Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
cogni

#826 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by cogni »

mIRCerka wrote:
PS Nadam se da je zdravlje zena i pomoc zenama koje nemaju zdravstveno prece od ovakvih rasprava!
Zenama je najvaznije da se ukine RS, zdravlje je najmanje bitno u ovakvoj situaciji u kakvoj se BIH nalazi.
Abacija

#827 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by Abacija »

mIRCerka wrote:Ja najavila spamanje glavnima :D

Image

Vidimo se!

PS Nadam se da je zdravlje zena i pomoc zenama koje nemaju zdravstveno prece od ovakvih rasprava!
Potpuno se slazem i podrzavam.

@cogni - ti si ocigledan primjer da nacionalisti ne mogu biti ironicni. Pokusavas nesto, ali slabo ti to ide. Image
dallton

#828 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dallton »

Vlada Republike Srpske (RS) dostaviće dokumentaciju koju od nje traži Tužilaštvo BiH, potvrdio je premijer Srpske Milorad Dodik.

U saopštenju iz OHR-a navodi se da je visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak danas razgovarao sa Dodikom u vezi sa zahtjevom Tužilaštva BiH da Vlada RS dostavi dokumentaciju koja je predmet interesovanja Tužilaštva.

Dodik je potvrdio da će danas, u skladu sa zahtjevom Tužilaštva BiH, dati instrukciju da Vlada RS počne sa dostavljanjem tražene dokumentacije, navodi se u saopštenju OHR-a.

Iz Biroa Vlade RS za odnose sa javnošću saopšteno je da je Tužilaštvo BiH dostavilo juče na adrese pojedinih ministarstava u Vladi RS zahtjev za dostavu određene dokumentacije.

"Cijeneći da su time ispunjene potrebne pretpostavke Vlada RS će Tužilaštvu BiH dostaviti tražena dokumenta", navodi se u saopštenj
opet povlacenje :lol: :lol: milorade ne pravi se tako drzava, cccc....
Maraschino

#829 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by Maraschino »

dallton wrote:
Vlada Republike Srpske (RS) dostaviće dokumentaciju koju od nje traži Tužilaštvo BiH, potvrdio je premijer Srpske Milorad Dodik.

U saopštenju iz OHR-a navodi se da je visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak danas razgovarao sa Dodikom u vezi sa zahtjevom Tužilaštva BiH da Vlada RS dostavi dokumentaciju koja je predmet interesovanja Tužilaštva.

Dodik je potvrdio da će danas, u skladu sa zahtjevom Tužilaštva BiH, dati instrukciju da Vlada RS počne sa dostavljanjem tražene dokumentacije, navodi se u saopštenju OHR-a.

Iz Biroa Vlade RS za odnose sa javnošću saopšteno je da je Tužilaštvo BiH dostavilo juče na adrese pojedinih ministarstava u Vladi RS zahtjev za dostavu određene dokumentacije.

"Cijeneći da su time ispunjene potrebne pretpostavke Vlada RS će Tužilaštvu BiH dostaviti tražena dokumenta", navodi se u saopštenj
opet povlacenje :lol: :lol: milorade ne pravi se tako drzava, cccc....
Ovo se moze shvatiti kao '' Lajcak zamolio Dodika da dostavi trazenu dokumentaciju Tuzilastvu BiH ''.

Sta da nema Lajcaka, nema OHR-a,... kada bi taj siledzija to dozvolio...nikada...i zato se zalaze za ukidanje OHR-a
treci put

#830 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by treci put »

Zaboravlja se da je Dodik predsednik vlade entiteta RS ,koga su izabrali građani tog entiteta na demokratskim izborima.Kao i svaki drugi političar Dodik brine o interesima građana i organizacije na čijem se čelu nalazi.Mislim da je njegov uticaj na svakodnevni zivot stanovnika FBiH beznačajan i da u njemu vidite personifikaciju RS-a, koja je opet u vašim očima apsolutno zlo.BiH nije slučajno organizovana na entiteskom principu ,niti je to rezultat rata i genocida ni neprincipjelnosti međunarodne zajednice ,već su entiteti realna potreba ljudi koji u njima zive, sto vi stalno zanemarujete i tom interesu pretpostavljate ideal svemoćne centralizovane drzave ,koja usput rečeno nikad nije ni postojala.
vee-jay

