Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#826 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sto pitas kad znas

- sadowl
#827 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije neka ljepotica ali nije ni ruzna, jednostavno prijatelj ..plain vanilla wrote:jel ruzna?
- hamalalija
#828 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako vec nije trazio trazit ce koke, tako nemoj vise da se tijesis da je najbolji jaran itd itd, da nece biti nista izmedju vas blablabla. Trazit ce kad tad, ali ti kao dobra jaranica bi trebala da mu izadjes u susret, jer kome ces pomoci ako jaranu neces.delina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
- p206
#829 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
što si naglasila ovo... pa ovdje su najveći jebači u SA ali i šire, to se podrazumjevadelina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
a imam 2 prijateljice, koje su baš prijateljice
- Jack Be Nimble
#830 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jesam. Ona je jedno vrijeme htjela, ali ja se nisam dao.delina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
- Pitarrr82
#831 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
delina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
Nope
- Henry Chinaski
#832 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako ti kaže da ti je samo drug, ili je peder ili laže. Ako se bojiš kako će reagovati, samo navali, on neće odbiti. Vjeruj mi.delina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
- spreca
#833 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
masmavi wrote:Mi s lijepom djevojkom ne mozemo biti prijateljidelina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
- spreca
#834 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A mozda mu se nije ni svidilaHenry Chinaski wrote:Ako ti kaže da ti je samo drug, ili je peder ili laže. Ako se bojiš kako će reagovati, samo navali, on neće odbiti. Vjeruj mi.delina wrote:Pitanje za muškarce heteroseksualce: Jeste li ikad imali prijateljski odnos sa ženskom osobom, a da je to u vašoj glavi isključivo bilo samo na prijateljskoj osnovi. Da budem konkretnija: Jeste li imali prijateljicu, a da niste zamišljali sex s njome, ili je zamišljali golu, ili na bilo koji način koji prevazilazi prijateljski odnos?
-
samina_swe
#835 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje 
Naime ja i jedan decko se dopisujemo preko poruka i maila(on je zapoceo) .Bas je djelovao zainteresovan,neki dan mi je pitao sto mu ne odgovaram(bila na faxu) i ja kasnije odgovorila i rekla bila na casu i on od tada vise nije odgovarao,proslo je 3 dana
Dal je izgubio interes,igra neku igru? i dal da ja njemu ponovo napisem nesto ili da cekam ??
Naime ja i jedan decko se dopisujemo preko poruka i maila(on je zapoceo) .Bas je djelovao zainteresovan,neki dan mi je pitao sto mu ne odgovaram(bila na faxu) i ja kasnije odgovorila i rekla bila na casu i on od tada vise nije odgovarao,proslo je 3 dana
Dal je izgubio interes,igra neku igru? i dal da ja njemu ponovo napisem nesto ili da cekam ??
-
salle_eh1986
#836 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pomirio se sa curomsamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
- p206
#837 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
možda je počeo da se dopisuje sa nekom drugom, ili je upoznao drugu "uživo", ili se pomirio sa bivšomsamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
tako iznenada prestati bi moglo to da znači...
napiši mu nešto za nekoliko dana...ako ne odg. zaboravi ga...
