Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
karanana

#826 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

memlija wrote:
karanana wrote:meni je i bvlgari zesci ublehas i mamipara, tako da mi njegovo podrzavanje ili nepodrzavanje nista ne znaci. ustvari ako ga podrzava, jos sam vise ubjedjen u ubleharstvo i jednog i drugog hafiza.
e moja karanano :-) ...kako te bolan nije stid tako govoriti za Bugarija....jesi li kad čitao njegove tekstove, slusao vazove?...nisi jelde, a i da jesi nista ne kontas :-) ...
i onda se ti nadjes ovdje pametovatio i blatitti uvazenog hafiza...bez pokrica, i uvida u ono sto on radi...
pa mi recite da se priča argumentovano...cccccc
zdraaaavooo
pa i on ima dosta slicnosti. i on je misterija kada je u pitanju stav IZ-e kao i torabi. suska se da mu IZ bas i nije naklonjena ali oni ne talasaju i ne ocituju se ni tamo ni vamo po njegovom pitanju.
pogledo sam par prica na tv-u, nisam isao na ta predavanja. tv intervijui ublehe, turneje po svijetu radjene samo radi samopromocije i uzimanja para konto prodaje knjiga i pruzanja usluga "savjetovanja" uz naknadu naravno. jedan "lijeci" tijelo, drugi "lijeci" dusu....ma ublehe.
ali on nije tema pa da ne sirim argumente ili neargumente vezano za drugu osobu.
emigrazione

#827 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by emigrazione »

Pa gdje ovo ima, toliko problema u drzavi, ljudi pricaju godinama( halooo godinama) o tome, pa ovoliki broj ''bolesnika'' sto dodje u zetru, samo da izadje na ulice kad se rjesavaju neke stvari od kojih nam zavisu buducnost, moze rijesiti za 24 sata jebote. Ali jok, u pizdu materinu, milion ce ih radije cekati u redu i mrznuti se da nekakvom marokancu pruzi ruku nego izaci na ulicu kad, recimo, ovi supci u parlamentu dizu dnevnice a oni umiru od gladi. Ili more slicnih primjera....
citizen1

#828 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by citizen1 »

emigrazione wrote:Pa gdje ovo ima, toliko problema u drzavi, ljudi pricaju godinama( halooo godinama) o tome, pa ovoliki broj ''bolesnika'' sto dodje u zetru, samo da izadje na ulice kad se rjesavaju neke stvari od kojih nam zavisu buducnost, moze rijesiti za 24 sata jebote. Ali jok, u pizdu materinu, milion ce ih radije cekati u redu i mrznuti se da nekakvom marokancu pruzi ruku nego izaci na ulicu kad, recimo, ovi supci u parlamentu dizu dnevnice a oni umiru od gladi. Ili more slicnih primjera....

bravo majstore potpuno si u pravu .a onaj link sa Senadom je legenda, a sto covjek valja gluposti ne mogu vjerovati da ljudi nasjednu na takve price,ja kad sam gledo mislio sam da je to snimak nove cazinske audicije.
Chivas1

#829 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Chivas1 »

Treba mi par osoba koje ce se pojavit u kolicima i ja cu ih podoci iz kolica svojim mocima na ocigled kamera ..i par novinara da me guraju svaki dan sa dobrim clankom..zaradu dijelimo posteno :D ako hoce i kakva tvornica sokova u tal moze bujrum :D
zonbirile

#830 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

ukinuti komplet zdravstvo i Mekkija pojačati još jednim vraćem.Mufljuza instalirati u Vodovod da energizira vodu i svima i mirna i profitabilna Bosna.
novi.dan.nova.nafaka

#831 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by novi.dan.nova.nafaka »

zonbirile wrote:ukinuti komplet zdravstvo i Mekkija pojačati još jednim vraćem.Mufljuza instalirati u Vodovod da energizira vodu i svima i mirna i profitabilna Bosna.
:lol: :lol: :lol:
Stari moj, zamisli te scene, reporteri BBC-a, Sky Newsa, BHT-a, HRT-a, NBC-a ispred Koševa: "poštovani gledaoci, upravo svjedočimo istorijskom trenutku, nakon pola godine rada u JP Vodovod, Mekki je izliječio čitavo Sarajevo. Evo vidite, bolnica iza nas se zatvara, jednostavno nema bolesnih.Invalidi prohodali, slijepi progledali. Poštovani gledaoci, svjedočite čudu... " Lary King putem video linka uspostavlja direktnu vezu i pita Mekkia hoće li doći malo k njima, on veli ma nema šanse, bosanci me vole i ne idem odavdje, eventualno u Hrvatsku.
Nakon toga bi se pokrenuo III svjetski rat za prevlast nad Turabijem. :-D Umjesto zbog nafte, ameri bi poslali marince ovamo da nam uvedu demokratiju i odvedu Turabija. Dok ga oni transportuju u Jameriku, negdje u putu rusi obore avion i preotmu ga. Tu nastupaju britanci, MI6 i šalju 007 da povrate čudotvorca. Ameri gube živce i opale nuklearku na rusiju, ovi uzvrate. Tu negdje dolazi i Terminator iz budućnosti i zakuhava čitavu situaciju....
karanana