#831 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by vee-jay »

treci put wrote:Zaboravlja se da je Dodik predsednik vlade entiteta RS ,koga su izabrali građani tog entiteta na demokratskim izborima.Kao i svaki drugi političar Dodik brine o interesima građana i organizacije na čijem se čelu nalazi.Mislim da je njegov uticaj na svakodnevni zivot stanovnika FBiH beznačajan i da u njemu vidite personifikaciju RS-a, koja je opet u vašim očima apsolutno zlo.BiH nije slučajno organizovana na entiteskom principu ,niti je to rezultat rata i genocida ni neprincipjelnosti međunarodne zajednice ,već su entiteti realna potreba ljudi koji u njima zive, sto vi stalno zanemarujete i tom interesu pretpostavljate ideal svemoćne centralizovane drzave ,koja usput rečeno nikad nije ni postojala.
Evo dolazi frajer iz Srbije da mi objasnjava stanje u mojoj drzavi. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Abacija

#832 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by Abacija »

treci put wrote:Zaboravlja se da je Dodik predsednik vlade entiteta RS ,koga su izabrali građani tog entiteta na demokratskim izborima.Kao i svaki drugi političar Dodik brine o interesima građana i organizacije na čijem se čelu nalazi.Mislim da je njegov uticaj na svakodnevni zivot stanovnika FBiH beznačajan i da u njemu vidite personifikaciju RS-a, koja je opet u vašim očima apsolutno zlo.BiH nije slučajno organizovana na entiteskom principu ,niti je to rezultat rata i genocida ni neprincipjelnosti međunarodne zajednice ,već su entiteti realna potreba ljudi koji u njima zive, sto vi stalno zanemarujete i tom interesu pretpostavljate ideal svemoćne centralizovane drzave ,koja usput rečeno nikad nije ni postojala.
I onda kada Dodo zabrlja ti isti glasaci nece da cuju o kolektivnoj odgovornosti. :-)
I otkud ti znas da smo mi iz Federacije? Mozda smo stanovnici pc-a koji ovdje izrazavaju svoje nezadovoljstvo sa uredjenjem i vodjenjem politike u citavoj BiH. Ja npr. zelim da BiH bude centralizovana na isti nacin kao i pc. Ni vise ni manje. :D
treci put

#833 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by treci put »

Abacija wrote:
I onda kada Dodo zabrlja ti isti glasaci nece da cuju o kolektivnoj odgovornosti. :-)
I otkud ti znas da smo mi iz Federacije? Mozda smo stanovnici pc-a koji ovdje izrazavaju svoje nezadovoljstvo sa uredjenjem i vodjenjem politike u citavoj BiH. Ja npr. zelim da BiH bude centralizovana na isti nacin kao i pc. Ni vise ni manje. :D
Ne znam na kakvu kolektivnu odgovornost misliš i ne znam šta bi Dodik mogao da ''zabrlja '' na štetu FBIH.Nevazno je da li ste iz FBIH ili RS ,jasno je da vodstvo entiteta RS ima podršku velike većine građana za stavove koje zastupe.Kad se razgovara o uređenju BIH ,mora se poći od nečega što je dogovoreno od svih a to je Ustav BiH koji i predviđa proceduru svoje promene.Nije BiH jedna livada na kojoj se našla grupa ljudi ,pa jedni predlazu jedno drugi drugo već postoje neka pravila koja obavezuju civilizovane ljude.Zelja za centralizacijom je legitimna ,kao i zelja za samostalnošću ali je njihovo ostvarenje ograničeno pravima drugih.
zaratustra

#834 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by zaratustra »

FTV je, danas, putem teleteksta objavila vijest o Lajčakovoj izjavi češkom radiju:

„Visoki predstavnik Miroslav Lajčak je izjavio da se BiH Nikada ne bi mogla raspasti mirno i da je jedino rješenje zajednička država. S koncepcijom raspada BiH nikad se neće složiti sva tri naroda, rekao je Lajčak za češki radio. Prema njegovim riječima, raspad BiH bi značio da bi propala cijela međunarodna koncepcija multietničke Bosne i Hercegovine. Ozračje BiH truju neprekidni pokušaji Republike Srpske da oslabi zajedničku državu, a istodobno iz Sarajeva stižu nerealna obećanja političara da će RS biti ukinuta, kazao je Lajčak.”

