Znaci da odavno nisi bio na tekmi
e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#826 Re: e moji "navijači"
"Mada smatram da Bosna nije odavno vidjela tako dobro pjevanje od utakmice Sarajeva i Ekerena kada su Pitari pjevali 45 minuta bez prestanka."
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#827 Re: e moji "navijači"
Upravo htjedoh reci. Za taj period to mozda i jeste bilo dobro izdanje. Ali poslijednjih godina smo imali na desetine(da ne akzem veci broj) boljih izdanja od tog.leet wrote:"Mada smatram da Bosna nije odavno vidjela tako dobro pjevanje od utakmice Sarajeva i Ekerena kada su Pitari pjevali 45 minuta bez prestanka."
A sto se tice tvog hvaljenja Turaka,daleko su oni od Evropskog ultras vrha. Nije sve u brojci,nije sve u derbijima,nije sve u koreografijama. Navijacki mentalitet je nesto drugo.
Pa da pojednostavim. Ekipa ti gubi ti urlas,ekipa nema nikakve sanse za neki kvalitetan plasam a tvoja tribina grmi,ekipa na terenu se vuce kao da su jucer umrli a tvoja tribina je u extazi i dobijas aplauz za navijanje od ostalih "ne navijackih" tribina. itd itd. Lako je ispotencirati izdanja tvoje tribine kada je sve super,kada pobjedjujete i kada je tu masa i rezultat u isto vrijeme,kada je tu derbi ili neki atraktivan evropski protivnik. Jacina tribine se po meni puno vise vidi na nekim sasvim suprotnim stvarima i u sasvim suprotnim okolnostima
- samo_ti
#828 Re: e moji "navijači"
da skrenemo malo sa Balkana...dozivljaj tribine, nenadjebivo
-
bob sap
#829 Re: e moji "navijači"
iako se svasta desavalo unutar grupe, nista nije moglo da sprijeci sjajnu atmosferu jos na tudjem stadionu
http://www.youtube.com/watch?v=o28M3j3w ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=o28M3j3w ... re=related
-
bob sap
#830 Re: e moji "navijači"
ma torca je nacisto propala ako je mislila da ce sarajevo osvojiti, nije im ovo neka vukoje....dosli, dobili dobre batine, jos se djabaluka okupali u miljackojBratov brat wrote:Za njih sam mislio da ce i kao klub i kao navijaci resiti sve probleme nakon one privatizacije ,ali sam se zestoko zajebao.Torcida ima veliki problem ,a to je sto dozvoljavaju da svaka budala nosi neku zastavu i to ih je kostalo puno.Ali uvek cu ih staviti ispred BBB-a.ultima_palabra wrote: Torca danas tek povremeno bljesne.
jos su dobro prosli jer su dosli 2-3 sata prije tekme
- Bratov brat
#831 Re: e moji "navijači"
@ Samo ti
Jesi gledao onaj dokumentarac kad pretresaju argentince i nalaze bombe,pistolje,maceve
Neko pomenu "slucaj Kikanovic" i pisanje na forumu u vezi toga,samo cu reci sledece "navijacki forum je mesto gde saban postaje jos veci saban",a pitaj Kikanovica da li ga je iko ikad uvredio na nacionalnoj osnovi
a pitaj i Oridjidjija ako hoce da kaze sta mu je rodjak po nacionalnosti ,onak koji je igrao u Zvezdi i da li ga je neko vredjao,i da li je neko vredjao Mirnesa Sisica .Toliko o tome i ne zelim vise da pisem o slicnim temama.Jedino ko napisa da su UF " Ljoticevci "
to je to.
Evo momaka sa Banjice i u "akciji" ,ali u akciji povlacenja .Zna se ko u Beogradu namesta antenu na krovu a ko vice " Ne valja slika"
@ Bob otkad ste vi "FK"?
Neko pomenu "slucaj Kikanovic" i pisanje na forumu u vezi toga,samo cu reci sledece "navijacki forum je mesto gde saban postaje jos veci saban",a pitaj Kikanovica da li ga je iko ikad uvredio na nacionalnoj osnovi
Evo momaka sa Banjice i u "akciji" ,ali u akciji povlacenja .Zna se ko u Beogradu namesta antenu na krovu a ko vice " Ne valja slika"
@ Bob otkad ste vi "FK"?