#832 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

...i onda slete i mali zeleni
zonbirile

#833 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

karanana wrote:...i onda slete i mali zeleni
------------------------------
oni ne dolaze u obzir samo Alfi on je sa planete Kancamanca odakle su i tajanstveni elementi.Ljudi čuvajmo Mekkija ko oko u glavi,većeg mufljuza nećemo naći.
samo malo

#834 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

Amerikanci i Rusi nista nece pokusati dok ne cuju sta o svemu misli Rizzo Ruza.
samo malo

#835 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

sarajka djevojka wrote:Je li istina da ga hfz Bugari podrzava?
Ako jeste, onda Meki oko sebe okuplja provjerenu i mocnu ekipu, Dzemila ce morati pronaci odgovor na ovaj tezak udarac, mozda ce lobirati kod Vidovitog Milana jer ko njega ima na svojoj strani, ima krucijalnu prednost u ratu tajnih sila i nepoznatih minerala.
zonbirile

#836 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

koji odron,mufljuz u programu Kantonalne TV Sarajevo. Voditeljica svakog ko je protiv ušutkala.Fuj!!!Bosnu definitivno prekriva mrak.
malischa

#837 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by malischa »

citizen1 wrote:
emigrazione wrote:Pa gdje ovo ima, toliko problema u drzavi, ljudi pricaju godinama( halooo godinama) o tome, pa ovoliki broj ''bolesnika'' sto dodje u zetru, samo da izadje na ulice kad se rjesavaju neke stvari od kojih nam zavisu buducnost, moze rijesiti za 24 sata jebote. Ali jok, u pizdu materinu, milion ce ih radije cekati u redu i mrznuti se da nekakvom marokancu pruzi ruku nego izaci na ulicu kad, recimo, ovi supci u parlamentu dizu dnevnice a oni umiru od gladi. Ili more slicnih primjera....

bravo majstore potpuno si u pravu .a onaj link sa Senadom je legenda, a sto covjek valja gluposti ne mogu vjerovati da ljudi nasjednu na takve price,ja kad sam gledo mislio sam da je to snimak nove cazinske audicije.

kad mu vjeruje "najjaci bosanski umjetnik", zasto mu ne bi vjerovao covjek kojem su latino sapunice vrhunac lektire
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#838 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by hrasno38 »

To sto ne priznaje Vatikan Medjugorje ili sto Teheran ili Meka zabranjuju ovo ili ono je stvar cistog monopla i nista drugo jer samo na taj nacin se stada mogu dovuci iskljucivo na dvije adrese one koje su odredjene u vrhovima ove ili one vjere. Kao ovdje ovi sto dolaze u Zetru su ovce a oni sto idu u Vatikan i Meku nisu. Kad je covjek bolestan moli se bogu, nevidljivoj sili koju nikada nece ni vidjeti ni dodirnuti jer ga je neko ubjedio da mu samo bog moze pomoci a ovdje dodje neki Torabi koji kaze da ima neke moci da lijeci ljude, i opet neki ljudi odu gore i vide to nesto i sad ja treba da vjerujem supljim pricama svecenika i hodza a ne da vjerujem pricama mojih sugradjana ili na kraju krajeva ljudi koji tesko bolesni tvrde da se nakon susreta sa Torabijem osjecaju bolje. Mozda on i jeste sarlatan ali kad gledam zenu koja je ocelavila od kemoterapija i koja kaze "ja se jednostavno osjecam bolje" i Torabi je moja nada jedino sto mogu reci, nista ne kosta probati sve u zivotu ako ti je zivot ozbiljno ugrozen nekom teskom bolesti. A ta lijecenja Biblijama, Kuranima, molitvama itd itd, ako je Torabi supljak, su supljak na desetu. A ovi bajni doktori sto se javljaju po forumima i sto zakazuju preglede na koje se ceka po nekoliko mjeseci pa u tom cekanju ljudi jednostavno umru, sto recimo prognoziraju ljudima 7 - 10 dana zivota (kao sto su mom pokojnom ocu) a on poslije toga pozivi 30-tak godina jer se posvetio lijecenju prirodnom medicinom, sto uzimaju pare lopatom bolesnim ljudima da bi uradili ono radi cega su prisegli Hipokratovu zakletvu, nemaju ama bas nikakvo pravo da se javljaju na ovoj temi i da drze pridike nekome a najmanje onima kojima je Torabi mozda ostao i jedina nada pa makar bio i prevarant. Ako nista 1,5 litar ove vode u prodavnici kosta vise od 75pf pa ce ljudi makar nesto ustediti na vodi. Zar iko treba majci koja svoje dijete vozi u invalidskim kolicima da kaze "sta ces tamo to je prevarant" i to je Kuranom zabranjeno!!!!! Ma kakav Kuran i Biblija, svecenici i hodze jer ta zaena ima pravo da se nada jer da ima boga to bi dijete drzala za ruku a ne vozila u tim kolicima. Jednostavno kad je dzaba pustite ljudima da vjeruju.
malischa

