A to Real igra za gol manje?Šibicar wrote:Kažem ti,svako ima svoj ugao gledanja u fudbal,ja ga gledam kao igru za gol više,a ne kao igru za gol manje.elSaik wrote:Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao.
el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#826 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
- burek_in_space
#827 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ja odmah potpisujem razmjenu trenera na potezu Arsenal - Real Madrid.Šibicar wrote: Pogrešno si me razumio,kad kažem fudbal je pobijedio,to bih rekao ne samo za Barsu,već i za bilo koji drugi klub koji se hoće nadigravati,drugim riječima mrzim bunker igru kad utakmicu posmatram iz neutralnog ugla,jarane daj mi da gledam ono zbog čega fudbal ustvari i postoji,akcije,lijepe poteze,golove...itd .A znam da ovdje na forumu ima dosta onih koji nalaze neku ljepotu u igri "svi u 16 i izbijaj",i svršavaju na to,izvini ali ja nisam jedan od takvih,i zbog toga ću uvijek više cijeniti npr. Wengera nego Murinja,takav je moj stav o fudbalu.
-
moca
#828 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
@fixer zao mi te.djes navijati za real,samo ces se napatiti u zivotu..Vidis da im barsa trpa kad god moze.Fin si ti momak zato ti govorim,okani se reala i CR.Nema tu ni kluba a ni igraca.jebiga
- Šibicar
#829 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Igra Murinjo kad ima jakog protivnika.elSaik wrote:A to Real igra za gol manje?Šibicar wrote:Kažem ti,svako ima svoj ugao gledanja u fudbal,ja ga gledam kao igru za gol više,a ne kao igru za gol manje.elSaik wrote:Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao.
-
5 0 5
#830 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Sretan 111. rođendan Baaaaaaaaarçaaaaaaaaaaaaaa!!!!
- samo_ti
#831 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
karanje je nauka , rodjaci 
-
Cafe Camargue
#832 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Pa sasvim je normalno i prirodno simpatisat Barcelonu, ako imalo uživaš u fudbalu.fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
-
djudjologija
#833 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
a sto je nenormalno simpatisati real?Cafe Camargue wrote:Pa sasvim je normalno i prirodno simpatisat Barcelonu, ako imalo uživaš u fudbalu.fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
-
LSD
#834 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Real je mogao tj. Murinjo samo bunkerom nešto iscupati veceras...nema tog tima na dunjaluku koji može u otvorenoj igri protiv Barcelone proci bez 5 komada, kad je jedan Real (koji dosad u cijeloj sezoni nije izgubio utakmice niti u jednom natjecanju) primio 5 komada i još dobro prođe na kraju - šta onda ocekivati od drugih.
Ali problem je što razmažena madridska publika nece bunkere jer je to ispod njihovog renomea i casti, vec hoce atrkaciju i otvorenu igru i eto Murinjo im je to priuštio, samo što se znaju posljedice takve igre protiv stroja kakav je Barca....sad ima puno pravo da naredni el clasico igrao sa strogim bunkerom i prijetiti iz kontri - taktika koja mu najbolje leži i koju je usavršio.
Ali problem je što razmažena madridska publika nece bunkere jer je to ispod njihovog renomea i casti, vec hoce atrkaciju i otvorenu igru i eto Murinjo im je to priuštio, samo što se znaju posljedice takve igre protiv stroja kakav je Barca....sad ima puno pravo da naredni el clasico igrao sa strogim bunkerom i prijetiti iz kontri - taktika koja mu najbolje leži i koju je usavršio.
Last edited by LSD on 30/11/2010 00:18, edited 2 times in total.
-
sistematski pregled
#836 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Kakvo poniženje. Ne zbog rezultata nego zbog apsolutne nadmoći Barse koja je u pojedinim trenucima meča izlazila iz okvira sportskog ponašanja. Pa real je izgledao presmiješno, nemoćno a ovi ih još i z.ajebavaju!
I stvarno cigansko ponašanje balerina iz madrida!
I stvarno cigansko ponašanje balerina iz madrida!
