Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
blugirl

#826 Re: Raskidi dugih veza...

Post by blugirl »

Osobnost se ne mijenja. Samo okolnosti :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#827 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Slo Burner »

Black swan wrote:jebo Jovu :D

ja sam govorio o jednom aspektu a to je promjena osobnosti nakon svega... taj aspekt je meni najveći problem u svemu...
M aj mislim da je vise u pitanju kretanje cijena i kvaliteta na trzistu :D

Znas da one obicno prekidaju na zadnjoj godini fakulteta
sha_ba

#828 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

blugirl wrote:Osobnost se ne mijenja. Samo okolnosti :D
ovo je tacno :mrgreen:
giovanni galli

#829 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

bice svega valjda, ali evo jos nisam otvorenih ociju da vidim bilo sta, pa polako vidjet cemo.
sha_ba

#830 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

giovanni galli wrote:bice svega valjda, ali evo jos nisam otvorenih ociju da vidim bilo sta, pa polako vidjet cemo.
daj ba decko glavu gore!!! zivot pred tobom.... nista ti nema od vracanja filma, kontanja, sjecanjima... idi naprijed.... trzni se ba ne cmizdri ;)
giovanni galli

#831 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

ma prosla se stari polovina zivota vise. a kad u grad izadjem i vidim ko sve hoda po njemu i kako se ponasa tanak mi izbor.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#832 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Slo Burner »

giovanni galli wrote:bice svega valjda, ali evo jos nisam otvorenih ociju da vidim bilo sta, pa polako vidjet cemo.
Slobodno se navikni na to,ono potrajace pravo :D
Ne zajebavam te.

I ako mislis zigu sta ovih dana, ni slucajno drugim ribama ne pricaj da te ova ostavila, uvijke se mozes nama obraditi za te stvari :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#833 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ladyblue18 »

Majka mu stara ovdje ko da niko nikad nije bio ostavljen ili mu srce slomljeno pa tako lako pricate digni glavu, furaj dalje, itd...

Proci ce period dok momak dodje sebi, nekoliko mjeseci sigurno, i to je jedina prava istina. I bolit ce, i svasta nesto drugo i niko mu to ne moze uljepsat.
sha_ba

#834 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

giovanni galli wrote:ma prosla se stari polovina zivota vise. a kad u grad izadjem i vidim ko sve hoda po njemu i kako se ponasa tanak mi izbor.
ma to sad samo tako mislis :) polako proce te, doci ce vrijeme kad budes Njemu gore zahvaljivao za neke stvari.... sabura i malo vise samopouzdanja ;) bices ti dobar
osim ako nisi onaj lik da ti je mlada pare posudjivala :D :D
Saian

#835 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Saian »

FreakyStyley wrote:
MedenoSrce wrote:Sta si majke ti kont'o da ce ti se nakon 6 mjeseci vratiti placuci ... ili kad im kaze cura da hoce pauzu i oni se jos nadaju da ce nesto biti od toga
Ma, naivni, vode se logikom: ako kaze da hoce pauzu mozda to i misli. :-)
:D pa to jel misli il ne misli je marginalija :D ako nije trener kakvog rukometnog il kosarkaskog tima, pauza je samo jos za pishanje il kafu i sendvich :D ovo ostalo, machku o rep, cuj pauza :D nisi na shalteru :D :D chu' pauza :D

:D
Saian

#836 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Saian »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Saian

#837 Re: Prekid veze

Post by Saian »

Jessie B wrote:
Vegetastar wrote:Odvalila na nekog drugog vjeruj mi. Moguće da se i nešto desilo među njima, pa sad strah da će biti uhvaćena. Samo iskuliraj bro, nije ona za tebe.
Strah :lol: Znam da čovjek pišući komentare na forumu polazi od sebe, logično, ali ne funkcionišu baš svi ljudi tako da nužno kaleme partnera na partnera da bi bili u stanju prekinuti vezu s nekim prema kome više ne osjećaju ništa.
Mnogo puta mi se desilo da se probudim i da više ne osjećam ništa prema nekome s kim sam u vezi. Prvi put mi je bilo nezgodno reći nekome da ga više ne volim. Razvlačila sam taj trenutak jer sam bila sebična i jer me hvatala panika kako ću dalje sama. Ispalo je ružno. To nikada nisu ugodne situacije ali sam iz toga naučila da je bolje što prije reći istinu u oči. Naučila sam da je napoštenije reći osobi koju više ne voliš baš to-tu nema dalje priče, analiza, nadanja da se nešto može promijeniti. Poštujem ljude koji su dovoljno pošteni da kažu takve stvari u oči.

jel ovdje negdje bio onaj chlanak/tex/glasina/trach/protokol o onoj zheni sto joj je dzin dolazio u snu i radio s njom spachke i gadarije :oops:
barby_5

#838 Re: Raskidi dugih veza...

