Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salata
#826 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Neko je davno pitao ko prenosi utakmicu pa evo:Za teritoriju BiH prenosi BHT a na satelitu ko ima cs ide na Al Jazera sport +8 i Digit Alb Supersport 5 kao i nama negledljivi NTV SPORT.
- nemam_ideje
#827 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kad sam vidio kvotu, odmah mi je stoja na dvicu pala na pamet
Ono što me brine jeste startnih 11 ; Trubim odavno, a nisam jedini na ovom forumu, da BiH NE MOŽE igrati sa puno kreativaca. Mjera je slijedeća. Imaš Misimovića, Medunjanina, Pjanića, Ibričića i Štilića. Od njih petorice maksimalno dvojica mogu igrati zajedno. I to je upitno. Mora neko i da trči za njih.
Ako Sušić bude opet izmišljao toplu vodu i počinjao sa trojicom-četvoricom od navedenih, ode stoja ko da je nikad nije bilo
Ako bude razuman i počne sa više trkača i manje kreativaca(jedan ili dvojica su sasvim dovoljni da gurnu Džeki par upotrebljivih lopti u ŠESNAESTERAC) onda sigurno dobijamo u Minsku.
S tim da je Sušić do sada imao raznih bravura, stoju još uvijek ne stavljam dok se ne sazna sastav. Ovaj hladno može da počen utakmicu sa Misimovićem i Senaidom što je prijetnja za moju stoju a bogme i za reprezentaciju
Ako Sušić bude opet izmišljao toplu vodu i počinjao sa trojicom-četvoricom od navedenih, ode stoja ko da je nikad nije bilo
S tim da je Sušić do sada imao raznih bravura, stoju još uvijek ne stavljam dok se ne sazna sastav. Ovaj hladno može da počen utakmicu sa Misimovićem i Senaidom što je prijetnja za moju stoju a bogme i za reprezentaciju
- Edin H.
#828 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
[quote="golfista"]stare mi stoju ću staviti na bih u petak, a u utorak sav dobitak od petka, naravno opet na bih.
[quote]
Treba sacekati sastav, da Pape nesto ne mudruje, ali u biti 3,2 glave, sigurica haveru
1 Belarus - winner Bet £10 Win £24 odds : 7/5
2 Bosnia & Herzegovina - winner Bet £10 Win 32£ odds : 11/5
X Draw Bet £10 Win 33£ odds : 23/10
[quote]
Treba sacekati sastav, da Pape nesto ne mudruje, ali u biti 3,2 glave, sigurica haveru
1 Belarus - winner Bet £10 Win £24 odds : 7/5
2 Bosnia & Herzegovina - winner Bet £10 Win 32£ odds : 11/5
X Draw Bet £10 Win 33£ odds : 23/10
- Edin H.
#829 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
salata wrote:Neko je davno pitao ko prenosi utakmicu pa evo:Za teritoriju BiH prenosi BHT a na satelitu ko ima cs ide na Al Jazera sport +8 i Digit Alb Supersport 5 kao i nama negledljivi NTV SPORT.
-
BosnianHardcore
#830 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kad pocinje prodaja ulaznica ?
- Edin H.
#831 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Je'l u MinskuBosnianHardcore wrote:kad pocinje prodaja ulaznica ?