-
fixer
#837 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Izvini sine ali ja ti nisam jedan od onih koji nema stav o zivotu, nego se prislanja onoj strani koja je u pogodnijem polozaju. Volim Real vec 15 godina, a nemam znatno vise. Volio sam ga, voljet cu ga, pa da ne znam koliko jos puta ovako izgubio od Barcelone. Ovdje nije rijec o tome ko ce biti u pravu, ko ce hajrovat i kasnije uljepsat svoj zivot podjebavajuci onog ko je izgubio, ovdje je rijec o simpatijama prema klupskoj boji, i usponi i padovi su sasvim normalni. Volio bih vjerovati da ce se pola vas sjetiti da navija za Barcu cim prvu izgubi. Evo upravo gledam na FB koji svi fudbalski amateri pisu statuse odusevljenja Barcelonom. Jbg to se zove trend. Sutra kad prvu izgubite ti se nece ni ogrebat. Navijaci na baterije...moca wrote:@fixer zao mi te.djes navijati za real,samo ces se napatiti u zivotu..Vidis da im barsa trpa kad god moze.Fin si ti momak zato ti govorim,okani se reala i CR.Nema tu ni kluba a ni igraca.jebiga
- Šibicar
#838 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
I koju jedino zna igrati.LSD wrote:Real je mogao tj. Murinjo samo bunkerom nešto iscupati veceras...nema tog tima na dunjaluku koji može u otvorenoj igri protiv Barcelone proci bez 5 komada, kad je jedan Real (koji dosad u cijeloj sezoni nije izgubio utakmice niti u jednom natjecanju) primio 5 komada i još dobro prođe na kraju - šta onda ocekivati od drugih.
Ali problem je što razmažena madridska publika nece bunkere jer je to ispod njihovog renomea i casti, vec hoce atrkaciju i otvorenu igru i eto Murinjo im je to priuštio, samo što se znaju posljedice takve igre protiv stroja kakav je Barca....sad ima puno pravo da naredni el clasico igrao sa strogim bunkerom i prijetiti iz kontri - taktika koja mu najbolje leži.
-
moca
#839 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
STo bi simpatiso real kad imas barselonu
?nije niko lud.
Ima par razloga zasto ne volim real.
Svake godine promijene dva trenera,svake godine promjene cijelu ekipu.Samo bacaju pare a ne kontaju da se tako ne pravi ekipa.PA nemaju ni okosnicu ekipe,jer citav kadar promijene svake godine i naravno da ne mogu parirati barsi.Koja ima okosnicu tima istu godinama.GLup tim totalno,samo sminkeri navijaju za real,i za ronalda.
Svake godine promijene dva trenera,svake godine promjene cijelu ekipu.Samo bacaju pare a ne kontaju da se tako ne pravi ekipa.PA nemaju ni okosnicu ekipe,jer citav kadar promijene svake godine i naravno da ne mogu parirati barsi.Koja ima okosnicu tima istu godinama.GLup tim totalno,samo sminkeri navijaju za real,i za ronalda.
-
fixer
#840 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
A sutra kad Arsenal krene igrat, hoces biti odmah i njihov simpatizer? Ti si sine za ministra. Sumnjam da to neces postat.Cafe Camargue wrote: Pa sasvim je normalno i prirodno simpatisat Barcelonu, ako imalo uživaš u fudbalu.
-
5 0 5
#841 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
fixer wrote: Ovdje nije rijec o tome ko ce biti u pravu, ko ce hajrovat i kasnije uljepsat svoj zivot podjebavajuci onog ko je izgubio, ovdje je rijec o simpatijama prema klupskoj boji, i usponi i padovi su sasvim normalni.
-
cunga lunga
#842 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Jao idiotarija na ovoj temi
5:0
5:0
-
Cafe Camargue
#843 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
čuj što? pa jesi gledao tekmudjudjologija wrote:a sto je nenormalno simpatisati real?Cafe Camargue wrote:Pa sasvim je normalno i prirodno simpatisat Barcelonu, ako imalo uživaš u fudbalu.fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
-
LSD
#844 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Pa dobro, ali za to je expert nenadjebiv...nema ga boljeg na svijetu što se toga tice...ako iko može ugušiti Barsinu prepoznatljivu igru, to može taj manijak...ali mora imati 11 ratnika na terenu koji ce se podrediti tome,a ne zalizane šminkere tipa Di Maria ili Ronaldo ili Ozil koji ne može odgovoriti tome...nema on sad tim za toga....sjeti se da je raspametio Barsu sa Interom...nocna mora im je bio onaj njihov bunker gdje su izgledali nemocno.Šibicar wrote:I koju jedino zna igrati.LSD wrote:Real je mogao tj. Murinjo samo bunkerom nešto iscupati veceras...nema tog tima na dunjaluku koji može u otvorenoj igri protiv Barcelone proci bez 5 komada, kad je jedan Real (koji dosad u cijeloj sezoni nije izgubio utakmice niti u jednom natjecanju) primio 5 komada i još dobro prođe na kraju - šta onda ocekivati od drugih.
