I komplet nakurnjakaŽenski Dr.Med wrote:pletu mu sapku da ne bude dzeneralu ladno...pici wrote:nego imali nam na fHorumu štovalaca lika i djela Cratka CmradiĆa.....nek prozbore koju......demonkratCki
Ratko Mladić u Haagu!
- Vares City
#826 Re: Ratko Mladić u Haagu!
- rogoz
#827 Re: Ratko Mladić u Haagu!
KAKO CEMO DOCEKATI NOVE CETNIKE!!!!Komentar ljubljanskog "Dela" povodom godišnjice genocida u Srebrenici: Dolazi nova generacija "Mladića", historija se ponavlja
treba zgaziti to klijanje fasistickog sjemena,hebati im mater za SVA VREMENA!!!"Srpska djeca se i dalje igraju ratnih igara. Dolazi nova generacija "Mladića". Historija se ponavlja. Očito je da joj barem na Balkanu nije moguće pobjeći", zaključuje "Delo" i dodaje da Ratko Mladić "istina jeste iza rešetaka u Sheveningenu, ali je sjeme zla posijano i klija".
- Skijaš
#828 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Smireno. Sad više nema iznenađenja, znamo tačno na šta su spremni i koliko možemo računati na "pravdoljubivi" Pariz ili London. Svako onaj kome je Ratko Mladić heroj, a takvih je puno, predstavlja potencijalnu prijetnju i ne možemo se opuštati sve dok to zlo ne pobjedimo.rogoz wrote:KAKO CEMO DOCEKATI NOVE CETNIKE!!!!Komentar ljubljanskog "Dela" povodom godišnjice genocida u Srebrenici: Dolazi nova generacija "Mladića", historija se ponavlja
- rogoz
#829 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Njima treba bez dlake na jeziku jasno i glasno reci;Skijaš wrote:Smireno. Sad više nema iznenađenja, znamo tačno na šta su spremni i koliko možemo računati na "pravdoljubivi" Pariz ili London. Svako onaj kome je Ratko Mladić heroj, a takvih je puno, predstavlja potencijalnu prijetnju i ne možemo se opuštati sve dok to zlo ne pobjedimo.rogoz wrote:KAKO CEMO DOCEKATI NOVE CETNIKE!!!!Komentar ljubljanskog "Dela" povodom godišnjice genocida u Srebrenici: Dolazi nova generacija "Mladića", historija se ponavlja
Sve se placa,racun ce dobiti u to sam siguran.
- amrica
#830 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ductus Holedocus wrote:POGLED IZ DRUGOG ENTITETA-„Ne date mi da diiiišeeeemmm“...
“.
Gdje ovo ispalo?
- TheBlejac
#831 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Neka je kao sto vec rekoh. Nema spojler, ima dobra slika kaze - Jebite se a nama se skinite s'kur**. No veoma je nepristojna pa bas da je ne kacim. Sta hocu da okacim je jedna galerija, kako Beogradjani dozivljavju ceo razvoj situacije. Ovo je fotkano jos pre nego sto je uhapsen Warwho Youngmen (sto bi rekla Adrijana new now Cotra) pa vi zamislite kako je tek sada.
http://gorannecin.rs/2011/02/zidovi-beograda/
http://gorannecin.rs/2011/02/zidovi-beograda/
- Sezam
#832 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Protiv ove velikosrpske gamadi se bori na sljedeci nacin:Bosanac21 wrote:Boze koji kreteni na ovom Yahoo sajtu... Jos malo (ustvari vec tvrde) da smo se sami spaljivali. Ja imam tu nesrecu da je troje mojih ukucana zivo spaljeno u kuci, ali ponekad imama sazaljenja i za zrtve s druge strane, ali ovako nesto tvrditi... Sokiran sam... Ni Gebels ovako sto iuzmisliti ne moze... Uvjek je zrtva krivac... Uvijek...
Milos 18 hours ago
Muslim side killed muslim children and adults in Markale in Bosnia, so that they can impose sanctions on Yugoslavia and bomb Republic of Srpska with NATO, which is its first violation of its own charter, even though there was evidence from the UN troops there that the muslims did it, to stop them from destroying terrorists from Al Qaeda which lead the muslims in Bosnia. Familiar. Bombing the non Al Qaeda non terrorists who try to defend themselves.
