FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
GoodTaste
#826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mogao bi biti BOOM kad bi imali para
A bit ce izbori, do tad i ne ocekujem nista od njih 
- opa22
#827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
onak nije los FaceTV, al brate one voditeljice me toliko iritiraju, zurnalistika puna potencialnih novira, koji su lijepi, mladi, znaju se lijepo izrazavati, a Senad zaposli ono 
- lijan
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vrhunsko novinarstvo!lijan wrote:
-
Sancho_de_Sancho
#830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma jašta nego da se da voditi rasprava sa mnom čim ti je lokacija država Željorossoner wrote:Posto vidim da se da s tobom voditi konstruktivno rasprava, sustinski bih se mogao i morao sloziti da trenutno ova TV jos se ne moze nazvati pravom televizijom, dostojnom imena TV kuče. Sa tek solidnim informativnim programom (prilično objektivnim morate primijetiti), i nešto debatnog i lajfstajl programa ne može apsolutno biti konkurencija trenutno svim TV stanicama. Hoću samo da kažem da ja mislim da je ovo sve još uvijek neka eksperimentalna faza, da će prava šema tek da uslijedi uskoro pa ćemo ih onda biti u stanju kritikovati. Mene općenito nerviraju sveprisutne kritike na sve živo u našoj životnoj sredini. Ovako se moramo obojica složiti da malo šta ili skoro ništa nemamo za kritikovati jer slabo nude trenutno. Ja vjerujem u ovaj projekat lično i volio bih da uspije, da ne upadne u sivilo sapunica i glupih emisija te da konačno ponudi nešto kvalitetnog SPORTSKOG i FILMSKOG programa... Mislim da su ove tekme Želje i Sarajeva što će da rade jedan mali korak prema tome. Slika je odličnog kvaliteta i jedva čekam utakmice na svom LCD iskreno. POzdrav tebi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
- Sabirni centar
-
Sancho_de_Sancho
#833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sve je laž, samo pusta laž ....Sabirni centar wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bez-tv ... /120711143
-
fini dečko
#834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo vrijedi samo za Sloveniju, u BiH će biti prenos na FACE TV.Sancho_de_Sancho wrote:sve je laž, samo pusta laž ....Sabirni centar wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bez-tv ... /120711143
- nosara
#835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...? 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
meni je na telemahu sa markicom behar na nekom visokom broju...nosara wrote:Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...?
- nosara
#837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
behar... ok... hvala...KatarinaKosaca wrote:meni je na telemahu sa markicom behar na nekom visokom broju...nosara wrote:Ima li ovo cudo na telemaču...? Koja vrekvencija...?
- anonimnaosoba
#838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja sam tek prije par dana naš'o na MMDS-u 
- Erzsebet
#839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
- poznanik
#840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
Prljava i jako niska izjava s tvoje strane, očito krcata primitivnim kompleksima bezvrijedne osobe
Kako sutra očekuješ da ti neko pročita tekst...
- Warhead
#841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
poznanik wrote:Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
Prljava i jako niska izjava s tvoje strane, očito krcata primitivnim kompleksima bezvrijedne osobe![]()
Kako sutra očekuješ da ti neko pročita tekst...Ja - više nikad! Ne zato što podržavam Hadžifejzovića, nego zato što ne podržavam ovakav način profesionalnog i kolegijalnog odnosa novinara prema novinaru, kako ga ti ispoljavaš
- opa22
#842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma frajer je ogorcen, njemu niti jedan novinar ni TV na svijetu nije ok, samo je on misli da nesta vrijedi al ga nitko ne zeli zaposliti u struci
- rossoner
#843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koji iskompleksirani lik... Znamo ba da sve znaš i da si ti jedino upravu i haj' sad vozdra sa teme. Ovaj post je prijedlog adminima za sankcije korisniku Erzsebet, muckom provokatoru i ciniku.Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
- rossoner
#844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Usput, voditeljica koja je jutros vodila jutarnji program "Uzbuđenje" - 
- luckylaka
#845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebote koji bolesnik ,pa risto dzogo je mala beba za tebe.Preporuka administraciji-udaljite ovu budalu ako treba i mene ali da ne citamo provokatore i propale novinarcice koji svoje komplekse dodju lijeciti na forumu.Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
-
majstor_m
#846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:Jebote koji bolesnik ,pa risto dzogo je mala beba za tebe.Preporuka administraciji-udaljite ovu budalu ako treba i mene ali da ne citamo provokatore i propale novinarcice koji svoje komplekse dodju lijeciti na forumu.Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
- Erzsebet
#847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti opet gluposti pričaš, a ja ti opet kažem da ja NISAM NOVINARluckylaka wrote:Jebote koji bolesnik ,pa risto dzogo je mala beba za tebe.Preporuka administraciji-udaljite ovu budalu ako treba i mene ali da ne citamo provokatore i propale novinarcice koji svoje komplekse dodju lijeciti na forumu.Erzsebet wrote:Pa Senad je dobro unovčio genocid, a to radi već 20 godina...KatarinaKosaca wrote:Danas najprikladniji program za godišnjicu genocida od svih tv kuća... Svaka čast.
- karanana
#848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
da li si ti profitirao od rata?
da li bi bio tamo gdje si sada i gdje ti je dobro da nije bilo rata?
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
-
brazzo19
#849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pitanje jedno . Face TV sto ide preko satelita tj. na eutelsatu e16 vidim da je ne kodiran , da li se on kodira i kad i da li ce biti kodiran srijedu i cetvrtak kad budu nasi igrali euro tekme ???
- Erzsebet
#850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja sam u Holandiji od prije tri godine, nema to veze s ratom. A 2. maja je spiker mogao biti bilo ko, nije mi jasno zašto je bitan neko ko je čitao te jebene vijesti tada. To ti dovoljno govori o njegovoj samoživosti, kao da je on bio neki važan faktor, a ustvari se slučajno našao u studiju taj dan.karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
Ostalo su stupidarije koje neću ni komentarisati.