Islamski rituali i vjerovanja u Bibliji

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
shillen

#826 Re: Islamski rituali i vjerovanja u Bibliji

Post by shillen »

mig wrote:
psydelija wrote:@mig, ono u vezi "trojedan" ( :shock: ) Bog i pored jake zelje da razumem, ipak ne kapiram..., ali nemari, uzecu kao da mi je "jasno". :-D dalje, mogu reci da dosta racionalno razmisljas.., :dance: i zarad "mira u kuci" necu ti replicirati na zadnji odg.., no, ne odgovori mi da li je ("jos uvek") hriscanstvo monoteisticka religija?! iiii, jos ovu sitnicu mi pojasni ako ti nije sta hizmetno: zasto se deo hriscana moli bogu direktno, bez posrednika a deo sa posrednikom?

ps: u vezi pitanja "koja je isusova uloga u hriscanstvu?!"... da li obnasa ulogu: boga, poslanika, izaslanika...?

pps: za mesec dana proglasicu sebe hobi teologom. :D
Da, Sveto Trojstvo podrazumeva da se Bozanstvo sastoji od tri razlicite licnosti koje sacinjavaju jednu. Za ljude cudno, zasto bi bilo za Boga? Bog je toliko uzviseniji od nas ljudi da niko ne moze ni pretpostaviti kako On zapravo izgleda, koju formu ima, i mnoge druge stvari koje nam nisu otkrivene.

Naravno da je hriscanstvo monoteisticka religija, nisam ti rekla direktno, ali to provejava iz mojih postova. Bog je jedan iako je Trojstvo.

Da li mislis na svece ili sta? U BIbliji postoji stih da je Isus jedini posrednik izmedju Boga i ljudi, tako da je to i moj stav.

Na pitanje o Isusovoj ulozi sam ti odgovorila, On je Bog.

Samo ti pitaj sta nije jasno, stojim ti na usluzi :D
ovo mi nikad nece biti jasno ....
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#827 Re: Islamski rituali i vjerovanja u Bibliji

Post by Chmoljo »

30. Jan. 2011. 21:16 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» nista novo

30. Jan. 2011. 21:16 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» KotromanichII

što je dosta, dosta je...
Locked