Sve u svemu, veoma je simptomatičan intenzitet spominjanja riječi raspad sa svih strana, u ovakvom ili onakvom kontekstu, a koja prethodi imenu naše države.
dugacki

#835 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dugacki »

Evo kako je stvarana RS, da ti ponovimo i prvi i drugi i treci i stoti put:

(Fena)

Toga dana mnogi civili su odvedeni iz logora Trnopolje da bi bili pušteni. Na putu je više od 200 muškaraca odvojeno od ostatka kolone i odvedeno na mjesto Korićanske stijene, na planini Vlašić. Nakon što su izašli iz autobusa, zatvorenicima je rečeno da kleknu na rub stijene. Srpske policijske snage tada su pucale u njih. Samo 12 osoba je preživjelo. Mjesto zločina je nedugo nakon toga raščišćeno i tijela žrtava su nestala, i do danas nisu pronađena”, stoji u saopćenju.

U ovom konvoju mi je ubijen brat a mene je spasilo samo to sto su autobusi bili puni pa za mene nije bilo mjesta.

Idiote i prvi i drugi i treci i stoti put.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#836 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by pici »

antikorupt wrote:
dugacki wrote:Evo kako je stvarana RS, da ti ponovimo i prvi i drugi i treci i stoti put:

(Fena)

Toga dana mnogi civili su odvedeni iz logora Trnopolje da bi bili pušteni. Na putu je više od 200 muškaraca odvojeno od ostatka kolone i odvedeno na mjesto Korićanske stijene, na planini Vlašić. Nakon što su izašli iz autobusa, zatvorenicima je rečeno da kleknu na rub stijene. Srpske policijske snage tada su pucale u njih. Samo 12 osoba je preživjelo. Mjesto zločina je nedugo nakon toga raščišćeno i tijela žrtava su nestala, i do danas nisu pronađena”, stoji u saopćenju.

U ovom konvoju mi je ubijen brat a mene je spasilo samo to sto su autobusi bili puni pa za mene nije bilo mjesta.

Evo, vidi kako je stvarana tzv. RBiH.

http://www.youtube.com/watch?v=99S2M7Ny_HE

Žao mi je što nemam u digitalnom obliku članak iz federalnog Oslobođenja koji je bio neki dan u rubrici:''LIstamo stare brojeve' (ili tako nešto)....Baš sam se iznenadio da je neko u Federaciji priznao kako je počeo rat u SRBiH, tj. napadom Muslimana i Hrvata na Srbe u Sijekovcu (26.03.1992.)!!! Čak sam bio šokiran, priznao bih....
Napad JNA na Hrvatsko selo Ravno u Hercegovini :shock: :shock: :shock: :shock: 1991 :shock: :shock: :shock:

http://uk.youtube.com/watch?v=BeG2Y5Pf7Lk
zavrzlama

#837 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by zavrzlama »

Dodo polako hvata drustvo kome i pripada....buducnost mu nije tesko proniknuti 8)
Kada je Tomislav Nikolić saznao da se Boris Tadić u posljednje vrijeme sve više odmiče od Milorada Dodika, odmah je krenuo u akciju i premijera RS "priveo sebi". Tadiću je postala definitivno jasno da mora početi da polagano i postepeno kida veze s premijerom RS i zbog međunarodne zajednice koja Dodika kvalifikuje i obilježava kao jednog od glavnih krivaca za tešku političku krizu u našoj zemlji i političara koji hoće da podijeli BiH. Jednostavno kazano, Tadiću Dodik postaje sve veći kamen oko vrata i zbog njegovog blokiranja reformi u BiH i najavljivanja referenduma odnosno otcjepljenja Republike Srpske. Tadić je svjestan prvenstveno američkog stava da nikakva podjela i cijepanje BiH ne dolaze u obzir, a svaka dalje i čvrsta njegova veza s Dodikom samo bi i njemu i Srbiji otežavala situaciju, odnosno udaljavala bi tu zemlju od evrpskih integracija.

