FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
GoodTaste

#826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by GoodTaste »

Mogao bi biti BOOM kad bi imali para :lol: A bit ce izbori, do tad i ne ocekujem nista od njih :D
opa22

#827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

onak nije los FaceTV, al brate one voditeljice me toliko iritiraju, zurnalistika puna potencialnih novira, koji su lijepi, mladi, znaju se lijepo izrazavati, a Senad zaposli ono :roll:
lijan

#828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Entropio »

lijan wrote:
Vrhunsko novinarstvo!
Sancho_de_Sancho

#830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sancho_de_Sancho »

rossoner wrote:Posto vidim da se da s tobom voditi konstruktivno rasprava, sustinski bih se mogao i morao sloziti da trenutno ova TV jos se ne moze nazvati pravom televizijom, dostojnom imena TV kuče. Sa tek solidnim informativnim programom (prilično objektivnim morate primijetiti), i nešto debatnog i lajfstajl programa ne može apsolutno biti konkurencija trenutno svim TV stanicama. Hoću samo da kažem da ja mislim da je ovo sve još uvijek neka eksperimentalna faza, da će prava šema tek da uslijedi uskoro pa ćemo ih onda biti u stanju kritikovati. Mene općenito nerviraju sveprisutne kritike na sve živo u našoj životnoj sredini. Ovako se moramo obojica složiti da malo šta ili skoro ništa nemamo za kritikovati jer slabo nude trenutno. Ja vjerujem u ovaj projekat lično i volio bih da uspije, da ne upadne u sivilo sapunica i glupih emisija te da konačno ponudi nešto kvalitetnog SPORTSKOG i FILMSKOG programa... Mislim da su ove tekme Želje i Sarajeva što će da rade jedan mali korak prema tome. Slika je odličnog kvaliteta i jedva čekam utakmice na svom LCD iskreno. POzdrav tebi.
Ma jašta nego da se da voditi rasprava sa mnom čim ti je lokacija država Željo :D eto sad se slažem s tobom u većini stvari :lol: pozz
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
Sancho_de_Sancho

#833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sancho_de_Sancho »

sve je laž, samo pusta laž .... :wink:
fini dečko

#834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by fini dečko »

Sancho_de_Sancho wrote:
sve je laž, samo pusta laž .... :wink:
Ovo vrijedi samo za Sloveniju, u BiH će biti prenos na FACE TV.
nosara

#835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nosara »

Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...? :?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...? :?
meni je na telemahu sa markicom behar na nekom visokom broju...
nosara

#837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
nosara wrote:Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...? :?
meni je na telemahu sa markicom behar na nekom visokom broju...
behar... ok... hvala...
anonimnaosoba

#838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by anonimnaosoba »

ja sam tek prije par dana naš'o na MMDS-u :lol:
Erzsebet

#839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...
poznanik

#840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by poznanik »

Erzsebet wrote:
KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.

Prljava i jako niska izjava s tvoje strane, očito krcata primitivnim kompleksima bezvrijedne osobe :shock:

Kako sutra očekuješ da ti neko pročita tekst... :? Ja - više nikad! Ne zato što podržavam Hadžifejzovića, nego zato što ne podržavam ovakav način profesionalnog i kolegijalnog odnosa novinara prema novinaru, kako ga ti ispoljavaš :(
Warhead

#841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Warhead »

poznanik wrote:
Erzsebet wrote:

Prljava i jako niska izjava s tvoje strane, očito krcata primitivnim kompleksima bezvrijedne osobe :shock:

Kako sutra očekuješ da ti neko pročita tekst... :? Ja - više nikad! Ne zato što podržavam Hadžifejzovića, nego zato što ne podržavam ovakav način profesionalnog i kolegijalnog odnosa novinara prema novinaru, kako ga ti ispoljavaš :(
:thumbup: Stvarno neko treba biti totalni imbecil da napise sto je erzsebet napisao.
opa22

#842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

ma frajer je ogorcen, njemu niti jedan novinar ni TV na svijetu nije ok, samo je on misli da nesta vrijedi al ga nitko ne zeli zaposliti u struci
rossoner

#843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

Erzsebet wrote:
Koji iskompleksirani lik... Znamo ba da sve znaš i da si ti jedino upravu i haj' sad vozdra sa teme. Ovaj post je prijedlog adminima za sankcije korisniku Erzsebet, muckom provokatoru i ciniku.
rossoner

#844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

Usput, voditeljica koja je jutros vodila jutarnji program "Uzbuđenje" - :x
luckylaka

#845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
Jebote koji bolesnik ,pa risto dzogo je mala beba za tebe.Preporuka administraciji-udaljite ovu budalu ako treba i mene ali da ne citamo provokatore i propale novinarcice koji svoje komplekse dodju lijeciti na forumu.
majstor_m

#846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by majstor_m »

luckylaka wrote:
Erzsebet wrote:
Jebote koji bolesnik ,pa risto dzogo je mala beba za tebe.Preporuka administraciji-udaljite ovu budalu ako treba i mene ali da ne citamo provokatore i propale novinarcice koji svoje komplekse dodju lijeciti na forumu.
:thumbup:
Erzsebet

#847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
Erzsebet wrote:
Ti opet gluposti pričaš, a ja ti opet kažem da ja NISAM NOVINAR :). Meni je stvarno žao ljudi kojima je Senad moralna, novinarska i svaka druga vertikala, jer ako vi ne vidite da čovjek već 15 godina pravi jedino atrakciju od samoga sebe, pritom prizivajući rat i pričajući samo o ratu, onda vam fakat ne mogu pomoći. Očigledno ste i vi u tom PTSP fazonu, i niste svjesni da je već 2012. godina, da ljudi idu turistički u svemir, dok vam Senad priča o identitetu, pritom uzimajući pare od Dodika i ostalih za plaćene intervjue i emisije koje njima odgovaraju. Jeste li se ikad zapitali odakle mu pare za privatnu TV? Sigurno nije od zarade CD-a, jer jednostavno nije moguće toliko zaraditi... Pa jebote, pored očiju ste slijepi, a onda mene napadate koji vam kaže istinu. Jeste, Senad je unovčio i patnju Fate Orlović, i genocid, i kompletan rat, jer da rata nije bilo, još bi vodio fejs tu fejs na SA3, jer mu to i jeste domet.
karanana

#848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
da li si ti profitirao od rata?
da li bi bio tamo gdje si sada i gdje ti je dobro da nije bilo rata?
brazzo19

#849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by brazzo19 »

Pitanje jedno . Face TV sto ide preko satelita tj. na eutelsatu e16 vidim da je ne kodiran , da li se on kodira i kad i da li ce biti kodiran srijedu i cetvrtak kad budu nasi igrali euro tekme ???
Erzsebet

#850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
da li si ti profitirao od rata?
da li bi bio tamo gdje si sada i gdje ti je dobro da nije bilo rata?
Ja sam u Holandiji od prije tri godine, nema to veze s ratom. A 2. maja je spiker mogao biti bilo ko, nije mi jasno zašto je bitan neko ko je čitao te jebene vijesti tada. To ti dovoljno govori o njegovoj samoživosti, kao da je on bio neki važan faktor, a ustvari se slučajno našao u studiju taj dan.

Ostalo su stupidarije koje neću ni komentarisati.
Locked