Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#826 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by ganjeta »

Logovan wrote:
ganjeta wrote:Feningaš sam izofira sebe, svoje plakanje pred sjeverom i naručen tekst u Blicu baci na "svjetlo dana". Mislim, znamo svi odakle pušu ti vjetrovi, godinama :wink: . Sada je javno to rek'o glasno i jasno.

Sad mi je još više krivo što ne dobismo, ali Nijaz i njegova inspekcija izdati neće! :cry:
Ako je trazenje potpuno regularne lige (ima na hiljade primjera neregularnosti) onda nek' se izofirao.
Ok!

Nije ovo rat savezu, nego rat i mržnja otvorena prema Željezničaru. I to ogromna mržnja, e sad kakva nam je omladina u opšte se ne sekiram da ćemo dobiti derby na nivou blizanaca. Ali o tome nekom drugom prilikom.

Znači ne može na terenu, udri na sve druge strane. Ja se nadam da su NAŠI spremni na to, niste ni svjesni da ovakvim stvarima budite inat u nama. A inat je mnogo dobra stvar :wink: .
omega369

#827 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

megaman4 wrote:kao prvo ne navijam ni za Sarajevo ali ni za Željezničar. Dalje, Dino me strašno razočarao, ja sam vjerovao da je on ipak ozbiljan sportski radnik, i ako ima nepravilnosti, ne treba sve iznositi u javnost. On je ovdje ispao totalno glup, kao da ne živi u BiH, kao da ne zna kako funkcionišu stvari ovdje? :roll: Pa da li on zna kada bi se kažnjavali klubovi, da bi svih 16 klubova bilo kažnjeno? Ovim potezom si dobio neočekivano nove neprijatelje, a ako objavi rat savezu, to je objava rata i UEFA-i, tj. Platiniju, koji je ustrojio ovaj novi savez, a to bi za Sarajevo značilo kraj.
I dobro, sta treba? znas kako stvari ovdje idu i suti?! jel to tvoja poruka?

bolje nemoj ni dalje pratiti. postedi nas
Logovan

#828 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

Havatar wrote: Zanimljivo je da ste krenuli u rat sa savezom bas uoci svjetskog prvenstva . Znam da mnogima ne odgovara sto ce Bosna biti na tom takmicenju ali nisam znao da ste i vi medju njima . Ali dobro svakog dana saznas nesto novo.
Oj majko moja.
Ne mozes nikako odgovoriti na ovaj post jer je tolika glupost da je treba izbrisati istog trena.
Last edited by Logovan on 02/03/2014 23:58, edited 1 time in total.
ODVRATAN_i_GADAN

#829 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Logovan wrote:
ganjeta wrote:Feningaš sam izofira sebe, svoje plakanje pred sjeverom i naručen tekst u Blicu baci na "svjetlo dana". Mislim, znamo svi odakle pušu ti vjetrovi, godinama :wink: . Sada je javno to rek'o glasno i jasno.

Sad mi je još više krivo što ne dobismo, ali Nijaz i njegova inspekcija izdati neće! :cry:
Ako je trazenje potpuno regularne lige (ima na hiljade primjera neregularnosti) onda nek' se izofirao.
Ovo mu je bila idealna prilika da ratuje pa...

http://www.klix.ba/forum/aktuelnosti-fk ... 3475.html-
LSD

#830 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

megaman4 wrote:kao prvo ne navijam ni za Sarajevo ali ni za Željezničar. Dalje, Dino me strašno razočarao, ja sam vjerovao da je on ipak ozbiljan sportski radnik, i ako ima nepravilnosti, ne treba sve iznositi u javnost. On je ovdje ispao totalno glup, kao da ne živi u BiH, kao da ne zna kako funkcionišu stvari ovdje? :roll: Pa da li on zna kada bi se kažnjavali klubovi, da bi svih 16 klubova bilo kažnjeno? Ovim potezom si dobio neočekivano nove neprijatelje, a ako objavi rat savezu, to je objava rata i UEFA-i, tj. Platiniju, koji je ustrojio ovaj novi savez, a to bi za Sarajevo značilo kraj.
nije on dobio nikakve neprijatelje, vec je unaprijed napravio od sebe žrtvu a i alibi ako popuše titulu ;-) ...namazana politika, ali ipak jeftina i prozirna.

