Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Lunizz

#826 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Lunizz »

Na kraju cemo biti 3. i idemo u Kup Uefa :D
smoki_choko

#827 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by smoki_choko »

Ratatata wrote:Na kraju cemo biti 3. i idemo u Kup Uefa :D
u 7 pretkolo kupa sajamskih gradova
luckylaka

#828 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:mislio sam ja na sve ostale, osim BHF-a i njihovih vođa ... jbt, pa nije fanatikosa bilo 2100 nego 100, i upravo činjenica da im vođe nisu u stanju iskontrolirati ni tako mali broj navijača je, bar za mene, BHF stavilo u koš sa navijačkim grupama tipa Fukara. Tu ili vođe nemaju ama baš nikakvog autoriteta, ili je BHF imao peh da im se u kop prikačilo šabana kojima je jedini cilj bio nalokati se i urlikati, a ako bude sreće i potući se pa da se može pohvalit kako je bio zayeban. To su sve sporedne stvari u navijanju bez kojih se često ne može, to je tačno, ali prva i glavna su grla i dlanovi.

bio sam tu odmah pored, slušao i gledao. I dobrano popizdio....
Ocito je da si dosao na ovu temu samo da prozivas ili provociras BiHFanaticose.ODJEBI od fanaticosa.Fanaticosima ne trebaju tatini sinovi na trebinama samo da bi pogledali reprezentaciju i sutradan postali slike po face ili ovdje srali na forumukao,,mi smo bili na utakmici,,Nisu BiHFanaticosi ,,pijani,,isli u Beograd samo da bi se vidjeli na tv,nisu Fanaticosi otisli ni u Svedsku,Njemacku da bi pijancili(to su komotno mogli uraditi i kod kuce i bez belaja)ali su BiHFanaticosi prije svega navijaci reprezentacije BiH a poslije toga opet navijaci BiH.I nikakva pijana banda kakvu hoces ovdje da je predstavis. :bih: :bih:
El_comadante

#829 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by El_comadante »

luckylaka wrote:
El_comadante wrote:ja mislim da mi i nemamo igrače za rezultat veći. nama uštopaju Đeku i Misimovića i faktički nemamo igrača koji može igrati kad nam ovu dvojicu uštopaju. kao što neko reče prošle kvalifikacije smo bili nepoznanica pa smo napravili čudo ali sada ljudi itekako prate našu igru i repreznetativce kako igraju. i nažalost to im za sada poprilično dobro ide. a inevalja nam taktika jer mi imamo dobar napad a taktika nam je jedan špic nešto kao 4-4-1-1 a uštopaju nam tog 1 (Đeku) i mi smo doen nažalost.
De boga ti pojasni kakvo smo to cudo napravili u proslim kvalifikacijama.Eto nisam pratio prosle kvalifikacije o kakvom se cudu radi.
to sam reko u smislu da je 2. pozicija bila najbolja u kvalifikacijama od kada igramo a između ostalog zato što smo i bili nepoznanica. onda 7-0 je čudna velika pobjeda. a sada je več drgačija situacija.
Chivas1

#830 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Chivas1 »

Ratatata wrote:Na kraju cemo biti 3. i idemo u Kup Uefa :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dok ne bude regionalna liga necemo mi nigdje :D
riko-ga

#831 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by riko-ga »

Impavidus wrote:da se malo zakuha :D
Image

Ovo je sa onoga autobusa?To je bilo na trgu kada su navijaci iz ovoga autobusa vec bili otisli.Nije neka hrabrost bila to odraditi kad nema nikoga u blizini a trans ostao sam na autobusu.Odradjen je jos jedan trans i to sa tribine.Taj je zavrsio u Zenici.Evo ovaj:

Image
udrch

#832 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by udrch »

Čega se pametan stidi, budala se time ponosi..
izbjeglica_iz_besmisla

#833 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

luckylaka wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:mislio sam ja na sve ostale, osim BHF-a i njihovih vođa ... jbt, pa nije fanatikosa bilo 2100 nego 100, i upravo činjenica da im vođe nisu u stanju iskontrolirati ni tako mali broj navijača je, bar za mene, BHF stavilo u koš sa navijačkim grupama tipa Fukara. Tu ili vođe nemaju ama baš nikakvog autoriteta, ili je BHF imao peh da im se u kop prikačilo šabana kojima je jedini cilj bio nalokati se i urlikati, a ako bude sreće i potući se pa da se može pohvalit kako je bio zayeban. To su sve sporedne stvari u navijanju bez kojih se često ne može, to je tačno, ali prva i glavna su grla i dlanovi.

