tek sada pogledao zadnju tj ove 2 epizode, evo kako nas je zajebao barney baš sam i ja ovo mislio prije ove epizode, al et dobar preokret.Bubalo1 wrote:Ne kontam sta hoce sa ovim .. Da kazu kako svako ko cijeli zivot ima sve najbolje moguce djevojke na kraju padne na neku okrugluOvo je strasno .. Ja se nadam da ce u sljedecoj epizodi Barney pokazati kako nije zapalio playbook i da je to neki njegov trik bio
How I Met Your Mother
Moderator: _BataZiv_0809
- hopi
#826 Re: How I Met Your Mother
-
todd_smith
#827 Re: How I Met Your Mother
Sad sto se tice sezone i serije....
Odlicno je zatvaraju, ali bas ono...Lilly i Marshal su zavrsena prica, Robin i Barney isto pri kraju, i Ted-ova tek pocinje, jer je ipak KAKO je on nju sreo, ne kako se on njom ozenio, imao djecu i slicno, tako da svi ostali likovi zavrsavaju svoju "pricu" sa serijom, samo Tedova pocinje
JEDINO sto su lose odradili je ovo sa Robin i Ted-om...ne znam, lose su odradili sto se mene tice, jer su od prve epizode pokrenuli ljubavnu pricu izmedju njih dvoje, i onda pred kraj ovako zavrse, jednostavno ne stima, valjda su i sami skontali pa su napisali Marshalla da bude pogled publike, jer je Marshall jedini do samog kraja vjerovao da su njih 2 trebali zavrsiti zajedno
Odlicno je zatvaraju, ali bas ono...Lilly i Marshal su zavrsena prica, Robin i Barney isto pri kraju, i Ted-ova tek pocinje, jer je ipak KAKO je on nju sreo, ne kako se on njom ozenio, imao djecu i slicno, tako da svi ostali likovi zavrsavaju svoju "pricu" sa serijom, samo Tedova pocinje
JEDINO sto su lose odradili je ovo sa Robin i Ted-om...ne znam, lose su odradili sto se mene tice, jer su od prve epizode pokrenuli ljubavnu pricu izmedju njih dvoje, i onda pred kraj ovako zavrse, jednostavno ne stima, valjda su i sami skontali pa su napisali Marshalla da bude pogled publike, jer je Marshall jedini do samog kraja vjerovao da su njih 2 trebali zavrsiti zajedno
- Joker88
#828 Re: How I Met Your Mother
Meni se ne svidja sto su se vratili na Teda i Robin u prosloj sezoni... nekako su trebali to pustiti onda kad se ona skontala sa Barnijem i to je to...todd_smith wrote:Sad sto se tice sezone i serije....
- phillie
#829 Re: How I Met Your Mother
Dobra ova dupla bijese.... Jos da nam je Teda usreciti, pa da zakljucujemo seriju 
-
Emilija Kovačev
#830 Re: How I Met Your Mother
I meni je bezveze, on kao konta da li da je prepusti napokon, tamo-'vamo. Baš nepotrebno. Ali, ova dupla epizoda je bila odlična.Joker88 wrote: Meni se ne svidja sto su se vratili na Teda i Robin u prosloj sezoni... nekako su trebali to pustiti onda kad se ona skontala sa Barnijem i to je to...
Inače, dugu sam pauzu imala sa ovom serijom i onda sam sedmu sezonu pogledala za dva dana, i stigla sa osmom tačno gdje trebam.
