Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maxy

#826 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

E ovako...bilo je puno dejtova, djevojaka..obzirom da sam dio budala od A do Ž kada su u pitanju ti sastanci moram napisati koju.

Mislim da je ubjedljivo moj najveci gaf bio slijedeci :skoljka:
Treba zvono, godinu mladja od mene (meni bilo 21, njoj 20)...vidila ona mene s frendom gradu, a ona bila s rodicom..tu se upoznamo i kao poceli mi nesto preko poruka muntat..
U to vrijeme sam imao extra gajbu na koristenje, rentali nas 3 preko zime da dovodimo djevojke i za gida. 8-)
Kako god, odmah sam ja nju zvao da sjednemo tu (jer smo je jos par puta u prolazu vidili pa malo capri). Nista kafa, nista setnja...kao idemo tu, uzecemo pica,slusat mjuzu i tako. I fakat, dosla ona smirimo mi najmanje litar zdrijepceve, vjerovatno i drugu otvorili, ples, ljubljenje, malo je pocelo i milovanje (a fakat sam zano napraviti ugodjaj kao mlad :D )...i tako stojecki, prislonjeniu radijator skidamo stvari jedno sa drugog, jedno po jedno, lagano...
I vec sa ja njene tole opustio...negdje su na koljenu, milovanje, ruka u gacice, pa milovanje opet :D i prstici lagano miluju..kad odjednom uleti najmanje jedan prst (znate vec gdje :D ) i ja onako u soku(jer fakat nisam imao da uleti-bar ne jkos) provalim vjerovatno najgluplju stvar koju momka moze provaliti u takvom trenutku:
"Oho, xxxxx(njeno ime reknem) nije djevica" :!: :?: :-) :skoljka:
Nisam mogao vjerovati da sam to rekao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da je od tog trenutka pa do momenta sjedanja u auto da je vozim kuci proslo 39sekundi :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikada vise nismo izasli. :-)
PalaSa Marsa

#827 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

NenjiA wrote:@Marsy, trebala si ti tog lika fino, kad sjednete negdje u park ili kafić, nazvati na mobitel da se pošteno ispričate :D
AAaaa dobar fol :lol: :lol: :lol: :lol: kud se ovog nisam sjetila. :-) :lol: :lol: :-D :thumbup:
Cecilija

#828 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

PalaSa Marsa wrote: [
Vid' nje :lol: ama, nama je najbolje :kiss: :-D :sax:
Dobro je nama svima, ovo su sve smijurije, završile se u užoj gradskoj jezgri...ali kad tip iz Bijelog Polja zakaže sastanak curici od 12 godina preko FB lažno se predstavljajući i onda je siluje (bilo u vijestima prije par dana) onda se može govoriti o stvarno lošem dejtu :(
PalaSa Marsa

#829 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Sto bas moj post kvota na taj post Sunac ti poljubim :zoka:
Ma.Le.Na

#830 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma.Le.Na »

Cecilija wrote:
Dobro je nama svima, ovo su sve smijurije, završile se u užoj gradskoj jezgri...ali kad tip iz Bijelog Polja zakaže sastanak curici od 12 godina preko FB lažno se predstavljajući i onda je siluje (bilo u vijestima prije par dana) onda se može govoriti o stvarno lošem dejtu :(
to ba nije dejt nego sacekusa :roll:
Cecilija

#831 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

Ma.Le.Na wrote:

to ba nije dejt nego sacekusa :roll:
Njoj je jadnici bio...gluho bilo, nisam to ni trebala spominjati ali eto kakve predstave o dejtanju imaju neki ljudoliki primjerci
PalaSa Marsa

#832 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Suvgdje ima svega to je baska. Nego eto malo temu zakoci. :roll:
Cecilija

