aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onda si rekorder ako je ovo i upola onako kako treba da bude.
ni kod mene se ne bi moglo uci u ulicu da nas 100-tinjak nije izaslo, jos sve ravno...dječak sa šibicama wrote:Ja ne znam sta ovaj na tvsa govori da je situacija u gradu normalizovana, pa covjece boziji, opcina Centar, K. Brdo, ne moze se uci u ulicu u kojoj zivi bar milju ljudi, gdje su vam ti bageri?
moram jos jednu, tacno mi milina kad ovo vidimdjetelina sa 3 lista wrote:svaka castKatarinaKosaca wrote:Ala ste ga opravili, svaka vam častšime.sparina wrote: 300 metara za 2 sata, pa ti vidi rodjo

svaka castšime.sparina wrote:
moram jos jednu, tacno mi milina kad ovo vidim![]()
Ma nema sanse, ulica je puna automobila, ima ih na stotine opcenito, svaki dan, parkiranih po trotoarima.šime.sparina wrote:ni kod mene se ne bi moglo uci u ulicu da nas 100-tinjak nije izaslo, jos sve ravno...dječak sa šibicama wrote:Ja ne znam sta ovaj na tvsa govori da je situacija u gradu normalizovana, pa covjece boziji, opcina Centar, K. Brdo, ne moze se uci u ulicu u kojoj zivi bar milju ljudi, gdje su vam ti bageri?
moglo vas je i na kosevskom 10% izaci i bilo bi ok...
malo je rec da ledja bole, pa tacno mi lose. al kad se ugrije, tj kad ponovo zalopatas ko da malo manje boli.shambho wrote:Ja ne osjecam ruke. Ni ledja. Ni prst. Ni noge... Pala mi je na pamet ideja o igalu s mamom.. Al' nema sanse
..
muha_sa wrote:prodje i trolejbus s Otoke
ma znam ja kako je, zato i kazem ne moze se ni ocistiti osim ako ne zasucete rukavee. e sad sto su ljudi malo osjetljivi kad im neko doda 30 cm snijega na postojeci metar, to je opet do ljudi. srecom nema kod nas nema tih problema..dječak sa šibicama wrote: Ma nema sanse, ulica je puna automobila, ima ih na stotine opcenito, svaki dan, parkiranih po trotoarima.
Gdje bacati snijeg, ljudima na kola? odmah popizde. Nema se gdje bacati snijeg.. ako je ova slika sto si je stavio, tvoja ulica, jarane, ovdje na slici nema nijednog auta. Kod mene ih je na stotine u ulici, poslijepodne nemas gdje parkirati bukvalno.
Moraju doci sa bagerom, ili policija da dodje pa da ureduje, ne znam ni ja... prije par godina GRAS je pokusao uvesti autobusku liniju kroz ulicu, i odustali su nakon par mjeseci, bus ne moze proci od silnih vozila. Tu je i zgrada Vlade, sluzbena kola po trotoaru, desetine stambenih zgrada, stotine stanova...
loše prognozirašmuha_sa wrote:prodje i trolejbus s Otoke
muha_sa wrote: od Otoke nece za heftu-garant![]()
auta parkirana duž trasepored snijega još ih i grtalice zatrpale--nece se do proljeca izvuc
![]()
prilagodjena wrote:loše prognozirašmuha_sa wrote:prodje i trolejbus s Otoke![]()
![]()
auta parkirana duž trasepored snijega još ih i grtalice zatrpale--nece se do proljeca izvuc
![]()
Nemoj ti vise prognozirati, sigurnije jemuha_sa wrote:prilagodjena wrote:loše prognozirašmuha_sa wrote:prodje i trolejbus s Otoke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav ja i prognoze![]()
tako sam u februaru bio uvjeren da rata bit necemoguce i u martu al se ne sjecam
![]()
vidim zakrcena auta pa sam zato i misliokad on prodje--doduše trole mu haman pa pod 90 stepeni s vozilom
Sveži taj mokri hljeb u neku mrežastu kesicu pakovanje kao za mandarine/narandže i sveži na prozor.lijek-za-sve wrote:Pipi prijatelju ja sam jos jutros na prozor stavio nesto starog hljeba pa se zaledio(valjda bilo rano okoo 8 )PipiDugaDevetka wrote:Nahranite ptice sjenice, vrapčiće,...Snijeg pokrio mrve i kontejnere,...q q le le.
pa sam kasnije nekoliko puta grijao vodu i zalijevao ga ali oni su uspjeli samo polovinu toga pojestii eno ga ima jos zaledjenog na plehu....odo opet malo zagrijati vodu i posuti im dok nije pala noc......
Agnese wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=95740![]()
![]()
![]()
Molim vas proslijedite dalje informaciju
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120205102
Ipak nisu nestali
Provjereno ili? Ako je istina, onda hitno prijaviti inspekciji. A i bojkotirati. MIslim da je to dno dna... NIje neki luksuz pa da možeš korisiti priliku i bogatiti se.Agnese wrote: Nego lopata u OBI-u 80KM![]()
rimac wrote:Provjereno ili? Ako je istina, onda hitno prijaviti inspekciji. A i bojkotirati. MIslim da je to dno dna... NIje neki luksuz pa da možeš korisiti priliku i bogatiti se.Agnese wrote: Nego lopata u OBI-u 80KM![]()