BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#826 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
...u susini momak je i zasluzio da brani u Praizu, njegovo vrijeme polako prolazi a puno je dao za ovu reprezentaciju! Sretno obojici u svakom slucaju
Last edited by campa_xxx on 06/10/2011 14:04, edited 1 time in total.
- MyCore
#827 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
E moj Safete....
- slusaj vamo
#828 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ovo je neka zavrzlama, a kakva tacno i cija, znacemo tek nakon tekme.
Last edited by slusaj vamo on 06/10/2011 14:00, edited 1 time in total.
- respo
#829 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nama treba ovakav trener 
- USAblues
#830 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sasvim_Obican wrote:Bravo selektore ! Novi eksperiment u presudnoj utakmici ovih kvalifikacija..Kad francuski brzaci u napadu vide Hasagića kako se u maniru 65-ogodišnjaka izvija od bolova i diskushernije, ima da im otkažu vitalne funkcije...
Jeste vi sigurni da Mravac ne igra ?! Možda i njega Sušić "iznimno poštuje" pa će mu, zarad starih zasluga, dati da brani ?
Ovo nema nigdje..
- ultima_palabra
#831 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma loži vas Pape ko levate, šta se palite
Vjerovatno hoće malo i Francuze da zavara...
-
zlajapravaraja
#832 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Iskreno se nadam da je ovo sa Hasagicem samo takticka varka
Da sam Begovic, otiso bih odmah
Takodjer se nadam da ce se Salihovic "cudesno" oporaviti i pojaviti u Parizu 2 sata prije utakmice
Pape je to, a i ulog je veliki
Da sam Begovic, otiso bih odmah
Takodjer se nadam da ce se Salihovic "cudesno" oporaviti i pojaviti u Parizu 2 sata prije utakmice
Pape je to, a i ulog je veliki
- slusaj vamo
#833 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Na zavaravanje Francuza sam i ja pomislio, ali sta tacno time dobija sve i da mu povjeruju?
Ne vjerujem da oni taktiku i sastave dogovaraju na osnovu toga ko nama brani, zvuci malo smijesno.
Ne vjerujem da oni taktiku i sastave dogovaraju na osnovu toga ko nama brani, zvuci malo smijesno.
-
north
#834 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Treba sačekati, malo je nerealno da čovjek tako hladno izvali da je Hasagiću dao da bira u kojoj će utakmici braniti, ko kad se djeca na male plisaju ko će prvi na gol.... ima tu možda nekih igri.....ako se ispostavi da je sve baš tako onda smo stavrno cirkus žešći....
Ali, pametnije bi nam bilo da svi sutra budemo uz repku i uzmemo ta tri boda koja nam osiguravaju najmanje baraž..čime ostvarujemo svoj cilja sa početka kvalifikacija......ali jok ostavimo to u drugi plan i hajmo selektora vješati i stvarati naboj uoči presudnih utakmica....
Džaba to nekima crtati....
Ali, pametnije bi nam bilo da svi sutra budemo uz repku i uzmemo ta tri boda koja nam osiguravaju najmanje baraž..čime ostvarujemo svoj cilja sa početka kvalifikacija......ali jok ostavimo to u drugi plan i hajmo selektora vješati i stvarati naboj uoči presudnih utakmica....
Džaba to nekima crtati....
-
Korisničkoime
#835 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa rekao je još kad je objavio spisak igrača koji su pozvani da će golmani najvjerovatnije ponovo podijeliti utakmice. Samo što na to niko nije obraćao pažnju jer je većinu iritirao poziv Muslimoviću. Tada sam napisao da mu ne treba da ponovo otpočinje te glupe priče oko golmana jer nisam vjerovao da zaista misli ozbiljno na podjelu utakmica među golmanima. Ako zaista ozbiljno o tome razmišlja u šta mi je teško povjerovati onda ga treba testirati na droge. Ovo možda radi samo radi reklame Hasagiću kao što je i pozvao Muslimovića kako bi mu pomogao da pronađe klub.
Ono ne znam mislim da Sušić nije toliko blentav.
Ono ne znam mislim da Sušić nije toliko blentav.
