Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#826 Re: Mexico-BiH

Post by Velkoski »

Reakcija Chicharita :thumbup: :mrgreen:
Edin H.

#827 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

Riddle wrote:Image

:lol: :( :lol: :( :lol:
Smatram da je Vranjes mogao malo bolje reagovati u ovoj situaciji :oops:
MokeQc

#828 Re: Mexico-BiH

Post by MokeQc »

moj utisak :
prvo poluvrijeme 'nako, prolazno
drugo poluvrijeme, katastrofa...dva pasa, treci MeHiko uzima...cini mi se ni jedan duel nismo dobili, bilo u napadu, na sredini...isuvise lako su plasirali lopte un nas 16-erac...nekoliko puta odbrambeni igraci nisu znali izbiti loptu nego im se zapetlja u nogama k'o da je cicak (a ta izbijanja nas i kostase na kraju)

Papetu mogu samo poruciti za pozove burazera da malo izdriluje, onako jalijaski, one nase manekene.

Beg konza.
Zgec Lezda

#829 Re: Mexico-BiH

Post by Zgec Lezda »

Jel mi moze iko objasnit zasto svako govori da nam je falilo srece? Evo citam komentare Pape i svaki igrac govore da nismo imali srece na kraju. U cemu je to "nesreca" ne znat izbit laku loptu van sesnesterca ne iz jednog nego DVA pokusaja? Ne kontam. Mozel mi neko objasnit?
todd_smith

#830 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

Zgec Lezda wrote:Jel mi moze iko objasnit zasto svako govori da nam je falilo srece? Evo citam komentare Pape i svaki igrac govore da nismo imali srece na kraju. U cemu je to "nesreca" ne znat izbit laku loptu van sesnesterca ne iz jednog nego DVA pokusaja? Ne kontam. Mozel mi neko objasnit?
pa nismo imali srece da ga nemamo u ekipi :lol:
Riddle

#831 Re: Mexico-BiH

Post by Riddle »

todd_smith wrote:
Zgec Lezda wrote:Jel mi moze iko objasnit zasto svako govori da nam je falilo srece? Evo citam komentare Pape i svaki igrac govore da nismo imali srece na kraju. U cemu je to "nesreca" ne znat izbit laku loptu van sesnesterca ne iz jednog nego DVA pokusaja? Ne kontam. Mozel mi neko objasnit?
pa nismo imali srece da ga nemamo u ekipi :lol:
:lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#832 Re: Mexico-BiH

Post by BHF_Manijak »

Al' jebote koji ti znalac moras biti da prvo se onako nameracis da loptu nabijes u picku maternu a ona ti samo predje preko noge i to ode u zrak a onda da se opet isto tako nameracis da je s apetitom opalis polumakazicama u maternu mater a ona ko kurva ti opet preko noge predje i pretvori se u drama dobru asistenciju! Treba znanja za to imati staremi! Messi i Ronaldo se slomise na treninzima da nesto slicno postignu ali jok, obicno im se jedno od zatezanja i obistini, da li prvo ili drugo!

Vranjes majstor, ja bi ga opet zvao materemi!

:( :zzzz: :oops: :-?
Zgec Lezda

#833 Re: Mexico-BiH

Post by Zgec Lezda »

Ovo je stvarno najobjektivnije jedan od najvecih FAILova sto sam vidio u fudbalu. Za puktnut od smijeha. Ali posto je bas potrefilo nasu reprezentaciju ne znam dali da se smijem ili placem. Siguran sam da cu se moc smijat sto vise vremena prode ali sada jos uvjek boli. Ne mogu se sjetit ovaku situaciju da sam vidio, jedino sam nesto slicno vidio u kosarci:

http://www.youtube.com/watch?v=s5bqF4VDSx4
Last edited by Zgec Lezda on 01/06/2012 18:41, edited 1 time in total.
drTooth

#834 Re: Mexico-BiH

Post by drTooth »

poslušati reakciju komentatora kod drugog gola Meksika...
todd_smith

#835 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

mislim ono...hajde jebi ga desava se, ali ono sto je meni najgore je to da nije bio pod pritiskom, najblizi igrac Mexica mu nije uopste prilazio niti mu stvara neki pritisak, mogao je lahko primiti i tamo u aut nabiti :-)

Ima li gdje kakava izjava Papeta u vezi Vranjesa? Jer kako sam cuo Pape je rekao da ce ova utakmica udaljiti one koji ne pokazu nesto, i ako je tako onda Ramosova lopta bi trebala biti bliza repki od Vranjesa :lol: :lol: :lol:
Riddle

