PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JThomas

#826 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by JThomas »

ama ko i gdje će ti zamijeniti otvoren proizvod tog tipa...?
VenomousV

#827 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by VenomousV »

JThomas wrote:ama ko i gdje će ti zamijeniti otvoren proizvod tog tipa...?
DM u roku od 7 dana uz racun :D
JThomas

#828 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by JThomas »

onda im svaka čast :D al' ga prodati sigurno ne mogu, to je čisto na gubitak...
vesna555

#829 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vesna555 »

Pa onda razmišljajte kad kupujete ruž ili sjajilo je li ga stavljala prije vas neka koja je herpes imala, kad vam je OK vraćanje korištenih proizvoda...
Meni nije i šta god da napišete neće mi biti OK.
Druga stvar je ako vratiš u DM, pa oni to otpišu sa zaliha i sklone iz prodaje... Ali da kupujem nakon što je neko koristio, jok!
njonjica

#830 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by njonjica »

vesna555 wrote:Jbt, kolko ta mora biti ružna da joj treba dekorativne šminke za 309 KM :lol: :lol:
Šalim se, nego, meni je OK da joj nisu dali da vrati ako je otvorena maskara, normala, ne bih ni ja voljela da mi prodaju maskaru koju je već neko kući nosio i možda koristio, to su osnovna pravila higijene, isto kao što donje rublje ne možeš zamijeniti u 99% trgovina!
Jbt, kolika si ti sirotinja da ti je mnogo dati za dekorativnu sminku 306 km :lol: :lol: :lol:

Salim se. Nego meni smeta ako mi neko proda nesto sto nisam trazila, pa bilo to i 1 km.

A ako nije trazila smedju maskaru-dakle ne treba joj, ne svidja joj se, zasto uopste da tu koju joj je ova upakovala koristi?

Mislim, wtf?
njonjica

#831 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by njonjica »

vesna555 wrote:
Pa normalno je da provjeravaš kad kupuješ šta si uzela ili šta ti je neko dodao. Ko kupuje maskaru od 60 maraka da ne provjeri, molim te.
Nego meni smiješno što je ova dala 300 KM za šminku, a ni ne provjerava šta kupuje :lol: :lol:
Normalno ako maskara košta 60 KM da očekuješ da je niko prije tebe nije ni otvarao ni probavao, a ona bi sad da vraća otvorenu maskaru jer nije uzela ispravnu boju, pa da onda neka druga žena dođe u kupi tu korištenu otvorenu maskaru.
Ko joj je kriv što nije provjerila šta kupuje, nije OK kriviti mjesto što ne daju da se vrati korištena roba, još pogotovo nešto što ima veze s higijenom, odnosno maskara.
Kupuje onaj ko moze.
I naravno, da ako platis toliko (kad je tebi cijena vec toliko bitna) da ocekujes da ces sve dobiti onako kako treba i da si dobio tacno ono sto si trazio. Dakle, nije da je ona uzela neispravnu boju nego je dobila boju koju nije trazila!

Pa sta je ovo? Kupis hljeb u pekari i provjeravas odmah na kasi od kojeg je brasna napravljen...nevjerovatno...
njonjica

#832 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by njonjica »

smoki_choko wrote: ma nebitna je cijena i sta kupuje. mogla je i za marku kupiti ako joj je htjela podvaliti onda joj je podvalila. ako nije htjela onda bi bio red da se zamjeni. valjda je kupac uvijek upravu. ili u ovom nije :-)
Ma tako je...

Naravno da to vise nikom ne bi mogli prodati, to ide na otpis i zbog toga prodavacice moraju biti jako pazljive...
smoki_choko

#833 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by smoki_choko »

njonjica wrote:
smoki_choko wrote: ma nebitna je cijena i sta kupuje. mogla je i za marku kupiti ako joj je htjela podvaliti onda joj je podvalila. ako nije htjela onda bi bio red da se zamjeni. valjda je kupac uvijek upravu. ili u ovom nije :-)
Ma tako je...

