Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
Adriatic

#826 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Adriatic »

Kako ovaj narod dođe u situaciju da bira između šajinog jarana, Hareta ublehaša i gusinjskog vojvode?
Strašno.
@rman

#827 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by @rman »

Adriatic wrote:Kako ovaj narod dođe u situaciju da bira između šajinog jarana, Hareta ublehaša i gusinjskog vojvode?
Strašno.
Zato što svi mi u sebi donekle nosime karakteirstike ovih gore nabrojanih.
supervizor

#828 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by supervizor »

Živo me zanima dolazi li Željko Komšić na posao? Radi li išta? Može li neko navesti makar jedan konretni rezultat Komšićevog angažmana u Predsjedništvu BiH?
jefferson

#829 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by jefferson »

supervizor wrote:Živo me zanima dolazi li Željko Komšić na posao? Radi li išta? Može li neko navesti makar jedan konretni rezultat Komšićevog angažmana u Predsjedništvu BiH?
Koji ce qrtz na poslu kad je Predsjednik!
popajic

#830 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

supervizor wrote:Živo me zanima dolazi li Željko Komšić na posao? Radi li išta? Može li neko navesti makar jedan konretni rezultat Komšićevog angažmana u Predsjedništvu BiH?
Koci Bakira da se ne izvinjava svakome za sve i svasta.Mislis da je to malo ? 8)
draganbl

#831 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by draganbl »

popajic wrote:
Koci Bakira da se ne izvinjava svakome za sve i svasta.Mislis da je to malo ? 8)
Nijedna žrtva koja je nevina stradala ne smije se podvesti pod "sve i svašta".
good fellow

#832 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by good fellow »

draganbl wrote:
popajic wrote:
Nijedna žrtva koja je nevina stradala ne smije se podvesti pod "sve i svašta".

Tacno, ne smije. S toga predlazem da se svakoj zrtvi da ime, a moze i prezime. Telefonski imenik moze sluziti kao sekundarna literatura, ako ne i primarna.
wolf07

#833 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by wolf07 »

Sa ovim pitanjem moze da se zahebaje koliko god ko hoce ali mi je covjek koji je na izvoru informacija jednom prilikom rekao da dnevna lista sastanaka i aktovnosti Izetbegovica i Radmanovica recimo moze stati na papir 2xA4 a Komsiceva ista takva lista za cijelu sedmicu stane na papirnu maramicu. Naravno, kolicina sastanaka ne mora uvijek biti i mjerilo postignutog ali mi je malo simptomaticno.
ibizza

#834 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ibizza »

Realno,Haris je za 3 klase jaci politicar od Bakira,za Komsica(drag mi je,odmah da kazem) da i ne govorim...
Mozda je ovako i bolje,da vidimo sta mozemo bez "najveceg" problema u protekle 4 godine,Harisa!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#835 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by PipiDugaDevetka »

Adriatic wrote:Kako ovaj narod dođe u situaciju da bira između šajinog jarana, Hareta ublehaša i gusinjskog vojvode?
Strašno.
Zato sam i glasao za Ž.Komšića, te time iskazao želju i poruku da imamo jednog predsjednika. Poruka adresirana onima koji imaju realnu moć da promijene Dejton.
EUROBIH

#836 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by EUROBIH »

:dance: :thumbup:

ko visočka piramida
ZNAŠ DA POSTOJI AL JE NE VIDIŠ :lol: :lol:
popajic

#837 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

wolf07 wrote:
Sa ovim pitanjem moze da se zahebaje koliko god ko hoce ali mi je covjek koji je na izvoru informacija jednom prilikom rekao da dnevna lista sastanaka i aktovnosti Izetbegovica i Radmanovica recimo moze stati na papir 2xA4 a Komsiceva ista takva lista za cijelu sedmicu stane na papirnu maramicu. Naravno, kolicina sastanaka ne mora uvijek biti i mjerilo postignutog ali mi je malo simptomaticno.
Mislis da je jednostavan posao stalno drzati na oku Bakira i kolegu mu :-D
Dok je Komsic tamo ja bar sekundicu mirnije spavam. 8)
hajnehaj

#838 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by hajnehaj »

wolf07 wrote:
pa to m i ima neke logike , s Izetbegovicem i Radmanovicem sastanak u vezi necega ima nekog smisla , dok sta ti moze Komsic obecati kad prvo mora Slucajnog Prolaznika pitati...tako da kad neko nesto hoce od predsjednostva , prva dvojca su daleko ozbiljniji igraci .
wolf07