- veljaca
#836 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sreca sto pojedinici sa Foruma nisu selektor ....
Pustite selektora
da radi svoj posao i da snosi posljedice toga. Mislite da on ne zeli uspjeh .....
U uspijehu jedne reprezentacije svakako je doprinos selektora negdje do 25%, igraca oko 50%, ostalog strucnog staba i N/FSBiH 10% a navijaca 15% ..... ( ovi procenti varijaju +-5 % ) ....

Pustite selektora
U uspijehu jedne reprezentacije svakako je doprinos selektora negdje do 25%, igraca oko 50%, ostalog strucnog staba i N/FSBiH 10% a navijaca 15% ..... ( ovi procenti varijaju +-5 % ) ....
-
zlajapravaraja
#837 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Razmislih jos jednom o svemu, i ovo samo moze biti malo PR-a, tj. odavanja pocasti Hasagicu, a da samim tim Blanc-u mozda promakne cinjenica da BiH na golu ima vanserijskog golmana koji nije stajao medju stativama u prvoj utakmici.
Vjerujete mi, poznavajuci tu francusku aroganciju, vjerujem da se uopste ne pozabavljaju nama, nego se oslanjaju na ono sto su vidjeli na Kosevu.
Ali vidjecemo!
Vjerujete mi, poznavajuci tu francusku aroganciju, vjerujem da se uopste ne pozabavljaju nama, nego se oslanjaju na ono sto su vidjeli na Kosevu.
Ali vidjecemo!
- Point.
#838 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Znaci ako budemo u barazu u jednoj utakmici ce braniti Begovic a u drugoj hasagic. Pape, jebo ga zemlja, sta je sa tobom? Stavi Bega na gol i nek se zna da je on broj jedan, jer zaboli me neka stvar koliko je hasagic zaduzio repku i sta je dao za nju, zar zbog tog zaduzenja da zijanimo plasman na EP? Koliko je Maradona zaduzio Argentinu, taj bi tom logikom igro dok je ziv za reprezentaciju.
- veljaca
#839 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mislim da je Pele vise zaduzio Brazil .....Point. wrote:Znaci ako budemo u barazu u jednoj utakmici ce braniti Begovic a u drugoj hasagic. Pape, jebo ga zemlja, sta je sa tobom? Stavi Bega na gol i nek se zna da je on broj jedan, jer zaboli me neka stvar koliko je hasagic zaduzio repku i sta je dao za nju, zar zbog tog zaduzenja da zijanimo plasman na EP? Koliko je Maradona zaduzio Argentinu, taj bi tom logikom igro dok je ziv za reprezentaciju.
-
Korisničkoime
#840 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Daj veljača majke ti kad bi mi stalno šutili foruma kao takvog uopšte ne bi ni bilo. Drugo svi mi ćemo osjetiti posljedice naravno ne kao selektor, ako si ti jedan od navijača kojima ne smeta kad izgubimo ili ako misliš da je učestovanje cilj svega a rezultat ne bitan onda neka ti tako bude ali ostavi ostale kojima je rezultat bitan i koje itekako boli kad izgubimo svojih priči ovaj plus onaj puls ovaj jednako ovo. Poštujem ja to tvoje stajalište ali pusti i nas druge da se nekad nerviramo, strepimo, psujemo, palamudimo to je sve od muke druže.
-
LSD
#841 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Begović, Mujdža, Spahić, Papac, Rahimić, Lulić, Pjanić, Misimović, Medunjanin, Džeko, Ibišević.
Tim koji ce istrcati protiv Luxa....mislim da ofanzivnije ne može nikako i pokazuje jasno da cemo ih napasti od prve minute i tražiti šansu da što prije zabijemo gol...bilo bi odlicno kad bi im zabili 3 komada do poluvremena (kao u prvoj utakmici kad njih u gostima) i tako riješili utakmicu - to Pape i želi...ne bi valjalo da uđemo u zadnjih 15-20 minuta bez vodstva.