-
BosnianHardcore
#832 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
za Zenicu
-
Risto Kuglarić
#833 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Riddle wrote:Ma pusti tu pricu. Ja bih bio zadovoljan i da nas ljudi totalno rasture i da Begovic ima 20 odbrana na svom kontu, a da mi u 97. minuti zabijemo gol iz nepostojeceg kornera. Tacnije auto-gol njihovog napadaca tako sto ce mu se lopta koja se stvorila niotkud odbiti od guzicu i na jedvite jade preci preko linije, a golman ce popasti travu u pokusaju da to sprijeci. Zatim da sudija jos 5 minuta razgovara sa svojim pomocnicima (uz zaglusujuce zvizduke i proteste sa krcatog stadiona) o tome je li lopta napustila teren prilikom izvođenja kornera i je li Dzeko faulirao njihovog golmana, da bi na kraju teatralno pokazao na centar. Onda da Bjelorusi izvedu loptu i odmah zabiju gol skroz sa centra igralista, iznenadivsi nespremnog Begovica koji je van sebe od srece plakao u zagrljaju sa Spahicem, a da sudija ponisti gol zbog toga sto on nije dao znak da se utakmica nastavi. Jos bi mu samo ostalo da uzme tu loptu i odsvira konacan kraj na svoje veliko olaksanje. Znaci ono, meni nista previse lijepo i uzbudljivo nije potrebno. Samo su bodovi vazni.
-
Frankyee
#834 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ovaj put Susic treba da dobro razmisli kako sloziti ekipu, sada ve ima mnogo opcija u sredini ali i odbrani. Jedini problem je trenutno napad jer osim Dzeke ostali napadaci su slabe forme a Vedo se povrijedio.
Sad kao rijetko kad imamo toliki izbor po lijevoj strani da bi trebali razvaliti Bjeloruse po krilu.
Papac/Lulic/Salihovic a i Medo hoce lijevom opaliti koliko sam vidio. Znaci kako god Safet slozi ovo mi moramo biti mnogo jaci po lijevoj strani nego do sada. Na klupi ce biti jacih igraca po lijevoj strani nego sto je igralo u proslom ciklusu haman!
Mene brine to sto mi nemamo nekog igraca osim Dzeke koji ima dobar precizan udarac iz igre, od kad je Miske oslabio u formi. Ako Bjelorusi stave bunker onda ce se to tesko probiti ubacujuci loptu na Dzeku jer ce dvojica visiti na njemu.
Medo je davao takve golove ali on igra povuceno.
Sad kao rijetko kad imamo toliki izbor po lijevoj strani da bi trebali razvaliti Bjeloruse po krilu.
Papac/Lulic/Salihovic a i Medo hoce lijevom opaliti koliko sam vidio. Znaci kako god Safet slozi ovo mi moramo biti mnogo jaci po lijevoj strani nego do sada. Na klupi ce biti jacih igraca po lijevoj strani nego sto je igralo u proslom ciklusu haman!
Mene brine to sto mi nemamo nekog igraca osim Dzeke koji ima dobar precizan udarac iz igre, od kad je Miske oslabio u formi. Ako Bjelorusi stave bunker onda ce se to tesko probiti ubacujuci loptu na Dzeku jer ce dvojica visiti na njemu.
Medo je davao takve golove ali on igra povuceno.
- Point.
#835 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Tokom te noci i sutradan skocila kolicina potrebnog Apaurina za 900% a da ne pomisljamo koliko bi posla hitna pomoc imala te koliko bi dzenaza bilo te hefte, sve zbog posljedica takvog scenarija.golfista wrote:Citam i ciTam , meni je onaj tim protiv grcke sasavim ok. miske će samo usporiti igru, i licno mi se ne bi svidjelo da bude u prvih 11. a vi zapeli za ove bjeloruse, uzeli francuzima četiri boda i oni ko da su portugal. pa i mi bi uzeli tri boda na koševu francuzima da nismo bili pod prijetnjom suspenzije, pa to je bar ocito, nije francuska mjera. mi smo im mjera i odmjerit ćemo im pošteno. dok god budemo strahovali i bojali se nekakvih bjelorusa, albanaca ( samo su im hasagić i bog dragi pomogli da izvuku bod ) i sl. i nismo za velikih takmičenja, to treba u petak i u utorak poderat i fino se koncentrisat na ostale stvari u životu. Jedva čekam da im Medunjanin počne lopte sakrivat..đe ba zapelo, koga ti foliraš, stare mi stoju ću staviti na bih u petak, a u utorak sav dobitak od petka, naravno opet na bih.