#836 Re: Mexico-BiH

Post by Riddle »

leet wrote:Reakcija Chicharita :thumbup: :mrgreen:
Sjetio sam mu se familije za ovo istog trenutka. Ali je vjerovatno zadnji igrac kojem zelis dati ovakvu sansu. Momak zivi za ove golove.
Static-X

#837 Re: Mexico-BiH

Post by Static-X »

Koliko doskusije jos ni jedna slika nije stigla sa stadiona da se vidi atmosfera ili postoji druga tema za te stvari?
Logovan

#838 Re: Mexico-BiH

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Al' jebote koji ti znalac moras biti da prvo se onako nameracis da loptu nabijes u picku maternu a ona ti samo predje preko noge i to ode u zrak a onda da se opet isto tako nameracis da je s apetitom opalis polumakazicama u maternu mater a ona ko kurva ti opet preko noge predje i pretvori se u drama dobru asistenciju! Treba znanja za to imati staremi! Messi i Ronaldo se slomise na treninzima da nesto slicno postignu ali jok, obicno im se jedno od zatezanja i obistini, da li prvo ili drugo!

:lol: :lol: :lol: :lol: E svaka čast na postu. :lol: :lol:
cindrlimindrli

#839 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Jbg, evo Stojana na ESPN-u, ubjedljivo je prvi u izboru," worst of the worst" poteza dana. :lol: :(
BHF_Manijak

#840 Re: Mexico-BiH

Post by BHF_Manijak »

Majkemi smijeh me ne popusta, pokusavas u jednu stranu loptu izbit a ona ode skroz na suprotnu! :lol: :lol: :(
Logovan

#841 Re: Mexico-BiH

Post by Logovan »

Kako će mu klub reagovati na ovo ? :mrgreen:
Arteta

#842 Re: Mexico-BiH

Post by Arteta »

Edin H. wrote:

Smatram da je Vranjes mogao malo bolje reagovati u ovoj situaciji :oops:
:lol:
Arteta

#843 Re: Mexico-BiH

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:Al' jebote koji ti znalac moras biti da prvo se onako nameracis da loptu nabijes u picku maternu a ona ti samo predje preko noge i to ode u zrak a onda da se opet isto tako nameracis da je s apetitom opalis polumakazicama u maternu mater a ona ko kurva ti opet preko noge predje i pretvori se u drama dobru asistenciju! Treba znanja za to imati staremi! Messi i Ronaldo se slomise na treninzima da nesto slicno postignu ali jok, obicno im se jedno od zatezanja i obistini, da li prvo ili drugo!

Momak mora biti standardan.
Edin H.

#844 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

drTooth wrote: poslušati reakciju komentatora kod drugog gola Meksika...
:x crce levat od smijeha :-) :D
nemoguce vruce

#845 Re: Mexico-BiH

Post by nemoguce vruce »

pa dje bi glava momcino, sto je glavom ne izbi u korner...il se jos nadas da ces na fakultet? :dance:
Edin H.

#846 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

Treba kadkada i otici na sadaka party, nije dovoljno otici kod Mahe da mu gradis pojatu :oops:

Dobra asistencija Misimovica kod Dzekinog gola :thumbup:
Bosanski_kralj

#847 Re: Mexico-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Mi smo majstori za gubiti utakmice na ovakav ili sličan način.

Spahić Francuska, Lulić Portugal, Papac Brazil i evo sad ovaj nesretni Vranješ su naša 4 krvnika u isto toliko posljednjih utakmica.
Edin H.

#848 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:Mi smo majstori za gubiti utakmice na ovakav ili sličan način.

Spahić Francuska, Lulić Portugal, Papac Brazil i evo sad ovaj nesretni Vranješ su naša 4 krvnika u isto toliko posljednjih utakmica.
:roll:
Kemal Malovčić

#849 Re: Mexico-BiH

Post by Kemal Malovčić »

moj 42. post na ovoj temi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
M.D.

#850 Re: Mexico-BiH

Post by M.D. »

Bio na stadionu I gledao sa sredine terena...

Utisci....

Kisa lije ali sto teren ima drenazu....ono da je bilo u zenici, bio bi vartepolo.

Onaj gol u 92minuti je na zalost prouzrokovao smrt 2 mexicanca. Cim se utakmica zavrsila pocela je tuca. Jedam mexo namjestu mrtav a drugi preminuo u bolnici. Tuzno.

Sad o igracima:

Kung-fu pandz najbolji. Stvarno me iznenadio. Odigrao bez greske.

Medunjanin...super vukao loptu, proigravao...stvarno je decko talentovan.

Begovic car.

Rahimic odlican.

Pjanic karna, ibisevic karna. Vranjes igro za dodika. Onaj celavi izgubljen u svemiru.
Locked