-
todd_smith
#831 Re: How I Met Your Mother
Pa to Ted/Robin prosle sezone je bilo vise kao da se NAPOKON namjesti za taj njihov "kraj" tj zadnja ova epizoda
- Clover
#832 Re: How I Met Your Mother
Dobra dupla
I drago mi je da se napokon završila ta priča oko Teda i Robin. Sad Ted konačno može da upozna majku 
- DanteX
#833 Re: How I Met Your Mother
Jedino ako Teda ne lupi neka luda i pokušava pobjeći sa Robin u Mexico 
- Clover
#834 Re: How I Met Your Mother
Još bi nam samo to falilo

- Clover
#835 Re: How I Met Your Mother
Evo jedna prikladna praznična scena (inače, meni jedna od najdražih)
-
Mustang1
#836 Re: How I Met Your Mother
Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe 
- Jack Be Nimble
#837 Re: How I Met Your Mother
Ja ovo tvoje procitao prije nego sto sam pogledao i kontao da je ona ruka u subwayu cura, a ispade neki azijat.Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe
- Clover
#838 Re: How I Met Your Mother
Da mama možda nije Patrice?Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe
- Joker88
#839 Re: How I Met Your Mother
nisu toliko debeleClover wrote:Da mama možda nije Patrice?Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe
- Clover
#840 Re: How I Met Your Mother
to sam napisala prije nego sam pogledala zadnju epizodu, vidim nešto se žale na mamu, a ja ne bih baš rekla da ima debele rukeJoker88 wrote:nisu toliko debeleClover wrote:Da mama možda nije Patrice?Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#842 Re: How I Met Your Mother
I opet ćemo da čekamo 100 godina da se pokrene nešto 
- Lakat Jebić
#843 Re: How I Met Your Mother
znaci vidjecemo mater u kadru i bice fajront....
- hopi
#844 Re: How I Met Your Mother
toga se i ja bojim. zadnja ep kraj serije nju prikažu i kraj, usput otkriju neke gluposti ime itd. A nije debela.Lakat Jebić wrote:znaci vidjecemo mater u kadru i bice fajront....
- kebaba
- dinooh
#846 Re: How I Met Your Mother
Sve dok ima gledanosti bit ce i serije, kao sto je i sa 2,5men. Nisam bio ukljucen u ovu temu, ali ako je neko gledao sve epizode mogao je vidjeti jedan zaokret u seriji. U zadnje 2-3 sezone serija se mijenja, od komedije ide ka ozbijlnijoj seriji i zbog toga i pada gledanost serije. Ali ja ne prestajem gledati jer bi mi bilo zao odustati. Samo mi je glupo sto 2 sezone pocinju oko iste svadbe i jos se ne zna ko ce se vjencat.
Moja pretpostavka oko kraja ove serije je da je Ted nasao neku trebu, imao one-night stand i kada se probudio, u sobi su bila njena djeca pa on onda objasnjava kako je on nju upoznao, tj, njihovu majku...
Mozda je ovo neko vec napisao ali eto neka se nade opet, jer nisam citao sve postove
Moja pretpostavka oko kraja ove serije je da je Ted nasao neku trebu, imao one-night stand i kada se probudio, u sobi su bila njena djeca pa on onda objasnjava kako je on nju upoznao, tj, njihovu majku...
Mozda je ovo neko vec napisao ali eto neka se nade opet, jer nisam citao sve postove
-
Mustang1
#847 Re: How I Met Your Mother
Meni je debela i jebiga
(mnogi kazu da sam prestrog u tom prosudjivanju debljine ali lazu
)
Ne treba im 9. sezona ne znam ni ovu kako ce zavrsiti .. Jedino mozda ce biti sve gotovo u ovoj i onda jedna sezona sa mamom cisto da se pokusa vratiti humor
Ne treba im 9. sezona ne znam ni ovu kako ce zavrsiti .. Jedino mozda ce biti sve gotovo u ovoj i onda jedna sezona sa mamom cisto da se pokusa vratiti humor
- So What!
#848 Re: How I Met Your Mother

Prve četiri sezone ove serije sam pregledao na hrvatskom RTL-u, a 17. decembra sam odlučio da pregledam cijelu seriju i završio sam jučer, znači za tačno mjesec. Već dvije sezone ova serija nema aposlutno nikakvog smisla i jako je dosadna, a likovi su postali toliko dosadni da to nije normalno. Mislim da je red da ta mama pojavi.
- Clover
#849 Re: How I Met Your Mother
Sve može, ali prikazat mamu, a-aSo What! wrote:
-
Ime postoji
#850 Re: How I Met Your Mother
Postat ce serija kao Viza za buducnost,na kraju je niko nece gledati.Clover wrote:Sve može, ali prikazat mamu, a-aSo What! wrote:Bog zna na šta će ličit ta 9. sezona.