#833 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

PalaSa Marsa wrote:Suvgdje ima svega to je baska. Nego eto malo temu zakoci. :roll:
Nije je valjda ovaj silovatelj zakočio...ja više nemam šta reći, već su me optužili da sam sanjala i izmislila pola ovoga što sam napisala (valjda dežurni poligrafi ovdje koji ništa zanimljivije od toga i ne znaju napisati)...preuzmi štafetu :D
maxy

#834 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Inace, kao tinejdjeru i mladom momku...kad god bi mi dosadilo da pricamo bezze..ja bih curi rekao: "Ja bih zelio da te poljubim" :-D
Ne znam, to mi je bilo onako ne previse zahtjevno, puno bolje od glupih prica kad vec dodje do tog cina..pa oboje ko mutavi, ne znaju tko ce prvi :D
Mogu reci da je prolazilo. :-)

Ali naravno, ne uvijek...nasli smo se mi, ona 6 godina mladja (22-16)..iako sam mislio da ima 17 :D
Ja u naponu snage, ona u suknjici :shock: :D
Predlozim ja njoj na obalu da sjedimo jer sam provalio da voli i alternative, smirimo po 2 Laska...i onda krenemo da setamo. idemo do jednog kafica, tu joj je dajdza sa rajom pa ce njim kuci. Al posto imamo vremena predlozim ja da nekih stotinjak metara prije kafica sjednemo u hladovinu noci, na neke klupe, :D
I tako kao ona nesto prica, ja u nju iz profila gledam i kazem ja njoj "Ja bih zelio da te poljubim" :-D
Kad ona meni, mislim da bi trebali sacekati za slijedeci put....hahahahahahhahahaha :D :-D :-D :-D :-D
POsto ja fakat nisam nikad bio niti napadan niti napasan..moze-moze..ne moze-ne moze...meni je to tolko smjesno bilo da ja vama ne mogu opisati :-D :-D :-D :-D
I krenemo mi (vjerovatno nekad odmah s tih klupa) i pratim ja nju do tog kafica i samo mi u glavi da joj reknem "Ma draga moja, nece biti slijedeceg puta" :D al ipak se suzdrzim. Kontam, bit gospodin do kraja!
Kad ono preokret...na pola puta od tih stotinjak metara...fata ona mene za ruku :-) :-D :-D
Hocemo mi da se rastanemo, kad ona mene poljubi samo tako da se i danas najezim 8-) 8-) :-D
Ne da je to bio francuski poljubac, vec mi se ucinilo da sam joj jezik osjetio bar u stomaku...ako ne i dublje :D

Poslije mi je pricala kako ona nije mogla da vjeruje da mi je rekla da ostavimo poljubac za slijedeci put...jer sam joj se pravo svidjao. Kako god, 75 mjeseci kasnije...mi smo i danas zajedno 8-)
PalaSa Marsa

#835 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Pa de bona, nemam ja nista s' tvojim snovima. :-) :lol:

A sto bas mene kvotas? Jesam li ti to draga? :D :zoka: :D
Deal

#836 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Deal »

Nakon prekida izadjem sa masom nekih djevojaka nebi li izbacio bivsu iz glave. I naletim na jednu, fizicki super, a i karijerista (gle kombinacije) :). Dogovorimo se za kaficu i nadjemo ispred katedrale. Upoznamo se, kad cura ni pet ni sest kaze: "ej moram ja u DM da kupim sjaj za usne". Ja ono :-) hajde reko, nije frka. Cekam ispred DM-a 10 min i kontam ja ovo je neka "SEFIKA" (sefica) - elem bice duuga noc. Sjeli mi tako u Strosmajerovu i pocnemo pricati. Naravno djevojku uvijek treba prepustiti da vodi konverzaciju na prvom sastanku i ne gusiti je sa svojom pricom ma koliko se nekome cinila zanimljiva. Medjutim, sad kad pogledam, bolje da sam ja poceo pricu, jer od ove nisam stigao 5 recenica u sat i po vremena prozboriti. Melje ona kako je magistrirala, pa sad u ministarstvu radi usput, pa na faxu, pa vamo pa tamo.... I sve ja fino klimam glavom, a u sebi govorim "daj Boze samo da stane na 1min sa pricom, da zovnem konobara". Otpratio je do stanice, pozdravio se fino, rekao da je bilo divna vecer (ahaaa) i nestao bez traga...