naravno, amidžini podanici su se primili na tu ublehašku pricu, jer ne vidi dalje od nosa....samo pominjanje Slobode i prošle sezone je jasan znak (onome ko razuma ima) koja je to ubleha od price.
Last edited by LSD on 03/03/2014 00:00, edited 1 time in total.
Logovan

#831 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Logovan wrote:

Ovo mu je bila idealna prilika da ratuje pa...

http://www.klix.ba/forum/aktuelnosti-fk ... 3475.html-
Ne kontam, sta si zelio reci sa ovim?
N.N.

#832 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by N.N. »

Sta im LikČe uradi majko mila :D
ODVRATAN_i_GADAN

#833 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Logovan wrote:Ne kontam, sta si zelio reci sa ovim?
Kada je Savez isao na ruku Sarajevu onda je bio dobar, a sada bi Dino da ratuje jer KAO taj isti Savez ostecuje Sarajevo za nesto. Uredno skretanje gnjeva vlastitih navijaca sa one katastrofalno lose utakmice koju su odigrali u Zenici protiv borbenog i boljeg Celika.
omega369

#834 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

LSD wrote: nije on dobio nikakve neprijatelje, vec je sebi unaprijed napravio od sebe žrtvu a i alibi ako popuše titulu ;-) ...namazana politika, ali ipak jeftina i prozirna.

naravno, amidžini podanici su se primili na tu ublehašku pricu, jer ne vidi dalje od nosa....samo pominjanje Slobode i prošle sezone je jasan znak (onome ko razuma ima) koja je to ubleha od price.
FK Sarajevo nema imperativ osvajanja titule ove sezone. to je dino izjavio 2 dana prije utakmice i to mozes poslusati na gg.ba. ali dzaba sto to neko izjavljuje kad vi ko papagaji ponavljate svoju izlizanu pricu. vise vam godi i to je to. smjesno vam je razmisljanje. sarajevo hoce da se izbori prije svega za sebe. vama bi pametnije bilo da se prikljucite nego da branite savez. i vasem klubu bi dobro dosla reorganizacija kao i cijeloj ligi. zar ne bi?

opet kazem tajmig je uzasan ali MOTIV je jasan.
ODVRATAN_i_GADAN

#835 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

wannabe_ultra wrote:kada je to savez bio naklonjen nama, zna se kome se savez saginje.
Aaaaa mmmm
LSD

#836 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

omega369 wrote:
LSD wrote: nije on dobio nikakve neprijatelje, vec je sebi unaprijed napravio od sebe žrtvu a i alibi ako popuše titulu ;-) ...namazana politika, ali ipak jeftina i prozirna.

FK Sarajevo nema imperativ osvajanja titule ove sezone. to je dino izjavio 2 dana prije utakmice i to mozes poslusati na gg.ba. ali dzaba sto to neko izjavljuje kad vi ko papagaji ponavljate svoju izlizanu pricu. vise vam godi i to je to. smjesno vam je razmisljanje. sarajevo hoce da se izbori prije svega za sebe. vama bi pametnije bilo da se prikljucite nego da branite savez. i vasem klubu bi dobro dosla reorganizacija kao i cijeloj ligi. zar ne bi?

a sad nam objasni - Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu ;-)
Artest

#837 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Artest »

Dino, sa cim ces pred Milosa/Tana ?