Post by barby_5 »

U potpunosti se slazem sa katy,vremenom svaka veza prelazi u naviku,a u duzoj vezi shvatis to kao sto bi i u braku,ja sam u vezi 4 god,volim ga ali nekad naleti i taj period dvoumice...
Muhamed Đakmić

#839 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Slo Burner wrote:
Black swan wrote:jebo Jovu :D

ja sam govorio o jednom aspektu a to je promjena osobnosti nakon svega... taj aspekt je meni najveći problem u svemu...
M aj mislim da je vise u pitanju kretanje cijena i kvaliteta na trzistu :D

Znas da one obicno prekidaju na zadnjoj godini fakulteta
Genijalno i već viđeno :lol: :lol:
krater

#840 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

barby_5 wrote:U potpunosti se slazem sa katy,vremenom svaka veza prelazi u naviku,a u duzoj vezi shvatis to kao sto bi i u braku,ja sam u vezi 4 god,volim ga ali nekad naleti i taj period dvoumice...
zato ga trebas ostaviti il' malo sarnuti sa strane :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#841 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

U mojoj okolini procentualno više žene ostavljaju, što je tako, ne znam. Ali kad vidim ovaj forum, primijetim da je možda generalni trend da žene više ostavljaju.

Puno razmišljate ba :D
krater

#842 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

Sarajevo1946 wrote:U mojoj okolini procentualno više žene ostavljaju, što je tako, ne znam. Ali kad vidim ovaj forum, primijetim da je možda generalni trend da žene više ostavljaju.

Puno razmišljate ba :D
:thumbup:
eluna

#843 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

Slo Burner wrote:Puno vi to nesto analizirate i filozofirate, Jovan Ducic je davno rekao kad zena ostavlja, ona ostavlja zbog drugog muskarca. End of story.
ili zbog sebe same ................. neke žene imaju i tu "macho" snagu - i treba im jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooooo puno vremena da je sakupe, ali je sakupe 8-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#844 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

možda joj fali emocija :mrgreen:
_aja_

#845 Re: Raskidi dugih veza...

Post by _aja_ »

eluna wrote:
Slo Burner wrote:Puno vi to nesto analizirate i filozofirate, Jovan Ducic je davno rekao kad zena ostavlja, ona ostavlja zbog drugog muskarca. End of story.
ili zbog sebe same ................. neke žene imaju i tu "macho" snagu - i treba im jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooooo puno vremena da je sakupe, ali je sakupe 8-)
tamam tako ...
MedenoSrce

#846 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

Ma ja ba nije do njih (ne bi se ti zapitali "da li sam nesto pogresno uradio? mozda i nisam najbolja osoba" nema sanse) ako ostavlja zena to nije zbog njih to je zbog drugog muskarca, dok kada oni ostavljaju to je uvijek do zene
burek_in_space

#847 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

Neko je ustao na lijevu nogu :mrgreen:
giovanni galli

#848 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

Slo Burner wrote:
Slobodno se navikni na to,ono potrajace pravo :D
Ne zajebavam te.

I ako mislis zigu sta ovih dana, ni slucajno drugim ribama ne pricaj da te ova ostavila, uvijke se mozes nama obraditi za te stvari :-D
heheh a znam da ce potrajat, cijelu noc mi je u glavi ta recenica pocela sam izlait sa drugim pa je red da ti ja kazem a ne da saznas od drugog, ahhh kako to boli. sta bi dao da sva ljubav predje u nesto trece da ne pomisljam na nju, da mi se okrene na bolje, sto se kaze imam sve, radim u sudu, zdrav sam, dobro izgledam, ali nista ne moze da mi odagna misli, od onoga sta je bilo, koliko se klela u svoju ljubav, koliko je zeljela svaki trenutak da provede samnom, da me zagrli, jednostavo nista mi ne odbacuje misli, od tog razocarenja, od ove muke u stomaku. kako god da se okrenem njen osmjeh mi je u mislima, sad moram da svatim da sve to pripada nekom drugom, sve ono sto smo imali da je nestalo.... ne postoji vise u zbilji, a sve se vrti tu na dohvat ruke u mojim mislima, bile oci otvorene ili zatvorene. mislim prvi put od kada postojim mogu da kazem da covjek posjeduje dusu, jer ovo sto boi, a ne znam sta je, to mora da dusa se raspada.
ho oponopono

#849 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ho oponopono »

Dučića, neka djeva izgleda zajebala pa mu ostale ne valju tako tipično...šta on zna pobogu... ostavlja muškarčinu pobogu samo zbog drugog...ako i kad tako razmišlja i treba ga ostaviti! 8-)
MedenoSrce

#850 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

Ducic je sovinista jer ne ostavlja ona njega jer njemu nesto fali nego iz svoje nestalne, nestabilne, nerazumske zenske prirode zeljne "drugog"
Post Reply