Sad kad pogledam, da mi je taj sat i po zivota nazad. Mogo sam negdje sa rajom fino zasjesti il na cevape kod zelje sjesti :D
maxy

#837 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Cecilija wrote:
Gledam jucer,lik u Bg osudjan na maksimalnih 40 godina zasto sto je silovao i pretukao 3-godisnju kcerku svoje ljubavnice, u nekom parku u Bg, dok mu je ta ljubavnica, a njena majka, cuvala strazu... wtf :x
Mala je od povreda preminula :(
shin

#838 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

Ja samo znam da mi je zenska jednom zatrazila FAJERCAK, ne sejcam se dalje sta je bilo :lol:
maxy

#839 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Deal wrote:Nakon prekida izadjem sa masom nekih djevojaka nebi li izbacio bivsu iz glave. I naletim na jednu, fizicki super, a i karijerista (gle kombinacije) :). Dogovorimo se za kaficu i nadjemo ispred katedrale. Upoznamo se, kad cura ni pet ni sest kaze: "ej moram ja u DM da kupim sjaj za usne". Ja ono :-) hajde reko, nije frka. Cekam ispred DM-a 10 min i kontam ja ovo je neka "SEFIKA" (sefica) - elem bice duuga noc. Sjeli mi tako u Strosmajerovu i pocnemo pricati. Naravno djevojku uvijek treba prepustiti da vodi konverzaciju na prvom sastanku i ne gusiti je sa svojom pricom ma koliko se nekome cinila zanimljiva. Medjutim, sad kad pogledam, bolje da sam ja poceo pricu, jer od ove nisam stigao 5 recenica u sat i po vremena prozboriti. Melje ona kako je magistrirala, pa sad u ministarstvu radi usput, pa na faxu, pa vamo pa tamo.... I sve ja fino klimam glavom, a u sebi govorim "daj Boze samo da stane na 1min sa pricom, da zovnem konobara". Otpratio je do stanice, pozdravio se fino, rekao da je bilo divna vecer (ahaaa) i nestao bez traga...

Sad kad pogledam, da mi je taj sat i po zivota nazad. Mogo sam negdje sa rajom fino zasjesti il na cevape kod zelje sjesti :D
Nema buraz gore stvari od osoba (ne bitno jel musko il zensko) koje su u stanju drobiti i drobiti..satima..POznati sindrom:
"Ja, ja i samo ja" :roll:
maxy

#840 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Cecilija wrote:
PalaSa Marsa wrote:Suvgdje ima svega to je baska. Nego eto malo temu zakoci. :roll:
Nije je valjda ovaj silovatelj zakočio...ja više nemam šta reći, već su me optužili da sam sanjala i izmislila pola ovoga što sam napisala (valjda dežurni poligrafi ovdje koji ništa zanimljivije od toga i ne znaju napisati)...preuzmi štafetu :D
Ja ti vjerujem :D

Ali samo iz razloga sto sma bruku nekih gluposti prozivio za koje sam u tim trenuctima, "ma ovo nema ni u filmovima" :-D
VeriBizi

#841 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

maxy wrote:
Cecilija wrote:
Gledam jucer,lik u Bg osudjan na maksimalnih 40 godina zasto sto je silovao i pretukao 3-godisnju kcerku svoje ljubavnice, u nekom parku u Bg, dok mu je ta ljubavnica, a njena majka, cuvala strazu... wtf :x
Mala je od povreda preminula :(
svega u božijoj bašti :-? :(
Deal