I da ne kakite o Maletiću, čovjek je super iskusan i odličan izbor za posljednjih 20 -ak minuta koej može malte ne sam odigrati, zna sa loptom, zna bez lopte, bolji je izbor od one trećine koja se zove u repku zbog starih zasluga.
- Bosanski_kralj
#836 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Poslije ovih utakmica znaćemo na čemu smo. Bila bi katastrofa kada bi već sad izgubili šanse za plasman na EP, to bi mi jesen upropasilo.
- Bosanski_kralj
#837 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ovo je morao zabiti.trcicu trceci wrote:prilikaaaa.....................aaaaaaaaaaa, sansaaaaaaaaaaaaaa, dzeko, dzeko...i stativa...e jbg
ko sto gledam![]()
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#838 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A za City zna zabijati.trcicu trceci wrote:hahhaa a klocBosanski_kralj wrote:ovo je morao zabiti.trcicu trceci wrote:prilikaaaa.....................aaaaaaaaaaa, sansaaaaaaaaaaaaaa, dzeko, dzeko...i stativa...e jbg
ko sto gledam![]()
![]()
![]()
- So What!
- quasar
#840 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Elvir = mlada jegulja na (bjelo)ruskom
Mlada jegulja Rahimic

Mlada jegulja Rahimic
- jazzer
#841 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Poslije ovakvog scenarija Lukasenko bi zatvorio sve aerodrome tako da revansa ne bi ni biloRiddle wrote:Ma pusti tu pricu. Ja bih bio zadovoljan i da nas ljudi totalno rasture i da Begovic ima 20 odbrana na svom kontu, a da mi u 97. minuti zabijemo gol iz nepostojeceg kornera. Tacnije auto-gol njihovog napadaca tako sto ce mu se lopta koja se stvorila niotkud odbiti od guzicu i na jedvite jade preci preko linije, a golman ce popasti travu u pokusaju da to sprijeci. Zatim da sudija jos 5 minuta razgovara sa svojim pomocnicima (uz zaglusujuce zvizduke i proteste sa krcatog stadiona) o tome je li lopta napustila teren prilikom izvođenja kornera i je li Dzeko faulirao njihovog golmana, da bi na kraju teatralno pokazao na centar. Onda da Bjelorusi izvedu loptu i odmah zabiju gol skroz sa centra igralista, iznenadivsi nespremnog Begovica koji je van sebe od srece plakao u zagrljaju sa Spahicem, a da sudija ponisti gol zbog toga sto on nije dao znak da se utakmica nastavi. Jos bi mu samo ostalo da uzme tu loptu i odsvira konacan kraj na svoje veliko olaksanje. Znaci ono, meni nista previse lijepo i uzbudljivo nije potrebno. Samo su bodovi vazni.
A nasi bi zavrsili u nekom kazamatu, sa sve sudijama
-
Stari
#842 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sve je fino smisljeno... samo onaj kadar ...gdje se Begovic uplakan od srece fata sa Spahicem ...to mi malcice negledljivo...ne znam zasto ali eto ...hajd da si napisao da se zvaljio sa Papcem - pa i nekako - ali gdje ces bas na kapitena ...Riddle wrote:Ma pusti tu pricu. Ja bih bio zadovoljan i da nas ljudi totalno rasture i da Begovic ima 20 odbrana na svom kontu, a da mi u 97. minuti zabijemo gol iz nepostojeceg kornera. Tacnije auto-gol njihovog napadaca tako sto ce mu se lopta koja se stvorila niotkud odbiti od guzicu i na jedvite jade preci preko linije, a golman ce popasti travu u pokusaju da to sprijeci. Zatim da sudija jos 5 minuta razgovara sa svojim pomocnicima (uz zaglusujuce zvizduke i proteste sa krcatog stadiona) o tome je li lopta napustila teren prilikom izvođenja kornera i je li Dzeko faulirao njihovog golmana, da bi na kraju teatralno pokazao na centar. Onda da Bjelorusi izvedu loptu i odmah zabiju gol skroz sa centra igralista, iznenadivsi nespremnog Begovica koji je van sebe od srece plakao u zagrljaju sa Spahicem, a da sudija ponisti gol zbog toga sto on nije dao znak da se utakmica nastavi. Jos bi mu samo ostalo da uzme tu loptu i odsvira konacan kraj na svoje veliko olaksanje. Znaci ono, meni nista previse lijepo i uzbudljivo nije potrebno. Samo su bodovi vazni.
