Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#826 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049
Jel' se meni čini ili na ovim slikama Leotar nosi dresove Željezničara????
- JThomas
#827 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ne se primati na mahalske provokacije.
mašina se polako vraća na pravi kolosijek i to je jedino bitno.
mašina se polako vraća na pravi kolosijek i to je jedino bitno.
-
LSD
#828 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cegahz__semir wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049
- Reglan
- Voovoozela
#830 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jel ti dobro, jesi se to prepozno? Napravio sam samo malu digresiju na ovo vaše svršavanje po forumu ko da ste u najmanju ruku pobijedili neku evropsku ekipu... fakat me ne interesuje vaš rezultat al to je valjda način da malo umanjite ovu našu prvu pobjedu izvan Kantona SarajevoJoey Tribbiani wrote:Voovoozela wrote:Gospoda se, nakon 5 komada u prvom poluvremenu, u drugom lagano dodaju, bez srkleta i zora...
Seljačine, s druge strane, trpaju do iznemoglosti, napinjući se pritom ko žabe![]()
PS. Sjeća li se neko ekipe po imenu Zmaj od Bosne![]()
![]()
PPS. Damir Kojašević
sta pricas ti??? Ko je tebe prozvao? Zmaj od Bosne? Toga se sjecas sad umjesto da budes covjek i bar presutis kad ne mozes nista dobro napisati. Ovo boldirano mozes za samog sebe reci
ps. uostalom, vidiš da vam i je menager razočaran
Last edited by Voovoozela on 28/08/2010 23:27, edited 1 time in total.
- Obuca9
#831 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
LSD wrote:Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cegahz__semir wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049
Jel' se meni čini ili na ovim slikama Leotar nosi dresove Željezničara????) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.
Jao tuge, ni dresova nemaju... Ili su mozda i njihovi dresovi na isti fazon kao i vaši, plavo-bijele pruge ili su glupani zaboravili ponijeti dresove
- Joey Tribbiani
#832 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ma dobro je meni, ne sekiraj mi se. Navikao sam da svakakvih ljudi ima u ovom nasem gradu. Nego da te pitam, hoces li nam to zabraniti da se radujemo visokoj pobjedi...i to bez ijednog spominjanja tvog kluba? Smijesno stvarno...zavist, kompleksi i slicno su BOLEST. VozdraVoovoozela wrote:Jel ti dobro, jesi se to prepozno? Napravio sam samo malu digresiju na ovo vaše svršavanje po forumu ko da ste u najmanju ruku pobijedili neku evropsku ekipu... fakat me ne interesuje vaš rezultat al to je valjda način da malo umanjite ovu našu prvu pobjedu izvan Kantona SarajevoJoey Tribbiani wrote:Voovoozela wrote:Gospoda se, nakon 5 komada u prvom poluvremenu, u drugom lagano dodaju, bez srkleta i zora...
Seljačine, s druge strane, trpaju do iznemoglosti, napinjući se pritom ko žabe![]()
PS. Sjeća li se neko ekipe po imenu Zmaj od Bosne![]()
![]()
PPS. Damir Kojašević
sta pricas ti??? Ko je tebe prozvao? Zmaj od Bosne? Toga se sjecas sad umjesto da budes covjek i bar presutis kad ne mozes nista dobro napisati. Ovo boldirano mozes za samog sebe reci
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#833 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ako bog da uzeti Borca na kosevu i onda u Prijedor po bod dosta 
- Joey Tribbiani
#834 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
hz__semir wrote:LSD wrote:Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cegahz__semir wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=7049
Jel' se meni čini ili na ovim slikama Leotar nosi dresove Željezničara????) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.
![]()
![]()
![]()
Jao tuge, ni dresova nemaju... Ili su mozda i njihovi dresovi na isti fazon kao i vaši, plavo-bijele pruge ili su glupani zaboravili ponijeti dresoveKako god okreneš, ovo se ni Bracinoj Vrbanjuši ne bi desilo
- Baltazar_khan
#835 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Baš su neozbiljni. Zaboravili dresove, primili 8 komada
A vi željezničari se odmah pohasili poslije ovakve pobjede
I Bosna je zabila estoniji 7 komada, pa na kraju nije bilo mundijala.
Tako ni vama nema titule. Ne da Blekić
A vi željezničari se odmah pohasili poslije ovakve pobjede
- lerdi
#836 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Haj nek ste ih obukli ako ništa.
Ne umanjujući pobjedu komšija, jer treba bilo kome uvaliti osam komada, moje je mišljenje da će ovaj Leotar biti obićna kanta za napucavanje gol razlike. Uzeo ih Olimpik, prošlo kolo protiv Travnika sudija u dva navrata svirao sumnjive ofsajde Travniku s tim da jedan nije bio 1000%, a sada došli bez dresova i primili osmicu. Boga mi izgleda da imamo kandidata za ispadanje
Ne umanjujući pobjedu komšija, jer treba bilo kome uvaliti osam komada, moje je mišljenje da će ovaj Leotar biti obićna kanta za napucavanje gol razlike. Uzeo ih Olimpik, prošlo kolo protiv Travnika sudija u dva navrata svirao sumnjive ofsajde Travniku s tim da jedan nije bio 1000%, a sada došli bez dresova i primili osmicu. Boga mi izgleda da imamo kandidata za ispadanje
- Voovoozela
#837 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma samo uživaj, bolan, moramo se malo zezati, ha ja... još sutra ako Olimpic pobijedi prvi put u istoriji će se desiti da su prva tri mjesta sarajevski premijerligašiJoey Tribbiani wrote:
ma dobro je meni, ne sekiraj mi se. Navikao sam da svakakvih ljudi ima u ovom nasem gradu. Nego da te pitam, hoces li nam to zabraniti da se radujemo visokoj pobjedi...i to bez ijednog spominjanja tvog kluba? Smijesno stvarno...zavist, kompleksi i slicno su BOLEST. Vozdra
- Joey Tribbiani
#838 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
vidjet cemo, vidjet cemo. I mi smo imali niz od bruku tekmi bez poraza pa neupadosmo u Ligu prvakaBaltazar_khan wrote:Baš su neozbiljni. Zaboravili dresove, primili 8 komada![]()
A vi željezničari se odmah pohasili poslije ovakve pobjede![]()
ćeramo se...ima jos do kraja. Mislim da smo mi ipak brzi
Last edited by Joey Tribbiani on 28/08/2010 23:37, edited 1 time in total.