Ocito je da si dosao na ovu temu samo da prozivas ili provociras BiHFanaticose.ODJEBI od fanaticosa.Fanaticosima ne trebaju tatini sinovi na trebinama samo da bi pogledali reprezentaciju i sutradan postali slike po face ili ovdje srali na forumukao,,mi smo bili na utakmici,,Nisu BiHFanaticosi ,,pijani,,isli u Beograd samo da bi se vidjeli na tv,nisu Fanaticosi otisli ni u Svedsku,Njemacku da bi pijancili(to su komotno mogli uraditi i kod kuce i bez belaja)ali su BiHFanaticosi prije svega navijaci reprezentacije BiH a poslije toga opet navijaci BiH.I nikakva pijana banda kakvu hoces ovdje da je predstavis. :bih: :bih:
prvo, smiri se, nije ovo mjesto za psovanje.
drugo, vidiš na osnovu čega sam okarakterisao BHF kao bandu. Nije paušalno, nego na osnovu onoga što sam svojim očima vidio... Da je ona ekipa iz Tirane imala glavu i rep, ondje bi ili svi fanatikosi ko jedan zakamenjali albance ili bi se svi smirili kako ne bi belaj dalje eskalirao. A ne kako je ko htio... Ako nisam upravu, fino mi reci šta sam pogrešno napisao ljudima ovdje pa me argumentima ušutkaj. Vrijeđanjem nećeš, ne brini se...
treće, nisam tatin sin i ne znam odakle ti ideja da sam bio u albaniji da se mogu hvaliti utakmicom. Bio sam na dovoljno gostovanja, od jebenog čitluka i modriče pa do genka, i znam dobro šta je OK a šta nije. I znam dobro po čemu se razlikuje moderan/normalan navijač od najobičnijeg šabana.
Lijepo sam rekao da su BHF imali moje poštovanje zbog onoga šta rade i naročito što su radili. Međutim, vidljiv je pad u posljednje dvije godine kod bh. ogranka BHF-a.

Ti si vidim upućeniji pa bi mi možda mogao i objasniti zašto je to tako, nema potreebe da se prepiremo ...
Obuca9

#834 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

Eh da mi je opet doživjeti ovako nešto, igrače sa rukom na srcu, kako iz sveg glasa pjevaju jednu i jedinu himnu BiH, a na tiribinama jedna i jedina zastava BiH...

Gledaj Brace Salihamidžića kako pjeva 8-)
burek_in_space

#835 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by burek_in_space »

@luckylaka, smiri strasti...josh jedan post u kojem nekoga psujesh ili vrijedjash bice sankcionisan 30-dnevnim banom, jer si i prije upozoravan za iste stvari.
romanovero

#836 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by romanovero »

samo bracika legenda pjeva na svakoj tekmi...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#837 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by 1946 »

romanovero wrote:samo bracika legenda pjeva na svakoj tekmi...
Na prvom klipu pjeva "Zemljo tisuć'ljetna na PONOS ti se kunem" :D . A Konjić "od mora do Une" :lol:
veljaca

#838 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Eh da mi je opet doživjeti ovako nešto, igrače sa rukom na srcu, kako iz sveg glasa pjevaju jednu i jedinu himnu BiH, a na tiribinama jedna i jedina zastava BiH...
Vala i ja bih to volio docekati .... Samo ne ide to bas tako lako ....

Evo sada,uz sve ostale probleme - sta ce pjevati ovi danasnji igraci - kada nam himna nema tekst .....

Ali mislim da je put ka ovome sto ti i ja zelimo - bolje trenutno stanje u i oko Reprezentacije Bosne i Hercegovine .... Zato se treba boriti da se ono popravi i ne napadati nikoga ko daje konstruktivne prijedloge za dobrobit Reprezentacije Bosne i Hercegovine .