1) cinjenicama - dakle postavljanjem linkova sa svim detaljima o cetnickim zlocinima (sajt tribunala u hagu je dobar link, kao i domovina.net npr)
2) ismijavanjem glupavih velikosrba i njihovih poganih lazi, kao i njihove patoloske mrznje prema Bosnjacima -
3) konstantnim podsjecanjem samih sebe da nam na zalost Srbi nisu prijatelji, tj da nam je velika vecina Srba neprijatelj, koji se ni sekunde nece libiti u buducnosti da nas istrijebi, samo ako im se ukaze sansa.
Inace, znam da boli citati te velikosrpske fekalije po internetu, ali kad malo razmislis, njih je dragi Allah kaznio tako sto im je u dusu unio mrznju, a pamet im je potpuno poremetio. Njima nema spasa.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#833 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ima metoda......raznih!Skijaš wrote:Smireno. Sad više nema iznenađenja, znamo tačno na šta su spremni i koliko možemo računati na "pravdoljubivi" Pariz ili London. Svako onaj kome je Ratko Mladić heroj, a takvih je puno, predstavlja potencijalnu prijetnju i ne možemo se opuštati sve dok to zlo ne pobjedimo.rogoz wrote:KAKO CEMO DOCEKATI NOVE CETNIKE!!!!Komentar ljubljanskog "Dela" povodom godišnjice genocida u Srebrenici: Dolazi nova generacija "Mladića", historija se ponavlja
- rogoz
#834 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Milioni eura su placeni za Mladicevo dobrovoljno predavanje,te milione je dala Srbija,Mladicevo potomstvo nece morati nista da radi,sem...
Istorija jos nije zabiljzila da se zlocinac posle zlocina tako ostrasceno kaje sto nije vise poklao.To rade javno.
da parafraziram izjavu onog mutavog advokata;
Zlocinac je otisao dobrovoljno u Haag,da brani istinu,da dokaze da Srpski narod nije genocidan,izjavi onaj njegov mutavi advokat.
Istorija jos nije zabiljzila da se zlocinac posle zlocina tako ostrasceno kaje sto nije vise poklao.To rade javno.
da parafraziram izjavu onog mutavog advokata;
Zlocinac je otisao dobrovoljno u Haag,da brani istinu,da dokaze da Srpski narod nije genocidan,izjavi onaj njegov mutavi advokat.
- Skijaš
#835 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Kako da razgovaramo o Mladiću ako miniraš temu širenjem mržnje prema Srbima ?Sezam wrote:3) konstantnim podsjecanjem samih sebe da nam na zalost Srbi nisu prijatelji
- Skijaš
#836 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Sve u skladu sa zakonom. Tu su SIPA, Tužilaštvo i Sud BiH, pa neka oni ispostavljaju račun. Četnicima treba poslati jasnu poruku da će u slučaju pobune završiti u izbjeglištvu, zatvoru ili pod zemljom, ali u međuvremenu trebamo uraditi sve što možemo da izbjegnemo novi sukob.rogoz wrote:Njima treba bez dlake na jeziku jasno i glasno reci;Skijaš wrote:Smireno. Sad više nema iznenađenja, znamo tačno na šta su spremni i koliko možemo računati na "pravdoljubivi" Pariz ili London. Svako onaj kome je Ratko Mladić heroj, a takvih je puno, predstavlja potencijalnu prijetnju i ne možemo se opuštati sve dok to zlo ne pobjedimo.rogoz wrote:
KAKO CEMO DOCEKATI NOVE CETNIKE!!!!
Sve se placa,racun ce dobiti u to sam siguran.
Među nama nema Mladića niti nam trebaju Mladićeve metode.
- rogoz
#837 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Skijaš wrote:
Sve u skladu sa zakonom. Tu su SIPA, Tužilaštvo i Sud BiH, pa neka oni ispostavljaju račun. Četnicima treba poslati jasnu poruku da će u slučaju pobune završiti u izbjeglištvu, zatvoru ili pod zemljom, ali u međuvremenu trebamo uraditi sve što možemo da izbjegnemo novi sukob.
Među nama nema Mladića niti nam trebaju Mladićeve metode.
Nije bilo niti ce biti.
Ko je u stanju od nas paliti zive ljude,vaditi trudinicama djecu iz stomaka(slucaj iz Podrina)NIKO!!!