S obzirom da je Dodiku neophodna podrška iz Srbije, prihvatio je onu koja mu sada stiže od Tomislava Nikolića
pici

#838 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by pici »

zavrzlama wrote:Dodo polako hvata drustvo kome i pripada....buducnost mu nije tesko proniknuti 8)
Kada je Tomislav Nikolić saznao da se Boris Tadić u posljednje vrijeme sve više odmiče od Milorada Dodika, odmah je krenuo u akciju i premijera RS "priveo sebi". Tadiću je postala definitivno jasno da mora početi da polagano i postepeno kida veze s premijerom RS i zbog međunarodne zajednice koja Dodika kvalifikuje i obilježava kao jednog od glavnih krivaca za tešku političku krizu u našoj zemlji i političara koji hoće da podijeli BiH. Jednostavno kazano, Tadiću Dodik postaje sve veći kamen oko vrata i zbog njegovog blokiranja reformi u BiH i najavljivanja referenduma odnosno otcjepljenja Republike Srpske. Tadić je svjestan prvenstveno američkog stava da nikakva podjela i cijepanje BiH ne dolaze u obzir, a svaka dalje i čvrsta njegova veza s Dodikom samo bi i njemu i Srbiji otežavala situaciju, odnosno udaljavala bi tu zemlju od evrpskih integracija.

S obzirom da je Dodiku neophodna podrška iz Srbije, prihvatio je onu koja mu sada stiže od Tomislava Nikolića
Image
dallton

#839 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dallton »

zavrzlama wrote:Dodo polako hvata drustvo kome i pripada....buducnost mu nije tesko proniknuti 8)

otprilike tako - kao sto sam i najavio prije nekoliko dana, slijedi izlet borisa tadica ulijevo :D time se i definitivno zavrsava igranka o prikljucenjima, raskljucenjima, podjelama, dodjelama i ostalim glupostima, a onda se sve vraca na teren BiH, ovog puta pocetne pozicije su jednake i nema vise zaledja za ucjenjivanje...dalje vrijeme cini svoje :D
treci put

#840 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by treci put »

Kako je počeo rat i ko je kriv za otpočinjanje rata ,ratne zločine ... stvar je nadleznih sudova i to nije nikakav argument da bi BiH bila manje ili više centralizovana.Entiteti nisu stvoreni ratom i zločinima,oni su posledica slozene etničke strukture i kompromisa oko statusa BiH.Njihovo stvaranje podrzala je i međunarodna zajednica pre početka oruzanih sukoba i time praktično uslovila međunarodno priznanje BiH kao suverene drzave.
pici

#841 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by pici »

antikorupt wrote:
Kako ti se omakne spomenuti da je 4-5 dana prije napada JNA (kojeg je predvodio Musliman) bio napad ustaških plaćenika koji su usmrtili pripadnike mlade vojske koji su prolazili kroz selo....Za ilustraciju skupi 10ak svojih istomišljenika , pa idi u neko selo u Mađarskoj , pa ubij 12 pripadnika mađarske vojske i sačekaj reakciju mađarske vojske, pa onda viči iz sveg glasa kako te ne razumiju ;)

ISTINA 1. Početak četničke pobune u Hrvastkoj

http://uk.youtube.com/watch?v=oNzFVqPMe ... re=related

ISTINA 2. Početak četničke pobune u Hrvastkoj
http://uk.youtube.com/watch?v=oBc6FmG3 ... re=related

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
splavar šime

#842 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by splavar šime »

pici wrote:
antikorupt wrote:
dugacki wrote:Evo kako je stvarana RS, da ti ponovimo i prvi i drugi i treci i stoti put:

(Fena)

Evo, vidi kako je stvarana tzv. RBiH.

