci umj3sto Kalasija,drzi banderu na golu,dajte prodajtw Dupovca za 2 marke ovaj Mitrevski kakav god bolji je od klocine,i Todora u 3 pm poslat,i manite s2 vise price Dzeno je nas covjek,ako hocemo rezultate nek je iz Mozambika samo nek zna svoj posaao ovaj Uscuplic je imao samo srece nista vise pojma nema,cim ga vidos znas odma da veze nema dvije sastavit nezna kome ce on autoritet biti nikome,i ovom Berberovicu bolje je da igra nego sto psuje i glumi jalijasa
-
MHAB
#8262 Re: Utakmice.
Pa mrtvi Željezničar ima više bodova od nas...
-
north
#8263 Re: Utakmice.
Ne može ovo ovako...strah me pogledati tabelu a znaš da imaš ekipu za mnogo više....ne možemo doboto Obarsku, Veleža, Travnika, Čelika
...a sad još malo idu još gosrovanja Lištici, pa u Z.Mostar...Dženane ti si najslabija karika...vrijeme je za promjene...
Jedan podatak 11 utakmica zaredom mi primamo go, dakle 11 utakmica zaredom mi ne možemo završiti utakmicu bez primljenog gola...neko bi trebao izvaditi statistiku, tu je sema neprikosnoven, kad smo zadnji put i jesmo li uošte ikad imali ovakav zastrašujući niz
Ne može ovo Dženan više raditi, KRAJ PRIČE!!!! Jadno, prejadno....stručni štab, igra na terenu koja se pruža ne prati rad uprave kluba, i uprava mora pod hitno naći rješenje problema...jer da se ne ponavljamo, nikakve dobre stvari koje se rade sa strane ništa ne znači, tj.obični su qrac ako nemaš rezultata, a mi ih već nemamo četiri zaredom utakmice u ligi
Jedan podatak 11 utakmica zaredom mi primamo go, dakle 11 utakmica zaredom mi ne možemo završiti utakmicu bez primljenog gola...neko bi trebao izvaditi statistiku, tu je sema neprikosnoven, kad smo zadnji put i jesmo li uošte ikad imali ovakav zastrašujući niz
Ne može ovo Dženan više raditi, KRAJ PRIČE!!!! Jadno, prejadno....stručni štab, igra na terenu koja se pruža ne prati rad uprave kluba, i uprava mora pod hitno naći rješenje problema...jer da se ne ponavljamo, nikakve dobre stvari koje se rade sa strane ništa ne znači, tj.obični su qrac ako nemaš rezultata, a mi ih već nemamo četiri zaredom utakmice u ligi
-
leo karan
#8264 Re: Utakmice.
Svi odreda karine, njavece...nikad nece igrat za vecu platu nego sad.
Hajlajt karijere i zivota im je ovo.
Karine, bez karaktera, volje, muda, taktickog znanja.
K A R I N E
Puno im je i topli obrok da imaju.
A Dzeno
frajera ubio visegodisnji propuh u bezistanu...tu je svu taktiku i naucio, sjedeci godinama tamo...i mi od njega nesto ocekujemo.
sjecaju li se kad su posljednji put pobijedili nekoga????
Hajlajt karijere i zivota im je ovo.
Karine, bez karaktera, volje, muda, taktickog znanja.
K A R I N E
Puno im je i topli obrok da imaju.
A Dzeno
frajera ubio visegodisnji propuh u bezistanu...tu je svu taktiku i naucio, sjedeci godinama tamo...i mi od njega nesto ocekujemo.
sjecaju li se kad su posljednji put pobijedili nekoga????
- cpu_fan
#8265 Re: Utakmice.
Sad hoću to da napišem. Sa starcima i balavcima treći ljudi.MHAB wrote:Pa mrtvi Željezničar ima više bodova od nas...
- Narkoman
#8266 Re: Utakmice.
Dženo nam je obećao dobru igru, oni su to imali a to što nismo pobjedili, koga boli ku*rac ba što se nervirate?
Zrinjski nam bježi već 6 bodova i sa titulom se OPET možemo samo halaliti.
Uživajmo ..
Zrinjski nam bježi već 6 bodova i sa titulom se OPET možemo samo halaliti.
Uživajmo ..
-
sole2mio
#8267 Re: Utakmice.
Fauja Singh wrote:Govorio sam ja prije sezone, protiv nas nikome ne manjka motiva, a pogotov sad kad smo mjesecima silovali internet portale sa vjestima o nama, svi daju zadnji atom snage protiv nas i maksimalno su skocentrisani.sole2mio wrote:Jel moguce da svako ko igra protiv nas odigra najbolju utakmicu u sezoni ????? A prije toga ne mogu dati gola nikome ?
S druge strane mi izadjemo na teren kao da smo sampioni zadnjih 7 godina i imamo ovo sto imamo.
Da slazem se sa tobom, jer ako pogledate sve ostale utakmice nasih protivnika vidjecete TOTALNU razliku,
ne znam sta se desava sa timom, ovde pod hitno neke sankcije treba uvesti.
Dzeno hvala ti na svemu ali sa tobom nesto nije uredu
-
senci-071
#8268 Re: Utakmice.
febo_acm wrote:U utorak ili srijedu vjerovatno dolazi novi trener, samo polako
Bojim se da je sad kasno.
