moze. nadoplatis dvije marke cini mi se.Ma.Le.Na wrote:al ne moze cola nego mineralnakaranana wrote:ok kontam, uzmes to za 7 i onda uzmes kafu i cheescake po normalnoj cijeni i to ti izadje oko 15. i onda to puta 2.
ekupon.ba
- karanana
#826 Re: ekupon.ba
- Ma.Le.Na
#827 Re: ekupon.ba
ali to onda nije 15 nego 17karanana wrote:moze. nadoplatis dvije marke cini mi se.Ma.Le.Na wrote:al ne moze cola nego mineralnakaranana wrote:ok kontam, uzmes to za 7 i onda uzmes kafu i cheescake po normalnoj cijeni i to ti izadje oko 15. i onda to puta 2.
- Ma.Le.Na
#828 Re: ekupon.ba
nije...ali je krenulo od toga "za 15 mozes.."
mogu i ja reci za 15 mozes...a na kraju ispadne ups 20
sjo cjepidlaka sam ...sori

mogu i ja reci za 15 mozes...a na kraju ispadne ups 20
sjo cjepidlaka sam ...sori
- poznanik
#829 Re: ekupon.ba
Bila je konstatacija da se u Vapianu za 30 KM sa popustom mogu dvije osobe dobro najesti, a ja sam pitao šta tada sadrži obrok za jednu osobu, dakle - za 15 KM od tih 30.
-
Gospoda Ministarka
#830 Re: ekupon.ba
Vidi, ja sam za 15 KM (vrijednost 30 KM) u Vapianu dobila sljedece:karanana wrote:ok kontam, uzmes to za 7 i onda zamijenis kiselu i uzmes colu, uzmes kafu i cheescake po normalnoj cijeni i to ti izadje oko 15. i onda to puta 2.
pasta mini + salata mini (nista tu nije mini porcije su ogromne) (bez mineralne) = 6,5 KM x 2 = 13 KM
cheescake + kafa ( dnevna ponuda) = 4,5 KM x 2 = 9 KM
kola 3 KM x 2 = 6
Total: 28 KM + 2 x dressing 1 KM = 30 KM
- madner
#831 Re: ekupon.ba
Sta ba nije mini. U oko mi stane ona obicna porcija.
- Erzsebet
#832 Re: ekupon.ba
GRUPPO A 6,00
MARGHERITA tomaten, mozzarella
SALAME salami, tomaten, mozzarella
PESTO CON SPINACI bladspinazie, pesto-roomsaus, verse tomaten, mozzarella
GRUPPO B 7,00
PROSCIUTTO E FUNGHI ham, champignons, tomaten, mozzarella
CALZONE ham, pittige italiaanse worst, champignons, tomaten, mozzarella
RUCOLA rucola, parmezaanse kaas, tomaten, mozzarella
VERDURE gegrilde groenten, champignons, tomaten, mozzarella
TONNO tonijn, uien, tomaten, mozzarella
BRUSCHETTA verse tomaten, knoflook, rucola, parmezaanse kaas, mozzarella
GRUPPO C 8,00
CAPRICCIOSA ham, champignons, artisjok, olijven, tomaten, mozzarella
TOSCANA pittige Italiaanse worst, olijven, verse kruiden, tomaten, mozzarella
DIAVOLO pittige Italiaanse worst, paprika, uien, tomaten, mozzarella
CRUDO parmaham, parmezaanse kaas, tomaten, mozzarella
DELL'ALPE gorgonzola, parmezaanse kaas, rookkaas, zongedroogde tomaten,
vijgen, rucola, mozzarella
GRUPPO D 9,00
GAMBERI E RUCOLA garnalen, rucola, olijven, tomaten, mozzarella
L'ACACIA parmaham, vijgen, acacia honing, tomaten, mozzarella
VITELLO TONNATO kalfscarpaccio, tonijnmayonaise, kappertjes,
tomaten, mozzarella
Ovo su cijene u Amsterdamu u Vapianu. Oprostite, ali meni nije normalno da su kod nas iste ili malo niže, pogotovo jer je Vapiano ovdje trećerazredni restoran, nešto kao McDonalds, i samo se studenti tu hrane, cijene su inače po 3-4 puta više nego u našim restoranima. Dakle, pizza koja je kod nas 14 KM, ovdje je 9 eura...
