How I Met Your Mother

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
hopi

#826 Re: How I Met Your Mother

Post by hopi »

Bubalo1 wrote:Ne kontam sta hoce sa ovim .. Da kazu kako svako ko cijeli zivot ima sve najbolje moguce djevojke na kraju padne na neku okruglu :D Ovo je strasno .. Ja se nadam da ce u sljedecoj epizodi Barney pokazati kako nije zapalio playbook i da je to neki njegov trik bio :D
tek sada pogledao zadnju tj ove 2 epizode, evo kako nas je zajebao barney baš sam i ja ovo mislio prije ove epizode, al et dobar preokret.
todd_smith

#827 Re: How I Met Your Mother

Post by todd_smith »

Sad sto se tice sezone i serije....

Odlicno je zatvaraju, ali bas ono...Lilly i Marshal su zavrsena prica, Robin i Barney isto pri kraju, i Ted-ova tek pocinje, jer je ipak KAKO je on nju sreo, ne kako se on njom ozenio, imao djecu i slicno, tako da svi ostali likovi zavrsavaju svoju "pricu" sa serijom, samo Tedova pocinje

JEDINO sto su lose odradili je ovo sa Robin i Ted-om...ne znam, lose su odradili sto se mene tice, jer su od prve epizode pokrenuli ljubavnu pricu izmedju njih dvoje, i onda pred kraj ovako zavrse, jednostavno ne stima, valjda su i sami skontali pa su napisali Marshalla da bude pogled publike, jer je Marshall jedini do samog kraja vjerovao da su njih 2 trebali zavrsiti zajedno
Joker88

#828 Re: How I Met Your Mother

Post by Joker88 »

todd_smith wrote:Sad sto se tice sezone i serije....

Odlicno je zatvaraju, ali bas ono...Lilly i Marshal su zavrsena prica, Robin i Barney isto pri kraju, i Ted-ova tek pocinje, jer je ipak KAKO je on nju sreo, ne kako se on njom ozenio, imao djecu i slicno, tako da svi ostali likovi zavrsavaju svoju "pricu" sa serijom, samo Tedova pocinje

JEDINO sto su lose odradili je ovo sa Robin i Ted-om...ne znam, lose su odradili sto se mene tice, jer su od prve epizode pokrenuli ljubavnu pricu izmedju njih dvoje, i onda pred kraj ovako zavrse, jednostavno ne stima, valjda su i sami skontali pa su napisali Marshalla da bude pogled publike, jer je Marshall jedini do samog kraja vjerovao da su njih 2 trebali zavrsiti zajedno
Meni se ne svidja sto su se vratili na Teda i Robin u prosloj sezoni... nekako su trebali to pustiti onda kad se ona skontala sa Barnijem i to je to...
phillie

#829 Re: How I Met Your Mother

Post by phillie »

Dobra ova dupla bijese.... Jos da nam je Teda usreciti, pa da zakljucujemo seriju :D
Emilija Kovačev

#830 Re: How I Met Your Mother

Post by Emilija Kovačev »

Joker88 wrote: Meni se ne svidja sto su se vratili na Teda i Robin u prosloj sezoni... nekako su trebali to pustiti onda kad se ona skontala sa Barnijem i to je to...
I meni je bezveze, on kao konta da li da je prepusti napokon, tamo-'vamo. Baš nepotrebno. Ali, ova dupla epizoda je bila odlična.

Inače, dugu sam pauzu imala sa ovom serijom i onda sam sedmu sezonu pogledala za dva dana, i stigla sa osmom tačno gdje trebam. :D
todd_smith

#831 Re: How I Met Your Mother

Post by todd_smith »

Pa to Ted/Robin prosle sezone je bilo vise kao da se NAPOKON namjesti za taj njihov "kraj" tj zadnja ova epizoda
Clover

#832 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

Dobra dupla :D I drago mi je da se napokon završila ta priča oko Teda i Robin. Sad Ted konačno može da upozna majku :D
DanteX

#833 Re: How I Met Your Mother

Post by DanteX »

Jedino ako Teda ne lupi neka luda i pokušava pobjeći sa Robin u Mexico :lol:
Clover

#834 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

Još bi nam samo to falilo :-) :-D
Clover

#835 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

Evo jedna prikladna praznična scena (inače, meni jedna od najdražih) :D

Mustang1

#836 Re: How I Met Your Mother

Post by Mustang1 »

Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe :D
Jack Be Nimble

#837 Re: How I Met Your Mother

Post by Jack Be Nimble »

Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe :D
Ja ovo tvoje procitao prije nego sto sam pogledao i kontao da je ona ruka u subwayu cura, a ispade neki azijat.
Clover

#838 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

Bubalo1 wrote:Nakon sto smo u proslosti saznali da mama ima debele noge .. Danas se saznalo da ima i debele ruke .. Dobro nam otkrivaju dio po dio tijela .. Sljedece sto ce otkriti bit ce dupe :D
Da mama možda nije Patrice? :lol:
Joker88

#839 Re: How I Met Your Mother

Post by Joker88 »

Clover wrote:
nisu toliko debele :P
Clover

#840 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

Joker88 wrote:
Clover wrote:
nisu toliko debele :P
to sam napisala prije nego sam pogledala zadnju epizodu, vidim nešto se žale na mamu, a ja ne bih baš rekla da ima debele ruke :D
kebaba

#841 Re: How I Met Your Mother

Post by kebaba »

glup kraj
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#842 Re: How I Met Your Mother

Post by Velkoski »

I opet ćemo da čekamo 100 godina da se pokrene nešto :mrgreen:
Lakat Jebić

#843 Re: How I Met Your Mother

Post by Lakat Jebić »

znaci vidjecemo mater u kadru i bice fajront....
hopi

#844 Re: How I Met Your Mother

Post by hopi »

Lakat Jebić wrote:znaci vidjecemo mater u kadru i bice fajront....
toga se i ja bojim. zadnja ep kraj serije nju prikažu i kraj, usput otkriju neke gluposti ime itd. A nije debela.
kebaba

#845 Re: How I Met Your Mother

Post by kebaba »

dinooh

#846 Re: How I Met Your Mother

Post by dinooh »

Sve dok ima gledanosti bit ce i serije, kao sto je i sa 2,5men. Nisam bio ukljucen u ovu temu, ali ako je neko gledao sve epizode mogao je vidjeti jedan zaokret u seriji. U zadnje 2-3 sezone serija se mijenja, od komedije ide ka ozbijlnijoj seriji i zbog toga i pada gledanost serije. Ali ja ne prestajem gledati jer bi mi bilo zao odustati. Samo mi je glupo sto 2 sezone pocinju oko iste svadbe i jos se ne zna ko ce se vjencat.
Moja pretpostavka oko kraja ove serije je da je Ted nasao neku trebu, imao one-night stand i kada se probudio, u sobi su bila njena djeca pa on onda objasnjava kako je on nju upoznao, tj, njihovu majku...
Mozda je ovo neko vec napisao ali eto neka se nade opet, jer nisam citao sve postove
Mustang1

#847 Re: How I Met Your Mother

Post by Mustang1 »

Meni je debela i jebiga :D (mnogi kazu da sam prestrog u tom prosudjivanju debljine ali lazu :D )
Ne treba im 9. sezona ne znam ni ovu kako ce zavrsiti .. Jedino mozda ce biti sve gotovo u ovoj i onda jedna sezona sa mamom cisto da se pokusa vratiti humor :D
So What!

#848 Re: How I Met Your Mother

Post by So What! »

Image

Prve četiri sezone ove serije sam pregledao na hrvatskom RTL-u, a 17. decembra sam odlučio da pregledam cijelu seriju i završio sam jučer, znači za tačno mjesec. Već dvije sezone ova serija nema aposlutno nikakvog smisla i jako je dosadna, a likovi su postali toliko dosadni da to nije normalno. Mislim da je red da ta mama pojavi.
Clover

#849 Re: How I Met Your Mother

Post by Clover »

So What! wrote:Image
Sve može, ali prikazat mamu, a-a :roll: Bog zna na šta će ličit ta 9. sezona.
Ime postoji

#850 Re: How I Met Your Mother

Post by Ime postoji »

Clover wrote:
So What! wrote:Image
Sve može, ali prikazat mamu, a-a :roll: Bog zna na šta će ličit ta 9. sezona.
Postat ce serija kao Viza za buducnost,na kraju je niko nece gledati. :lol:
Post Reply