- samo_ti
#832 Re: e moji "navijači"
@bob , mani se klipova sa nase scene, bezze ce poceti rasprava...kod nas ni jedna grupa nema neki kontinuitet pa da se hvalimo nekim izadnjima, sve su to bljeskovi od nekoliko tekmi i onda opet sivilo, uglavnom je tako nekako
( jedino su HZ poslije povratka imale sezonu i po` gdje je bas to bilo to )...samo ce nam zatvoriti temu
i da, mani suplje za Torcidu, ljudi su vam uradili nesto sto nece jos niko zadugo...pa covjece, tribinu vam osvojili, koreo pocupali...i td...jednostavno, ljudi su ORGANIZACIJA za vas...
...da sumiramo, vi otidjite u Split onako kako su oni dosli u Sarajevo, vama kapa dole !
a @ brat, pregledano je to sve, sto se tice Latina
...jbga, samo sto je kod njih to normala, njihov mentalitet je da pucaju jedni na druge, sabljama se ganjaju i to...ali pjesma i tribina, prejako 
i da, mani suplje za Torcidu, ljudi su vam uradili nesto sto nece jos niko zadugo...pa covjece, tribinu vam osvojili, koreo pocupali...i td...jednostavno, ljudi su ORGANIZACIJA za vas...
a @ brat, pregledano je to sve, sto se tice Latina
- nemam_ideje
#833 Re: e moji "navijači"
Pišeš nebuloze i sada kada počne rasprava, a upravo je počela, nemoj da se čudiš, jer pričaš gluposti.samo_ti wrote:@bob , mani se klipova sa nase scene, bezze ce poceti rasprava...kod nas ni jedna grupa nema neki kontinuitet pa da se hvalimo nekim izadnjima, sve su to bljeskovi od nekoliko tekmi i onda opet sivilo, uglavnom je tako nekako( jedino su HZ poslije povratka imale sezonu i po` gdje je bas to bilo to )...samo ce nam zatvoriti temu
![]()
i da, mani suplje za Torcidu, ljudi su vam uradili nesto sto nece jos niko zadugo...pa covjece, tribinu vam osvojili, koreo pocupali...i td...jednostavno, ljudi su ORGANIZACIJA za vas......da sumiramo, vi otidjite u Split onako kako su oni dosli u Sarajevo, vama kapa dole !
a @ brat, pregledano je to sve, sto se tice Latina...jbga, samo sto je kod njih to normala, njihov mentalitet je da pucaju jedni na druge, sabljama se ganjaju i to...ali pjesma i tribina, prejako
Policija je Torcidu UVELA NA PRAZAN STADION 2,5 sata prije utakmice.
KDZ je dopustio da samo 3 momka budu na tribini u tom periodu. Na kraju ih je bilo 10 što ne bi pomoglo. Jedino da su imali kalaše sa sobom.
Istok nije fizički odvojen od Juga.
Na stadionu je bilo 4-5 zaštitara.
Navijači FK Mrkovića bi osvojili bilo čiju tribinu u takvim okolnostima. Što pričaš gluposti ?
- BHF_Manijak
#834 Re: e moji "navijači"
To se opet vracamo na Torcidu i "ulijetanje"??? Nemojte majke vam, posebno neko ko pojma o samim dogadjajima nema, eto molim vas! Ljudi udju na prazan stadion odnosno drotovi ih uvedu i onda se to oslovljava kao "nesto sto neko dugo nece napraviti na ovim prostorima", jest vala podvig u PM!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- nemam_ideje
#836 Re: e moji "navijači"
Izvinjavam se pitarima, fulio sam 
Last edited by nemam_ideje on 28/12/2011 19:28, edited 1 time in total.