S polovnjacima titula ne biva... Trebao si slusat.
Ripicipi

#838 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Ripicipi »

LSD wrote:
omega369 wrote:

a sad nam objasni - Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu ;-)
Negdje sam procitao da je Radnik vec najavio tuzbu zbog Ramica ;-)
Logovan

#839 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Kada je Savez isao na ruku Sarajevu onda je bio dobar, a sada bi Dino da ratuje jer KAO taj isti Savez ostecuje Sarajevo za nesto. Uredno skretanje gnjeva vlastitih navijaca sa one katastrofalno lose utakmice koju su odigrali u Zenici protiv borbenog i boljeg Celika.
Nikad nama savez nije bio dobar, mnogo puna su nas ostetili. Bezveze privlacite ovu pricu, kao i ovo da nam uprava skrece paznju od lose odigrane utakmice.
Havatar

#840 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Havatar »

ganjeta wrote:
Logovan wrote:

Ok!

Nije ovo rat savezu, nego rat i mržnja otvorena prema Željezničaru. I to ogromna mržnja, e sad kakva nam je omladina u opšte se ne sekiram da ćemo dobiti derby na nivou blizanaca. Ali o tome nekom drugom prilikom.

Znači ne može na terenu, udri na sve druge strane. Ja se nadam da su NAŠI spremni na to, niste ni svjesni da ovakvim stvarima budite inat u nama. A inat je mnogo dobra stvar :wink: .
:thumbup:
Klasicno dizanje tenzija i negativne atmosfere oko cijelog BH fudbala da bi svako ko i pomisli da sudi posteno a ne u korist Sarajava morao da razmislja da ga neki "borci protiv korupcije" ne sacekaju da ga prebiju. Isto tako kao posljedica dizanja tenzija ce biti sve vise obracunavanja medju navijacima i po tome se vidi na sta su sve spremni da bi dosli do titule i da su da bi dosli do tog cilja spremni bukvalno na sve.
Ripicipi

#841 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Ripicipi »

Logovan wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Nikad nama savez nije bio dobar, mnogo puna su nas ostetili. Bezveze privlacite ovu pricu, kao i ovo da nam uprava skrece paznju od lose odigrane utakmice.
Ma jucer su vise pratili Sarajevo nego Zeljeznicar ;-)
omega369

#842 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

LSD wrote: a sad nam objasni - Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu ;-)
vec sam rekao, neki klubovi su privilegovani, neki se gaze. privilegovanima sve odgovara a ovi koji se gaze ne smiju nikad nista reci?! ne postoji klub u BiH protiv kojeg je savez donio vise odluka od fks, cak se ne sjecam ni jedne odluke u nasu korist. cak i kad je sve ok, nadje se neko da 'pogura' jer ako ne pogura dzaba sto je sva dokumentacija kako treba. ne znate vi neke stvari, polako govorice se uskoro o svemu pa cemo onda vidjeti na cijoj cete vi strani biti
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#843 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Velkoski »

Havatar wrote: :thumbup:
Klasicno dizanje tenzija i negativne atmosfere oko cijelog BH fudbala da bi svako ko i pomisli da sudi posteno a ne u korist Sarajava morao da razmislja da ga neki "borci protiv korupcije" ne sacekaju da ga prebiju. Isto tako kao posljedica dizanja tenzija ce biti sve vise obracunavanja medju navijacima i po tome se vidi na sta su sve spremni da bi dosli do titule i da su da bi dosli do tog cilja spremni bukvalno na sve.
Kako je igr'o Novi Pazar? :zoka:
LSD

#844 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

omega369 wrote:
LSD wrote: a sad nam objasni - Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu ;-)
vec sam rekao, neki klubovi su privilegovani, neki se gaze. privilegovanima sve odgovara a ovi koji se gaze ne smiju nikad nista reci?! ne postoji klub u BiH protiv kojeg je savez donio vise odluka od fks, cak se ne sjecam ni jedne odluke u nasu korist. cak i kad je sve ok, nadje se neko da 'pogura' jer ako ne pogura dzaba sto je sva dokumentacija kako treba. ne znate vi neke stvari, polako govorice se uskoro o svemu pa cemo onda vidjeti na cijoj cete vi strani biti
ništa mi nisi odgovorio....ja te ne pitam o privilegovanim, o poguranim, o nekakvoj dokumentaciji i slicne šuplje

ja te pitam jedno vrlo prosto pitanje i ponovit cu ga : Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu :?