Sad da nam Murinjo dođe,tesko cemo do titlue.Puno smo bodova izgubili,iako ima jos dosta da se igra,ali tesko da ce ovu prednost prokockati Zrinjski i Široki.Nama pored trenera treba stoper,pod hitno pa ekipe pred raspadom nam uvale 1-2 gola.Tesko nama sad protiv Olimpica ,a posebno protiv Listice ovoj ekipi ce utrpati par komada.
-
EdinaLed
#8269 Re: Utakmice.
Baš tuga. Ne vjerujem očima.cpu_fan wrote:Sad hoću to da napišem. Sa starcima i balavcima treći ljudi.MHAB wrote:Pa mrtvi Željezničar ima više bodova od nas...
- animus
#8270 Re: Utakmice.
Sto mrzim kad kazu previse se digli. Pa normalno da smo se digli jer imamo 10 puta bolji tim nego ostali. To svi znaju i ne trebamo to mi pokazivati. Jedino sto je dobro u ovoj utakmici je sto smo se konacno rijesili neznalice. On nije zasluzio ni minute vise. Sto prije ode to bolje jer ce sjebat ovu sezonu vec na pocetku. 8 bodova je prosuo. Gladbach da ne spominjem. Da uprava razmislja objektivno on bi davno dobio nogu.
- jeza u ledja
#8271 Re: Utakmice.
Kako ne kontate. Kada veliki favorit dodje nekome ovi se poklope i igraju bunker. Zelja im je jedino da prime sto manje golova. Medjutim kada taj "favorit" odmah ne dadne do znanja da ce ih pojesti za dorucak, sto duze to traje, to se vise ovaj manji tim oslobadja i loze, kontaju mozemo. I onda ako ne dadnes 2-3 gola na vrijeme, a ovi izjednace ili povedu, oni ce se naloziti ko niko, jer je odjednom mentalitet od "daj da primimo sto manje" postao "mozemo mi ove uzeti", nisu oni toliko dobri itd. Znaci ti umjesto da si rijesio utakmicu sad si njima otvorio prostor da se naloze maksimalno.Fauja Singh wrote:Govorio sam ja prije sezone, protiv nas nikome ne manjka motiva, a pogotov sad kad smo mjesecima silovali internet portale sa vjestima o nama, svi daju zadnji atom snage protiv nas i maksimalno su skocentrisani.sole2mio wrote:Jel moguce da svako ko igra protiv nas odigra najbolju utakmicu u sezoni ????? A prije toga ne mogu dati gola nikome ?
S druge strane mi izadjemo na teren kao da smo sampioni zadnjih 7 godina i imamo ovo sto imamo.
Tako je bilo protiv Travnika, tako je danas, tako je bilo i protiv Veleza i Obarske.
Dzeno je od Ferrarija napravio Stojadina, realno, i iskreno. Moras usaditi u ekipu odmah da igraju za gol, da igraju direktno i da ne smiju davati nikakve sanse protivniku. Ako ne mozes trcati nazad izadji, ima ko moze. Ako ne znas ili neces pucati na gol, izadji, ima ko moze. Ako si u roku 10 minuta stvorio 5 stopostotnih sansi ne znaci da ces do kraja utakmice stvoriti ijednu. Ako imas posjed lopte, ne znaci nista jer mozes u 2 poteza primiti gol, ako ne pazis.
Dzeno jednostavno ne zna voziti ovog Ferarija. Ubacuje Protica koji je nas najgori igrac, sigurno, i ne znam uopste ko ga dovede. Ne vadi Todorovica do 70 i neke minute. Drzi Dzemu koji ne zna, ne moze ili nece da igra.
Dugo se nisam ovoliko iznervirao gledajuci fudbal kao zadnje 4 utakmice. Prvo Borusija, pa Travnik, pa neki dan Kipar i sad ovo. Ovo danas je toliko smrdilo na remi vec od 15 minute da ne samo da su svi ovdje to vidjeli, vec je onaj kozmonaut u svemirskoj stanici to vidio.
U OGROMNOM smo zaostatku, vec sad, nema vise nikakvih izgovora. Dzeno mora ici jos koliko veceras. Nek nas vodi Ibro Hodzic sto se mene tice.
Last edited by jeza u ledja on 13/09/2014 21:10, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8272 Re: Utakmice.
Rekoh ja jednom da Dzeno vuce na Laku....izgleda da mu je i fudbalsko znanje tu negdje 
-
febo_acm
#8273 Re: Utakmice.
Ako dobijemo zaostalo imat ćemo 3 boda manje od Zrinjskog... Ništa nije gotovo. Sa ovom ekipom i dobrim trenerom možemo nanizati 5-6 pobjeda bez problema. Samo da majmun i ublehaš ode sa klupe i sve će biti bolje.
- JOSEF K
#8274 Re: Utakmice.
Gospodine Uščupliću, vi ste najslabija karika, odjebite iz našeg Kluba.
- Butmiran
#8275 Re: Utakmice.
TITULA IMA DA BUDE, KAKO NE ZANIMA ME!!!!!