http://www.youtube.com/watch?v=99S2M7Ny_HE

Žao mi je što nemam u digitalnom obliku članak iz federalnog Oslobođenja koji je bio neki dan u rubrici:''LIstamo stare brojeve' (ili tako nešto)....Baš sam se iznenadio da je neko u Federaciji priznao kako je počeo rat u SRBiH, tj. napadom Muslimana i Hrvata na Srbe u Sijekovcu (26.03.1992.)!!! Čak sam bio šokiran, priznao bih....
Napad JNA na Hrvatsko selo Ravno u Hercegovini :shock: :shock: :shock: :shock: 1991 :shock: :shock: :shock:

http://uk.youtube.com/watch?v=BeG2Y5Pf7Lk
:thumbup: Bravo majstore za taj podatak koji je istinit jer je te 1991 god JNA sravnila selo Ravno u Hercegovini.
Istina je da je i iz Trebinja granatiran Dubrovnik,ma netreba se više o tome pričati kako je počeo rat i ko ga je započeo pa zna se već što i cijeli svijet to zna a glavni činovnici rata su u Hagu a uskoro im se ako Bog da pridružuje i jedan od glavnih vojskovođa Mladić.Jeste da je bilo zločina sa svake strane ali mora se znati ko je prvi započeo pa nisu valjda vanzemaljci i prije rata u BiH napali Vukovar,Dubrovnik i druge gradove po Hrvatskoj pa onda letećim tanjirima prešli da granatiraju Sarajevo,Goražde i druge gradove u BiH.Netreba o tvim stvarima toliko potencirati jer će istorija ili povijest dokazati istinu kao što će dokazati i za kriminale svih nacionalnih vođa i naivnost naroda što su im povijerovali a oni se obogatili na račun velikih nacionalnih govora i jednih i drugih i trećih.SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU
dallton

#843 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dallton »

tacno tako, ko je palio vukovar i dubrovnik ,da nisu fundamentalisti? ma bjezi, sto ponavljati sta cijeli svijet zna :run:
dallton

#844 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dallton »

treci put wrote:Kako je počeo rat i ko je kriv za otpočinjanje rata ,ratne zločine ... stvar je nadleznih sudova i to nije nikakav argument da bi BiH bila manje ili više centralizovana.Entiteti nisu stvoreni ratom i zločinima,oni su posledica slozene etničke strukture i kompromisa oko statusa BiH.Njihovo stvaranje podrzala je i međunarodna zajednica pre početka oruzanih sukoba i time praktično uslovila međunarodno priznanje BiH kao suverene drzave.
:zzzz: :zzzz:
lahor

#845 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by lahor »

(Fena)

Bio sam taj dan tvoje srece i nisam se uspio ubaciti u one autobuse......
dallton

#846 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dallton »

antikorupt wrote:
splavar šime wrote: :thumbup: Bravo majstore za taj podatak koji je istinit jer je te 1991 god JNA sravnila selo Ravno u Hercegovini.
Istina je da je i iz Trebinja granatiran Dubrovnik,ma netreba se više o tome pričati kako je počeo rat i ko ga je započeo pa zna se već što i cijeli svijet to zna a glavni činovnici rata su u Hagu a uskoro im se ako Bog da pridružuje i jedan od glavnih vojskovođa Mladić.Jeste da je bilo zločina sa svake strane ali mora se znati ko je prvi započeo pa nisu valjda vanzemaljci i prije rata u BiH napali Vukovar,Dubrovnik i druge gradove po Hrvatskoj pa onda letećim tanjirima prešli da granatiraju Sarajevo,Goražde i druge gradove u BiH.Netreba o tvim stvarima toliko potencirati jer će istorija ili povijest dokazati istinu kao što će dokazati i za kriminale svih nacionalnih vođa i naivnost naroda što su im povijerovali a oni se obogatili na račun velikih nacionalnih govora i jednih i drugih i trećih.SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU
Nisu Šime Marsovci, nisu....U Ravnom su to bili ustaški plaćenici i to 01.10.1991. koji su napali kolonu mlade vojske (no, to je bilo nešto slično ''hrvatskom ustaškom proljeću'' s početka 70-ih.....te pošto je bio obračun terorista i regularne i ustavne vojne sile koja je branila svoju teritoriju - smatra se obračunom sa teroristima...i kao što znamo poslije toga (kao i poslije obračuna sa Maspokom) nije izbio rat.....