- Skijaš
#838 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Da ne bude zabune, kad govorim u prvom licu množine, mislim na bosanskohercegovačke patriote kojima je zločin stran po ideološkoj osnovi. Bošnjak jeste u stanju činiti zločine, gurati granu drveta u polni organ Srpkinji pokupljenoj iz stana u Sarajevu i odvedenoj na Kazane, to Bošnjak jeste u stanju raditi.rogoz wrote:Skijaš wrote:
Sve u skladu sa zakonom. Tu su SIPA, Tužilaštvo i Sud BiH, pa neka oni ispostavljaju račun. Četnicima treba poslati jasnu poruku da će u slučaju pobune završiti u izbjeglištvu, zatvoru ili pod zemljom, ali u međuvremenu trebamo uraditi sve što možemo da izbjegnemo novi sukob.
Među nama nema Mladića niti nam trebaju Mladićeve metode.![]()
Nije bilo niti ce biti.
Ko je u stanju od nas paliti zive ljude,vaditi trudinicama djecu iz stomaka(slucaj iz Podrina)NIKO!!!
Čak i oni koji traže izgovore za Cacu kojeg smo ubili kao kera avlijanera, ne pravdaju njegove zločine nego krive utjecaj teških droga na njega. A to je tako ne zato što su oni Bošnjaci ili zato što je on Bošnjak nego zato što bi im se jebalo sve po spisku da pokušaju pravdanjem zločina prljati herojsku borbu ARBiH.
- rogoz
#839 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ja i govorim o patriotskim snagama.Skijaš wrote:Da ne bude zabune, kad govorim u prvom licu množine, mislim na bosanskohercegovačke patriote kojima je zločin stran po ideološkoj osnovi. Bošnjak jeste u stanju činiti zločine, gurati granu drveta u polni organ Srpkinji pokupljenoj iz stana u Sarajevu i odvedenoj na Kazane, to Bošnjak jeste u stanju raditi.rogoz wrote:Skijaš wrote:
Među nama nema Mladića niti nam trebaju Mladićeve metode.![]()
Nije bilo niti ce biti.
ps
da nebude zabune,
Ti govoris o Bosnjaku koji moze to i to,ja nisam govorio o Srbima,nego o cetnicima,nemojmo brkati babe i zabe.
Čak i oni koji traže izgovore za Cacu kojeg smo ubili kao kera avlijanera, ne pravdaju njegove zločine nego krive utjecaj teških droga na njega. A to je tako ne zato što su oni Bošnjaci ili zato što je on Bošnjak nego zato što bi im se jebalo sve po spisku da pokušaju pravdanjem zločina prljati herojsku borbu ARBiH.
- Skijaš
#840 Re: Ratko Mladić u Haagu!
rogoz wrote:Ja i govorim o patriotskim snagama.Skijaš wrote:Da ne bude zabune, kad govorim u prvom licu množine, mislim na bosanskohercegovačke patriote kojima je zločin stran po ideološkoj osnovi. Bošnjak jeste u stanju činiti zločine, gurati granu drveta u polni organ Srpkinji pokupljenoj iz stana u Sarajevu i odvedenoj na Kazane, to Bošnjak jeste u stanju raditi.rogoz wrote:![]()
Nije bilo niti ce biti.
Last edited by Skijaš on 13/07/2011 21:51, edited 1 time in total.
- rogoz
#841 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Bošnjak jeste u stanju činiti zločine, gurati granu drveta u polni organ Srpkinji pokupljenoj iz stana u Sarajevu i odvedenoj na Kazane, to Bošnjak jeste u stanju raditi.
Da nebude zabune,
Ja nisam pisao o Srbima nego o cetnicima,tako da bi te molio da ovaj naziv za takvog monstruma zamjenis nekom drugom imenicom a ne da je pripsujes Bosnjacima.
- Skijaš
#842 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ne pripisujem Bošnjacima, taj čovjek ima ime i prezime, samo sam htio ukazati na to da ovaj rat nije bio sukob plemena, nego sukob ideja. Ljudi koji su podržali Abdića su takođe Bošnjaci ali je sukob sa njima u tom vremenskom periodu bio neizbježan i ne može im neko zbog tadašnjeg izdajništva negirati pripadnost etničkoj grupi.rogoz wrote:Da nebude zabune,Bošnjak jeste u stanju činiti zločine, gurati granu drveta u polni organ Srpkinji pokupljenoj iz stana u Sarajevu i odvedenoj na Kazane, to Bošnjak jeste u stanju raditi.