#839 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by wolf07 »

popajic wrote:
wolf07 wrote:
Mislis da je jednostavan posao stalno drzati na oku Bakira i kolegu mu :-D
Aha, pitaju ga i kad hoce u WC jer ako ih on ne pusti moraju u gace.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#840 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by sabina1 »

Bio bi zgodniji da obrije bradu :wink:
veleno

#841 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by veleno »

Bakir Izetbegovic, the Muslim member of Bosnia's tripartite presidency, said at the ceremony that "there are no words to explain this inexplicable and irrational evil, a boundless hate against people whose only crime was to be Muslims."
Smrad.
ultima_palabra

#842 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

veleno wrote:
Bakir Izetbegovic, the Muslim member of Bosnia's tripartite presidency, said at the ceremony that "there are no words to explain this inexplicable and irrational evil, a boundless hate against people whose only crime was to be Muslims."
Smrad.
Jel nešto pogrešno rekao?
Skijaš

#843 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Skijaš »

wolf07 wrote:
popajic wrote:Mislis da je jednostavan posao stalno drzati na oku Bakira i kolegu mu :-D
Aha, pitaju ga i kad hoce u WC jer ako ih on ne pusti moraju u gace.
Upravo tako. Zato su naučili da zajedno idu u WC, rjeđe im tako odbije molbu.

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/4 ... a-bih.html
veleno

#844 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by veleno »

ultima_palabra wrote:
veleno wrote:
Smrad.
Samo zato što su muslimani???
ultima_palabra

#845 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

veleno wrote:
Pa 8000 Srebreničana je ubijeno samo zato što su bili muslimani, imali muslimansko ime, podsjećali na muslimane... možda je bio i neki drugi razlog, ja ga ne znam.
Neposlusna

#846 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Neposlusna »

veleno wrote:
ultima_palabra wrote:
veleno wrote:
Smrad.
Pa zar to ima neki drugi razlog?
Zar Smradic ne govori pred ulazak u Srebrenicu da je doslo vrijeme da se osvete muslimanima. :x
Sasvim_Obican

#847 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Sasvim_Obican »

Mislim da je @Veleno htio istaknuti Izetbegovićevo impliciranje muslimanskog umjeto bošnjačkog naroda...

Uglavnom, Bakirov govor je bio gorljiv, prepun političkih floksula i potpuno neprimjeren prilici u kojoj je govorio.
wolf07

#848 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by wolf07 »

Sasvim_Obican wrote:Mislim da je @Veleno htio istaknuti Izetbegovićevo impliciranje muslimanskog umjeto bošnjačkog naroda...

Uglavnom, Bakirov govor je bio gorljiv, prepun političkih floksula i potpuno neprimjeren prilici u kojoj je govorio.
Da budem iskren, ja mislim da je bas OK ovo "muslimani" jer nesto cisto sumnjam da bi se neki drugi muslimani, osim Bosnjaka, proveli ista bolje da su se tamo zatekli. Osim toga, i sam Mladic pominje nekakve Turke pa hajde sad ti tu budi pametan! Meni se ipak cini da je kljucno sto neko nosi ime i prezime koje ima prizvuk islama (recimo Abdulah, Muhamed, Hamza......) a o bosnjastvu VRS tada nije ni mislila, njima je jos do Turaka kao sto i sami kazu i onda u nedostatku pravih Turaka moze se zaklat bilo sta sto s pomenutim Turcima dijeli vjeru.
tbv

#849 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by tbv »

...........
Last edited by tbv on 19/07/2011 15:15, edited 1 time in total.
Skijaš

#850 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Skijaš »

Wox wrote:
veleno wrote:
Da, zato sto su muslimani i zato sto su bili na strani Bosne!! Hoces li nam zabraniti da govorimo istinu da smo ubijani samo zato sto se nismo zvali Obren, Stojanka, ili Milorad??

Znas li da je VRS sistematski rusila dzamije? Jesu li to radili jer su eto onako volili trositi granate ili zato sto su munare predstavljle Islam?? Ja mislim da je ovo drugo u pitanju.
Muslimani kao vjerska skupina su četnicima nebitni. Džamije se rušilo zato što se oko džamija može naći Bošnjake, etničku grupu i politički faktor. Da su Bošnjaci budisti, četnici bi rušili budističke hramove.

Naravno, ništa od ovog nije tema, pa kad nas moderatori šutnu s foruma nećemo imati koga kriviti osim sami sebe.
Post Reply