#842 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Deal »

maxy wrote:
Deal wrote:Nakon prekida izadjem sa masom nekih djevojaka nebi li izbacio bivsu iz glave. I naletim na jednu, fizicki super, a i karijerista (gle kombinacije) :). Dogovorimo se za kaficu i nadjemo ispred katedrale. Upoznamo se, kad cura ni pet ni sest kaze: "ej moram ja u DM da kupim sjaj za usne". Ja ono :-) hajde reko, nije frka. Cekam ispred DM-a 10 min i kontam ja ovo je neka "SEFIKA" (sefica) - elem bice duuga noc. Sjeli mi tako u Strosmajerovu i pocnemo pricati. Naravno djevojku uvijek treba prepustiti da vodi konverzaciju na prvom sastanku i ne gusiti je sa svojom pricom ma koliko se nekome cinila zanimljiva. Medjutim, sad kad pogledam, bolje da sam ja poceo pricu, jer od ove nisam stigao 5 recenica u sat i po vremena prozboriti. Melje ona kako je magistrirala, pa sad u ministarstvu radi usput, pa na faxu, pa vamo pa tamo.... I sve ja fino klimam glavom, a u sebi govorim "daj Boze samo da stane na 1min sa pricom, da zovnem konobara". Otpratio je do stanice, pozdravio se fino, rekao da je bilo divna vecer (ahaaa) i nestao bez traga...

Nema buraz gore stvari od osoba (ne bitno jel musko il zensko) koje su u stanju drobiti i drobiti..satima..POznati sindrom:
:thumbup: ili sindrom poznat kao "Zlatko Lagundzija" :mrgreen:
maxy

#843 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Deal wrote:
maxy wrote:

:thumbup: ili sindrom poznat kao "Zlatko Lagundzija" :mrgreen:
Aposlutno se slazem, :D
ali necemo mijesat politiku... :-D tema je tako dobra :thumbup:
Cecilija

#844 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

E sad nije bio u pitanju dejt nego vožnja busom na relaciji Tuzla - Sarajevo (ko se tuda vozio zna o čemu pričam, relacija za otići u džehenem i nazad)...davno je to bilo, na sjedištu ispred mene dečko i cura (oko 20 maximalno da imaju).....ona nije prozborila ni 10 rečenica a dečkić NIJE PRESTAJAO MLJETI, bukvalno i doslovce, njegov glas sam slušala cijelim putem kao da su mi slušalice u uhu, nije se sekund jedan isključio od ulaska na bus u Tuzli pa do silaska u SA. Nikad u životu dotada nisam čula da neko može 5 sati pričati bez prestanka, šta li je s njega bilo, kojoj li se curi privalio i ušutkao je do kraja života.... :shock: Stvarno meljači su posebna kategorija ljudi, ne dao ti ih bog u blizini. Mogu zamisliti onda taj tvoj dejt kod katedrale.
Deal

#845 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Deal »

Cecilija wrote:

E sad nije bio u pitanju dejt nego vožnja busom na relaciji Tuzla - Sarajevo (ko se tuda vozio zna o čemu pričam, relacija za otići u džehenem i nazad)...davno je to bilo, na sjedištu ispred mene dečko i cura (oko 20 maximalno da imaju).....ona nije prozborila ni 10 rečenica a dečkić NIJE PRESTAJAO MLJETI, bukvalno i doslovce, njegov glas sam slušala cijelim putem kao da su mi slušalice u uhu, nije se sekund jedan isključio od ulaska na bus u Tuzli pa do silaska u SA. Nikad u životu dotada nisam čula da neko može 5 sati pričati bez prestanka, šta li je s njega bilo, kojoj li se curi privalio i ušutkao je do kraja života.... :shock: Stvarno meljači su posebna kategorija ljudi, ne dao ti ih bog u blizini. Mogu zamisliti onda taj tvoj dejt kod katedrale.
Vozio sam se nekada davno na toj relaciji :mrgreen: samo mi je dovoljno bilo onih krivina na Karauli da su me jedino slusalice u usima mogle smiriti i uspavati :zjev: :) Kao sto rekoh, radije bi cevapima i lukom se "naparfeimsao" nego to vrijeme sa njom proveo :D
Tirkiz

