Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- lijek-za-sve
#826 Re: Senad Lulić
Ovoga sam se ja najvise bojao za vikend za sve nase reprezentativce,valjda nije nista ozbiljno
- Tahta
#827 Re: Senad Lulić
ako sam išta skontao ovog talijana "ligamenti mišića "lijek-za-sve wrote:Ovoga sam se ja najvise bojao za vikend za sve nase reprezentativce,valjda nije nista ozbiljno
koliko ja kontam veliko sranje
- just principe
#828 Re: Senad Lulić
glupa fifa nalaze utakmice utorkom..Ne znam zasto se ova tekma sa brazilcima nije pomjerila za srijedu kad i svi igraju..Ovako u nedjelju imas klupske obaveze i utakmicu a vec u utorak utakmica sa reprezentacijom.Pa nisi robot jbt moderni fudbal
- ultima_palabra
#829 Re: Senad Lulić
Ma nema šanse, ne može čovjek da hoda... ovo je 15 dana u najboljem slučaju.
-
Ponosan
#830 Re: Senad Lulić
mislim da nije povreda ozbiljna i da ce Lulic igrati protiv Brazila! ne djeluje mi da ce zbog ovoga propustiti ovu veliku utakmicu reprezentacije BIH..
- lijek-za-sve
#831 Re: Senad Lulić
Ma ako mozemo tako reci sreca u nesreci je ta sto ovo nije vazna kvalifikaciona tekma mada je kad igra repka svaka vaznaKvaziExpert wrote:E jbg, tesko cemo ponoviti Paris bez Lulica i Mujdze
- just principe
#832 Re: Senad Lulić
Ponosan wrote:mislim da nije povreda ozbiljna i da ce Lulic igrati protiv Brazila! ne djeluje mi da ce zbog ovoga propustiti ovu veliku utakmicu reprezentacije BIH..
ti stvarno mislis da je on u stanju 48 sati poslije odigrati utakmicu protiv jedne od najjacih selekcija svijeta
- Tahta
#833 Re: Senad Lulić
Lula je minut prije trčao ko brzi voz i odjednom stao nije mogao maći, više jedva je izašao na nogama držeći se za zadnju stranu mišića, na licu m u se mogla vidjeti tako bolna grimasa da je i mene zabolilojust principe wrote:Ponosan wrote:mislim da nije povreda ozbiljna i da ce Lulic igrati protiv Brazila! ne djeluje mi da ce zbog ovoga propustiti ovu veliku utakmicu reprezentacije BIH..
ti stvarno mislis da je on u stanju 48 sati poslije odigrati utakmicu protiv jedne od najjacih selekcija svijeta
Znajući kako je momak ko beton molim boga da bude dobro nevezano za prekosutra nek bude spreman za 15 dana bez posljedica
masallah
-
Baudelaire
#834 Re: Senad Lulić
Bolje da ne igra prekosutra. Možemo odigrati i bez njeg. Ne možemo jednako dobro kao sa njim normalno, ali bolje ne rizikovati kakvu ozbiljniju povredu. U krajnjoj liniji, jebo i Brazil kad je to prijateljska utakmica.
- Acheron
#835 Re: Senad Lulić
Pape se treba ugledat na Acu Petrovica, koji skenira cijelu Evropu trazeci materijal za svoj tim, od perspektivih juniora do seniora koji igraju u Grckoj ili bh livadarskoj ligi. On, ocito, misli i gleda dugorocno. Aktivan je.
Cocalic i Visca su trebali dobit poziv. Ne zanima me prica da je Visca potreban U-21 selekciji. Jel nama prioritet traziti igrace koji mogu (eventualno) unaprijediti A tim, ili iste uigravati za U-21? Jebo nebitnu utakmicu sa serbiom...sta me briga za mlade lavove, koje ce vjeciti Bilbija predvodit i kad napuni 30 g.
Znaci, razumijem da nema mjesta ekperimentisanju protiv Bratzila (hajde, recimo da je utakmica od velikog prestiza pa i casti) ali cinjenica je da on nikad nije vele ekperimentisao ni u ostalim prijateljskim; osim Ibisa na krilu, Mravca na beku; uvodjenje Stilca u 78. min. protiv jebenog Katara i td.
Bio bih zadovoljan sa porazom od 3 razlike.
Cocalic i Visca su trebali dobit poziv. Ne zanima me prica da je Visca potreban U-21 selekciji. Jel nama prioritet traziti igrace koji mogu (eventualno) unaprijediti A tim, ili iste uigravati za U-21? Jebo nebitnu utakmicu sa serbiom...sta me briga za mlade lavove, koje ce vjeciti Bilbija predvodit i kad napuni 30 g.
Znaci, razumijem da nema mjesta ekperimentisanju protiv Bratzila (hajde, recimo da je utakmica od velikog prestiza pa i casti) ali cinjenica je da on nikad nije vele ekperimentisao ni u ostalim prijateljskim; osim Ibisa na krilu, Mravca na beku; uvodjenje Stilca u 78. min. protiv jebenog Katara i td.
Bio bih zadovoljan sa porazom od 3 razlike.
