Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Language

#826 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

nakon ovoga dans hljeb je 1.30 :run:
miki.ba

#827 Re: Edin Džeko...

Post by miki.ba »

Riddle wrote:
bingov buraz wrote:Prijem lopte sa igracem na ledjima 0 bodova,mora raditi na tome.
Ovo se pripisuje mnogo jacoj igri u Premiershipu, ali ne moze biti bas samo to. Inace je to uvijek bila jedna od stvari koju sam najvise cijenio kod Dzeke. Ne kontam sta mu se desava.
Katastrofa od pet lopti jednu primi.
bingov buraz

#828 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

Riddle wrote:
bingov buraz wrote:Prijem lopte sa igracem na ledjima 0 bodova,mora raditi na tome.
Ovo se pripisuje mnogo jacoj igri u Premiershipu, ali ne moze biti bas samo to. Inace je to uvijek bila jedna od stvari koju sam najvise cijenio kod Dzeke. Ne kontam sta mu se desava.
Ima i toga sigurno,moja preporuka je da odgleda kako to radi Drogba (nije sramota kopirati najbolje) jer u ovakvoj postavci igre slabo ce dobijati loptu u noge okrenut prema golu a i centarsut im je ekipno vjerovatno najgori u cijeloj ligi pa ce htjeo ne htjeo morati igrati tako.
miki.ba

#829 Re: Edin Džeko...

Post by miki.ba »

bingov buraz wrote:
Riddle wrote:
Ima i toga sigurno,moja preporuka je da odgleda kako to radi Drogba (nije sramota kopirati najbolje) jer u ovakvoj postavci igre slabo ce dobijati loptu u noge okrenut prema golu a i centarsut im je ekipno vjerovatno najgori u cijeloj ligi pa ce htjeo ne htjeo morati igrati tako.
Nije mi jasno što ne napadaju po bokovima s obzirom da imaju toliko visokih igraća koji su sprmni za jake centaršuteve.
Language

#830 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

iskreno smatram da je covjek koji ga je najvise upoznao F.Magat i taj isti kaze kako Dzeko nije igrac koji bi trebao da skace na visoke lopte nego da idu prema njemu u prostor....takvu ja nisam vidio ni u jednoj utakmici Premijer lige dakle nija samo do nego.....posto nisam toliki poznavalac fudbalske taktike, ali jesam pes-a onda kontam da vi to bilo umjeto O da ide "trokut" 8-) 8-)
kurty

#831 Re: Edin Džeko...

Post by kurty »

Language wrote:iskreno smatram da je covjek koji ga je najvise upoznao F.Magat i taj isti kaze kako Dzeko nije igrac koji bi trebao da skace na visoke lopte nego da idu prema njemu u prostor....takvu ja nisam vidio ni u jednoj utakmici Premijer lige dakle nija samo do nego.....posto nisam toliki poznavalac fudbalske taktike, ali jesam pes-a onda kontam da vi to bilo umjeto O da ide "trokut" 8-) 8-)
Upadoh sa stolice za trokut i krugic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka cast :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ili mozda trokut sa brzim trcanjem pa da lopta ide malo i po zraku kad ide dugi pas :lol: :lol:
Riddle

#832 Re: Edin Džeko...

Post by Riddle »

miki.ba wrote:Nije mi jasno što ne napadaju po bokovima s obzirom da imaju toliko visokih igraća koji su sprmni za jake centaršuteve.
Kako ce kad nemaju krila? :lol:
Language

#833 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

kurty wrote:
Language wrote:iskreno smatram da je covjek koji ga je najvise upoznao F.Magat i taj isti kaze kako Dzeko nije igrac koji bi trebao da skace na visoke lopte nego da idu prema njemu u prostor....takvu ja nisam vidio ni u jednoj utakmici Premijer lige dakle nija samo do nego.....posto nisam toliki poznavalac fudbalske taktike, ali jesam pes-a onda kontam da vi to bilo umjeto O da ide "trokut" 8-) 8-)
Upadoh sa stolice za trokut i krugic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka cast :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ili mozda trokut sa brzim trcanjem pa da lopta ide malo i po zraku kad ide dugi pas :lol: :lol:
good manager is active manager :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#834 Re: Edin Džeko...

Post by burek_in_space »

27. Feb. 2011. 18:45 Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» Baron_Samedi
Harrre

#835 Re: Edin Džeko...

Post by Harrre »

burek_in_space wrote:27. Feb. 2011. 18:45 Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» Baron_Samedi
kolko dana?
TOM SCHOLZ

#836 Re: Edin Džeko...

Post by TOM SCHOLZ »

Džeko kao i cijela ekipa danas nije odigrala dobro.Svi su podbacili,ali pretpostavljam da ima malo i umora od četvrtka i utakmice Evropsle lige sa Arisom.Nova tekma nova nafaka :bih:
Edin H.

#837 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

TOM SCHOLZ wrote:Džeko kao i cijela ekipa danas nije odigrala dobro.Svi su podbacili,ali pretpostavljam da ima malo i umora od četvrtka i utakmice Evropsle lige sa Arisom.Nova tekma nova nafaka :bih:
Dzeko veceraj i lezi,
Cuvaju te nasi mitraljezi :D
burek_in_space

#838 Re: Edin Džeko...