-
todd_smith
#838 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ako je on vecinu pisao i ti slabo odgovarala, ili je proslo dosta vremena od tvog zadnjeg odgovora onda je vjerovatno izgubio interessamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
-
samina_swe
#839 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pisali smo isto,mislim da je on cak sto vise bio sporiji,ali je uvijek djelovao zainteresovano i kad mu nebi odgovorila slao bi ponovo poruketodd_smith wrote:ako je on vecinu pisao i ti slabo odgovarala, ili je proslo dosta vremena od tvog zadnjeg odgovora onda je vjerovatno izgubio interessamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
-
todd_smith
#840 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne znam, mozda zvuci glupo ali opisi kako je isao razgovor/o cemusamina_swe wrote:pisali smo isto,mislim da je on cak sto vise bio sporiji,ali je uvijek djelovao zainteresovano i kad mu nebi odgovorila slao bi ponovo poruketodd_smith wrote:ako je on vecinu pisao i ti slabo odgovarala, ili je proslo dosta vremena od tvog zadnjeg odgovora onda je vjerovatno izgubio interessamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
jer bez razloga da se javlja jednom ili 2 puta, ok nista posebno, ali ako je vise puta znaci da mu se ti svidjas ili preko tebe zeli drugaricu kakvu smuntati
-
dert
#841 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mama mu zabranila da ti se javlja

-
samina_swe
#842 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nisam nikada bila nepopularna kod majkidert wrote:Mama mu zabranila da ti se javlja![]()
-
salle_eh1986
#843 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako ste se ranije dopisivali...mob?samina_swe wrote:nisam nikada bila nepopularna kod majkidert wrote:Mama mu zabranila da ti se javlja![]()
![]()
možda si mu dala facebook profil pa kad je vidio pobjegao je, hehehehe
šalim se...ne zamjeri
-
samina_swe
#844 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nesalle_eh1986 wrote:kako ste se ranije dopisivali...mob?samina_swe wrote:nisam nikada bila nepopularna kod majkidert wrote:Mama mu zabranila da ti se javlja![]()
![]()
možda si mu dala facebook profil pa kad je vidio pobjegao je, hehehehe
šalim se...ne zamjeri
- VenomousV
#845 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
izvini, al' ko'ko je tebi godina? 
-
samina_swe
-
todd_smith
#847 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
imao sam slicnu sitaciju nedavno, pricao sam sa djevojkom isto tako, u ovom slucaju mi se ona jeste svidjala, mozda ti to pomogne oko tvoje situacije
uglavnom ja uvijek prvi pocnem razgovor, ona odgovori ali uvijek je dojam bio da nije zainteresovana, i tako pokusam 2-3 puta opet vidim nije nesto zorna
, dobro ajde kazem sam sebi jbt ga
prodje mozda 10-tak dana, javlja se kao nisam vidjela tvoju zadnju poruku i tako to, i ovaj put u razgovoru vise odgovara tj brze/sa nekom dozom interesa
tako da je mozda to njegovov raspolozenja/situacije trenutne ili slicno
uglavnom ako ti se svidja, jedino sto ti mogu poruciti jeste da mu kazes, znam da vecina misle gdje cu preko fejsa to ili slicno, ali neces nikako drugacije saznati ako vec zelis da znas, ionako nemas sta izgubiti
uglavnom ja uvijek prvi pocnem razgovor, ona odgovori ali uvijek je dojam bio da nije zainteresovana, i tako pokusam 2-3 puta opet vidim nije nesto zorna
prodje mozda 10-tak dana, javlja se kao nisam vidjela tvoju zadnju poruku i tako to, i ovaj put u razgovoru vise odgovara tj brze/sa nekom dozom interesa
tako da je mozda to njegovov raspolozenja/situacije trenutne ili slicno
uglavnom ako ti se svidja, jedino sto ti mogu poruciti jeste da mu kazes, znam da vecina misle gdje cu preko fejsa to ili slicno, ali neces nikako drugacije saznati ako vec zelis da znas, ionako nemas sta izgubiti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#848 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
salle_eh1986 wrote:pomirio se sa curomsamina_swe wrote:Molim da mi odgovore mukarci na ovo pitanje
-
Nokija
#849 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pozdrav!
Sorry ako je pitanje vec bilo postavljeno:-(
Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Je li to nesigurnost? Pa i ta cura je nesigurna!!!!
Prosvjetite me. Hvala!
Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Prosvjetite me. Hvala!
-
samina_swe
#850 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako je muskarac zainteresovan pokazat ce to,sve ostalo su puste zelje i opravdavanja(stidan je on,pravi se itd).He is just not that into you sto bi rekli ameriNokija wrote:Pozdrav!
Prosvjetite me. Hvala!
A muskarci odbijaju i zgodne cure,ako im se ne svidja karakter ili nesto