-
BHanibal
#843 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
So What! wrote:http://translate.google.com/translate?j ... 2F&act=url
fino su napravili analizu timova...gledajuci njihov tim oni nisu nista bolji od luksemburga ali ih je svabo postrojio i naucio disciplini...napravio od njih tesku ekipu za pobijediti!
da je nama ovaj svabo poderali bi mi i njemacku!!!
- karanana
#844 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
mrsko mi traziti, ima li ko tabelu grupe kao i preostale tekme svih ucesnika u grupi?
ako iz dvije tekme izvucemo 3 boda, jeli to kraj?
jer glasao sam na anketi 3 boda, pa da promjenim ako ne valja.
-
BHanibal
#845 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
karanana wrote:mrsko mi traziti, ima li ko tabelu grupe kao i preostale tekme svih ucesnika u grupi?
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
-
Stari
#846 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
karanana wrote:mrsko mi traziti, ima li ko tabelu grupe kao i preostale tekme svih ucesnika u grupi?
Matematicki ...mensecini da nije kraj...mada bi se u tom slucaju morali ocekivati nerealni rezultati u medjusobnim utakmicama nasih suparnika. Sa 4 boda smo jos uvijek tu i tamo cupavi...sa 6 bodeva smo hadze.
- quasar
#847 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ma nije kraj. Uvijek se mozemo izvaditi na francuzima

-
jahjah
#848 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
sa 4 boda mi bi imali 14 i tekmu sa Lux...to je gotovo sigurno pobjeda tako da bi zavrsili sa 17 bodova(tekmu sa Francuskom da ne racunam jer tesko mozemo do pobjede)...Stari wrote:karanana wrote:mrsko mi traziti, ima li ko tabelu grupe kao i preostale tekme svih ucesnika u grupi?
Matematicki ...mensecini da nije kraj...mada bi se u tom slucaju morali ocekivati nerealni rezultati u medjusobnim utakmicama nasih suparnika. Sa 4 boda smo jos uvijek tu i tamo cupavi...sa 6 bodeva smo hadze.
Bjelorusija bi sa samo jednim osvojenim bodom iz dvije tekme bila na 13 bodova i cak i kad bi pobijedili Rumuniju u gostima opet bi bili iza nas sa 16 bodova iz 10 tekmi...
nas samo mogu izbaciti Rumuni i Albanci i to kad bi pobijedili zadnje 4 tekme a tesko da ijedna repka moze do te 4 pobjede...
znaci mi ako 4 boda osvojimo iz sljedeće dvije utakmice mi smo na konju i samo se sami mozemo zajebat u tekmi sa Luxemburgom...
jest da je malo neukusno raspravljat o svemu ovom al i 4 boda zakon
- Korisnicko ime
#849 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Tipujem da cemo odigrati dvije nerijesene s White Russians.
Sad, je li to dovoljno za baraz...
- bandini
#850 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Korisnicko ime wrote:Tipujem da cemo odigrati dvije nerijesene s White Russians.
a druze ne treba o tome ni razmisljati, naravno ne treba biti ni preoptimistican pa reci uzecemo 6 bodova, al mislim da bi 4 boda iz ove dvije tekme mogli uzet bez vecih problema, jedino ako genijalac susic opet ne izmisli neku glupost