Post by burek_in_space »

Harrre wrote:
burek_in_space wrote:27. Feb. 2011. 18:45 Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» Baron_Samedi
kolko dana?
Isto koliko i IsmetHoro :wink:
Language

#839 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

problem je u zeni....zbog zene padaju carstva e pa padat ce i golovi :D :D :D :D :D
Harrre

#840 Re: Edin Džeko...

Post by Harrre »

burek_in_space wrote:
Harrre wrote:
» Baron_Samedi
kolko dana?
Isto koliko i IsmetHoro :wink:
A bijelo_dugme? :oops:
belafonte

#841 Re: Edin Džeko...

Post by belafonte »

Riddle wrote:
miki.ba wrote:Nije mi jasno što ne napadaju po bokovima s obzirom da imaju toliko visokih igraća koji su sprmni za jake centaršuteve.
Kako ce kad nemaju krila? :lol:

Samo još na italijanskom da pričaju da bude autentičnije :lol:
smoki_choko

#842 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

čestitke dzeksonu na ona 2 komada protiv arisa. odlicna tekma i edin kakvog bi zeljeli gledati u svakom nastupu. protiv fulhama lose, mada nije zasluzio izmjenu. bilo kako bilo bice vise srece sljedecu utakmicu u srijedu u prvoj utakmici FA kupa protiv aston vile
:-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovaj komentator nije normala. oto libe augustin, augustin augustin
weltschmertz

#843 Re: Edin Džeko...

Post by weltschmertz »

http://mcfc.co.uk/Video/Features/Edin-D ... -the-month

Evo finog videa..;)

Kaze ovaj ciko, izmedju ostalog, da je Edin pravi dzentlmen.. :thumbup: :bih:
sumirprimus

#844 Re: Edin Džeko...

Post by sumirprimus »

fali dzeksonu jos malo damfa,al i treba imat u vidu da je dosad sve islo na teveza sad je skroz druga koncepcija,a i tu je baloteli faktor.valja ih sve zadovoljit.pretrpani su brate mili...
alphonse kauders

#845 Re: Edin Džeko...

Post by alphonse kauders »

Necu sad da ispadnem babaroga oko ovog prilagodjavanja u engleskoj ligi (kako je kao sve teze 100x nego u Njemackoj), ali me bas interesuje kako li samo onaj bivsi Ibisevicev suigrac Demba Ba vec postize 3 gola za A.Villu, a prije toga povrijedjen plus nepotpune pripreme.

Jednostavno, Dzeko je tamo samo brojka, ni vise ni manje, u totalno nekreativnoj ekipi bez igre i reda, a ispade da ipak ne moze tek tako sam rijesiti utakmicu. Nazalost od flegmaticnih Balotelli-a i Tevez-a malo je fajde, dok su drugi igrači onako više industrijski borci, jaki, ali nazalost sa jadnom vizijom fudbala. Kad ih onako covjek gleda kako se pate na terenu, fakat se cudi da su treci.

Uglavnom, sa ovakvim saigracima ne vidim nikakve srece za Edina, jer se njima zivo hebe sto je on koštao onoliko para, kao što im se zivo hebe hoce li biti treci ili deseti - plata ionako kapa li kapa.

Ovako nazalost ostaje Edinu da se ljuti sam na sebe sto potpisa ono produzenje ugovora, jer bez istoga bi ovog ljeta bio slobodan igrac.

Pozdrav.
BarbaDue

#846 Re: Edin Džeko...

Post by BarbaDue »

ja ne znam zasto se narod toliko napalio da bljuje po igri edina džeke, pa ljudi čovjek je dao četiri gola u 8 utakmica...halooo

ako se malo sjetite i Torres je u januaru presao u chelse, i to za 50 miliona...a dosadasnji score mu je nula, zirou, krompir...pa sta niko ga ne proziva... do ekipe je ljudi...

i do jebenih bosanaca :x
jeza u ledja

#847 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Mislim da je Dzeko odigrao vec 9 ili 10 utakmica.
Ripicipi

#848 Re: Edin Džeko...

Post by Ripicipi »

jeza u ledja wrote:Mislim da je Dzeko odigrao vec 9 ili 10 utakmica.
Sutra mu je 11-a utakmica
BarbaDue

#849 Re: Edin Džeko...

Post by BarbaDue »

mislim da taj podatak ne mjenja puno! ili mozda mjenja?
burek_in_space

#850 Re: Edin Džeko...

Post by burek_in_space »

BarbaDue wrote:ja ne znam zasto se narod toliko napalio da bljuje po igri edina džeke, pa ljudi čovjek je dao četiri gola u 8 utakmica...halooo

ako se malo sjetite i Torres je u januaru presao u chelse, i to za 50 miliona...a dosadasnji score mu je nula, zirou, krompir...pa sta niko ga ne proziva... do ekipe je ljudi...

i do jebenih bosanaca :x
Izuzev par izuzetaka koji su jako maliciozno komentarisali Edinove nastupe, ostali su to vishe uradili zbog zabrinutosti za njegovo privikavanje na novu ligu i uopshte karijeru Edina Dzeke.
A do Torresa nam je stalo kao do lanjskog snijega, jer on nije udarna igla nashe reprezentacije, a Edin jeste.
Post Reply