:bih:
Logovan

#839 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Logovan »

hz__semir wrote:Eh da mi je opet doživjeti ovako nešto, igrače sa rukom na srcu, kako iz sveg glasa pjevaju jednu i jedinu himnu BiH, a na tiribinama jedna i jedina zastava BiH...
Opet će ovako biti aBd
Šibicar

#840 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Šibicar »

1946 wrote:
romanovero wrote:samo bracika legenda pjeva na svakoj tekmi...
Na prvom klipu pjeva "Zemljo tisuć'ljetna na PONOS ti se kunem" :D . A Konjić "od mora do Une" :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: šta je on primjetio. :lol: :thumbup:
luckylaka

#841 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
luckylaka wrote:

drugo, vidiš na osnovu čega sam okarakterisao BHF kao bandu. Nije paušalno, nego na osnovu onoga što sam svojim očima vidio... Da je ona ekipa iz Tirane imala glavu i rep, ondje bi ili svi fanatikosi ko jedan zakamenjali albance ili bi se svi smirili kako ne bi belaj dalje eskalirao. A ne kako je ko htio... Ako nisam upravu, fino mi reci šta sam pogrešno napisao ljudima ovdje pa me argumentima ušutkaj. Vrijeđanjem nećeš, ne brini se...
treće, nisam tatin sin i ne znam odakle ti ideja da sam bio u albaniji da se mogu hvaliti utakmicom. Bio sam na dovoljno gostovanja, od jebenog čitluka i modriče pa do genka, i znam dobro šta je OK a šta nije. I znam dobro po čemu se razlikuje moderan/normalan navijač od najobičnijeg šabana.
Lijepo sam rekao da su BHF imali moje poštovanje zbog onoga šta rade i naročito što su radili. Međutim, vidljiv je pad u posljednje dvije godine kod bh. ogranka BHF-a.

Ti si vidim upućeniji pa bi mi možda mogao i objasniti zašto je to tako, nema potreebe da se prepiremo ...
Ocito da si samo ti vidio tu ,,pijanu bandu,,a ne jos stotine drugi koji su bili dole i skoro svi drugi tvrde kako je prvo belaj poceo sa strane Albanaca samo ti tvrdis kako su Fanaticosi poceli prvi.Al hajde.U pravu si ti si bio na utakmici ja sam ovu slucajno propustio.To sto ti vidis da je ocit pad BiHFanaticosa u poslednje dvije godine je zahvaljujuci NSBiH koji pokusava na svaki nacin da ugasi ovu grupu jer su BiHFanaticosima zabranili prvo ulaske na neke stadione.pa kupovine karata i td.Ja ti garantujem da bi protiv portugala u Zenici samo BiHFanaticosi napunili Bilino i napravili atmosferu(vec dokazano)da ti se ledi krv ali Fanaticosima je doslovno receno da organizovano nece moci ni prici stadionu jer tad tatini sinovi i ublehasi ostaju bez karata.Al da ne bi dalje il ne daj boze u Ba(skoro dosao) POZ.
Edin H.

#842 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

riko-ga wrote:
Impavidus wrote:da se malo zakuha :D
Image

Ovo je sa onoga autobusa?To je bilo na trgu kada su navijaci iz ovoga autobusa vec bili otisli.Nije neka hrabrost bila to odraditi kad nema nikoga u blizini a trans ostao sam na autobusu.Odradjen je jos jedan trans i to sa tribine.Taj je zavrsio u Zenici.Evo ovaj:

Image
Gdje je slika Fatmira :D

I remi se lakse preboli nakon ovih zapanjujuce dobrih vijesti :lol: :lol:
izbjeglica_iz_besmisla

#843 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

luckylaka wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:
luckylaka wrote: Ocito je da si dosao na ovu temu samo da prozivas ili provociras BiHFanaticose.ODJEBI od fanaticosa.Fanaticosima ne trebaju tatini sinovi na trebinama samo da bi pogledali reprezentaciju i sutradan postali slike po face ili ovdje srali na forumukao,,mi smo bili na utakmici,,Nisu BiHFanaticosi ,,pijani,,isli u Beograd samo da bi se vidjeli na tv,nisu Fanaticosi otisli ni u Svedsku,Njemacku da bi pijancili(to su komotno mogli uraditi i kod kuce i bez belaja)ali su BiHFanaticosi prije svega navijaci reprezentacije BiH a poslije toga opet navijaci BiH.I nikakva pijana banda kakvu hoces ovdje da je predstavis. :bih: :bih:

