Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prljavi Hare wrote:
Tvoja pozicija je od najveće sigornosno-bezbjedonosne važnosti i vitalnog je karaktera za NVZ.Da ne bude
sumnjivo,možeš ostavljati postove na temi...,recimo "Edin Džeko",a naši će stručnjaci dešifrovati informacije
i proslijediti gdje treba!Krucijalno je da dođeš do dokaza kako se spremaju napadi na NVZ,da bi mi imali
izgovor za preventivne udare!
Komšije opet?
Lokacija ista kao u augustu 85-te,predlozio bih u cilju dizanja morala medju narodom da zauzmemo neku drzavu...neku da se bas puno ne napatimo...recimo Francusku(svi znamo da je Hitler brze napredovao kroz Francusku nego kroz Bavarsku npr.) a i obecao sam sestricni da cu je voditi u Euro Disney pa moze o istom trosku oboje!
Vojska Sjeverne Koreje sve je jača, iako se ekonomija te zemlje nalazi na ivici kolapsa, objavila je danas nezavisna analitička grupa iz Seula, pozivajući na preduzimanje mjera za eliminaciju prijetnje od zemlje koja je do sada dva puta testirala atomsku bombu.
Ko ce ba njih i nas eliminirati ?!
I sama pomisao na eliminaciju ce biti eliminirana eliminacijom iz zivota
( Sta bi sa obecanim pomilovanjem Obdarenog nam ??? Cccc...)
Vojska Sjeverne Koreje sve je jača, iako se ekonomija te zemlje nalazi na ivici kolapsa, objavila je danas nezavisna analitička grupa iz Seula, pozivajući na preduzimanje mjera za eliminaciju prijetnje od zemlje koja je do sada dva puta testirala atomsku bombu.
Sjecam se ove smotre ko da je juce bila - Obdareni bio nervozan zbog one letece azbahe sto mu se motala oko glave...puno ih je zaplatilo glavom zbog tog nedopustivog incidenta
popajic wrote:Sjecam se ove smotre ko da je juce bila - Obdareni bio nervozan zbog one letece azbahe sto mu se motala oko glave...puno ih je zaplatilo glavom zbog tog nedopustivog incidenta
ma handre me rezolucije nisu uenove
inace se svi vidimo...
Sto se tice zauzimanja juzne koreje odluceno je da se isto prolongira do proljeca,trenutna geopoliticka situacija nam ne ide na ruku jos kad dodamo visoku cijenu goriva (dok ne zauzmemo naftna polja osudjeni smo na kupovinu)i putarine mislim da je pametna odluka da sacekamo malo,jest da bi bilo lijepo vidjeti Hyundai tenkove i Samsung nuklearne podmornice u sluzbi NVZ
Mi smo već administrativno objavili rat tim parazitima i vjekovnim neprijateljima iz Južne Koreje,ali nikakve samostalne akcije nećemo poduzimati bez konsultacija sa našom braćom i prijateljima iz SK,prvenstveno
"Briljantnim Vođom"!
Vojska Sjeverne Koreje sve je jača, iako se ekonomija te zemlje nalazi na ivici kolapsa, objavila je danas nezavisna analitička grupa iz Seula,pozivajući na preduzimanje mjera za eliminaciju prijetnje od zemlje koja je do sada dva puta testirala atomsku bombu.
Ja mislim da obdareni kvorum testosteron koristi u duge svrhe, npr. povećanje nataliteta, a ne na mlaćenje.
Šteta je da takvi talenti propadaju i takvi geni izumiru.
JoseMujica wrote:molio bih vođstvo stranke da mi pojasni: Da li je po statutu dozvoljeno mlatiti ženu?
Po nasem statutu ne postoji jaci i slabiji pol - sve je podredjeno tiraniji u okruzenju i sire
Btw, za premlacivanje drugog i drugacijeg nije potrebno imati ministre obrazovanja , jer smo SVI genetski obrazovani za eliminisanje neistomisljenika
Šarmantan, duhovit, emotivan, samozatajan i slabo naoružan mladić - 63 godine - traži ozbiljnu djevojku sa haubicom 120mm ili većim kalibrom zbog ograničenog ratnog sukoba ili totalnog rata. Municiju ću ja obezbijediti.
Šifra: Rat oslobađa.
kukuruz_kokicar wrote:Šarmantan, duhovit, emotivan, samozatajan i slabo naoružan mladić - 63 godine - traži ozbiljnu djevojku sa haubicom 120mm ili većim kalibrom zbog ograničenog ratnog sukoba ili totalnog rata. Municiju ću ja obezbijediti.
Šifra: Rat oslobađa.