Tim koji ce istrcati protiv Luxa....mislim da ofanzivnije ne može nikako i pokazuje jasno da cemo ih napasti od prve minute i tražiti šansu da što prije zabijemo gol...bilo bi odlicno kad bi im zabili 3 komada do poluvremena (kao u prvoj utakmici kad njih u gostima) i tako riješili utakmicu - to Pape i želi...ne bi valjalo da uđemo u zadnjih 15-20 minuta bez vodstva.
- Riddle
#842 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Na ovom topiku se vecina slagala oko mnogo stvari, pa Pape onako iz zajebancije bacio jednu dimnu da uzbuni osinjak. Sad vjerovatno za monitorom puca po savovima od smijeha. 
- DoradO
#843 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
al mora se nama nesto usrat u cejf... evo slusam sutra prolom oblaka u poslijepodnevnim satima

- Obuca9
#844 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne znam je li do mene, mozda sam nesto fulio, ali nije mi jasno na osnovu cega ste vi zakljucili i gdje je to Pae rekao da će Hasagić braniti u Parizu?
-
north
#845 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Imamo dva izuzetno dobra golmana i jako teško je odlučiti kome dati priliku. Begović će braniti u Zenici, a Hasagić u Parisu, samo ukoliko bude potpuno spreman", kaže Sušić te dodaje:"Međutim, nebitno je ko će braniti, ko igrati i ko će biti selektor. Bitno je samo da pobijedimo. Jednostavno moramo pobijediti, a ja vjerujem da ćemo to i učiniti".hz__semir wrote:Ne znam je li do mene, mozda sam nesto fulio, ali nije mi jasno na osnovu cega ste vi zakljucili i gdje je to Pae rekao da će Hasagić braniti u Parizu?
Protiv Luksemburga od prve minute zaigrat će: Begović, Mujdža, Spahić, Papac, Rahimić, Lulić, Pjanić, Misimović, Medunjanin, Džeko, Ibišević.
Izvor: SS.ba
Nadam se da nije ozbiljan, te da radi nekog mira u kući pokušava ovako nalaziti neki kompromis....
Ali da ne bi stvarali tenzije koje nikom ne trebaju, fokus staviti samo na sutrašnju utakmicu i 3 bobe.....
-
Ripicipi
#846 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
"Imamo dva izuzetno dobra golmana i jako teško je odlučiti kome dati priliku. Begović će braniti u Zenici, a Hasagić u Parisu, samo ukoliko bude potpuno spreman", kaže Sušić te dodaje:"Međutim, nebitno je ko će braniti, ko igrati i ko će biti selektor. Bitno je samo da pobijedimo. Jednostavno moramo pobijediti, a ja vjerujem da ćemo to i učiniti".hz__semir wrote:Ne znam je li do mene, mozda sam nesto fulio, ali nije mi jasno na osnovu cega ste vi zakljucili i gdje je to Pae rekao da će Hasagić braniti u Parizu?
-
brucos7
#847 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Daj ba ljudi sto se bezveze palite, Begovic ce braniti i u Zenici i u Pariz. Ovde ocito ima puno bukvalca. 
- zenny
#848 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ne razumijem samo misimovicevu poziciju u ovoj formaciji protiv Luxa, ni pjanic mi nije za krila al on inekako.. misimovica, nikako
nisam u toku.. nakon sto je pape izresetan od strane misimovica, vidim normala sad sve??
nisam u toku.. nakon sto je pape izresetan od strane misimovica, vidim normala sad sve??
- Obuca9
- M.Laktasenko
#850 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ko da smo juniorska ekipa mjesne zajednice Male Brijesnice na bajramskom turniru pa eto moraju svi igratiSasvim_Obican wrote:Bravo selektore ! Novi eksperiment u presudnoj utakmici ovih kvalifikacija..Kad francuski brzaci u napadu vide Hasagića kako se u maniru 65-ogodišnjaka izvija od bolova i diskushernije, ima da im otkažu vitalne funkcije...
Jeste vi sigurni da Mravac ne igra ?! Možda i njega Sušić "iznimno poštuje" pa će mu, zarad starih zasluga, dati da brani ?
Ovo nema nigdje..
Boze dragi, Hasagicu ponuditi mjesto na klupi ako nece zahvalit mu se, dat mu oprostajnu utakmicu i to je to ali ovo