Ja nisam pisao o Srbima nego o cetnicima,tako da bi te molio da ovaj naziv za takvog monstruma zamjenis nekom drugom imenicom a ne da je pripsujes Bosnjacima.
- hamza_sa
#843 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Sto ti je nezavisno sudstvo:
"Bosiljka Mladic, supruga haskog optuzenika Ratka Mladica, nece biti krivicno gonjena, odluka je Tuzilastva Viseg suda u Beogradu.
Sudsko vijece na celu sa sutkinjom Vesnom Adamovic odluku o odustajanju od krivicnog gonjenja Bosiljke Mladic obrazložilo je nedavnim svjedocenjem Ratka Mladica, koji je kazao da je oruzje nadjeno u kuci njegovo i da niko nije znao za to.
Sudske troskove snosit ce drzava, odnosno budzet Srbije.
Bosiljka Mladic prije nekoliko dana otputovala je u Hag u posjetu suprugu, objavio je Blic.
Podsjetimo, ona je bila optuzena za nedozvoljeno drzanje tri pistolja i puske, te 60 puscanih metaka i 26 patrona za lovacku pusku.
Oruzje je pronadjeno 4. decembra 2008. godine u ormaru, prilikom treceg pretresa kuce porodice Mladic u Beogradu."
A, sta tek reci za boldirano!

"Bosiljka Mladic, supruga haskog optuzenika Ratka Mladica, nece biti krivicno gonjena, odluka je Tuzilastva Viseg suda u Beogradu.
Sudsko vijece na celu sa sutkinjom Vesnom Adamovic odluku o odustajanju od krivicnog gonjenja Bosiljke Mladic obrazložilo je nedavnim svjedocenjem Ratka Mladica, koji je kazao da je oruzje nadjeno u kuci njegovo i da niko nije znao za to.
Sudske troskove snosit ce drzava, odnosno budzet Srbije.
Bosiljka Mladic prije nekoliko dana otputovala je u Hag u posjetu suprugu, objavio je Blic.
Podsjetimo, ona je bila optuzena za nedozvoljeno drzanje tri pistolja i puske, te 60 puscanih metaka i 26 patrona za lovacku pusku.
Oruzje je pronadjeno 4. decembra 2008. godine u ormaru, prilikom treceg pretresa kuce porodice Mladic u Beogradu."
A, sta tek reci za boldirano!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#844 Re: Ratko Mladić u Haagu!
pa da je Bosiljka uhljup koji ni prašinu ne zna prebrisati. ili nešto drugo impliciraš...? 
- prljavi Hare
#845 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Chmoljo wrote:pa da je Bosiljka uhljup koji ni prašinu ne zna prebrisati. ili nešto drugo impliciraš...?
Mislim da nije do suda!
o tome,da ne pomisli neko da sam nacionalista!!!!
- Skijaš
#846 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ako ona nije čistila, čudi me kako ovi žandari nisu na to naletili nego se oružje našlo tek pri trećem pretresu. Da nisu našli jer je sakriveno u zidu od rigipsa, pa u redu, ali u ormaru ? Kakvi su to bili pretresi, dođu, popiju kafu, pitaju Bosiljku ima li šta za prijaviti kao da je na carini.prljavi Hare wrote:Chmoljo wrote:pa da je Bosiljka uhljup koji ni prašinu ne zna prebrisati. ili nešto drugo impliciraš...?
Mislim da nije do suda!Bosiljka mi je baš djelovala kao peksa,ali nisam htjeo da komentarišem
o tome,da ne pomisli neko da sam nacionalista!!!!
- hamza_sa
#847 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ma, imam nakav osjecaj da joj je Sratko rekao: "Zeno, u ovaj ormar ne diraj! Ni ti, ni bilo ko drugi! Jasno!" I onda naravno kad su policajci dolazili u pretres kuce ona im jadnica govorila sve dirajte, ali u ovaj ormar nemojte, reko Sratko.Chmoljo wrote:pa da je Bosiljka uhljup koji ni prašinu ne zna prebrisati. ili nešto drugo impliciraš...?
Izgleda da im je tek treci put (sto bas treci?!?!?!) naumpalo da pogledaju malo i u taj ormar.
A, sada ozbiljno. Hebote, ja stvarno ne mogu vise da vjerujem da ti ljudi zive u takvom svijetu, gdje i ovakve stvari prolaze kao nesto normalno i istinito.
