Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#826 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049

Jel' se meni čini ili na ovim slikama Leotar nosi dresove Željezničara????
JThomas

#827 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by JThomas »

ne se primati na mahalske provokacije.

mašina se polako vraća na pravi kolosijek i to je jedino bitno.
LSD

#828 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

hz__semir wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049

Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cega :? ) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.
Voovoozela

#830 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Voovoozela »

Joey Tribbiani wrote:
Voovoozela wrote:Gospoda se, nakon 5 komada u prvom poluvremenu, u drugom lagano dodaju, bez srkleta i zora...
Seljačine, s druge strane, trpaju do iznemoglosti, napinjući se pritom ko žabe :-D

PS. Sjeća li se neko ekipe po imenu Zmaj od Bosne :skoljka: :dance:

PPS. Damir Kojašević :thumbup:

sta pricas ti??? Ko je tebe prozvao? Zmaj od Bosne? Toga se sjecas sad umjesto da budes covjek i bar presutis kad ne mozes nista dobro napisati. Ovo boldirano mozes za samog sebe reci
Jel ti dobro, jesi se to prepozno? Napravio sam samo malu digresiju na ovo vaše svršavanje po forumu ko da ste u najmanju ruku pobijedili neku evropsku ekipu... fakat me ne interesuje vaš rezultat al to je valjda način da malo umanjite ovu našu prvu pobjedu izvan Kantona Sarajevo :D

ps. uostalom, vidiš da vam i je menager razočaran :D
Last edited by Voovoozela on 28/08/2010 23:27, edited 1 time in total.
Obuca9

#831 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

LSD wrote:

Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cega :? ) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.
:lol: :lol: :lol:

Jao tuge, ni dresova nemaju... Ili su mozda i njihovi dresovi na isti fazon kao i vaši, plavo-bijele pruge ili su glupani zaboravili ponijeti dresove :D Kako god okreneš, ovo se ni Bracinoj Vrbanjuši ne bi desilo :)
Joey Tribbiani

#832 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

Voovoozela wrote:
Joey Tribbiani wrote:
Voovoozela wrote:Gospoda se, nakon 5 komada u prvom poluvremenu, u drugom lagano dodaju, bez srkleta i zora...
Seljačine, s druge strane, trpaju do iznemoglosti, napinjući se pritom ko žabe :-D

PS. Sjeća li se neko ekipe po imenu Zmaj od Bosne :skoljka: :dance:

PPS. Damir Kojašević :thumbup:

sta pricas ti??? Ko je tebe prozvao? Zmaj od Bosne? Toga se sjecas sad umjesto da budes covjek i bar presutis kad ne mozes nista dobro napisati. Ovo boldirano mozes za samog sebe reci
Jel ti dobro, jesi se to prepozno? Napravio sam samo malu digresiju na ovo vaše svršavanje po forumu ko da ste u najmanju ruku pobijedili neku evropsku ekipu... fakat me ne interesuje vaš rezultat al to je valjda način da malo umanjite ovu našu prvu pobjedu izvan Kantona Sarajevo :D
ma dobro je meni, ne sekiraj mi se. Navikao sam da svakakvih ljudi ima u ovom nasem gradu. Nego da te pitam, hoces li nam to zabraniti da se radujemo visokoj pobjedi...i to bez ijednog spominjanja tvog kluba? Smijesno stvarno...zavist, kompleksi i slicno su BOLEST. Vozdra
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#833 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

Ako bog da uzeti Borca na kosevu i onda u Prijedor po bod dosta :oops:
Joey Tribbiani

#834 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

hz__semir wrote:
LSD wrote:

Jao tuge, ni dresova nemaju... Ili su mozda i njihovi dresovi na isti fazon kao i vaši, plavo-bijele pruge ili su glupani zaboravili ponijeti dresove :D Kako god okreneš, ovo se ni Bracinoj Vrbanjuši ne bi desilo :)
:-D
Baltazar_khan

#835 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Baš su neozbiljni. Zaboravili dresove, primili 8 komada :razz:

A vi željezničari se odmah pohasili poslije ovakve pobjede :oops:

I Bosna je zabila estoniji 7 komada, pa na kraju nije bilo mundijala.

Tako ni vama nema titule. Ne da Blekić 8-)
lerdi

#836 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by lerdi »

Haj nek ste ih obukli ako ništa. ;)

Ne umanjujući pobjedu komšija, jer treba bilo kome uvaliti osam komada, moje je mišljenje da će ovaj Leotar biti obićna kanta za napucavanje gol razlike. Uzeo ih Olimpik, prošlo kolo protiv Travnika sudija u dva navrata svirao sumnjive ofsajde Travniku s tim da jedan nije bio 1000%, a sada došli bez dresova i primili osmicu. Boga mi izgleda da imamo kandidata za ispadanje ;)
Voovoozela

#837 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Voovoozela »