-
Melami
#836 Re: Senad Lulić
Nisam aktivan na ovoj temi al da kazem LULA SVAKA CAST, Ev pogleda malo statistiku i vidim da je lik preko 30 tekmi za Lazio odigro u tekucoj sezoni. Skidam kapu. Svaki igrac prvo treba traziti klub u kojemc e igrati, nadam se da ce Dzekson od naredne sezone predvoditi neki klub u napadu, kao prvi napadac pa makar to bio i Dinamo Zagreb.
- libertyBiH
#837 Re: Senad Lulić
hahahhahahahhahahahahha............cuj Dinamo Zagreb.....Melami wrote:Nisam aktivan na ovoj temi al da kazem LULA SVAKA CAST, Ev pogleda malo statistiku i vidim da je lik preko 30 tekmi za Lazio odigro u tekucoj sezoni. Skidam kapu. Svaki igrac prvo treba traziti klub u kojemc e igrati, nadam se da ce Dzekson od naredne sezone predvoditi neki klub u napadu, kao prvi napadac pa makar to bio i Dinamo Zagreb.
-
domi89
#838 Re: Senad Lulić
Povrijeđeni Senad Lulić poručio: Kakva šteta!
Senad Lulić sinoć je napustio utakmicu između Lazija i Fiorentine u 29. minuti zbog bolova u desnoj nozi, da bi nakon meča u kojem je Lazio slavio sa 1:0 u "mix zoni" Stadiona "Olimpico" kratko poručio novinarima kako je povreda ozbiljna.
Obzirom da sljedeći vikend Lazio igra gradski derbi protiv Rome Lulić je talijanskim kolegama kratko poručio: - Neću biti spreman za Romu za sedam dana! Kakva šteta! - prenose mediji sa Apenina.
Trenutno nemamo informacija da li će Senad Lulić danas otputovati za St. Gallen, ali vjerujemo da će selektor Safet Sušić i ljekarski tim naše reprezentacije uvažiti mišljenje doktora Lazija koji će danas detaljno pregledati Lulićevu povredu, te da će se tek nakon toga donijeti odluka da li se Lulić eventualno može odazvati pozivu za meč protiv Brazila.
http://www.reprezentacija.ba/top-vijest ... -teta.html
Senad Lulić sinoć je napustio utakmicu između Lazija i Fiorentine u 29. minuti zbog bolova u desnoj nozi, da bi nakon meča u kojem je Lazio slavio sa 1:0 u "mix zoni" Stadiona "Olimpico" kratko poručio novinarima kako je povreda ozbiljna.
Obzirom da sljedeći vikend Lazio igra gradski derbi protiv Rome Lulić je talijanskim kolegama kratko poručio: - Neću biti spreman za Romu za sedam dana! Kakva šteta! - prenose mediji sa Apenina.
Trenutno nemamo informacija da li će Senad Lulić danas otputovati za St. Gallen, ali vjerujemo da će selektor Safet Sušić i ljekarski tim naše reprezentacije uvažiti mišljenje doktora Lazija koji će danas detaljno pregledati Lulićevu povredu, te da će se tek nakon toga donijeti odluka da li se Lulić eventualno može odazvati pozivu za meč protiv Brazila.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#839 Re: Senad Lulić
'ebo Brazil, da ne bude sad godinu dana povrijedjen 
-
sumirprimus
#840 Re: Senad Lulić
mora neko izletit,uvjek izleti... 
-
Melami
#841 Re: Senad Lulić
Nije bitan Brazil za njega, bitno je d ane bude neka veca povreda, bice Brazila jos koliko hoces.
- Obuca9
#842 Re: Senad Lulić
Sve je to zbog glupih, gladnih i pohlepnih klubova, raspali se dabogda. FIFA je to uvela, da udovolji "velikim" klubovima, popišam se na njih, kako bi se dan ranije vratili njima i bili spremniji za njihove utakmice.just principe wrote:glupa fifa nalaze utakmice utorkom..Ne znam zasto se ova tekma sa brazilcima nije pomjerila za srijedu kad i svi igraju..Ovako u nedjelju imas klupske obaveze i utakmicu a vec u utorak utakmica sa reprezentacijom.Pa nisi robot jbt moderni fudbal
- ultima_palabra
#843 Re: Senad Lulić
Pa jedini mi ovaj put igramo utorkom, svi ostali srijedom 
-
Baudelaire
#844 Re: Senad Lulić
Znači ne mogu da vjerujem u ovu vijestdomi89 wrote:Povrijeđeni Senad Lulić poručio: Kakva šteta!
- asbosanac76
#846 Re: Senad Lulić
zao mi je zbog lulica,i zelim mu brz oporavak
- salihamidžić 20
#847 Re: Senad Lulić
Lulic je poceo u cetvrtak rehabilitaciju u nekom italijanskom lijecilistu i van stroja ce biti bar jos 5 sedmica...LULICU SAMO NAPRIJED 
- ultima_palabra
#848 Re: Senad Lulić
Lulić u prvoj postavi protiv Atalante 
- Tahta
#849 Re: Senad Lulić
ee svaka čast na toj informacijiultima_palabra wrote:Lulić u prvoj postavi protiv Atalante
- Ja_Ja
#850 Re: Senad Lulić
Danas je odigrao veoma dobru partiju.