MARGHERITA tomaten, mozzarella
SALAME salami, tomaten, mozzarella
PESTO CON SPINACI bladspinazie, pesto-roomsaus, verse tomaten, mozzarella
GRUPPO B 7,00
PROSCIUTTO E FUNGHI ham, champignons, tomaten, mozzarella
CALZONE ham, pittige italiaanse worst, champignons, tomaten, mozzarella
RUCOLA rucola, parmezaanse kaas, tomaten, mozzarella
VERDURE gegrilde groenten, champignons, tomaten, mozzarella
TONNO tonijn, uien, tomaten, mozzarella
BRUSCHETTA verse tomaten, knoflook, rucola, parmezaanse kaas, mozzarella
GRUPPO C 8,00
CAPRICCIOSA ham, champignons, artisjok, olijven, tomaten, mozzarella
TOSCANA pittige Italiaanse worst, olijven, verse kruiden, tomaten, mozzarella
DIAVOLO pittige Italiaanse worst, paprika, uien, tomaten, mozzarella
CRUDO parmaham, parmezaanse kaas, tomaten, mozzarella
DELL'ALPE gorgonzola, parmezaanse kaas, rookkaas, zongedroogde tomaten,
vijgen, rucola, mozzarella
GRUPPO D 9,00
GAMBERI E RUCOLA garnalen, rucola, olijven, tomaten, mozzarella
L'ACACIA parmaham, vijgen, acacia honing, tomaten, mozzarella
VITELLO TONNATO kalfscarpaccio, tonijnmayonaise, kappertjes,
tomaten, mozzarella
Ovo su cijene u Amsterdamu u Vapianu. Oprostite, ali meni nije normalno da su kod nas iste ili malo niže, pogotovo jer je Vapiano ovdje trećerazredni restoran, nešto kao McDonalds, i samo se studenti tu hrane, cijene su inače po 3-4 puta više nego u našim restoranima. Dakle, pizza koja je kod nas 14 KM, ovdje je 9 eura...
- karanana
#833 Re: ekupon.ba
to je druga tema, cijene u vapianu, i o tome se raspravljalo na temi o alti.
medjutim kakve veze ima ponuda ekupona i vapiana sa popustom sa njihovim cijenama i kako je ta ponuda varanje?
medjutim kakve veze ima ponuda ekupona i vapiana sa popustom sa njihovim cijenama i kako je ta ponuda varanje?
- rimac
#834 Re: ekupon.ba
Ne znam koliko tebi, ali ja u 12 sati kad odem za 15 KM dobijem: odličnu srednju tjestenicu, salatu i sarajevski kiseljak (7 KM), čaša vina (4 km) i kolač i odličnu kafu (4,5KM).poznanik wrote:Bila je konstatacija da se u Vapianu za 30 KM sa popustom mogu dvije osobe dobro najesti, a ja sam pitao šta tada sadrži obrok za jednu osobu, dakle - za 15 KM od tih 30.
- madnessa
#835 Re: ekupon.ba
upravo se vratih iz the cluba. vjerovatno je vecini poznata njegova kvaliteta, ali ja sam se licno poprilicno iznenadila s obzirom da nikad nisam bila niti u restoranu niti u klubu. hrana je prilicno prisupacna za fin izlazak i jaaaaaaaako ukusna. godilo se i skloniti sa vrucine. vrlo je vjerovatno da cu ponovo tamo izaci.
za nesto vise od 30KM (vrijednost kupona 15KM) smo pojeli: piletina cordon bleu, rizoto s morskim plodovima, palacinke, sladoled sa vrelim visnjama i popili po pice. sada trudim disati...
za nesto vise od 30KM (vrijednost kupona 15KM) smo pojeli: piletina cordon bleu, rizoto s morskim plodovima, palacinke, sladoled sa vrelim visnjama i popili po pice. sada trudim disati...
- jaca-maca
#836 Re: ekupon.ba
Kuglanje u Hotelu Hollywood - uzas!!!
Kuglanje kao kuglanje je super, ali tamo .. aaa! Ocekivala sam da ce dvorana biti wow kad ono...kao da je izgradjena prije rata. Sve je polovno, od cunjeva, kugli do cipelica. Ne da je polovno, nego u raspaduu. Od cipela samo br 36,38 i 44, 45, 46 cc i to sve poderano. Samo su 4 staze i to nagurane na mali prostor.
Ja dosla i pokazujem broj kupona, cak i licnu sam pripremila ako bude trebalo, kad mi onaj sto radi tamo rece da moram isprintati kupon. Sva iznervirana idem na recepciju da isprintam. Idem na komp i pokusavam da udjem u svoj profil na ekupon.ba, kad ono, tastatura u raspadu, pisem K, a na kompu je T, jedva sam skontala gdje je koje slovooo, htjela sam ih sve poslat u neku stvar. Na kraju sam isprintala i otisla da kuglam ccc
Ali smo se dobro proveli
Kuglanje kao kuglanje je super, ali tamo .. aaa! Ocekivala sam da ce dvorana biti wow kad ono...kao da je izgradjena prije rata. Sve je polovno, od cunjeva, kugli do cipelica. Ne da je polovno, nego u raspaduu. Od cipela samo br 36,38 i 44, 45, 46 cc i to sve poderano. Samo su 4 staze i to nagurane na mali prostor.