Ocito da si samo ti vidio tu ,,pijanu bandu,,a ne jos stotine drugi koji su bili dole i skoro svi drugi tvrde kako je prvo belaj poceo sa strane Albanaca samo ti tvrdis kako su Fanaticosi poceli prvi.Al hajde.U pravu si ti si bio na utakmici ja sam ovu slucajno propustio.To sto ti vidis da je ocit pad BiHFanaticosa u poslednje dvije godine je zahvaljujuci NSBiH koji pokusava na svaki nacin da ugasi ovu grupu jer su BiHFanaticosima zabranili prvo ulaske na neke stadione.pa kupovine karata i td.Ja ti garantujem da bi protiv portugala u Zenici samo BiHFanaticosi napunili Bilino i napravili atmosferu(vec dokazano)da ti se ledi krv ali Fanaticosima je doslovno receno da organizovano nece moci ni prici stadionu jer tad tatini sinovi i ublehasi ostaju bez karata.Al da ne bi dalje il ne daj boze u Ba(skoro dosao) POZ.
ne kontam što si se ti raspalio, fino sam rekao da sam kompetentan da pričam samo o periodu sat vremena prije tekme pa nadalje, jer sam tek tada ušao na stadion. Šta god da se dešavalo prije, do tog trena se bilo smirilo....I očito sam jedan od rijetkih koji je gledao u tu prvu baklju, haman i pola našeg autobusa to nije vidjelo pa su se čudili vako ko i ti... Sreća pa je bilo tu ono drugo pola busa koji su vidjeli isto što i ja, inače bih pomislio da sam lud.

Hvala na objašnjenju za pad BHF-a, mogao sam i pretpostaviti da se radi o takvim igricama oko njih... Sjećam se još kako je Ventola nekad još davno sišao sa scene "odjednom", ti i takvi pritisci su se očito nastavili još jače ali van očiju javnosti.

I za kraj, vidim ovo ublehaš na kraju si meni uputio.... Drug moj, nemoj misliti da sam išta drukčiji od tebe jer znam kako je iz ljubavi stajati dva sata i kisnuti do gole kože, znam kako je rizikovati razbijenu glavu i još štošta za tu istu ljubav, kako je davati i zadnju marku da otputujes 100 ili 1000 kilometara zbog svojih snova... To sa tatinim sinovima i ublehašima ostavi za nekog drugog...

Pozdrav i tebi
Jack Be Nimble

#844 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Jack Be Nimble »

ma neka pjevaju sta god hoce i neka drze ruke u gacama, samo neka to sve odrade na evropskom ili svjetskom prvenstvu.
smoki_choko

#845 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by smoki_choko »

trenutni rezultati
68 Armenija 4 - 0 Andora
67 Azerbejdžan 1 - 0 Turska :run:
68 Føroyar 1 - 0 Sjeverna Irska
Pauza Finska 0 - 0 Mađarska
Obuca9

#846 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

Eto kome smo mi uzeli (jedva) jedan bod u prošlim kvalifikacijama.
michio

#847 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by michio »

BiH bi savladala Azerbajdzan.
Gat'Gor

#848 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Gat'Gor »

Evo igraju Albanija i Bjelorusija sada. Albanski kapiten Lorik Cana ne igra danas, i to snaci ekipa im je duplo slabija. Nas dragi Džemal Mustedanagić (sada glavni selektor albanije) izlgeda malo nervozan.
Pixon

#849 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Pixon »

Gat'Gor wrote:Evo igraju Albanija i Bjelorusija sada. Albanski kapiten Lorik Cana ne igra danas, i to snaci ekipa im je duplo slabija. Nas dragi Džemal Mustedanagić (sada glavni selektor albanije) izlgeda malo nervozan.
Dze to gledas?
smoki_choko

#850 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by smoki_choko »

deset minuta proslo a bjelorusi zabise albancima :-)
Locked