Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- no_crnjak
#827 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
zene su majke...zene su ukras prirode..zene su zenstvene..zene su.... xD
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#828 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
uzmi čačkalicubez_ideje wrote:tc tc tc
- Cyber-harambashica
#829 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Za mene je OVO savrsenstvo
(ona u ljubicastoj haljini je isto jako dobra)
- Kio
#830 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
SavrsenstvoCyber-harambashica wrote:
Za mene je OVO savrsenstvo
(ona u ljubicastoj haljini je isto jako dobra)

- male_okice
#831 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pikaboo wrote:Zasto se uvjek brinemo sta muskarci misle i zele? Kako usreciti muskarca,kako zadovoljii muskarca,magazini puni tih tema.Ja nigdje ne vidjeh da je obratno.De ba zene koji vam je ?
Amin!
-
Gospoda Ministarka
#832 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
male_okice wrote:Pikaboo wrote:Zasto se uvjek brinemo sta muskarci misle i zele? Kako usreciti muskarca,kako zadovoljii muskarca,magazini puni tih tema.Ja nigdje ne vidjeh da je obratno.De ba zene koji vam je ?
Amin!
Neko nam je izgleda ljubitelj filozofije Vedrane Rudan.
Ako se on trudi oko tebe zasto ti ne bi oko njega.
- Kio
#833 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
castim...Gospoda Ministarka wrote:male_okice wrote:Pikaboo wrote:Zasto se uvjek brinemo sta muskarci misle i zele? Kako usreciti muskarca,kako zadovoljii muskarca,magazini puni tih tema.Ja nigdje ne vidjeh da je obratno.De ba zene koji vam je ?
Amin!
Ako se on trudi oko tebe zasto ti ne bi oko njega.
Tako je
- male_okice
#834 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ako se on trudi oko tebe zasto ti ne bi oko njega.[/quote]
castim...
Tako je
[/quote]
e sad pitanje je koliko se on trudi oko tebe?! Mislim da se generalno vodi vise racuna o tome koliko zena ima kg a koliko muskarac. Npr niko ne govori muskarcu da se udebljao ili da je debeo dok se jednoj zeni to nabaci na nos 300 puta. Konkretno moj primjer: prije udaje 55kg 1,5 godina poslije udaje 62, sa mojim dragim se isto to desilo prije zenidbe 84; 1,5 godina poslije 90 samo sto njemu niko dosad nije rekao a jesi se udebljao ili ovo ono a meni je 100 ljudi reklo a ti se pravo ubucila ovo ono. Pravo me vise nervira. E to je ono sto nije fer, a cak je i on rekao kako mi se guza povecala i posto je ona 1 sedmicu citavu jeo spinat nije vise spominjao.
Ako se on trudi oko tebe zasto ti ne bi oko njega.[/quote]
castim...
Tako je
e sad pitanje je koliko se on trudi oko tebe?! Mislim da se generalno vodi vise racuna o tome koliko zena ima kg a koliko muskarac. Npr niko ne govori muskarcu da se udebljao ili da je debeo dok se jednoj zeni to nabaci na nos 300 puta. Konkretno moj primjer: prije udaje 55kg 1,5 godina poslije udaje 62, sa mojim dragim se isto to desilo prije zenidbe 84; 1,5 godina poslije 90 samo sto njemu niko dosad nije rekao a jesi se udebljao ili ovo ono a meni je 100 ljudi reklo a ti se pravo ubucila ovo ono. Pravo me vise nervira. E to je ono sto nije fer, a cak je i on rekao kako mi se guza povecala i posto je ona 1 sedmicu citavu jeo spinat nije vise spominjao.
- Michun
#835 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Inace se puno vremena posvecuje vanjskom izgledu...pa me tako upita lik na temi o musko zenskom prijateljstvu: jel' ti godi sto je najbolji prijatelj zgodan a zene gledaju u vas
ko da mi je trofej.
Helem, debljina je stvar zdravlja. I svako ko ima volju i zelju da bude zdrav ce obratiti paznju koliko i kako jede. Ne kazem da svi trebamo imati idealnu kilazu i svakom se moze omaci da ima par kg vise ali treba poduzeti da to i sredi.
A u pravu si kad kaze da se zenama vise nabija na nos.
Helem, debljina je stvar zdravlja. I svako ko ima volju i zelju da bude zdrav ce obratiti paznju koliko i kako jede. Ne kazem da svi trebamo imati idealnu kilazu i svakom se moze omaci da ima par kg vise ali treba poduzeti da to i sredi.
A u pravu si kad kaze da se zenama vise nabija na nos.
- statix
#836 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Mi se vise lozimo na figuru od vas. Ako ima dobru alatku, vi cete oprostiti koju kilu viska. 
-
Gospoda Ministarka
#837 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
U sustini se trudim zbog sebe, da sama sebi izgledam lijepo, onda kad sam ja zadovoljna svojim izgledom odrazava se na puno vise stvari u zivotu izmedu ostalog i sex...A sta muskarcu vise treba od zene koja dobro izgleda, svjesna je da dobro izgleda i nije mrtva krava u krevetu.male_okice wrote:e sad pitanje je koliko se on trudi oko tebe?! Mislim da se generalno vodi vise racuna o tome koliko zena ima kg a koliko muskarac. Npr niko ne govori muskarcu da se udebljao ili da je debeo dok se jednoj zeni to nabaci na nos 300 puta. Konkretno moj primjer: prije udaje 55kg 1,5 godina poslije udaje 62, sa mojim dragim se isto to desilo prije zenidbe 84; 1,5 godina poslije 90 samo sto njemu niko dosad nije rekao a jesi se udebljao ili ovo ono a meni je 100 ljudi reklo a ti se pravo ubucila ovo ono. Pravo me vise nervira. E to je ono sto nije fer, a cak je i on rekao kako mi se guza povecala i posto je ona 1 sedmicu citavu jeo spinat nije vise spominjao.