#846 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

hhahahhaha i mene je bilo na relaciji Tuzla- Sarajevo :-D :-D :-D
uglavnom ja vjerovatno nikad u zivotu tim putem nebi prosao da nije bilo te djevojke...helem..
prvi maj tamo neke 2005-2006(taman te godine nekako pticija gripa bila u modi :lol: :lol: :lol: ) ne sjecam se tacno koja godina, mada jos uvijek cuvam autobusnu kartu sa te relacije :) :) :) ja slavio prvi maj u svom gradu sa svojom rajom i kao sutradan cu ja doci kod nje pa cemo mi zajedno u Sarajevo ( od sarajeva do mog mjesta prebivaslista je oko 90 km, a od tog mog mjesta do tuzle je skoro 300 km) i ja lijepo 2 maja lijepo na bus i u Tuzlu...preko Maglaja...Doboja...itd...dodjem ja tamo, fino mene docekali nema sta...priznajem...i kao poslije cemo mi setati Tuzlom...i tako je i bilo, hodamo mi gradom, a ona sparta gradom ko da nikad nije tu bila... bukvalno bejzi od mene...samo sto ne trci :shock: :shock: :shock: ... ali mobitel ne pestaje da zvoni...obasnjenje : zove je rodica...ja sve nekako zelim da vjerujem da je rodica, ali sumnjam :-x :-x :-x hajde ubjedim ja samog sebe da je rodica 8-) 8-) 8-) ... i tamo nekad u popodnevnim satima mi cemo kao za Sarajevo... udjosmo mi u bus kad ona hoce na prvo sjediste :? :? :? :? ...posadi ona nas na sjedista odmah iza vozaca...autobus haman prazan, a nas dvoje sjedimo iza vozaca :lol: :lol: :lol: ...vidim ja nesto tu dobro smrdi...sakriva ona telefon ko zmija noge...te nema signala, te istrosila se baterija, te rodica proziva. lete kilometri ko da idemo 200 na sat... meni drago sto sam sa njom,a sa druge strane zanimljivo mi sve okolo. stigosmo do nekakvog motela...i stade bus...odmor 5-10 minuta...izledti ona iz busa ko da je vidjela da Chuck Norris ulazi u bus :lol: :lol: :lol: ... trci :run: do nekavkih ribnjaka da vidi ribe :shock: :shock: :shock: ...kako ide tamo...tako vadi telefon...i ja za njom...zove je rodica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kontam sto ne dodjoh radi rodice pa da je odmah ozenim :-D :-D :-D hajde opet ona mene smuntati da je rodica...stvarno ne znam kako i koliko je trajao taj put do sarajeva, ali ja sam pozelio da traje jos duze...dodjosmo mi u sarajevo...ja trebam izaci na ciglanama...posto zivim na Breki a ona ce kao na stanicu...ali ja vec odlucio da idem na stanicu ali nagovori ona mene da izadjem na ciglanama...i ja izadjoh...nakom nekoliko godina sam :skoljka: saznao da je na stanici cekao drugi lik... ozenjen ...i da sam ja posluzio samo kao paravan roditeljima :) :) :)

tako sam ja imao 2 u 1 ... hem skoro 600 kilometara za najgori date...i jos bonus sam ispao magarac... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tirkiz

#847 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

Cecilija wrote: Ja se više ne mogu ničega smiješnog sjetiti, mada u biti to i nisu najgori, najgori spojevi se događaju kada je dvoje već duže vrijeme u vezi, pa malo malo neke svađe, prepucavanja, ljutnja, vraćaš se kući s mučninom u stomaku....najbolja zla su ona koja kratko traju :lol:

bas tako... :-D :-D :-D :-D
malena_djevojcica

#848 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by malena_djevojcica »