Mislim ono, otrcana fraza, 21. vijek i sve nesta u vezi toga, napredovala tehnologija, komunikacije itd. itd.
Ali ljudi ni makac. Ukopali se u 17. vijek, pa ni makac.
Citav svijet u plocu, oni u klin.
Evo, tema je Sratko. Ja bih volio da mi ijedan njegov, ne znam kako da ga nazovem, ali u najmanju ruku onaj koji ga podrzava, ali stvarno konkretno, objasni razloge za to? Ljudske!
Sta je ta zivotinja u ljudskom obliku uradila da se tako odnose prema njemu?!?!
Ok, znam da ce neko ko bude pokusao odgovoriti na ovo pitanje reci, branio srpski narod.
Medjutim pitanje je od koga?!?!?
Neka mi navedu i jedan validan dokaz za to da je branio srpski narod od nekoga!
Ne volim uzimati Srebrenicu kao primjer u bilo kakvim raspravama, ali ovog puta moram. Nakon okupacije Srebrenice zivotinja u ljudskom tijelu je rekla: "braco srbi, ovo vam je jedinstvena prilika, iskoristite je!"
Sada bi bila demagogija raspravljati o znacenju iskazanih rijeci, jer rezultate znamo. Medjutim da se raspravljati o tome da su upravo ta braca srbi koju katil u iskazanoj recenici spominje, iskoristila tu priliku i napravila genocid, za koji su se kasnije, jedan dio njih, na sudu izjasnili kao krivim i priznali krivicu.
E, sada se namece pitanje, kako ne dopiru do njihovih usiju rijeci iskazane krivnje, upravo te njihove brace?!?
O, kakvom se poremecaju radi, da neko ni to ne prihvata kao istinu?!?!
Cesto sebe uhvatim u razmisljanju da ja pripadam jednom takvom masovnom mentalnom sklopu, u kojem je hipoteticki govoreci moj nacionalni korpus pocinio genocid nad drugim nacionalnim korpusom, sta bih uradio?
Vjerujte da bih ja, bez obzira na sva ratna zbivanja, recimo da sam morao na bilo koji nacin biti dio njih, poslije svega kopao i rukama i nogama da odem iz takve sredine. Nema te ambasade, bilo evropske ili neke druge vanevropske zemlje u kojoj ne bih trazio azil pod izgovorom da ne zelim, kao normalan covjek, da zivim u takvom okruzenju.
U najmanju ruku bilo bi me stid.
Helem, raspisah se ja u ovo kasno doba, a kako nas narod kaze: "Trud, uzalud!"
- prljavi Hare
#848 Re: Ratko Mladić u Haagu!
hamza_sa wrote:Ma, imam nakav osjecaj da joj je Sratko rekao: "Zeno, u ovaj ormar ne diraj! Ni ti, ni bilo ko drugi! Jasno!" I onda naravno kad su policajci dolazili u pretres kuce ona im jadnica govorila sve dirajte, ali u ovaj ormar nemojte, reko Sratko.Chmoljo wrote:pa da je Bosiljka uhljup koji ni prašinu ne zna prebrisati. ili nešto drugo impliciraš...?
Izgleda da im je tek treci put (sto bas treci?!?!?!) naumpalo da pogledaju malo i u taj ormar.
A, sada ozbiljno. Hebote, ja stvarno ne mogu vise da vjerujem da ti ljudi zive u takvom svijetu, gdje i ovakve stvari prolaze kao nesto normalno i istinito.
Mislim ono, otrcana fraza, 21. vijek i sve nesta u vezi toga, napredovala tehnologija, komunikacije itd. itd.
Ali ljudi ni makac. Ukopali se u 17. vijek, pa ni makac.
Citav svijet u plocu, oni u klin.
Evo, tema je Sratko. Ja bih volio da mi ijedan njegov, ne znam kako da ga nazovem, ali u najmanju ruku onaj koji ga podrzava, ali stvarno konkretno, objasni razloge za to? Ljudske!
Sta je ta zivotinja u ljudskom obliku uradila da se tako odnose prema njemu?!?!
Ok, znam da ce neko ko bude pokusao odgovoriti na ovo pitanje reci, branio srpski narod.
Medjutim pitanje je od koga?!?!?
Neka mi navedu i jedan validan dokaz za to da je branio srpski narod od nekoga!