Ali problem je što razmažena madridska publika nece bunkere jer je to ispod njihovog renomea i casti, vec hoce atrkaciju i otvorenu igru i eto Murinjo im je to priuštio, samo što se znaju posljedice takve igre protiv stroja kakav je Barca....sad ima puno pravo da naredni el clasico igrao sa strogim bunkerom i prijetiti iz kontri - taktika koja mu najbolje leži.
-
Cafe Camargue
#845 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Pa naravno da hoću. Za razliku od tebe, "sine", ja volim fudbal.fixer wrote:A sutra kad Arsenal krene igrat, hoces biti odmah i njihov simpatizer? Ti si sine za ministra. Sumnjam da to neces postat.Cafe Camargue wrote: Pa sasvim je normalno i prirodno simpatisat Barcelonu, ako imalo uživaš u fudbalu.
- astala_vistala
#846 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Perezove stotine miliona veceras je otiso niz vodu zahvaljujuci 11 vanzemaljaca(mozda ih je torabi dotako il su haveri) koji su pokazali kako se igra muski fudbal,pokazali su,zasto je fudbal najvaznija sporedna stvar na svijetu,zelim da se zahvalim dragom bogu sto zivim u vremenu ove slavne generacije barselone,i vjerovatno najbolje ekipe svih vremena,i najboljeg igraca svih vremena Messia.
Kao sto je vec neko prije mene rekao i 100% je istina,VECERAS JE FUDBAL,POBIJEDIO ANTIFUDBAL gospodina specijal petice,koji je vec poceo da dize standarde u novoj modi ovog sporta,za koju se nadam da ce izumrijeti.
PS:Mnogi su tvrdili da je Peder najbolji igrac na svijetu ? zasto se taj smrdljivac veceras nije bio u krupnom planu na tv ni 10 sekundi ? hvala lijepo.
Kao sto je vec neko prije mene rekao i 100% je istina,VECERAS JE FUDBAL,POBIJEDIO ANTIFUDBAL gospodina specijal petice,koji je vec poceo da dize standarde u novoj modi ovog sporta,za koju se nadam da ce izumrijeti.
PS:Mnogi su tvrdili da je Peder najbolji igrac na svijetu ? zasto se taj smrdljivac veceras nije bio u krupnom planu na tv ni 10 sekundi ? hvala lijepo.
-
fixer
#847 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Dijete drago, i Barcelona je nekoc bila ista. Ultima je danas cini mi se pisao o tome. Samo sto ti ne pamtis nista prije dvije sedmice, to govori o tebi i tome koliko je vazno tvoje misljenje.moca wrote:STo bi simpatiso real kad imas barselonu?nije niko lud.
- ultima_palabra
#848 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Đe ste
Čestitke simpatizerima Barce...
Šta da kažem, Barca je bila odlična, Madrid neprepoznatljiv... dosta sreće kod prva 2 gola, a onda je bilo mnogo lakše igrati. Mogao je biti penal nad Cristianom, a i treći gol je iz ofsajda.
Ipak, ono što su pružili igrači Madrida u 2.poluvremenu je sramotno, najjednostavnije pasove su griješili
Nijedna ekipa se nije proslavila u fer-pleju, igrači Barce su stalno provocirali crveni karton koji je na kraju i došao...trash talk čitave sedmice u medijima je potpuno nepotreban.
Back to the drawing board za Moua... vjerujem da će on izvući nešto dobro iz ove blamaže.
Šta da kažem, Barca je bila odlična, Madrid neprepoznatljiv... dosta sreće kod prva 2 gola, a onda je bilo mnogo lakše igrati. Mogao je biti penal nad Cristianom, a i treći gol je iz ofsajda.
Ipak, ono što su pružili igrači Madrida u 2.poluvremenu je sramotno, najjednostavnije pasove su griješili
Back to the drawing board za Moua... vjerujem da će on izvući nešto dobro iz ove blamaže.
-
moca
#849 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
@fixer tuzan ti je tim i njegove boje.Jedini igrac koji valja je casiljas i jedini kojeg ja gotivim iz cijele te plasticne ekipe.Pravi tim je veceras pobijedio.
- Baltazar_khan
#850 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ima li gdje video onih "bravura" Ramosa na kraju tekme?