Naravno da to vise nikom ne bi mogli prodati, to ide na otpis i zbog toga prodavacice moraju biti jako pazljive...
posebno kod tako skupih stvari, vjerovatno je prodavacica kriva. a kakvih sve ima i kakve sve primaju nije ni cudo sta se sve radi
Gospoda Ministarka

#834 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Gospoda Ministarka »

njonjica wrote:
vesna555 wrote:Jbt, kolko ta mora biti ružna da joj treba dekorativne šminke za 309 KM :lol: :lol:
Šalim se, nego, meni je OK da joj nisu dali da vrati ako je otvorena maskara, normala, ne bih ni ja voljela da mi prodaju maskaru koju je već neko kući nosio i možda koristio, to su osnovna pravila higijene, isto kao što donje rublje ne možeš zamijeniti u 99% trgovina!
Jbt, kolika si ti sirotinja da ti je mnogo dati za dekorativnu sminku 306 km :lol: :lol: :lol:
Uzasno jadno s Vase strane njonjice. Mizerno.
vesna555

#835 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vesna555 »

Gospoda Ministarka wrote:
njonjica wrote:
Ma pusti bona :D Ne vrijeđaju mene takve stvari, pa ja sam prevazišla takve komentare još u osnovnoj školi, tj. vrijeđanje nekoga na osnovu toga koliko ima ili nema, na osnovu jel klempav ili nije i slično. Ja sam takve branila u razredu kad ih neko zeza :)
Iskreno, nit imam 306 KM za kozmetiku, niti bih da imam dala toliko za šminku, pored silnih enciklopedija koje želim posjedovati i silnih CD-ova, mjesta gdje bih otišla, koncerata koje bih posjetila... :)
L@BuD

#836 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by L@BuD »

telemach konfuzni računi
Gospoda Ministarka

#837 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Gospoda Ministarka »

vesna555 wrote:
njonjica wrote: Jbt, kolika si ti sirotinja da ti je mnogo dati za dekorativnu sminku 306 km :lol: :lol: :lol:
Ma pusti bona :D Ne vrijeđaju mene takve stvari, pa ja sam prevazišla takve komentare još u osnovnoj školi, tj. vrijeđanje nekoga na osnovu toga koliko ima ili nema, na osnovu jel klempav ili nije i slično. Ja sam takve branila u razredu kad ih neko zeza :)
Iskreno, nit imam 306 KM za kozmetiku, niti bih da imam dala toliko za šminku, pored silnih enciklopedija koje želim posjedovati i silnih CD-ova, mjesta gdje bih otišla, koncerata koje bih posjetila... :)
Ah, ja imam ali mi ne treba, valjda zato sto sasvim dobro izgledam sa dekorativnom kozmetikom na koju mjesecno odvojim izmedu 30-50 KM :D
njonjica

#838 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by njonjica »

njonjica wrote:
Draga Ministarka, na osnovu posta raspravljati o necijem fizickom izgledu (nicim izazvano) je za mene mnogo mizernije. No svi imamo svoja mjerila i norme i po njima procjenjujemo prije svega sebe, pa onda i druge.

I vesna 555 i ja.

Edit: evo sad vidjeh i ovaj drugi vas post pa da se nadovezem na ono sto sam vec govorila: norme vidim imate i vi, e sad koliko su kvalitetne valjda vi najbolje znate.

Molim vas da me ne izazivate vise; moj post je bio krajnje dobronamjeran i samo je trebao da skrene vasu paznju ako kupujete kozmetiku u prodavnici Inoma (cemu ovaj topic i sluzi).

Ako ste vas dvije dame jos uvijek uvrijedjene zbog iznosa potrosenog u toj prodavnici i imate mi jos nesto reci, imate pp.

Njonjica over&out
vesna555

#839 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vesna555 »

Ma nisam ja bona uvrijeđena koliko ti para trošiš na šminku, šta ti je, svejedno mi, ono je stvarno bila šala, samo si ti odmah snobovski i jadno reagirala, čuj kolika neko mora biti sirotinja da nema 306 KM za šminku, ma bona okreni se oko sebe malo pa ćeš vidjeti da ljudi nemaju šta jesti, a kamo li toliko za šminku. Meni svejedno na šta ti trošiš, samo neću da meni neko prodaje stvar koju je neko koristio jer ju je greškom i nepažnjom kupio.
Slijedeći put idi u Inomu pa se pitaj kad kupiš ruž je li ga neka s herpesom stavljala pa ga vratila, ako misliš da ga prodavačice otpišu i plate iz svog džepa, grdno se varaš...
Normalno je da korišten i otvoren proizvod ne možeš vratiti i tačka.
iLLusion

#840 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by iLLusion »

njonjica wrote:Jucer sam u Importanne centru, prodavnica INOMA d.o.o. kupila dekorativnu kozmetiku, na odjelu dekorativne kozmetike, u vrijednosti 306,00 km.
Eto ga, ispravljeno. ;)
njonjica wrote:Jbt, kolika si ti sirotinja da ti je mnogo dati za dekorativnu sminku 306 km
Ovo je toliko jadno i nisko, da se riječima ne može opisati. Šta drugo očekivati od novopečenih bogataša i bogatašica koji i g***** mažu šminkom? Imaš pare, nemaš stila. ;)
shibonja

#841 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by shibonja »

