Federalna televizija
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#826 Re: Federalna televizija
kamen spoticanja je ciko zubo 
- nellington
#827 Re: Federalna televizija
Konačno da razjasnimo, je li sa taj fićfirić zove Salmir ili Samir? 
- sheilak
#828 Re: Federalna televizija
kao da imaju OCD kad se tako fikisraju na jednu osobu.
-
StupskaBitanga
#829 Re: Federalna televizija
Federacija paralizovana, RS se ni ne spominje i ovo Država za čovjeka
A trudnicu iz Žepe voditi dkroz do Sarajeva je blago rečeno retardirano
Zar pobog nigdje bliže nema rodilište tj do Sarajeva se mogla poroditi 6x
- Richard Wagner
#830 Re: Federalna televizija
OGROMAN REŠPEKT ZA TELEVIZIJU NA KOJOJ RADE MUJAN I ŠEĆEROVIĆ!
- novi.dan.nova.nafaka
#831 Re: Federalna televizija
plain vanilla wrote:kamen spoticanja je ciko zubo
Ovo je sa 26. stranice - idemo ko' nađe raniji datum. Za sad su kandidati: kamen_spoticanja, snaga_znanja, moke_31...moke_31 wrote:A što se tiče FTV, pa mislim da joj trenutno mogle pozavidjeti neke televizije iz država tipa S. koreje ili kube. Ne gledam je već mjesecima osim ponekad LZB.
Skupimo listu potencijalnih kandidata, a onda ćemo se baciti na analizu postova sa foruma.
- plain vanilla
#832 Re: Federalna televizija
salmirnellington wrote:Konačno da razjasnimo, je li sa taj fićfirić zove Salmir ili Samir?
imamo 2 zajednicka prijatelja na fb
- nellington
#833 Re: Federalna televizija
plain vanilla wrote:salmirnellington wrote:Konačno da razjasnimo, je li sa taj fićfirić zove Salmir ili Samir?
imamo 2 zajednicka prijatelja na fb![]()

- plain vanilla
#834 Re: Federalna televizija
dodik je rekao da je u RS situacija normalnakakavdanakneiskustvu wrote:StupskaBitanga wrote:Federacija paralizovana, RS se ni ne spominje i ovo Država za čovjeka
ja bolan,već sam spoenuo kako ništa o RS ne rekoše,i onda imaju obraza spočitavati nešto RTRS
- novi.dan.nova.nafaka
#835 Re: Federalna televizija
novi.dan.nova.nafaka wrote:plain vanilla wrote:kamen spoticanja je ciko zuboOvo je sa 26. stranice - idemo ko' nađe raniji datum. Za sad su kandidati: kamen_spoticanja, snaga_znanja, moke_31...moke_31 wrote:A što se tiče FTV, pa mislim da joj trenutno mogle pozavidjeti neke televizije iz država tipa S. koreje ili kube. Ne gledam je već mjesecima osim ponekad LZB.![]()
Skupimo listu potencijalnih kandidata, a onda ćemo se baciti na analizu postova sa foruma.![]()
![]()
Strana 19. - lista proširena za forumaša grunt.grunt wrote:mislim da ovakvo ispiranje mozga nije ni u S.Koreji![]()
da sam normalan definitivno bi poludio
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#836 Re: Federalna televizija
Sad' ih smuntajte da nam kopiraju taj njegov status...da vidimo sta je zapravo napisao 
- plain vanilla
#837 Re: Federalna televizija
moguce da onda imamo jednog zajednickogkakavdanakneiskustvu wrote:
vidi čuda ,i ja
- sheilak
#838 Re: Federalna televizija
svi ste vi kaplan, tj. kaplan je svuda oko vas 
- plain vanilla
#839 Re: Federalna televizija
ne mogu, jedan je mostarac, nema ga ni za lijeka ovih dana-LIBERO- wrote:Sad' ih smuntajte da nam kopiraju taj njegov status...da vidimo sta je zapravo napisao
a drugog mi neprijatno upitati
- Sasvim_Obican
#840 Re: Federalna televizija
Potez sa izvalečenjem trudnice iz Žepe je hvale vrijedan čin. Prosto je nevjerovatno da i to možete popljuvati. Mogli su oni, kao neki, dati ljudima broj i reći - zovite ove, oni će vam pomoći.
I ovo na kraju podržavam. FTV je, ma koliko ih ja kritikovao na ovom forumu, odradila dobar posao u relativno teškim uslovima za jedan desk, kad stotine provjerenih i neprovjerenih informacija stiže, a vi nemate ni ljudi, ni resursa da ih sve provjerite. Možda pomalo preuvrijeđen prilog u kojem su, kako bi očitali Kaplanu bukvicu, iskoristili to svoje požrtvovanje, ali uredu. O Kalpanu ja ne bih govorio. To je otprilike vrlo jasan razlog zašto nam je kultura tu gdje jeste.