#839 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by malischa »

hajd napokon da cujemo misljenje i jednog pacijenta
zonbirile

#840 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

hrasno38 wrote:To sto ne priznaje Vatikan Medjugorje ili sto Teheran ili Meka zabranjuju ovo ili ono je stvar cistog monopla i nista drugo jer samo na taj nacin se stada mogu dovuci iskljucivo na dvije adrese one koje su odredjene u vrhovima ove ili one vjere. Kao ovdje ovi sto dolaze u Zetru su ovce a oni sto idu u Vatikan i Meku nisu. Kad je covjek bolestan moli se bogu, nevidljivoj sili koju nikada nece ni vidjeti ni dodirnuti jer ga je neko ubjedio da mu samo bog moze pomoci a ovdje dodje neki Torabi koji kaze da ima neke moci da lijeci ljude, i opet neki ljudi odu gore i vide to nesto i sad ja treba da vjerujem supljim pricama svecenika i hodza a ne da vjerujem pricama mojih sugradjana ili na kraju krajeva ljudi koji tesko bolesni tvrde da se nakon susreta sa Torabijem osjecaju bolje. Mozda on i jeste sarlatan ali kad gledam zenu koja je ocelavila od kemoterapija i koja kaze "ja se jednostavno osjecam bolje" i Torabi je moja nada jedino sto mogu reci, nista ne kosta probati sve u zivotu ako ti je zivot ozbiljno ugrozen nekom teskom bolesti. A ta lijecenja Biblijama, Kuranima, molitvama itd itd, ako je Torabi supljak, su supljak na desetu. A ovi bajni doktori sto se javljaju po forumima i sto zakazuju preglede na koje se ceka po nekoliko mjeseci pa u tom cekanju ljudi jednostavno umru, sto recimo prognoziraju ljudima 7 - 10 dana zivota (kao sto su mom pokojnom ocu) a on poslije toga pozivi 30-tak godina jer se posvetio lijecenju prirodnom medicinom, sto uzimaju pare lopatom bolesnim ljudima da bi uradili ono radi cega su prisegli Hipokratovu zakletvu, nemaju ama bas nikakvo pravo da se javljaju na ovoj temi i da drze pridike nekome a najmanje onima kojima je Torabi mozda ostao i jedina nada pa makar bio i prevarant. Ako nista 1,5 litar ove vode u prodavnici kosta vise od 75pf pa ce ljudi makar nesto ustediti na vodi. Zar iko treba majci koja svoje dijete vozi u invalidskim kolicima da kaze "sta ces tamo to je prevarant" i to je Kuranom zabranjeno!!!!! Ma kakav Kuran i Biblija, svecenici i hodze jer ta zaena ima pravo da se nada jer da ima boga to bi dijete drzala za ruku a ne vozila u tim kolicima. Jednostavno kad je dzaba pustite ljudima da vjeruju.
---------------------------------------
može i tako samo član 112 KZ BiH to zabranjuje.Onda mufljuz nema radnu dozvolu,ne plača porez,ne izdaju se računi za prodanu vodu,krši se zakon o okupljanju,ugrožava red i mir i sigurnost građana i tako dalje i tako redom.Dužnost IZ je da reaguje ,jer se kosi sa učenjem Knjige i na kraju brate vodi kući,mufljuz je išao i tako za 500 eura.
because_of_you

#841 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

Kaže mi prijateljica koja mu ide svakodnevno, sinoć je troje umrlo čekajući na tretman.. :roll: :shock: :?
Ady88