Ne volim uzimati Srebrenicu kao primjer u bilo kakvim raspravama, ali ovog puta moram. Nakon okupacije Srebrenice zivotinja u ljudskom tijelu je rekla: "braco srbi, ovo vam je jedinstvena prilika, iskoristite je!"
Sada bi bila demagogija raspravljati o znacenju iskazanih rijeci, jer rezultate znamo. Medjutim da se raspravljati o tome da su upravo ta braca srbi koju katil u iskazanoj recenici spominje, iskoristila tu priliku i napravila genocid, za koji su se kasnije, jedan dio njih, na sudu izjasnili kao krivim i priznali krivicu.
E, sada se namece pitanje, kako ne dopiru do njihovih usiju rijeci iskazane krivnje, upravo te njihove brace?!?
O, kakvom se poremecaju radi, da neko ni to ne prihvata kao istinu?!?!
Cesto sebe uhvatim u razmisljanju da ja pripadam jednom takvom masovnom mentalnom sklopu, u kojem je hipoteticki govoreci moj nacionalni korpus pocinio genocid nad drugim nacionalnim korpusom, sta bih uradio?
Vjerujte da bih ja, bez obzira na sva ratna zbivanja, recimo da sam morao na bilo koji nacin biti dio njih, poslije svega kopao i rukama i nogama da odem iz takve sredine. Nema te ambasade, bilo evropske ili neke druge vanevropske zemlje u kojoj ne bih trazio azil pod izgovorom da ne zelim, kao normalan covjek, da zivim u takvom okruzenju.
U najmanju ruku bilo bi me stid.
Helem, raspisah se ja u ovo kasno doba, a kako nas narod kaze: "Trud, uzalud!"
Nemaš dragi Hamza koga ni pitati,ti koji ovoga krvoloka podržavaju i ne zanimaju odgovori,njih zanima plan
da ja,ti i još par miliona NE POSTOJIMO!
Samo treba biti spreman kada zmija pokuša ujesti iz iste rupe......otkinuti zmiji glavu...potpuno!
- Čitalac
#849 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Dragi Hamza, kad pripadnici jedne nacije predvođeni suludom političkom elitom u svega 10 godina "oslobode" Vukovar, pokušaju da "oslobode" Dubrovnik, na državnoj televiziji čuju da je Beč dobio ime po srpskoj reči "peć" (Milja Vujanović, 3. kanal, 1991. godina), dožive najveću inflaciju u modernoj istoriji, opkole Sarajevo i ubijaju narod iz "preventivnih razloga" i još tvrde da je grad "opkoljen iznutra", počiste stotine hiljada drugih i drugačijih, izbrišu viševekovne tragove drugih naroda i kultura, stvore na stotine masovnih grobnica, prevoze leševe u hladnjačama širom zemlje i još pride "pobede" NATO - pa onda je sve moguće i svako pa i najbolesnije objašnjenje može da prođe.hamza_sa wrote: Neka mi navedu i jedan validan dokaz za to da je branio srpski narod od nekoga!
Tu se živi u jednom izmaštanom svetu, pa nikakvi dokazi (a ni zdrav razum) uopšte nisu potrebni.
- Sezam
#850 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Molim te ne lupetaj i uozbilji se malo.Skijaš wrote:Kako da razgovaramo o Mladiću ako miniraš temu širenjem mržnje prema Srbima ?Sezam wrote:3) konstantnim podsjecanjem samih sebe da nam na zalost Srbi nisu prijatelji
Ove sedmice smo mi Bosnjaci imali priliku obiljeziti 16 godina od izljeva srpskog prijateljstva. Narod koji stoljecima vec radi na nasem nestanku ne moze nam biti prijateljski. Narod koji u ogromnoj vecini glasa za covjeka koji se javno i konstantno sprda i sa srebrenicom i sa tuzlanskom kapijom i sa markalama, ne moze nama Bosnjacima biti prijateljski. narod koji nad tvojim narodom izvrsi genocid ne moze biti prijateljski. Mozda za sto ili dvjesto godina, ali trenutno nikako. Koliko god da su zalosne ove cinjenice, ipak su cinjenice.
To sto ti i ja poznajemo par Srba sa kojima mozemo popiti kafu ili pivu, to nista ne znaci. Ovo je podforum politika.
Last edited by Sezam on 14/07/2011 16:54, edited 1 time in total.