Ah, ja imam ali mi ne treba, valjda zato sto sasvim dobro izgledam sa dekorativnom kozmetikom na koju mjesecno odvojim izmedu 30-50 KM :D
Pitam se ,koliko li onda potrosi Angelina Jolie na sminku kad onako dobro izgleda ,vjerovatno 5 usa centi mjesecno :D
suspect_zero

#842 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by suspect_zero »

shibonja wrote:
Pitam se ,koliko li onda potrosi Angelina Jolie na sminku kad onako dobro izgleda ,vjerovatno 5 usa centi mjesecno :D

Rekla bih na plastiku ;-)
vockica

#843 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vockica »

Meni stvarno nije jasno kada se neko ubaci da diskutuje o nekoj temi da bi radio kao neki marketing na sebi... tu mislim na ovu Gospodju POKONDIRENU TIKVU (MINISTARKU...)...Tema je nesto sasvim drugo, ne kako ko izgleda... a i ova druga, bas me zanima da li bi mislila na pr. da je ok da se NE pozali prodavcu kada joj da ekskluzivan ves na primer koji je pokazala da zeli i u kom broju, a onda se vratila kuci i videla da joj je greskom dato 2 broja veci ili manji ves upakovan u kutiju koja pokazuje pravi broj.... da li bi mislila da nije ok da vrati to, bez obzira sto je jako mnogo novca dala na to. Zasto bi zbog tudje greske neko snosio posledice???!!!! To je prodavnica u kojoj ne treba kupovati, bas ruzno ophodjenje!!! STRASNO... P.S. I TREBA DA IZGUBE TAKVOG KUPCA! SRAM IH BILO!
terra_incognita

#844 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by terra_incognita »

suspect_zero wrote:
shibonja wrote:

I vulkanizera :D
shibonja

#845 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by shibonja »

terra_incognita wrote:
suspect_zero wrote:
shibonja wrote:

I vulkanizera :D
Staj rec zenska ljubomora :)
Deriguz

#846 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Deriguz »

Svakakvih ljudi :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#847 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by ladyblue18 »

Zene, prebacite se na pp pa se koljite do mile volje i spustajte i vrijedjajte...ukratko, radite ono sto najbolje znate.

Nazad na temu.
SHTEVELEC

#848 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by SHTEVELEC »

wewa wrote:
GAU8 wrote:
wewa wrote: kaze cijenjena gospodja iz racunovodstva da imaju problem sa 20% korisnika zbog spajanja triju firmi - sreca vasa pa niste u ovih nasih 20% :|
Bice da je to. I meni se zali mnogo ljudi, hoce da odjave, ali vecinom su to problemi sa digitalnom TV koju ja nisam uzeo.
Mozda je i to razlog.
moj prvenstveni problem je s racunovodstvom i apsurdnim racunima - problem star vec godinu dana :roll:
prvom prilikom raskidam ugovor!
Im'o sam isti problem, is'o tri puta na Stup, nosio uplatnice, svaki put "Izvinite, nasa greska", nesto upisu, dodje iduci racun sa opomenom. Dok nisam jednom poludio, nazv'o telefonom i svadj'o se sa "mojim operaterom" dok me nije spojila sa finansijama, onda se krvio 10 minuta sa tom zenom dok mi se nije javila njena sefica i sve rijesila za 3 minute. Znaci moze se kad im nije mrsko... A sto se tice usluge zadovoljan sam, bilo par puta nekih problema sa netom, sa kanalima, EPG im je kritican ali sve u svemu su dobri. Jos samo da nadjem nacin da prebacim snimke sa DVR-a na externi HDD ili USB stik...
van Basten

#849 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by van Basten »

večeras smo u 19.45h došli pred kučicu Djeda mraza na ovom Holiday marketu sa željom da se naš 1.godišnji sin malo druži s njim, međutim dotični je već bio spakovan u civilku i spreman da zaključa kućicu, iako piše da se druži sa djecom svaki dan u periodu 16-20h. Nek' je na sramotu organizatoru što smo po ovakvom vremenu uzalud požurili nakon završetka radnog dana sa Ilidže da malo usrećimo dijete a umjesto toga vratili se mokri i osramoćeni.
p.s. ne nađoh temu o marketu pa sam postirao ovdje, jer sam se zaista osjećao prevarenim
spree

#850 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by spree »

u slasticarnoj jadranka na grbavici izgleda uopste ne peru case. danas u 3 case plutaju valjda komadici limuna. case su takodje prljave i vide se otisci usana na njima. haj kontam necu piti samo cu kolac pojesti kad ono u prvom komadicu ogromna dlaka. smucilo mi se. nikada vise moja noga nece krociti tamo, strasno.
Post Reply