Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
CASUALE

#826 Re: Gdje u Sa......

Post by CASUALE »

yoga mat??
Mr.Penguin

#827 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

CASUALE wrote:yoga mat??
http://www.ivabo.ba
amrica

#828 Re: Gdje u Sa......

Post by amrica »

Mr.Penguin wrote:
vulkan777 wrote:Zna li neko gdje u Sa se može kupiti ona sportska futrola za mobitel koja se tokom trčanja zaveže oko nadlaktice???
Na ovo mislim:
Image
Image
http://pik.ba/artikal/1442547/iphone-4- ... a-trcanje/

a misice sa slike dobijes gratis :D
CASUALE

#829 Re: Gdje u Sa......

Post by CASUALE »

Mr.Penguin wrote:
ma ne fercera ti ova stranica drug
Mikany

#830 Re: Gdje u Sa......

Post by Mikany »

BuckScrotum wrote:Ne znam za Sa. al znam za ebay ^^

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
:thumbup:
Mr.Penguin

#831 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

CASUALE wrote:
Mr.Penguin wrote:
ma ne fercera ti ova stranica drug
Probaj preko firefox-a

Image
Walter76

#832 Re: Gdje u Sa......

Post by Walter76 »

Ako bi mi mogli navesti par second hand shopova u Sarajevu? Imam neke odjece koju bi rado odnio u second hand shop pa ako znate iste koji to otkupe neka jave, samo da se rijesim te odjece vise. ;-)

Hvala! :thumbup:
Mr.Penguin

#833 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

Walter76 wrote:Ako bi mi mogli navesti par second hand shopova u Sarajevu? Imam neke odjece koju bi rado odnio u neki second hand shop pa ako znate neke koji to otkupe neka jave, samo da se rijesim te odjece vise. ;-)

Hvala! :thumbup:
Ako to ne uspije odnesi u crveni krst :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#834 Re: Gdje u Sa......

Post by PipiDugaDevetka »

Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.
Stvarčica se zove: Snorer's Friend® ili u prevodu na BCgHS jezik, HRKOSTOP® !
Image

Od te meni veoma važne osobe mi je zabranjeno kupovati poklone za nju, a koji koštaju iznad 20KM.
Gdje je u Sarajevu HRKOSTOP® najjeftiniji?
Mr.Penguin

#835 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

PipiDugaDevetka wrote:Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.
Image

Od te meni veoma važne osobe mi je zabranjeno kupovati poklone za nju, a koji koštaju iznad 20KM.
izgleda ovo nije ono sto sam mislio da je hrkostop, mislio sam da ide u nos a ne usta.
hali gali halid

#836 Re: Gdje u Sa......

Post by hali gali halid »

Zna li neko imaju li ove naočale da se kupe negdje u Sarajevu?

Versace Sunglasses VE 4044B
Image
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#837 Re: Gdje u Sa......

Post by PipiDugaDevetka »

Mr.Penguin wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.
Image

izgleda ovo nije ono sto sam mislio da je hrkostop, mislio sam da ide u nos a ne usta.
U pravu si. Evo, sveznajući Mr. Google pokaza dvije verzije, jednu za ''u nos'', a drugu za ''u usta'':
Image
Image
Meni je, medjutim, važna samo cijena i to da je proizvod klinički ispitan, ma šta to značilo.
CASUALE

#838 Re: Gdje u Sa......

Post by CASUALE »

Mr.Penguin wrote: Probaj preko firefox-a
Hvala,nek ti daju moda zasluzio si :D
Mr.Penguin

#839 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

CASUALE wrote:
Mr.Penguin wrote: Probaj preko firefox-a
Hvala,nek ti daju moda zasluzio si :D
ma jok nemam vremena za to
Mr.Penguin

#840 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

pp
kokuz_sa

#841 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

uzeti ovo
Image
Image
znaci to je nosac za bateriju kojim se ona fiksira za biciklo ili gdje vec neko zeli
Mr.Penguin

#842 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

kokuz_sa wrote:uzeti ovo

znaci to je nosac za bateriju kojim se ona fiksira za biciklo ili gdje vec neko zeli
mora li biti bas ovako i jeli samo za biciklo?
kokuz_sa

#843 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

Mr.Penguin wrote:
kokuz_sa wrote:uzeti ovo

mora li biti bas ovako i jeli samo za biciklo?
imam namjeru ga samo za biciklo koristiti..ali ako ima kakvih slicnih al da je na ovaj kalup slike dobrodosle da vidim kakav je..uglavnom vazno mi je da se baterija drzi
Walter76

#844 Re: Gdje u Sa......

Post by Walter76 »

Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu :?:

Uvijek sam se pitao nije valjda da su to jedine prodavnice muzičkih instrumenata u Sarajevu, a sigurno ih ima jos. Interesuje me jer zelim kupiti sebi gitaru, pa cisto da provjerim jer mozda ima jos veceg izbora kod nekih drugih? :D

Hvala!
muha_sa

#845 Re: Gdje u Sa......

Post by muha_sa »

Walter76 wrote:Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu :?:

Uvijek sam se pitao nije valjda da su to jedine prodavnice muzičkih instrumenata u Sarajevu, a sigurno ih ima jos. Interesuje me jer zelim kupiti sebi gitaru, pa cisto da provjerim jer mozda ima jos veceg izbora kod nekih drugih? :D

Hvala!
jel u životu ona prodavnica iz Vrazove pa prema Boemima :? il prema vrhovnoim sudu--ta je ulica--to je bitno :D
Mr. Brightside

#846 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr. Brightside »

Walter76 wrote:Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu :?:

Hvala!
na stupu, nekih 200 metara prije energoinvesta :)
u blizine one benzinske i motela :)
kojeime

#847 Re: Gdje u Sa......

Post by kojeime »

Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.

http://www.brothers-music.com/

BROTHERS SARAJEVO, Pijacna 8, Sarajevo
Tlf.: +387(0)33 760 640 Fax: +387(0)33 760 640
[email protected]
Walter76

#848 Re: Gdje u Sa......

Post by Walter76 »

kojeime wrote:Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.

[email protected]
Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.
inSighT
Vozim: na guranje

#849 Re: Gdje u Sa......

Post by inSighT »

Walter76 wrote:Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.
Kad smo već kod gitara, zna li iko nekog studenta, profesora, sta vec koji daje instrukcije iz gitare? Isao sam prije na instrukcije kod jednog profesora, ali je odselio bem ga celava :lol: . Steta jer je zivio 100m od mene pa nisam morao vucati gitaru kroz cijeli grad. :mrgreen:

Ako ima neko da zna gdje mogu naci instrukcije iz gitare(klasicna/akusticna gitara) neka javi! Hvala unaprijed! :arrow:
anonimus03

#850 Re: Gdje u Sa......

Post by anonimus03 »

Walter76 wrote:
kojeime wrote:Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.

[email protected]
Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.
mislim da nemaju alhambrine gitare, ali imaju rodriguez. ja sam prije 5-6 godina kod njih kupovala, a gitara je bolja cak i od alhambre.
Post Reply