Ja dosla i pokazujem broj kupona, cak i licnu sam pripremila ako bude trebalo, kad mi onaj sto radi tamo rece da moram isprintati kupon. Sva iznervirana idem na recepciju da isprintam. Idem na komp i pokusavam da udjem u svoj profil na ekupon.ba, kad ono, tastatura u raspadu, pisem K, a na kompu je T, jedva sam skontala gdje je koje slovooo, htjela sam ih sve poslat u neku stvar. Na kraju sam isprintala i otisla da kuglam ccc
Ali smo se dobro proveli
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#837 Re: ekupon.ba
Bilijara nemoj ni pomisliti igrati tamo xDjaca-maca wrote:Kuglanje u Hotelu Hollywood - uzas!!!
Ali smo se dobro proveli
- ema_
#838 Re: ekupon.ba
Jučer ja u Surf&Fries, kad tip došao sa curom, i hoće kupon da "pojede", onaj momak sav nezainteresiran "To vam je isteklo"
, dobro pa je ovaj tip znao da mu vrijedi do 27., i jedva nekako ga iskoristi 
-
manki
#839 Re: ekupon.ba
Onaj Surf&Fries je očaj živi. Koliko god McDonalds bio loš i "umjetan", ovo čini mi se da je 10x gore kad se jede. 
- Dr.medicine
#840 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:Jučer ja u Surf&Fries, kad tip došao sa curom, i hoće kupon da "pojede", onaj momak sav nezainteresiran "To vam je isteklo", dobro pa je ovaj tip znao da mu vrijedi do 27., i jedva nekako ga iskoristi
Ja u ponedeljak odem u kucu cokolade, a proslo 2,5 mjeseca od kako kupih kupon. I kontam sad ce ono da bude price da je isteklo bla bla, da te gledaju ono s visine, jedes preko kupona.....al sam se iznenadio samo tako.
Svaka cast momcima, od sad samo kuca cokolade
-
nera18
#841 Re: ekupon.ba
jel to vise ne sluze dlakeDr.medicine wrote:ema_ wrote:Jučer ja u Surf&Fries, kad tip došao sa curom, i hoće kupon da "pojede", onaj momak sav nezainteresiran "To vam je isteklo", dobro pa je ovaj tip znao da mu vrijedi do 27., i jedva nekako ga iskoristi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja u ponedeljak odem u kucu cokolade, a proslo 2,5 mjeseca od kako kupih kupon. I kontam sad ce ono da bude price da je isteklo bla bla, da te gledaju ono s visine, jedes preko kupona.....al sam se iznenadio samo tako.
- ema_
#842 Re: ekupon.ba
manki wrote:Onaj Surf&Fries je očaj živi. Koliko god McDonalds bio loš i "umjetan", ovo čini mi se da je 10x gore kad se jede.
Meso jest bezveze, ali pomfrit, i one čašice sa umakom i čitava ona ambalaža je cool
- Dr.medicine
#843 Re: ekupon.ba
Dlake????? Ne kontam?nera18 wrote:jel to vise ne sluze dlakeDr.medicine wrote:ema_ wrote:Jučer ja u Surf&Fries, kad tip došao sa curom, i hoće kupon da "pojede", onaj momak sav nezainteresiran "To vam je isteklo", dobro pa je ovaj tip znao da mu vrijedi do 27., i jedva nekako ga iskoristi
![]()
![]()
![]()
![]()
- smoki_choko
#844 Re: ekupon.ba
nasao neko dlaku u necemu sto je narucio kad je isao tamoDr.medicine wrote: Dlake????? Ne kontam?
- Dr.medicine
#845 Re: ekupon.ba
Pa nije žoharsmoki_choko wrote:nasao neko dlaku u necemu sto je narucio kad je isao tamoDr.medicine wrote: Dlake????? Ne kontam?
p.s. nisam alergican na dlaku u hrani, samo je izbacim i nastavim da jedem
- Dr.medicine
#846 Re: ekupon.ba
Interesting im ove kartice:) Bar sad ne moramo nositi kupone.

-
Eborg
#847 Re: ekupon.ba
A kako doći do istih, ništa ne piše na siteu? 
- burekodsira
#848 Re: ekupon.ba
ja dobio svojuDr.medicine wrote:Interesting im ove kartice:) Bar sad ne moramo nositi kupone.![]()
![]()
- bosnianidiot
#849 Re: ekupon.ba
Meni josh nije doslaburekodsira wrote:ja dobio svojuDr.medicine wrote:Interesting im ove kartice:) Bar sad ne moramo nositi kupone.![]()
![]()
![]()
- madnessa
#850 Re: ekupon.ba
dobro, sad kad ste se pohvalili, recite nam o cemu se radi...