Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Čestitke momcima... Izgleda da bi mogli do prvog mjesta ovdje, ali eto ima još mnogo da se igra... Samo mrak mi na oči kad se sjetim baraža
Često postavljam pitanje: jesmo li mi ikad i u jednom sportu prošli baraž?
Latvia dobila Estoniju 10 razlike, pobijedili Portugalce u Portugalu, dobra su ekipa, gledao sam ih u kvalifikacijama za EP igrali su remi sa Madjarima, namucili i Hrvatsku iako je to vise bilo ono balkansko lako cemo ali ima Latvija par odlicnih igraca, Kristopans najprije, 227 cm visok, 150 kilograma, desni bek, cudo od covjeka. Klesniks iz Wetzlara, Jurdzs Vrazalicev saigrac iz Eisenacha, cini mi se da ce odlucivati utakmice sa njima. Oni su svoj posao u Portugalu odradili.
It_is_a_Leclerc wrote:Šta kaže Marković u zadnjem timeoutu - "Evo stiže bomba. Mali ima bombu" i pokazuje na Malinovića.
Ma to je ono kao motivacija idemo momak imaš bombu u ruci,a Bogami ima.Danas sam se više iznervirao nego kad smo igrali u Kaunasu,Prce odličan,imamo odlična 2 golmana,sad pauza,ali ovo je do sada dobro.
dječak sa šibicama wrote:Latvia dobila Estoniju 10 razlike, pobijedili Portugalce u Portugalu, dobra su ekipa, gledao sam ih u kvalifikacijama za EP igrali su remi sa Madjarima, namucili i Hrvatsku iako je to vise bilo ono balkansko lako cemo ali ima Latvija par odlicnih igraca, Kristopans najprije, 227 cm visok, 150 kilograma, desni bek, cudo od covjeka. Klesniks iz Wetzlara, Jurdzs Vrazalicev saigrac iz Eisenacha, cini mi se da ce odlucivati utakmice sa njima. Oni su svoj posao u Portugalu odradili.
Bogdan Radivojevic, Stefan Terzic, Borut Mackovsek, Gasper Marguc, Luka Sebetic, Ante Kaleb, Ante Tokic, Lovro Mihic, Marko Mamic, Marko Panic, najveci talenti u regiji.
Radivojevic je clan Flensburga, 20 godina ima... Terzic ima ugovor sa Hamburgom, 19 godina... Marguc briljira u timu Celja u LP, dodao bih tu i Sostarica iz Gorenja, odlicno desno krilo, 21 godina, 9 golova dao Flensburgu npr... Mandalinic ima 23 gola u 4 utakmice LP, vise od recimo Karabatica, Nagya, prosle godine MVP U-20 EP-a.... Tokic izabran za najbolje desno krilo na SP U-21 ljetos u BiH, najbolji igrac hrvatske lige ove sezone... za Mihica i Mamica je dovoljno reci sljedece, All star team of IHF Men`s U-19 World Championship; Goalkeeper: FRANDSEN Sebastian L. (DEN); Left-wing: MIHIC Lovro (CRO); Left-back: MAMIC Marko (CRO); Centre-back: SUTON Tim (GER); Right-back: KIRKELØKKE Niclas (DEN); Right-wing: KARLSSON Sebastian (SWE); Pivot: PLAZA Ignacio Jimenez (ESP)
Mamic recimo u Eurocupu ima 13 golova za Kadetten u kvalifikacijama (2 utakmice), Malinovic 6 za Maribor.
Dodaj u najvece talente i Stefana Vujica iz Nantesa, momak razvaljuje ove godine, 21 godina.
Malinovic ne spada u taj rang talenata, prije Benjamin Buric ili mali Hrstic recimo, pa i Josip Peric. Panic da, jer je odlican u jakoj ligi.
U četvrtak u Vitezu s Latvijom, u 17 sati.
U nedjelju gostujemo u Latviji, a onda slijedeću srijedu čekamo Estoniju, pa onu tamo subotu idemo u Portugal.