#842 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ady88 »

sumayya wrote:Kaže mi prijateljica koja mu ide svakodnevno, sinoć je troje umrlo čekajući na tretman.. :roll: :shock: :?
ccc ako je istina stvarno :shock: , a sigurno ima dosta djece tamo, levati ih vode. I jadna djeca gledaju kako ljudi pred njima umiru :-?
karanana

#843 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

hrasno38 wrote:To sto ne priznaje Vatikan Medjugorje ili sto Teheran ili Meka zabranjuju ovo ili ono je stvar cistog monopla i nista drugo jer samo na taj nacin se stada mogu dovuci iskljucivo na dvije adrese one koje su odredjene u vrhovima ove ili one vjere. Kao ovdje ovi sto dolaze u Zetru su ovce a oni sto idu u Vatikan i Meku nisu. Kad je covjek bolestan moli se bogu, nevidljivoj sili koju nikada nece ni vidjeti ni dodirnuti jer ga je neko ubjedio da mu samo bog moze pomoci a ovdje dodje neki Torabi koji kaze da ima neke moci da lijeci ljude, i opet neki ljudi odu gore i vide to nesto i sad ja treba da vjerujem supljim pricama svecenika i hodza a ne da vjerujem pricama mojih sugradjana ili na kraju krajeva ljudi koji tesko bolesni tvrde da se nakon susreta sa Torabijem osjecaju bolje. Mozda on i jeste sarlatan ali kad gledam zenu koja je ocelavila od kemoterapija i koja kaze "ja se jednostavno osjecam bolje" i Torabi je moja nada jedino sto mogu reci, nista ne kosta probati sve u zivotu ako ti je zivot ozbiljno ugrozen nekom teskom bolesti. A ta lijecenja Biblijama, Kuranima, molitvama itd itd, ako je Torabi supljak, su supljak na desetu. A ovi bajni doktori sto se javljaju po forumima i sto zakazuju preglede na koje se ceka po nekoliko mjeseci pa u tom cekanju ljudi jednostavno umru, sto recimo prognoziraju ljudima 7 - 10 dana zivota (kao sto su mom pokojnom ocu) a on poslije toga pozivi 30-tak godina jer se posvetio lijecenju prirodnom medicinom, sto uzimaju pare lopatom bolesnim ljudima da bi uradili ono radi cega su prisegli Hipokratovu zakletvu, nemaju ama bas nikakvo pravo da se javljaju na ovoj temi i da drze pridike nekome a najmanje onima kojima je Torabi mozda ostao i jedina nada pa makar bio i prevarant. Ako nista 1,5 litar ove vode u prodavnici kosta vise od 75pf pa ce ljudi makar nesto ustediti na vodi. Zar iko treba majci koja svoje dijete vozi u invalidskim kolicima da kaze "sta ces tamo to je prevarant" i to je Kuranom zabranjeno!!!!! Ma kakav Kuran i Biblija, svecenici i hodze jer ta zaena ima pravo da se nada jer da ima boga to bi dijete drzala za ruku a ne vozila u tim kolicima. Jednostavno kad je dzaba pustite ljudima da vjeruju.
moguce je da su religije supljak. moguce je i da je odlazak na hadz ili u jerusalem ili u vatikan supljak i bacanje para. o tome se necu raspravljati. ali mojne ukrstavati dvije stvari torabijizam i islam. to je sve sto trazim. trazim da se ovaj covjek ne poziva na allaha - boga koji mu daje snagu preko nekih malih zelenih sa 5 planeta. on kao vjeruje u allaha i postulate islama od kojih je nabitniji onaj koji kaze da je allah jedan i da je muhamed njegov poslanik - zadnji poslanik, a on upravo ovaj postulat krsi. i kome ja sada da vjerujem odnosno koga da odbacim: kuran i muhameda ili torabija? nekog od to dvoje moram odbaciti jer i jedno i drugo ne moze. i to se treba reci narodu koji su mahom muslimani i koji ovo dozivljavaju kao nesto bogom dano.
because_of_you

#844 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

Ady88 wrote:
sumayya wrote:Kaže mi prijateljica koja mu ide svakodnevno, sinoć je troje umrlo čekajući na tretman.. :roll: :shock: :?
ccc ako je istina stvarno :shock: , a sigurno ima dosta djece tamo, levati ih vode. I jadna djeca gledaju kako ljudi pred njima umiru :-?