Joey Tribbiani wrote:
ma dobro je meni, ne sekiraj mi se. Navikao sam da svakakvih ljudi ima u ovom nasem gradu. Nego da te pitam, hoces li nam to zabraniti da se radujemo visokoj pobjedi...i to bez ijednog spominjanja tvog kluba? Smijesno stvarno...zavist, kompleksi i slicno su BOLEST. Vozdra
Ma samo uživaj, bolan, moramo se malo zezati, ha ja... još sutra ako Olimpic pobijedi prvi put u istoriji će se desiti da su prva tri mjesta sarajevski premijerligaši :-D
Joey Tribbiani

#838 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

Baltazar_khan wrote:Baš su neozbiljni. Zaboravili dresove, primili 8 komada :razz:

A vi željezničari se odmah pohasili poslije ovakve pobjede :oops:

I Bosna je zabila estoniji 7 komada, pa na kraju nije bilo mundijala.

Tako ni vama nema titule. Ne da Blekić 8-)
vidjet cemo, vidjet cemo. I mi smo imali niz od bruku tekmi bez poraza pa neupadosmo u Ligu prvaka :mrgreen:

ćeramo se...ima jos do kraja. Mislim da smo mi ipak brzi
Last edited by Joey Tribbiani on 28/08/2010 23:37, edited 1 time in total.
Joey Tribbiani

#839 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

Voovoozela wrote:
Joey Tribbiani wrote:
Ma samo uživaj, bolan, moramo se malo zezati, ha ja... još sutra ako Olimpic pobijedi prvi put u istoriji će se desiti da su prva tri mjesta sarajevski premijerligaši :-D
ne bi bilo loše...samo, mi cemo malo da poradimo na tom poretku :mrgreen:
Obuca9

#840 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Voovoozela wrote:
Joey Tribbiani wrote:
Jes' da nema Borca :)
Baltazar_khan

#841 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Joey Tribbiani wrote: vidjet cemo, vidjet cemo. I mi smo imali niz od bruku tekmi bez poraza pa neupadosmo u Ligu prvaka :mrgreen:

ćeramo se...ima jos do kraja. Mislim da smo mi ipak brzi
I vi ste neozbiljni. Juče Lazar ne valja, a danas odjednom super Lazo :oops:
Joey Tribbiani

#842 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

Drug, nadji gdje sam to ja rekao i ne pisem vise na forumu. Ne kazem da je extra klasa ali boljeg nemamo, igra u mom Želji i meni je dobar dok je tu.

Iako je dugo "postio" znao je odigrat dobru tekmu sa dosta dobijenih duela. Klasicni sidras. Zna i zabit, veceras je to pokazao + igra povrijedjen i vjerovatno ce morati na operaciju.
Obuca9

#843 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Joey Tribbiani wrote:
hz__semir wrote:
LSD wrote: Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cega :? ) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.

:-D
Samo meni se čini da ste fulili cigare, trebali ste im dati kakve dresove sa reklamom za onu osmicu, a ne ove Code :D
punk's not dead
Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata

#844 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by punk's not dead »

nevjerovatno,ali fina atmosfera veceras vlada na forumu :mrgreen:
Joey Tribbiani

#845 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

punk's not dead wrote:nevjerovatno,ali fina atmosfera veceras vlada na forumu :mrgreen:

suti, ne ureklo se. Treba zabiljeziti ovaj datum kao bitan dio historije sa-x

@hz semir ma jarane to ce im biti novi grb kluba
JThomas

#846 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by JThomas »

lazar je pravim navijačima uvijek valjao.

al' na balkanu ljudi generalno lako gube vjeru.
LSD

#847 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Ma Lazar je fenomen neviđeni :mrgreen: nema opisa za takavog igrac...il fenomeno :mrgreen:
Veceras je uspio zabiti 3 komada :thumbup: sad ce reci neki lako je kad su mu sve lopte bile servirane ko na tanjiru kao što i jest realno, ali treba i to upratiti i biti na mjestu...ali onaj promašaj je promašaj decenije, da je ono bilo na 0-0 a ne na 5-0 sjever bi uletio u teren da ga lincuje...ali dobar je nek samo zabija pa kako god.
Znamo svi da igra jer Amar tjera neki svoj princip, tako da tu nema promjene do daljnjeg a i nemamo boljeg špica od njega...srecom pa veznjaci tipa Zeba,Višća,Bešlija zabijaju glove.
Lakat Jebić

#848 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Lakat Jebić »

bice dobar derby :D
north

#849 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by north »

Lakat Jebić wrote:bice dobar derby :D
Nije floskula, ali bilo bi dobro da do derbija budemo na prva dva mjesta (naravno mi prvi), pa da onda u takvoj ludoj atmosferi vidimo čija majka crnu vunu.....
Deriguz

#850 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Deriguz »

Oni su ponijeli svoju bijelu garnituru, pa smo im, da bi se bolje razlikovali na terenu posudili svoje dresove, one u kojima je drugi tim igrao u Visokom
Locked