Retro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi." :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#849 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

malena_djevojcica wrote:
Retro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi." :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Njenog zvonimira onda komotno smatraj zarukama. 8-)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#850 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pape »

Bilo je to davno, kad sam jos bio visok, mlad i lep, ... :D

Na sportske igre moje firme u Sarajevu, se skupilo mnostvo takmicara iz cijele bivse Juge.
Igre su trajale par dana i sklopila su se mnoga poznanstva, prijateljstva, a Boga mi, i jos neke relacije za sexualne relaksacije.
Bila je tu negdje mojih godina, ... zgodna, manekenski tip, uvijek moderno obucena i, ... da ne grijesim dusu, jako jebozovna. Umetiljam joj se i vidim da nema nista protiv. Malo sam je mazio i pazio tih dana po Sarajevu, pokazivao joj prirodne ljepote sarajevske okoline, a po zavrsetku igara dogovorimo da joj ja svratim kuci u njeno mjesto zivljenja, jer tuda prolazim svake sedmice, zbog obaveza na jednom projektu. Dala mi je adresu i rekla da tu zivi kao podstanarka. Inace je tu dosla odnekud iz Srbije i zaposlila se u jednom lokalnom pogonu nase firme.
Kroz tu vukojebinu sam cesto prolazio, ali nikada nisam imao razloga da se zaustavljam. Krenem ja tako dan ranije na teren u popodnevnim satima stignem do nje. Obraduje mi se, a ja je pozovem na veceru u jedan restoran na toj cesti, udaljen nekih 10 km od njene selendre. Udjemo u restoran, u cosku sjedi nekoliko djilkosa, naravno .... pod gasom i pocinju lagane provokacije na nas racun. Nju poznaju, a ja novi shevac, ... ubilo se za zajebanciju.
Sta cu, ... sutim, ne reagiram, .... pojesce me rmpalije za mezu. :oops: Pojedemo nesto na brzaka i razgulimo njenoj kuci.I tako, .... malo gledali TV, ... malo se zabavljali jedno s drugim i zakunjamo.
U neko doba, oko ponoci, .... kucanje na vrata, pa na prozor. Ona proviri kroz zastore i kaze da je to njen bivsi momak i da je pametnije da ne otvaramo. Slozim se sa njom, bolje je ne otvarati, da me ne zgazi, .... :D
Ali, .... tip ne odustaje. Ona u neko doba skonta da bih ja mogao da se pojavim na prozoru i pitam sta hoce, ... i da eventualno, ako bude potrebe kazem da sam joj rodjak iz Srbije. I, ... u neko doba odlucimo da taj plan B realiziramo.
Ustanem ja, razmaknem store i vidim ogromnog momka, ... ljulja se onako pijan. Pitam ga, sta je stari, sta trebas?
Odjednom coek pobudali, kako i ne bi jadan, .... :oops: ..... jebe mi sve po spisku, ... hoce da razvali resetke na prozorima, .... ma opci kaos napravio. Pale se svjetla na okolnim kucama.
Pitam ja domacicu, ... sta cemo sad. Kaze ona, moram mu otvoriti, a ti hajde na sprat kod gazdarice i sjedi dok ga ja ne smirim. I nema mi druge, ja ti `nako, ... k`o u filmovima pokupim svoju odjecu i u gacama trk na sprat. Gore gazdarica sa kcerkom vec legla i u polumraku mi samo rece, .... sjedi tu dok ga ona ne smiri. Tako je i bilo, ... nakon nekih sat vremena, on je razgulio, a ja sisao dole, ... u mraku mi napravila kafu i negdje sa prvim pijetlovima, sjednem u auto i noga. Nikad mi vise na pamet nije palo da se svaleram po vukojebinama. :skoljka:
Last edited by pape on 10/09/2011 23:52, edited 1 time in total.
Post Reply