Izgleda idu ljudi u zadnjim minutama života :roll: Kaže mi ova frendica isto za te neke slučajeve "vrištanja", to ovi što imaju sihr.. Gore je sve osim neko normalno okruženje.. Od tolike koncentracije ljudi pa do umiranja :shock: Sinoć ona došla na red oko 2 h :roll:
Partijaner

#845 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Partijaner »

Kad bi Torabi imao takve moci da izlijeci ljude, onda na ovom svijetu ne bi niko bio bolestan, svi zdravi i veseli. :roll:
leo karan

#846 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by leo karan »

pola sata vec citam ovu temu i nasao upis jednog covjeka koji je licno bio
a 35 stranica napisali :run:
evo kolegica s posla isla sinoc, kaze da je smijesno
dotakao je po ruci kao kad se pozdravljaju kosarkasi pri izmjeni i gotovo
kupila paket vode i to je to
nije ga ni osjetila :D
Ady88

#847 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ady88 »

leo karan wrote:pola sata vec citam ovu temu i nasao upis jednog covjeka koji je licno bio
a 35 stranica napisali :run:
evo kolegica s posla isla sinoc, kaze da je smijesno
dotakao je po ruci kao kad se pozdravljaju kosarkasi pri izmjeni i gotovo
kupila paket vode i to je to
nije ga ni osjetila :D
Bitno je da je kupila paket vode :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#848 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by hrasno38 »

Ady88 wrote:
A ne gledaju ista ta jadna djeca recimo na utakmicama kako ljudi umiru tj. bolje receno kako se ubijaju. Ne gledaju po ulicama svakodnevno kako ljudi i umiru i kako se ubijaju. Pa kad ti u toku dana dodje na jedno mjesto 20.000 ljudi a od toga je 50% bolesnih sta ces ocekivati drugo nego i da bude i smrtnih slucajeva.
Samo da se razumijemo ja nisam bio kod Torabija niti imam namjeru ici jer sam sad za sad poprilicno zdrav. Da mi majka moze otici odveo bih je ali vjerujem da ode da bi i ona bila jedan od smrtnih slucajeva jer nema sansi da bi toliko dugo izdrzala da stoji u redu. Ja samo kazem najednostavnije receno da ne mogu zamjeriti niti jednom bolesnom covjeku koji trazi bilo kakvu sansu za ozdravljenje i to je poenta svega.
because_of_you

#849 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

babyline wrote:
sumayya wrote:
Izgleda idu ljudi u zadnjim minutama života :roll: Kaže mi ova frendica isto za te neke slučajeve "vrištanja", to ovi što imaju sihr.. Gore je sve osim neko normalno okruženje.. Od tolike koncentracije ljudi pa do umiranja :shock: Sinoć ona došla na red oko 2 h :roll:
pa je li joj bolje od tih tretmana, ti rece da ide svaki dan...

Nisam ni znala od čega boluje, danas mi je rekla, u povjerenju.. :shock:

Kaže da joj je bolje, mada je prvi put pala u nesvijest kod njega... On je rekao da mora svakodnevno dolaziti... Ma ne znam, kad sam saznala šta joj je, tako mi je bilo žao :( I ona smatra da je on neka nada, mada i ne zna o njemu ništa.. I kaže da je Mirza Vranj kod njega išla također, a one se poznaju :?
Ady88

#850 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ady88 »

hrasno38 wrote:
Ady88 wrote:
A ne gledaju ista ta jadna djeca recimo na utakmicama kako ljudi umiru tj. bolje receno kako se ubijaju. Ne gledaju po ulicama svakodnevno kako ljudi i umiru i kako se ubijaju. Pa kad ti u toku dana dodje na jedno mjesto 20.000 ljudi a od toga je 50% bolesnih sta ces ocekivati drugo nego i da bude i smrtnih slucajeva.
Samo da se razumijemo ja nisam bio kod Torabija niti imam namjeru ici jer sam sad za sad poprilicno zdrav. Da mi majka moze otici odveo bih je ali vjerujem da ode da bi i ona bila jedan od smrtnih slucajeva jer nema sansi da bi toliko dugo izdrzala da stoji u redu. Ja samo kazem najednostavnije receno da ne mogu zamjeriti niti jednom bolesnom covjeku koji trazi bilo kakvu sansu za ozdravljenje i to je poenta svega.
Kakvo je to poredenje? Ja kontam na djecu do 13,14 godina, eto oni idu na utakmice i ubijaju se po ulici. Pa bolan meni nebi bilo svejedno da covjek ispred mene umre a kamoli njima, traume ce imati :) jos je to gore sve bolesno, i zdravi ce da se razbole :-D
Locked