- Michun
#838 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ja, ja.statix wrote:Mi se vise lozimo na figuru od vas. Ako ima dobru alatku, vi cete oprostiti koju kilu viska.
- statix
#839 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Nema te price koja te moze izvaditi u krevetu. Price su tu kad se zabrlja nesto...Aura Perez wrote:ne nego ako ima pricu, sve mu se oprasta po automatizmustatix wrote:Mi se vise lozimo na figuru od vas. Ako ima dobru alatku, vi cete oprostiti koju kilu viska.
- statix
#840 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Da, ali mislio sam u vezi, zar se ne podrazumijeva.Michun wrote:Ja, ja.statix wrote:Mi se vise lozimo na figuru od vas. Ako ima dobru alatku, vi cete oprostiti koju kilu viska.Posebno na prvi pogled znas kakva i kolika mu je alatka. Pusti suplju. Osim lica naravno, ja zapazam gledam guzu i ruke (misice).
- Michun
#841 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pa podrazumjeva sa da i u vezi vi tolerisete kad se bolja polovina udeblja 10ak kg kroz vezu i da joj ne nabijate na nos - al' izgleda da nije takostatix wrote:Da, ali mislio sam u vezi, zar se ne podrazumijeva.Michun wrote:Ja, ja.statix wrote:Mi se vise lozimo na figuru od vas. Ako ima dobru alatku, vi cete oprostiti koju kilu viska.Posebno na prvi pogled znas kakva i kolika mu je alatka. Pusti suplju. Osim lica naravno, ja zapazam gledam guzu i ruke (misice).
U vezi...sve zavisi od osoba u vezi, kako se oni dogovore. Alatka je bitna ali ne i presudna za dobar sex. Ima tu XY faktora.
- Mis mekinjas
#842 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
sex troši kile
savršeno dobar, i potpuno nesavršen jednako djeluju, najviše kila gubiš...
savršeno dobar, i potpuno nesavršen jednako djeluju, najviše kila gubiš...
- Mis mekinjas
#843 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
za tebe bar znamo, da si žena..Aura Perez wrote:sex je precijenjen
- statix
#844 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
E tu sad postoje varijacije. Recimo, iz ove teme se da zakljuciti da vecina muskaraca daje prednost elegantno popunjenim zenama, i sam sam takav. Medjutim 10 kg viska se itkekao primjeti, jer ona je vec na neki nacin na granici privlacnosti i fetisizma. Licno jos nisam dotle dogurao da me pale debele zene, ali upoznao sam jednog marokanca, koji je sitan i mrsav i palio se uzasno na debele. Tako da ostajem pri tom da muskarci vise paznje obracaju na figuru nego zene.Pa podrazumjeva sa da i u vezi vi tolerisete kad se bolja polovina udeblja 10ak kg kroz vezu i da joj ne nabijate na nos - al' izgleda da nije tako![]()
U vezi...sve zavisi od osoba u vezi, kako se oni dogovore. Alatka je bitna ali ne i presudna za dobar sex. Ima tu XY faktora
- burek_in_space
#845 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pa mozhda je njemu falilo tih 5-6 kila koje je dobio u braku, da ima skladnu figuru, a tebi su bile vishak?!male_okice wrote:
A sa ovim cete dogurati bash daleko.
- felipe kajetano
#846 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Kazu da zene poslije muskarcevog opstinskog DA automatski dobiju 10 kg, muskarcima ipak treba koja godina braka za nabijanje mase

- male_okice
#847 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pa i nije bas da mu je falilio jer sa njegovih 1,75 90 kg i nije bas skladno, ali ja njega ipak volim. On kaze uvijek da se samo sali, ali cinjenica ostaje da se nama zenama vise nabija na nos kilaza dok mi eto oprastamo i koju kg viska vamaburek_in_space wrote:Pa mozhda je njemu falilo tih 5-6 kila koje je dobio u braku, da ima skladnu figuru, a tebi su bile vishak?!male_okice wrote:
e sad pitanje je koliko se on trudi oko tebe?! Mislim da se generalno vodi vise racuna o tome koliko zena ima kg a koliko muskarac. Npr niko ne govori muskarcu da se udebljao ili da je debeo dok se jednoj zeni to nabaci na nos 300 puta. Konkretno moj primjer: prije udaje 55kg 1,5 godina poslije udaje 62, sa mojim dragim se isto to desilo prije zenidbe 84; 1,5 godina poslije 90 samo sto njemu niko dosad nije rekao a jesi se udebljao ili ovo ono a meni je 100 ljudi reklo a ti se pravo ubucila ovo ono. Pravo me vise nervira. E to je ono sto nije fer, a cak je i on rekao kako mi se guza povecala i posto je ona 1 sedmicu citavu jeo spinat nije vise spominjao.![]()
A sa ovim cete dogurati bash daleko.
- nellington
#848 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ali eto, ipak je dobio sedam dana zeljanicu za večeru 
Ili je šinat bio u formi ćušpajza?
- male_okice
#849 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
nellington wrote:Ali eto, ipak je dobio sedam dana zeljanicu za večeru
pa kad misli eto toliko o mom zdravlju da i ja izrazim brigu za njega
- nellington
#850 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
male_okice wrote:nellington wrote:Ali eto, ipak je dobio sedam dana zeljanicu za večeru
pa kad misli eto toliko o mom zdravlju da i ja izrazim brigu za njega