Sa ovim se volim "rasturit".
Naravno kad je Nutella u ponudi da je ne odbijam.
Moderator: anex

BJB wrote:![]()
Ako mislis na sebe, ne rasturaj se sa tim. Jedno je pojesti kvalitetnu tamnu cokoladu, nesto sasvim drugo je jeftini eurokrem, sa masnim keksom i punomasnim mlijekom. To ti je odlicna podloga za infarkt u buducnosti.Warashii wrote:Hmmmm
![]()
![]()
Sa ovim se volim "rasturit".
Naravno kad je Nutella u ponudi da je ne odbijam.
wickedsoul wrote:VRH
Ne proizvode ga višesuspect_zero wrote:BJB wrote:![]()
Gdje ima ovaj kupiti?....gledala sam u Amku, Konzumu, Merkatoru....nema![]()
Gdje se ovo ima kupiti kod nas?synapsee7 wrote:Prava perverzija od čoko-slatkiša...![]()
![]()
![]()
obavezno probati...
u Bingu, mesecini da sam vidjela ..ili mi se pricinilodale cooper wrote:Gdje se ovo ima kupiti kod nas?synapsee7 wrote:Prava perverzija od čoko-slatkiša...![]()
![]()
![]()
obavezno probati...
Valja provjeriti. U Merkatoru i Dramaru definitvno nema.plain vanilla wrote:u Bingu, mesecini da sam vidjela ..ili mi se pricinilodale cooper wrote:Gdje se ovo ima kupiti kod nas?synapsee7 wrote:Prava perverzija od čoko-slatkiša...![]()
![]()
![]()
obavezno probati...
Svako koga ja znam, a ko je rpobao ovaj sladoled kaze da je najbolji...Totalni promasaj prestati praviti American dream..ladyblue18 wrote:da li su oni normalni, pa to im je vjerovatno bio najprodavaniji sladoled

nema visewickedsoul wrote:
Ovu nisam vidjela, ne pamtim otkad.. Zna li neko ima li je igdje?
howdy wrote:
hljebe
Potpisujemmumy wrote:uzeh u bingu shogetten limited edition malina i jogurt...fantazijaako ugrabi nek proba,ja je vise nisam nasla na otoci
Gdje ovo imahowdy wrote:
hljebe

lazhnesmurf wrote:Kakve su to cokoladice bez cokolade