ako je pitanje konkretno, onda i odgovori konkretno....ne trebaš mi širiti pricu o tim dokumantima, papirima, pogurancima, "kmee kmee mi žrtve vazda najebemo" i slicna patetika
Last edited by LSD on 03/03/2014 00:20, edited 1 time in total.
Maharadza

#845 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Maharadza »

Havatar wrote: :thumup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koji mozak jbt.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by Maharadza on 03/03/2014 00:20, edited 1 time in total.
Koshpa

#846 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Koshpa »

@ripi

I sutra ce taj isti Radnik naj...t zbog prijave ( zalbe) i bit ce registrovano za zelju 3-0 :-)
ganjeta

#847 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by ganjeta »

Ripicipi wrote:
Ma jucer su vise pratili Sarajevo nego Zeljeznicar ;-)
Inače vi to ne radite nikad :lol: . I ja sam gledao i upratio da ste kurac od ovce, šuta po golu niste imali. :zzzz:

Kao prvo Željo nije bio na tv-u, kao drugo onaj na radiju se uključio par puta, kao treće momci koji su otišli dole da pogledaju tu tekmu su uspjeli, murija im nije pravila probleme. Ali i to je problem, kako su Bože oni mogli a mi svemirci ne možemo hordati i onda se ovdje kurčiti u inat svima i ta priča :cry: .
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#848 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Picajzla »

Charuga wrote:Još nema odgovora zašto se spominje Sloboda u saopštenju!
Pa valjda je svima sem manijacima jasno ili je ona zadnja utakmica zelje bila regularna :oops:
LSD

#849 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

Picajzla wrote:
Charuga wrote:Još nema odgovora zašto se spominje Sloboda u saopštenju!
Pa valjda je svima sem manijacima jasno ili je ona zadnja utakmica zelje bila regularna :oops:
niko dosad nije dokazao da je bila neregularna, kao ni citavo to zadnje kolo...a evo prošlo je više od pola godine...znaci, da je sve bilo regularno ;-)
Max Bunker

#850 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Max Bunker »

LSD wrote: ništa mi nisi odgovorio....ja te ne pitam o privilegovanim, o poguranim, o nekakvoj dokumentaciji i slicne šuplje

ja te pitam jedno vrlo prosto pitanje i ponovit cu ga : Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu :?

ako je pitanje konkretno, onda i odgovori konkretno
Ja cu ti odgovoriti.
U ovoj nasoj ligi, koja se greskom (ili je neko imao smisla za ironiju kada joj je davao ime) zove PREMIJER liga BiH su se svi klubovi zalili na nesto (mislim da se jedino Siroki nikada nije zalio). Neke zalbe su bile komicne ali neke su i vrlo ozbiljne. FK Sarajevo je nakon rata (i ovo odgovorno tvrdim) klub protiv kojeg je doneseno najvise odluka i ja slova ne bih rekao, da su te odluke imale veze sa pravom ili propisima. Postojale su i one odluke koje su donesene zbog ocitih pogresaka nasih tadasnjih uprava ili navijaca, ali i te takve odluke su donosene samo kada je u pitanju FK Sarajevo.
Eh sada, konkretan odgovor nakon ovog malog uvoda. Zato sto FK Sarajevo ima LOGISTIKU i MOTIV da se zali i da ne suti na sve ono sto se desavalo proteklih sezona. Zar od Slavije da se ocekuje (ili Leotara, Radnika itd.) da se bori za neku pravednost, kada jedva sportsku opremu osiguraju i klub je realno, jedan amaterski klub, koji nema snagu da se moze zaliti.
Post Reply