ALi rat je izbio kada je 108. briganda REGULARNE VOJSKE NEZAVISNE HRVATSKE 03.03.1992. prešla u SRBiH i okupirala Brod i formirala PRVI LOGOR, SPALILA PRVU BOGOMOLJU i počela progoniti i ubijati Srbe po Brodu i okolini....A onda je 26.03.1992. - kulminirala situacija masakrom 9 nedužnih srpskih seljaka raspona godina od 17 do 72 ...počinioci su bili Muslimani iz sela SIjekovac uz pomoć regularnih snaga ustaške HRvatske....

Da to treba znati , takođe....

I da smrt fašizmu , sloboda narodu :)
Radovane, jesi to ti? :lol: :lol:
kv99

#847 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by kv99 »

treci put wrote:Kako je počeo rat i ko je kriv za otpočinjanje rata ,ratne zločine ... stvar je nadleznih sudova i to nije nikakav argument da bi BiH bila manje ili više centralizovana.Entiteti nisu stvoreni ratom i zločinima,oni su posledica slozene etničke strukture i kompromisa oko statusa BiH.Njihovo stvaranje podrzala je i međunarodna zajednica pre početka oruzanih sukoba i time praktično uslovila međunarodno priznanje BiH kao suverene drzave.

A sa cim je to stvoren genocidni entitet ? Da nije genocid u Srebrenici "demokratski izraz naroda" ? Da nisu 3 000 ubijenih i nestalih oko Prijedora i isto toliko u Zvorniku "posljedica slozene etnicke strukuture " a ukupno je ubijeno preko 30 000 bosnjackih civila? Da nisu Karadzic, Krajisnik i Dodik donijeli odluku da se svi Srbi iz okoline Sarajeva koji su bili na teritiroiji koja je trebala da pripadne federaciji poslije Dejtona natjerani da se presele zato sto je to "kompromis oko statusa BiH " ? U pravu si da je to stvar nadleznih sudova i na tim sudovima je dokazano da su gotovo sve i jedan politicki i vojni lider Srba krivi i osudzeni zbog genocida, planiranja , naredzivanja i sprovodenja ratnih zlocina/zlocina protiv covjecnosti .
and

#848 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by and »

antikorupt
Za ilustraciju skupi 10ak svojih istomišljenika , pa idi u neko selo u Mađarskoj , pa ubij 12 pripadnika mađarske vojske i sačekaj reakciju mađarske vojske, pa onda viči iz sveg glasa kako te ne razumiju
ne moraš do mađarske,skupiš 10-tak bradatih i pijanih istomišljenika i napadaš armiju rbih u bih ;-)
dugacki

#849 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by dugacki »

Antikorupt, de se jednom dogovori sa tim svojim koljacima pa nam reci kad je poceo rat u Bosni:
a. ubistvom srpskog svata
b.napadom u Sijekovaci
paratrooper

#850 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a

Post by paratrooper »

antikorupt wrote:Nisu Šime Marsovci, nisu....U Ravnom su to bili ustaški plaćenici i to 01.10.1991. koji su napali kolonu mlade vojske...
Da ljudima poput tebe su svi ustase, muslimanski fundamentaisti, albanski teroristi, americki imperijalisti osim srba. Po tebi samo srbi imaju veca prava od ostalih jer su se borili za srpsku jugoslaviju.
Klasicno cetnistvo ali to je u redu jer u demokratiji nema laganja sve postaje transparentno i javno. Neka se zna ko je kakav.

Najbolje je ovako , koracajte zajednickom cestom pored drugih i ne dirajte nikog da vas niko ne bi dirao. Ako nastavite istrajavat u tome da ostale stanovnike istjerate iz BIH dolazite u sukob i nemojte ocekivat da ce vam neko aplaudirat.
Locked