- samo_ti
#837 Re: e moji "navijači"
To nije moja stvar i greska nego vasa, ili ste kontali da ste "jos jarani" pa da nece biti nista...sami znate konfiguraciju svog stadiona i sta se sada na to vadite...i ajde da je samo to bilo, nego su vam drugi pravili belaj, tukli se po gradu, treci busevi cekali ulaz u grad i td...i ti ili ne znas ili ne znam sta, ali ovu frku na tribini su vam uradili Torcidasi a ne nasi kreteni iz Hercegovine ( likovi iz Splita koji su presjeli u Capljini u buseve sa nasim tablicama )...i to je sve nebitno, bilo proslo, fazon je da je njihova akcija za respekta i da na ovu temu u treba stavljati klipove sa nase scene 
p.s. kakav pitar ziv bio, nisam ti ja to
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#838 Re: e moji "navijači"
samo_ti nije pitar a o tebi je sve receno vec 100 puta 
- nemam_ideje
#839 Re: e moji "navijači"
Onda je bivši Robijaš
Nema ko treći da bude.
- BHF_Manijak
#840 Re: e moji "navijači"
Koja nasa greska, sto muriji nismo rekli ne uvodite ih?! Sto nama nisu dozvoili ulazak na NAS stadion, to greska? A inace veliki mangupluk je zaletit se na 10 momaka, respekt!samo_ti wrote:To nije moja stvar i greska nego vasa, ili ste kontali da ste "jos jarani" pa da nece biti nista...sami znate konfiguraciju svog stadiona i sta se sada na to vadite...i ajde da je samo to bilo, nego su vam drugi pravili belaj, tukli se po gradu, treci busevi cekali ulaz u grad i td...i ti ili ne znas ili ne znam sta, ali ovu frku na tribini su vam uradili Torcidasi a ne nasi kreteni iz Hercegovine ( likovi iz Splita koji su presjeli u Capljini u buseve sa nasim tablicama )...i to je sve nebitno, bilo proslo, fazon je da je njihova akcija za respekta i da na ovu temu u treba stavljati klipove sa nase scene
A rashladjivanje po Miljacki, nista to jel?!
- ultima_palabra
#841 Re: e moji "navijači"
Nemojte kvariti temu 
- samo_ti
#842 Re: e moji "navijači"
@ nemam ideje, bingo , mozemo dalje nastaviti sa temom ?
p.s. mada, dalo bi se raspravljati o "bivsim" , jedni su gubili trans u tuci, drugi krali...ali necemo sada o tome...
p.s. mada, dalo bi se raspravljati o "bivsim" , jedni su gubili trans u tuci, drugi krali...ali necemo sada o tome...
- nemam_ideje
#843 Re: e moji "navijači"
Smogavac je počeo priču i pljuvanje. Komšinicama sam poslao javno izvinjenje. Tako da nema razloga za nastavak diskusije. Jedino da se skupimo pa da pošaljemo Smogovcu malo kisika i dio transa da ima za uspomenu.
Trans nije ukraden. Šabani kakvi ste, trans ste držali na stadionu. LJudi to skontali, došli i rekli poslao nas taj i taj da se trans opere. Čovjek im hladno dao trans. To krađa ? Ko što tvoji idoli kažu, smešan si dečko.
Trans nije ukraden. Šabani kakvi ste, trans ste držali na stadionu. LJudi to skontali, došli i rekli poslao nas taj i taj da se trans opere. Čovjek im hladno dao trans. To krađa ? Ko što tvoji idoli kažu, smešan si dečko.
-
LSD
#844 Re: e moji "navijači"
@Samo ti....ne brukaj se dalje, buraz 
- Chisum
#845 Re: e moji "navijači"
Eki Robijas? I ono nekom objasnjava navijacke furke, sta se desavao na sarajevskim ulicama, sta se desava u Beogradu itd? Ma daj......nemam_ideje wrote:Onda je bivši RobijašNema ko treći da bude.
Sto ne gumo ovih "poznavalaca furke" sa srpske tribine, sto "imaju informacije iz prve ruke", a maticna tribina im lici na sabacki vasar.
