eluna wrote:surajaa wrote:Moze li mi neko preporuciti radnje gdje se mogu kupiti lijepe svadbene cipele, uvazavm sve prijedloge i van Sarajeva, npr. Mostar, Banjaluka...
Ako ne uspijem naci ono sto zelim, bazirat cu se na online kupovinu, i te prijedloge i iskustva rado prihvatam...
teško ćeš to u sarajevu naći ...... a bijele još nisu ni stigle u prodavnice
rađe se odmah orijentiši na hercegovinu - oni u sezoni vjenčanja imaju svega više nego mi ovdje
a ja sam luda za dobrim bijelim cipelema
P.S.
ako svadba nije za mjesec dva - poruči da ti urade iz radnje iz koje sam i ja sebi poručila ..... rade cipele ručno na mjeru, a boju pa čak i kombinaciju boja možeš da biraš, kao i visinu i izgled pete
Da, u pravu si, gotovo sam sigurna da u Sarajevu nema niti ce biti ono sto ja zelim...pa vec sada razmisljam o radnjama u banjaluci i Mostaru i u krajnjem slucaju o online kupovini, jer sam vidjela divnih modela...
Bijele cipele, kao i bijela tasna su nesto sto mora biti napravljeno od jako kvalitetenog materijala ili koze kako ne bi davalo dojam "jeftinoce" i na to sam uvijek obracala paznju, zato nikad nisam ni imala nista od tih asesoara u bijeloj boji, prosto jer kod nas nikad nisam vidjela nista lijepo i kvalitetno...Mozes li mi napisati ime radnje koja pravi cipele po zeljama i mjeri, ja znam za Edu, mala radnja u Ferhadiji, u prolazu?
Badgley Miscka ima divne modele, cipele jesu malo skuplje, ali mislim da su nosive i u nekim drugim, doduse svecanijim prilikama, ali dale bi se iskoristiti, ipak moram dobro razmisliti, jer moram uzeti cipele koje ce mi biti i udobne, ne samo estetski lijepe, ako ih ne probam to necu ni saznati...bas sam na slatkim mukama
par modela koji su po mom ukusu...