pa i on ima dosta slicnosti. i on je misterija kada je u pitanju stav IZ-e kao i torabi. suska se da mu IZ bas i nije naklonjena ali oni ne talasaju i ne ocituju se ni tamo ni vamo po njegovom pitanju.memlija wrote:e moja karananokaranana wrote:meni je i bvlgari zesci ublehas i mamipara, tako da mi njegovo podrzavanje ili nepodrzavanje nista ne znaci. ustvari ako ga podrzava, jos sam vise ubjedjen u ubleharstvo i jednog i drugog hafiza....kako te bolan nije stid tako govoriti za Bugarija....jesi li kad čitao njegove tekstove, slusao vazove?...nisi jelde, a i da jesi nista ne kontas
...
i onda se ti nadjes ovdje pametovatio i blatitti uvazenog hafiza...bez pokrica, i uvida u ono sto on radi...
pa mi recite da se priča argumentovano...cccccc
zdraaaavooo
pogledo sam par prica na tv-u, nisam isao na ta predavanja. tv intervijui ublehe, turneje po svijetu radjene samo radi samopromocije i uzimanja para konto prodaje knjiga i pruzanja usluga "savjetovanja" uz naknadu naravno. jedan "lijeci" tijelo, drugi "lijeci" dusu....ma ublehe.
ali on nije tema pa da ne sirim argumente ili neargumente vezano za drugu osobu.