Gdje u Sa......
-
Mr.Penguin
#827 Re: Gdje u Sa......
http://www.ivabo.baCASUALE wrote:yoga mat??
- amrica
#828 Re: Gdje u Sa......
Mr.Penguin wrote:http://pik.ba/artikal/1442547/iphone-4- ... a-trcanje/vulkan777 wrote:Zna li neko gdje u Sa se može kupiti ona sportska futrola za mobitel koja se tokom trčanja zaveže oko nadlaktice???
Na ovo mislim:
a misice sa slike dobijes gratis
- CASUALE
#829 Re: Gdje u Sa......
ma ne fercera ti ova stranica drugMr.Penguin wrote:http://www.ivabo.baCASUALE wrote:yoga mat??
-
Mikany
#830 Re: Gdje u Sa......
BuckScrotum wrote:Ne znam za Sa. al znam za ebay ^^
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
-
Mr.Penguin
#831 Re: Gdje u Sa......
Probaj preko firefox-aCASUALE wrote:ma ne fercera ti ova stranica drugMr.Penguin wrote:http://www.ivabo.baCASUALE wrote:yoga mat??

-
Walter76
#832 Re: Gdje u Sa......
Ako bi mi mogli navesti par second hand shopova u Sarajevu? Imam neke odjece koju bi rado odnio u second hand shop pa ako znate iste koji to otkupe neka jave, samo da se rijesim te odjece vise.
Hvala!
Hvala!
-
Mr.Penguin
#833 Re: Gdje u Sa......
Ako to ne uspije odnesi u crveni krstWalter76 wrote:Ako bi mi mogli navesti par second hand shopova u Sarajevu? Imam neke odjece koju bi rado odnio u neki second hand shop pa ako znate neke koji to otkupe neka jave, samo da se rijesim te odjece vise.![]()
Hvala!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#834 Re: Gdje u Sa......
Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.
Stvarčica se zove: Snorer's Friend® ili u prevodu na BCgHS jezik, HRKOSTOP® !

Od te meni veoma važne osobe mi je zabranjeno kupovati poklone za nju, a koji koštaju iznad 20KM.
Gdje je u Sarajevu HRKOSTOP® najjeftiniji?
Od te meni veoma važne osobe mi je zabranjeno kupovati poklone za nju, a koji koštaju iznad 20KM.
-
Mr.Penguin
#835 Re: Gdje u Sa......
izgleda ovo nije ono sto sam mislio da je hrkostop, mislio sam da ide u nos a ne usta.PipiDugaDevetka wrote:Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.
-
hali gali halid
#836 Re: Gdje u Sa......
Zna li neko imaju li ove naočale da se kupe negdje u Sarajevu?
Versace Sunglasses VE 4044B

Versace Sunglasses VE 4044B

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#837 Re: Gdje u Sa......
U pravu si. Evo, sveznajući Mr. Google pokaza dvije verzije, jednu za ''u nos'', a drugu za ''u usta'':Mr.Penguin wrote:izgleda ovo nije ono sto sam mislio da je hrkostop, mislio sam da ide u nos a ne usta.PipiDugaDevetka wrote:Želim da kupim poklon jednoj meni veoma važnoj osobi.

Meni je, medjutim, važna samo cijena i to da je proizvod klinički ispitan, ma šta to značilo.
- CASUALE
#838 Re: Gdje u Sa......
Hvala,nek ti daju moda zasluzio siMr.Penguin wrote: Probaj preko firefox-a
-
Mr.Penguin
#839 Re: Gdje u Sa......
ma jok nemam vremena za toCASUALE wrote:Hvala,nek ti daju moda zasluzio siMr.Penguin wrote: Probaj preko firefox-a
- kokuz_sa
#841 Re: Gdje u Sa......
uzeti ovo

znaci to je nosac za bateriju kojim se ona fiksira za biciklo ili gdje vec neko zeli

znaci to je nosac za bateriju kojim se ona fiksira za biciklo ili gdje vec neko zeli
-
Mr.Penguin
#842 Re: Gdje u Sa......
mora li biti bas ovako i jeli samo za biciklo?kokuz_sa wrote:uzeti ovo
- kokuz_sa
#843 Re: Gdje u Sa......
imam namjeru ga samo za biciklo koristiti..ali ako ima kakvih slicnih al da je na ovaj kalup slike dobrodosle da vidim kakav je..uglavnom vazno mi je da se baterija drziMr.Penguin wrote:mora li biti bas ovako i jeli samo za biciklo?kokuz_sa wrote:uzeti ovo
-
Walter76
#844 Re: Gdje u Sa......
Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu
Uvijek sam se pitao nije valjda da su to jedine prodavnice muzičkih instrumenata u Sarajevu, a sigurno ih ima jos. Interesuje me jer zelim kupiti sebi gitaru, pa cisto da provjerim jer mozda ima jos veceg izbora kod nekih drugih?
Hvala!
Uvijek sam se pitao nije valjda da su to jedine prodavnice muzičkih instrumenata u Sarajevu, a sigurno ih ima jos. Interesuje me jer zelim kupiti sebi gitaru, pa cisto da provjerim jer mozda ima jos veceg izbora kod nekih drugih?
Hvala!
- muha_sa
#845 Re: Gdje u Sa......
jel u životu ona prodavnica iz Vrazove pa prema BoemimaWalter76 wrote:Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu![]()
Hvala!
-
Mr. Brightside
#846 Re: Gdje u Sa......
na stupu, nekih 200 metara prije energoinvestaWalter76 wrote:Zanima gdje u Sarajevu imaju prodavnice muzičkih instrumenata. Za sad znam za Amadex-Amadeus kod Papagajke i Artist u Tesanjskoj(zgrada viza za buducnost). Ima i ona prodavnica Yamaha na kraju Vilsonovog, odmah kraj parlamenta. Et to su tri prodavnice sto znam. Zna li neko da li ima slicnih shopova u Sarajevu![]()
Hvala!
u blizine one benzinske i motela
-
kojeime
#847 Re: Gdje u Sa......
Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.
http://www.brothers-music.com/
BROTHERS SARAJEVO, Pijacna 8, Sarajevo
Tlf.: +387(0)33 760 640 Fax: +387(0)33 760 640
[email protected]
[email protected]
-
Walter76
#848 Re: Gdje u Sa......
Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.kojeime wrote:Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.
[email protected]
- inSighT
- Vozim: na guranje
#849 Re: Gdje u Sa......
Kad smo već kod gitara, zna li iko nekog studenta, profesora, sta vec koji daje instrukcije iz gitare? Isao sam prije na instrukcije kod jednog profesora, ali je odselio bem ga celavaWalter76 wrote:Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.
Ako ima neko da zna gdje mogu naci instrukcije iz gitare(klasicna/akusticna gitara) neka javi! Hvala unaprijed!
-
anonimus03
#850 Re: Gdje u Sa......
mislim da nemaju alhambrine gitare, ali imaju rodriguez. ja sam prije 5-6 godina kod njih kupovala, a gitara je bolja cak i od alhambre.Walter76 wrote:Hvala na linku. Moram vidjeti imaju li Alhambra Spanske gitare jer su superiorne. Proizvode se u Spaniji i kvalitetnije su od ovih iz Japana, Koreje itd... Materijali koje koriste su top, a zvuk je epic. Problem je samo sto Amadex ima klasicne gitare ove marke, a nisu narucili nikako akusticne verzije, sumnjam da ima iko osim njih.kojeime wrote:Ta na Stupu je cini mi se Music Shop Brothers.
[email protected]