I ovo na kraju podržavam. FTV je, ma koliko ih ja kritikovao na ovom forumu, odradila dobar posao u relativno teškim uslovima za jedan desk, kad stotine provjerenih i neprovjerenih informacija stiže, a vi nemate ni ljudi, ni resursa da ih sve provjerite. Možda pomalo preuvrijeđen prilog u kojem su, kako bi očitali Kaplanu bukvicu, iskoristili to svoje požrtvovanje, ali uredu. O Kalpanu ja ne bih govorio. To je otprilike vrlo jasan razlog zašto nam je kultura tu gdje jeste.
- horion_bosona
#841 Re: Federalna televizija
U zadnje 2-3 godine stvarno rijetko gledam, kako ove naše kanale tako i uopšte TV, ali večeras uporedo prebacujem informativne emisije iz regiona zbog ovih vremenskih nepogoda.
I zadržah se na Federalnoj...
pa ovo je ogavno. Zamisli kad si doveden u situciju da ti se više gadi nazovi kritički prilog o ministru, od njega samog. Pa taj Kaplan je paradigma bh. političke bijede, koliko neprofesionalan trebaš biti da se s njim na ovakav način razračunavaš. FTV je danas septička jama Bakira i ostalog esdepeovskog medijskog šljama.
I zadržah se na Federalnoj...
Last edited by horion_bosona on 06/02/2012 20:12, edited 1 time in total.
- Platformas
#842 Re: Federalna televizija
kaze nije se uspio probiti EUFOR, nije uspjela civilna zastita ali jeste ekipa FTVa 
- plain vanilla
#843 Re: Federalna televizija
ako je jedan od te dvojice pametan, cijenjen, "prozivan"..kakavdanakneiskustvu wrote:
da provjerimo?
- novi.dan.nova.nafaka
#844 Re: Federalna televizija
Sasvim_Obican wrote:I ovo na kraju podržavam. FTV je, ma koliko ih ja kritikovao na ovom forumu, odradila dobar posao u relativno teškim uslovima za jedan desk, kad stotine provjerenih i neprovjerenih informacija stiže, a vi nemate ni ljudi, ni resursa da ih sve provjerite.
Čekaj, pa FTV dobiva guzovaču od naših pretplata, na državnoj su sisi, plus reklame što prodaju ko' svi ostali. Šta onda reći ostalim TV kućama za resurse !?!!?
-
StupskaBitanga
#845 Re: Federalna televizija
Sasvim_obican
kada budes vidio kako je to uradila jedna Al.J i javni servis poput FTV onda se javi i hvali ove "heroje"
Potez za trudnicu jeste pohvalan ali je vuci iz Žepe skroz u Sarajevo na porodilište mi je apsolutno šašavo
kada budes vidio kako je to uradila jedna Al.J i javni servis poput FTV onda se javi i hvali ove "heroje"
Potez za trudnicu jeste pohvalan ali je vuci iz Žepe skroz u Sarajevo na porodilište mi je apsolutno šašavo
- poznanik
#846 Re: Federalna televizija
Možda je već ranije dogovoreno rađanje malog Zlatka u SarajevuStupskaBitanga wrote:...A trudnicu iz Žepe voditi dkroz do Sarajeva je blago rečeno retardirano
- ultima_palabra
#847 Re: Federalna televizija
Federalni dnevnik je kao veliko govno zaglavljeno u šolji... znaš da je gadno, ali nešto te tjera da pogledaš
Bar većinu forumaša, ja ne znam kad sam ih gledao zadnji put
-
StupskaBitanga
#848 Re: Federalna televizija
Evo da ne budem samo kritičar evo da budem konstruktivan
Po meni u Dnevniku trebali su se uključiti novinari iz ITC Mostar, Bihać, Zenica, Tuzla i u 5 min kazati kakva je situacija i reći stanje u tim kantonima i to je oko 20min
Ostalih 10 rasporediti na Sarajevo, RS a ne pljuvati po Kaplanu
Po meni u Dnevniku trebali su se uključiti novinari iz ITC Mostar, Bihać, Zenica, Tuzla i u 5 min kazati kakva je situacija i reći stanje u tim kantonima i to je oko 20min
Ostalih 10 rasporediti na Sarajevo, RS a ne pljuvati po Kaplanu
- plain vanilla
#849 Re: Federalna televizija
da ponovim, u subotu sam gledala FTV dnevnik prvi put nakon ne znam ni ja koliko vremena, samo zbog ove situacije
pola sata su pricali o sarajevu, i 10 minuta o ostatku federacije
iz mostara je javljanje trajalo minutu
pola sata su pricali o sarajevu, i 10 minuta o ostatku federacije
iz mostara je javljanje trajalo minutu
- amrica
#850 Re: Federalna televizija
ultima_palabra wrote:Federalni dnevnik je kao veliko govno zaglavljeno u šolji... znaš da je gadno, ali nešto te tjera da pogledaš![]()
veceras nesto radila pa ostalo upaljeno....
inace, ne gledam ga odavno