- Joey Tribbiani
#839 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ne bi bilo loše...samo, mi cemo malo da poradimo na tom poretkuVoovoozela wrote:Ma samo uživaj, bolan, moramo se malo zezati, ha ja... još sutra ako Olimpic pobijedi prvi put u istoriji će se desiti da su prva tri mjesta sarajevski premijerligašiJoey Tribbiani wrote:
ma dobro je meni, ne sekiraj mi se. Navikao sam da svakakvih ljudi ima u ovom nasem gradu. Nego da te pitam, hoces li nam to zabraniti da se radujemo visokoj pobjedi...i to bez ijednog spominjanja tvog kluba? Smijesno stvarno...zavist, kompleksi i slicno su BOLEST. Vozdra
- Obuca9
#840 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jes' da nema BorcaVoovoozela wrote:Ma samo uživaj, bolan, moramo se malo zezati, ha ja... još sutra ako Olimpic pobijedi prvi put u istoriji će se desiti da su prva tri mjesta sarajevski premijerligašiJoey Tribbiani wrote:
- Baltazar_khan
#841 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
I vi ste neozbiljni. Juče Lazar ne valja, a danas odjednom super LazoJoey Tribbiani wrote: vidjet cemo, vidjet cemo. I mi smo imali niz od bruku tekmi bez poraza pa neupadosmo u Ligu prvaka![]()
ćeramo se...ima jos do kraja. Mislim da smo mi ipak brzi
- Joey Tribbiani
#842 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Drug, nadji gdje sam to ja rekao i ne pisem vise na forumu. Ne kazem da je extra klasa ali boljeg nemamo, igra u mom Želji i meni je dobar dok je tu.
Iako je dugo "postio" znao je odigrat dobru tekmu sa dosta dobijenih duela. Klasicni sidras. Zna i zabit, veceras je to pokazao + igra povrijedjen i vjerovatno ce morati na operaciju.
Iako je dugo "postio" znao je odigrat dobru tekmu sa dosta dobijenih duela. Klasicni sidras. Zna i zabit, veceras je to pokazao + igra povrijedjen i vjerovatno ce morati na operaciju.
- Obuca9
#843 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Samo meni se čini da ste fulili cigare, trebali ste im dati kakve dresove sa reklamom za onu osmicu, a ne ove CodeJoey Tribbiani wrote:hz__semir wrote:LSD wrote: Neko rece da nisu mogli nastupiti u svojim (ne znam zbog cega) pa im mi dali neke svoje rezervne ili stare dresove.
![]()
![]()
![]()
Jao tuge, ni dresova nemaju... Ili su mozda i njihovi dresovi na isti fazon kao i vaši, plavo-bijele pruge ili su glupani zaboravili ponijeti dresoveKako god okreneš, ovo se ni Bracinoj Vrbanjuši ne bi desilo
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#844 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
nevjerovatno,ali fina atmosfera veceras vlada na forumu 
- Joey Tribbiani
#845 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
punk's not dead wrote:nevjerovatno,ali fina atmosfera veceras vlada na forumu
suti, ne ureklo se. Treba zabiljeziti ovaj datum kao bitan dio historije sa-x
@hz semir ma jarane to ce im biti novi grb kluba
- JThomas
#846 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
lazar je pravim navijačima uvijek valjao.
al' na balkanu ljudi generalno lako gube vjeru.
al' na balkanu ljudi generalno lako gube vjeru.
-
LSD
#847 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma Lazar je fenomen neviđeni
nema opisa za takavog igrac...il fenomeno
Veceras je uspio zabiti 3 komada
sad ce reci neki lako je kad su mu sve lopte bile servirane ko na tanjiru kao što i jest realno, ali treba i to upratiti i biti na mjestu...ali onaj promašaj je promašaj decenije, da je ono bilo na 0-0 a ne na 5-0 sjever bi uletio u teren da ga lincuje...ali dobar je nek samo zabija pa kako god.
Znamo svi da igra jer Amar tjera neki svoj princip, tako da tu nema promjene do daljnjeg a i nemamo boljeg špica od njega...srecom pa veznjaci tipa Zeba,Višća,Bešlija zabijaju glove.
Veceras je uspio zabiti 3 komada
Znamo svi da igra jer Amar tjera neki svoj princip, tako da tu nema promjene do daljnjeg a i nemamo boljeg špica od njega...srecom pa veznjaci tipa Zeba,Višća,Bešlija zabijaju glove.
- Lakat Jebić
#848 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
bice dobar derby 
-
north
#849 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nije floskula, ali bilo bi dobro da do derbija budemo na prva dva mjesta (naravno mi prvi), pa da onda u takvoj ludoj atmosferi vidimo čija majka crnu vunu.....Lakat Jebić wrote:bice dobar derby
- Deriguz
#850 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Oni su ponijeli svoju bijelu garnituru, pa smo im, da bi se bolje razlikovali na terenu posudili svoje dresove, one u kojima je drugi tim igrao u Visokom