Ali moram priznati da tema ubija.... Drot koji se na jednoj temi fura na huligane i ultrase, a na drugoj bi da ih nema, te neki Zenicanin, objasnjavaju navijacki svijet, grobare, firaune, Horde, Strumfove, Torcidu, belaje s kojim nemaju nikakve veze itd.....
Nego, kad sam vec tu - dobijaju li se kakve slicice uz cokoladu?
- samo_ti
#846 Re: e moji "navijači"
Oj majko mila, ne moze covjek popustiti koliko budala moze povuci
imate li vi ista osim smogovac ( ponosim se tim imenom )
, saban i tako tih rijeci ? ...ko se bolan bruka, pa jel vas stid, da nabrajam ja vase gafove, za koje vi i ne znate, moze ? da kazem imenom i prezimenom ko vam je ozvucenje prodavao za 400 KM, jos je na cijeni, ako ga onaj sa sapkom nije prisvojio
, ko vam drzi stendarde i dan danas, da su i oni na prodaju ? ...kako su vam nestajali artikli iz Udruzenja i to, kako vam se trans prodavao i za koliko, kome prvo i to ? i da, nije samo Lakaca u pitanju
a ovom za srpsku tribinu, ma de jos i ti, a pola ti grupe i foruma pise tamo, iako vi i ne pisete kao grupa, jel`
...samo kada se pravdate ili hvalite onda ste prvi
...mangupi ofo ono ...a naravno da je gust otici pogledati koji derbi, Beograd ili Split, svejedno 
imate li vi ista osim smogovac ( ponosim se tim imenom )
a ovom za srpsku tribinu, ma de jos i ti, a pola ti grupe i foruma pise tamo, iako vi i ne pisete kao grupa, jel`
- nemam_ideje
#847 Re: e moji "navijači"
Mislim da bi ti guze dao da odeš u Bg da gledaš svoju omiljenu skupinu, Delije
No dobro. Imaš "osebujan" stil pisanja. Napišeš nebulozu, tipa upali vam ljudi na tribinu ili ukraden trans, dobiješ odgovore koji te demantuju a onda na kraju ljude proglasiš budalama
Vi u Zenici nemate drugi način komunikacije ? Koji je vijek tamo, jel se točak izmislio
Usput, pišeš o grupi koja vas je ugasila. Ništa od napisanog ex Robijaši nisu uradili osim što su ostali bez transa. Zapravo su kupili jedan
Možeš misliti koliko ste vi bezvezni. Nije ni čudo što se furaš na Delije. Moraš i ti imati nekih uspjeha u životu 
Vi u Zenici nemate drugi način komunikacije ? Koji je vijek tamo, jel se točak izmislio
Usput, pišeš o grupi koja vas je ugasila. Ništa od napisanog ex Robijaši nisu uradili osim što su ostali bez transa. Zapravo su kupili jedan
- Bratov brat
#848 Re: e moji "navijači"
Jel nije problem da pojasnis malo par nekih termina koje si naveo? 1. "poznavanje furke",2."srpska tribina" (jel se odnosi na onaj sajt ili...)3."informacije iz prve ruke"(koje su to informacije) 4."sabacki vasar". - hvala unapredChisum wrote:
Sto ne gumo ovih "poznavalaca furke" sa srpske tribine, sto "imaju informacije iz prve ruke", a maticna tribina im lici na sabacki vasar.
-
LSD
#849 Re: e moji "navijači"
Rekoh, odmori malo care sa tim lupanjem nebuloza, vidiš da ne ide
poslušaj me....nabrajac tudjih gafova - jaka furka do jaja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#850 Re: e moji "navijači"
1. ne kontam sta da ti se tu objasni
2. da
3. opet ne kontam sta da ti se tu objasni
4. hoce reci da im je tribina sranje
eto
Ja bi' ukinuo SVE rasprave o domacim grupama jer se uvijek ovako zavrse. Moj je babo jaci od tvog + svi sve znaju !

2. da
3. opet ne kontam sta da ti se tu objasni
4. hoce reci da im je tribina sranje
eto
Ja bi' ukinuo SVE rasprave o domacim grupama jer se uvijek ovako zavrse. Moj je babo jaci od tvog + svi sve znaju !